Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- DaFFy_NaSH
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Εμεις είμαστε ικανοι να πουλήσουμε και τα δοκάρια για να πάρουμε καινούρια, ετσι απλά να είναι καινούρια...
Κοντρέρας μεχρι να κρεμάσει τα παππούτσια του, σε αυτο το κασέ δυσκολα βρίσκεις τετοιον ικανο και εγκεφαλο αμυντικο να μη πω με τίποτα.

αυτες ολες ειναι συζητησεις λογω ελλειψης θεματων.......Αν και ισως υπαρξει ζητημα στο συγκεκριμενο γιατι εδω αρκετους μηνες υπαρχουν δημοσιευματα του τυπου ΄΄παιρνει πολλα για την προσφορα του κτλ '' που συνηθως εχουν συγκεκριενο στοχο αλλα ας τα αφησουμε για αργοτερα καλυτερα.....Τωρα που φαινεται οτι εκλεισε ο μπερετας να ασχοληθουμε πιο ενεργα με τη μεταγραφολογια..
Καινουριο νικνειμ ειναι το low budget dj???Fantomas έγραψε:Έτσι...Μεικτά είναι φίλε ......πήρε και το ποσοστό από το μαγαζί του Βιολίδη ...μία χαρά είναι....kos έγραψε:λενε για σαλπι οτι θα παρει 3 χαρτια για 4 χρονια. δηλαδη 750,000 τον χρονο.teod1980 έγραψε:Λέω από τη στιγμή που γίνεται μείωση μισθών 10% σε υπαλλήλους και μείωση σε παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, λογικά και όποιος θα έρθει, ας μιλήσουμε γενικά, πρέπει να είναι στο ίδιο πλαίσιο η συμφωνία...
Γιατί τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς, πόσο μάλλον αν δεν μπούμε σε ομίλους, φαντάσου τι άνοιγμα θα κλείνουμε του χρόνου...Λιτότητα άκουσα για αυτό ρώτησα...
δεν μπορω να φανταστω οτι δεν ειναι μεικτα γιατι εαν δεν ειναι με το 40% που πηγε η φορολογια θα παει στο
1 + κατι ψηλα. δεν υπαρχουν αυτα τα λεφτα.
εαν ειναι μεικτα θα παρει καθαρα καπου μεταξυ 500-550 χιλιαρικα που ειναι λογικα λεφτα και για αυτο που παιρνεις και για την εποχη (ποδοσφαιρικα)
κατι αναλογο εχω την εντυπωση οτι θα γινει και με μερικους απο αυτους που εχουν μεγαλα συμβολαια. να επιβαρυνθουν αυτοι την αυξηση κατα 20% του φορου στα συμβολαια.
Θα σου κάνει και 17 γκολ και άλλες 10 ασιτσς (την χρονιά) και θα είναι και μία χαρά και ο ΠΑΟΚ για τα επόμενα 4 χρόνια στην επίθεση.
VALUE FOR MONEY and return of investment with high velocity (όπως λέμε και εμείς τα golden boys, να ούμε, να ούμε)![]()
Ούτε hedge fund από την goldmansachs να αγόραζες δεν θα είχες τέτοιο κέρδος που έχεις με τον Σαλπιγγίδη σε λέω να ούμε ...![]()
Υ.Γ.Συμφωνώ με τον low budget Dj ...και εγώ γουστάρω του χρόνου βασικό δεξί μπακ Κοντρέρας...αλλά είναι πολλά τα 650.000 τον χρόνο που παίρνει...
Ο ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΗΤΑΝΕ

