Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
niks

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από niks »

ο Ζαγοράκης στην κρισιμότερη στιγμή της Ιστορίας μας μπήκε μπροστά
δειλός δεν είναι
Ο Βρύζας σε μια επίσης κρίσιμη καμπή μπήκε και αυτός μπροστά
ούτε αυτός είναι δειλός
επιπλέον είναι και οι δύο γνήσιοι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες
να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα
ίσως πάνω από μία μεγάλες προσωπικότητες να μην χωράνε μαζί
ευχαριστώ Ζήση που σημμετείχες

σήμερα καταλαβαίνω πως τελικά πάνω απ' όλα είμαι Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ.το μόνο που σε θέλω ρε Ζαγόρ κόψε τον αέρα οριστικά στους αρδ-οριστικά και αμετάκλητα-όπως στην αρχή
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

moican4 έγραψε:Οχι φιλε μην ξαχνουμε εξιλαστηρια θυματα..Τι εθνικη ..Εδω υπηρχε προβλημα στις σχεσεις....
Οταν δεν βλεπουν παιχνιδια μαζι ,οταν δεν μιλανε για την ομαδα οταν δεν υπολογιζεται τι περιμενεις,,?
Ασε την εθνικη ,αυτα ειναι για μικρα παιδια..
Ανεργος δεν θα μεινει ,εχει ακρες ο Βρυζας...
Αλλα ο ενας "προσωπικα προβληματα" ,οι αλλοι περικοπες , ο κονσεισαο περισσευε, ελα τωρα μονο εκει που μας συμφερει υπαρχει δικαιολογια για τους αλλους ομως ολα καλα....

Μεχρι στιγμης δεν εχει φερει ουτε μια χορηγια..Με προσωπικη επαφη εννοω. Οχι δεπα και μλκιες..Εγω αυτο ξερω..Ωραια εφυγε ο Βρυζας ,λυθηκαν ολααα τα προβληματα...
Απο εδω και περα( αν αντεξει)

Ψεμα ψεμα ψεμα...Στηριζω τον Μπερετα λέει, τον διωχνει, ολα καλα με Βρυζα λεει , φευγει...Ασε εμαθα πλεον...
καλα εισαι εξυπνο πουλι μπραβο...εγω δε συνεχιζω...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

και καλα κανεις..Μη βαζεις για κανενα το χερι σου στο ευαγγελιο, ουτε για τον αδερφο σου η την αδερφη σου γιατι μετα νιωθεις μλκας
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Γαμω την τυχη μου γαμω... Κατεβαινω Ελλαδα μετα απο 5 μηνες....παω 2 μερες στη Χαλκιδικη και με το που γυριζω μαθαινω οτι ΖΖ τελος..απο εδω και περα μονο Ζ. Εδω και 3 ωρες διαβαζω τι γραφουνε τα αδερφια και οι ΑΡΔ. Παρα τις πικρες και τις υπερβολες οι περισσοτροι εχουν δικιο. Απλως βλεπουν τα πραγματα απο διαφορετικες οπτικες γωνίες και αυτο ειναι καλο. Δυο πραγματακια να προσθεσω στη κουβεντα.

1) ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ μη γινουμε σαν την Κουλα που κυνηγανε ανθρωπους - εμβληματα της δικιας τους ιστοριας

2) Δεν πιστευω οτι ο Ζαγορακης ή ο Βρυζας χρωστανε εξηγησεις αλλα ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ της ιδεας ΠΑΟΚ που ειναι μονο ο ΛΑΟΣ του πρεπει να ειναι σε εγρηγορση. Θεωρω οτι ο Ζαγορακης πρεπει να καταλαβει οτι δεν ειναι στο απυροβλητο. Δεν υπαρχει λογος για ακροτητες αλλα καποιος πρεπει να του δωσει να καταλαβει οτι αν συνεχισει να απομακρυνεται απο αυτούς που τον στηριξαν αυτα τα 3 χρονια, υπαρχει κινδυνος να κανουμε αλματα πισω...
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Μπράβο niks,

έχεις δίκαιο.

Μη παρασυρόμαστε σε βλακώδεις ενέργειες, που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας και ειδικά τώρα που έχουμε πολύ δύσκολες στιγμές μπροστά μας.

Ο Βρύζας μάλλον πιάνει δουλειά στην Εθνική, με πολλά χρήματα και γιαυτό δεν τον κακίζω.

Δεν είναι κανένας εφοπλιστής, μπάλλα έπαιξε και πήρε μερικά χρήματα, τίποτα παραπάνω.

Λοιπόν ας αφήσουμε τις λαλακίες κι ας κοιτάξουμε το μέλλον της ομάδας μας.

Τίποτ' άλλο.

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Θυμάμαι την μέρα που έφυγε ο Θόδωρος.Ο ίδιος πανικός είχε επικρατήσει.Μετά από δυό βδομάδες όλα είχαν ξεχαστεί.
Ρε πάρτε την πρόκριση από μιά ομάδα που είναι μπουρδέλο(δεν το λέω εγώ αυτοί το λένε) και μετά από δυό βδομάδες με την οικονομική ανάσα που θα πάρουμε από τους ομίλους θα είμαστε μιά χαρά.
Στείλτε και 2-3 άχρηστους χαραμοφάηδες παίκτες κάντε και καμμιά ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ και θα σου πω εγώ ποιός θα μιλάει μετά από ένα μήνα γιά τον Βρύζα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΑ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-BLOGS ΓΙΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ.