gika έγραψε:Αδερφέ σε 2 χρόνια θα σταματήσει...
Ενώ αν τα λεφτά ξοδευτούν σωστά, και χάρη στα 2+ εκ. € περάσουμε στους ομίλους τότε θα έχουμε πετύχει οικονομική εξασφάλιση για ένα καλύτερο μέλλον!
Ποσα χρονια εχεις να δεις αμυντικο σαν τον Κοντρερας? Φιλε, τα λεφτα δεν σου φερνουν ικανους παικτες! Ειδικα τωρα... ειναι δυσκολη θεση
Fantoma πριν πας Γερμανία, ξεσκόνισε λιγάκι τις ορθογραφικές σου ικανότητες.Fantomas έγραψε: Είδη πήγα στον ουρολόγο μου να με γράψει μερικά αφροδίσια κτλ... μην μηνούμε από δύναμης καλοκαιριάτικα....
Εκτός απ' τα μυαλά μας, πονάνε και τα μάτια μας...
Έτσι σωστή ανάλυση και συζήτηση...dj_timo έγραψε:kos έγραψε:λενε για σαλπι οτι θα παρει 3 χαρτια για 4 χρονια. δηλαδη 750,000 τον χρονο.teod1980 έγραψε:Λέω από τη στιγμή που γίνεται μείωση μισθών 10% σε υπαλλήλους και μείωση σε παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, λογικά και όποιος θα έρθει, ας μιλήσουμε γενικά, πρέπει να είναι στο ίδιο πλαίσιο η συμφωνία...
Γιατί τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς, πόσο μάλλον αν δεν μπούμε σε ομίλους, φαντάσου τι άνοιγμα θα κλείνουμε του χρόνου...Λιτότητα άκουσα για αυτό ρώτησα...
δεν μπορω να φανταστω οτι δεν ειναι μεικτα γιατι εαν δεν ειναι με το 40% που πηγε η φορολογια θα παει στο
1 + κατι ψηλα. δεν υπαρχουν αυτα τα λεφτα.
εαν ειναι μεικτα θα παρει καθαρα καπου μεταξυ 500-550 χιλιαρικα που ειναι λογικα λεφτα και για αυτο που παιρνεις και για την εποχη (ποδοσφαιρικα)
κατι αναλογο εχω την εντυπωση οτι θα γινει και με μερικους απο αυτους που εχουν μεγαλα συμβολαια. να επιβαρυνθουν αυτοι την αυξηση κατα 20% του φορου στα συμβολαια.
Λογικα λεφτα θα ηταν για καποιον αλλο παικτη. Αλλαγια ενα παικτη ποου αρνειται το 1.2 (καθαρα) για να ερθει με 750 ειναι σουπερ.
Για Κοντρερας θα διαφωνησω γιατι ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρεις αμυντικο κλασης του Κοντρερας ο οποιος και σαν δεξι μπακ εδειξε απιστευτα δειγματα γραφης. Προτιμω να φυγει ο τσιριλο για να ερθει ο Αντονιο μιας που ειναι και ιδιο καλουπι. Η γνωμη μου ειναι πως θα ειναι λαθος να αντικαταστησουμε Κοντρερας με τον διαφορετικου στυλ Αντονιο.
Λογικά βέβαια μπορεί να είναι και για εποχές Δεκεμβρίου στην ΠΑΕ και στη Χώρα, έτσι;
Αλλά από Δεκέμβρη και μετά πολλά γίνανε...Οπότε μη πληρώνουμε κάποιους και άλλους τους φτύνουμε γιατί είναι περσινοί...Δε μιλάω παράλογα...
Τίμο πάντως δε με ενδιαφέρει τι αφήνει πίσω του, επαγγελματίας ο κάθε παίκτης είναι...Δε κάνω εγώ το κουμάντο μου με βάση άλλου πορτοφόλι...
kos o προβληματισμός μου είναι γιατί με δεδομένο άνοιγμα φέτος και σε περίπτωση αποτυχίας του χρόνου για ομίλους θα βρεθούμε πολύ πίσω...πολύ καλή ανάλυση έκανες πάντως...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 07 Ιουν 2010, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε είναι λογικό να έχουμε προβληματισμούς και να προσέχουμε γιατί όλα καλά και άγια αλλά πάλι μέσα 2,5 μύρια είμαστε, χωρίς να φταίει κάποιος, απλά από αισιόδοξη εκτίμηση πορείας που κάναμε...DaFFy_NaSH έγραψε:Και πως ξέρεις αν αυτος που θα ερθει με 750 η με 150 δεν είναι ήδη μειωμένες οι αποδοχες του; Ας αφήσουμε αυτη τη δουλειά σε αυτους που ξέρους. Με μπακαλοτεφτερα και με ραδιο αρβύλα δεν γίνοντε τα οικονομικα...teod1980 έγραψε:Λέω από τη στιγμή που γίνεται μείωση μισθών 10% σε υπαλλήλους και μείωση σε παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, λογικά και όποιος θα έρθει, ας μιλήσουμε γενικά, πρέπει να είναι στο ίδιο πλαίσιο η συμφωνία...
Για αυτό ρωτάω αν ισχύουν και αν γράφουν παπαριές...
ΚΑΙ ρωτάω...όταν κάποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος και στους άλλους κόβουν μισθό, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια;
- DaFFy_NaSH
Επίσης είναι πολύ άσχημο να σχολιάζουμε τις ορθογραφικές/συντακτικες/γραμματικες γνώσεις των άλλων.. Χωρις παρεξήγηση αδερφέ Bono.. 
ΥΓ: teod1980, το αν έχουμε πέσει εξω 2-3-5-10 εκ. φέτος δεν το ξέρουμε ακόμα, πρέπει να περιμένουμε τον οικονομικό απολογισμό της σεζόν οπου θα μας τα εξηγησουν καλύτερα.. Γιαυτο δεν μπαίνω στην διαδικασια γιατι μεχρι στιγμής ξέρουμε οτι έχουμε μπει μέσα Χ ευρω απο τα γραφόμενα του κόλκα και του κάθε κόλκα, όχι απο του Ζαγορακη η του Βιολίδη. Εκτος αν το έχει πεί ο πρόεδρος η καποιος άλλος εκπρόσωπος της ΠΑΕ και δεν το έχω ακούσει εγώ..

ΥΓ: teod1980, το αν έχουμε πέσει εξω 2-3-5-10 εκ. φέτος δεν το ξέρουμε ακόμα, πρέπει να περιμένουμε τον οικονομικό απολογισμό της σεζόν οπου θα μας τα εξηγησουν καλύτερα.. Γιαυτο δεν μπαίνω στην διαδικασια γιατι μεχρι στιγμής ξέρουμε οτι έχουμε μπει μέσα Χ ευρω απο τα γραφόμενα του κόλκα και του κάθε κόλκα, όχι απο του Ζαγορακη η του Βιολίδη. Εκτος αν το έχει πεί ο πρόεδρος η καποιος άλλος εκπρόσωπος της ΠΑΕ και δεν το έχω ακούσει εγώ..
Ναι ρε DAFFY αυτό λέω...
όμως πολύ αργά πάει το system γ@μω το μπελά μου και δε λέει...
Πρέπει να ξεκαθαριστούν όλα για να ξέρουμε τι να περιμένουμε και του χρόνου όχι αγωνιστικά αλλά πότε θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη...
δε κατηγορώ τη διοίκηση...όποιος διάβαζε όσα έγραφα το ξέρει...
απλά πρέπει να προσέχουμε....
ΚΑΙ ξανά ρωτάω...όταν κάποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος και στους άλλους κόβουν μισθό, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια;
Δεν είναι παιδάκια και ο Κοντρέρας, ο Μούσλι, ο Γκαρσία, ο Λίνο και όποιος άλλος πρωτοκλασάτος...
όμως πολύ αργά πάει το system γ@μω το μπελά μου και δε λέει...
Πρέπει να ξεκαθαριστούν όλα για να ξέρουμε τι να περιμένουμε και του χρόνου όχι αγωνιστικά αλλά πότε θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη...
δε κατηγορώ τη διοίκηση...όποιος διάβαζε όσα έγραφα το ξέρει...
απλά πρέπει να προσέχουμε....
ΚΑΙ ξανά ρωτάω...όταν κάποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος και στους άλλους κόβουν μισθό, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια;
Δεν είναι παιδάκια και ο Κοντρέρας, ο Μούσλι, ο Γκαρσία, ο Λίνο και όποιος άλλος πρωτοκλασάτος...
Σωστά αδερφέ Daffy...κανονικά θα έπρεπε να σχολιάσω την μετατροπή του topic σε παιδική χαρά από ορισμένους αλλά δε γαμείς...
η απαντηση ειναι οχι, δεν υπαρχει κανενα προβλημα. για διαφορους λογους.teod1980 έγραψε: ΚΑΙ ξανά ρωτάω...όταν κάποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος και στους άλλους κόβουν μισθό, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια;
1) γιατι για να υπεγραψαν το συμβολαιο τους προφανως καλυφθηκαν οικονομικα
2) γιατι τους ενδιαφερει να παιρνουν τα λεφτα τους και οχι ποσα παιρνει ο διπλανος τους.
3) γιατι ξερουν οτι ετσι ειναι η ζωη.
και στο κατω κατω εαν την πατησαν και δεν εκαναν καλη συμφωνια δεν φταει ο συμπαικτης τους. ας αλλαξουν μανατζερ.
και για να φερω ενα παραδειγμα θα σου πω την περιπτωση του παμπλο. δεχτηκε να παρει τα λεφτα που παιρνει ο βερον που ειναι καθε σκ σε ρεπο. δεν ειπε στον βρυζα "τι λες ρε μεγαλε, τοσα παιρνει ο βερον που εχει να παιξει απο τοτε που ειχατε καραμανλη".
και βεβαια δεν ειναι παιδακια ολοι αυτοι που λες αλλα και ο βρυζας δεν ειναι μπιγκ μακ. δεν εβαλε σε κανεναν το μαχαιρι στο λαιμο για να υπογραψει. τους κανει μια προταση την οποια θα σκεφτουν και θα την δεχτουν ή θα την απορριψουν. εαν την δεχτουν δεν υπαρχει περιπτωση να στραβωσουν εαν ερθει καποιος με μεγαλο συμβολαιο.
ειδικα εαν βοηθησει να παρουν και κανενα μεγαλο πριμ