Υ.Γ. Ρε Ζήση σε πάω είσαι παλλήκαρος και Παοκτσάκι άρρωστο και δέχομαι χωρίς ερωτήσεις ότι ήθελες να φύγεις.
Αλλά δεν μπορούσες να περιμένεις 2 βδομάδες ? Σε πίεσε ο καρπουζάς γιά να κλείσει η τελευταία εκκρεμότητα στο team της εθνικής επειδή έχει υποχρεώσεις μετά από ένα μήνα ?
Υ.Γ2 Νύχτα θα φύγετε παρέα γιατί εκεί κάτω θα σας ξεσκίσουν οι Πανουτσοκαρπετόπουλοι και δεν θα έχετε κάποιον Θόδωρο να σας στηρίξει.
Υ.Γ3 Εγώ πάντα θα σε περιμένω γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ έχει μεγάλη καρδιά και τεράστια αγκαλιά γιά τα παιδιά του.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

++++++++++++++++ γκεο

εγω μονο ενα πραγμα θα προσθεσω και τελειωνω με το συγκεκριμενο τοπικ...

''Πρωτεργάτης σε ό,τι πετύχαμε αυτά τα χρόνια είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Προχωράμε και δουλεύουμε μαζί κι όποιος διασπείρει φήμες κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. Αν συνεχίσουμε ενωμένοι, θα πετύχουμε πολλά πράγματα. Από την πλευρά μου είμαι διατεθειμένος να το κάνω 100%.''

ζησης βρυζας στην παρουσιαση του δερμιτζακη...τα συμπερασμα δικα σας...απλα μια θεση περιμενε στην εθνικη...καλη συνεχεια ζηση σε ευχαριστω για την προσφορα σου στην ομαδα μου...

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ :nairepaok:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

τι θελεις να πεις;
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Λοιπον,πριν δυο εβδομαδες σε ενα πανυγηρι ποντιακο στην Κατερινη,μαζι με ενα φιλαρακι,βρηκαμε τον Σαχπατζιδη και τον ρωτησαμε τι παιζει γενικοτερα στον ΠΑΟΚ.
Δυο ειναι τα σημαντικα για μενα.Πρωτον εξακολουθει να ασχολειτε με τον ΠΑΟΚ και δευτερον μας ειπε οτι υπαρχει προβλημα στην ομαδα,μεταξυ Ζηση και Ζαγορ.Κατα λεξη μας ειπε,δεν μπορουμε να τους κανουμε να το φανε μαζι.
Στην αρχη σκεφτηκα οτι απλα μας λεει αυτο που ακουμε ετσι και αλλιως απο δω και απο κει.Ειπα στο φιλαρακι,ελα μωρε τωρα...ολοι ετσι λενε,αλλα δεν νομιζω.
Δεν ειπα τιποτα,για ευνοητους λογους.Σημερα που βρεθηκαμε με το φιλαρακι παλι,καταλαβαμε ποσο πολυ δικιο ειχε.
Προσωπικα ευχαριστω ολους οσους προσφεραν κατα καιρους στην ομαδα και καποια στιγμη αποφασισαν για οποιονδηποτε λογο,να συνεχισουν καπου αλλου.
Ο ΠΑΟΚ δεν τελειωνει σε κανεναν Σαντος,Βρυζα,Ζαγορακη κτλ.
Μην ειστε λιγοψυχοι.Πεστε ευχαριστο σε οσους φευγουν και εχουν προσφερει στην ιδεα ΠΑΟΚ.
Στηριξη σε αυτους που συνεχιζουν να προσφερουν.Μην ξεχνατε τοσο ευκολα που ειμασταν.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Thanks for everything Zisis! You left your soul in PAOK!

We together for one life, dubbelheaded eagle of the north!!!

AINTA PAOKARA destroy fener!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλή συνέχεια ακόμα και αν πας στην Εθνική.
Ούτε προδότης είσαι ούτε όμως και αναντικατάστατος.
Ανέβασες την ομάδα πολύ ψηλά αλλά και λάθη έκανες αρκετά.

Η πόρτα του ΠΑΟΚ ξέρεις ότι πάντα είναι ανοιχτή για έναν ΠΑΟΚτσή.
Πάντα θα Σ ΑΓΑΠΑΜΕ και πάντα θα είσαι στις καρδιές μας.

Πήρες την σκυτάλη απο τον πρόεδρο να μας στεναχωρήσεις με την σειρά σου.
Έφυγε ο προπονητής κυματοθραύστης και δεν άντεξες.

Εμείς μας ξέρεις...Πρέπει να συνεχίσουμε την μάχη μας μέχρι τέλους...
Ή θα ζήσουμε τον εφιάλτη ή το όνειρο.

υγ
Θα σε περιμένουμε ξανά...

[youtube]HYDL7D9b6oA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

To topic κλειδωθηκε αρκετα νωρις συμφωνα με αρκετους... προφανως το ματς με τη φενερ ερχεται δευτερο στις προτιμησεις σας, οποτε ξανανοιγει το τοπικ... Στην ενοτητα των βετερανων βεβαια, μιας και δεν ειχε θεση πλεον στα διοικητικα...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Τωρα θα ραγίσει και το γυαλί ανάμεσα στον gash και τον novito.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Άμα έχεις και το μαχαίρι και το καρπούζι ..... λύνεις και δένεις.
:D

Υ.Γ. Το έγραψα και κάπου στην κεντρική γιατί το βρήκα κλειστό το μαγαζί εδώ. Τώρα το ξαναγράφω:
Κάπως γρήγορα δεν αποκαταστάθηκε, ο Ζήσης, επαγγελματικά;
Ρε Ζήση, πόσο καιρό το καβάτζωνες;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”