Α όχι φίλε δεν συμφωνώ ....να γαμείς ... να γαμείς.... να γαμείς ....γιατί αλλιώς θα ψάχνεις τα ποστς για ορθογραφικά λάθη...και misprint και misclick και mistype και spelling mistakes και μήπως ξέχασε κανένα τόνο κανένας κτλ…Bono έγραψε:αλλά δε γαμείς...

Φίλε Fantoma επειδή το ορθογραφικό και το συντακτικό σου δεν σε βοηθάει επέτρεψε μου να σε βοηθήσω εγώ λιγάκι...
Το "δε γαμεις" είναι ΔΕΥΤΕΡΟ ενικό πρόσωπο και ΟΧΙ ΠΡΩΤΟ....πιστεύω ότι τώρα με κατανόησες.

Το "δε γαμεις" είναι ΔΕΥΤΕΡΟ ενικό πρόσωπο και ΟΧΙ ΠΡΩΤΟ....πιστεύω ότι τώρα με κατανόησες.

kos αν δεν έχουν να πληρωθούν τότε να δούμε αν θα μιλάμε για συννενόηση και συμβόλαια...και πόσα παίρνει ο διπλανός τους....
πάντως δε με νοιάζει τι έπαιρνε ο καθένας στην προηγούμενη ομάδα του...με νοιάζει να μην έχω προβλήματα...και λέω ότι όλα μπορούν να αναθεωρηθούν...
τες πάντων δε ξέω αν είναι παράλογος ο προβληματισμός μου αλλά όταν όλα εξαρτώνται από την έκβαση 1-2 αγώνων τότε πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε...

πάντως δε με νοιάζει τι έπαιρνε ο καθένας στην προηγούμενη ομάδα του...με νοιάζει να μην έχω προβλήματα...και λέω ότι όλα μπορούν να αναθεωρηθούν...
τες πάντων δε ξέω αν είναι παράλογος ο προβληματισμός μου αλλά όταν όλα εξαρτώνται από την έκβαση 1-2 αγώνων τότε πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε...