1740 μετα βιας..... Χασμουριεμαι τωρα...τιποτε πιο...κινητικο δεν εχετε???? αυτα ηταν ολα????blackterror4 έγραψε:1265μπλακτερρορ+187ντρακουλεισον+291ντριμγουοριορ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>22εβα
Ότι να 'ναι!!!!!
Προσλαμβάνεσαι στο γραφείο τύπου μου..gash042 έγραψε:Αν και κατεβαίνω ανεξάρτητος, ακόμα ανήκω στους αναποφάσιστους.
Σίγουρα θα παίξει ρόλο η παρασκευή της μακαρονάδας για την τελική μας/μου επιλογή.
Ο τραχανάς από το πρωτάθλημα έπεσε βαρύς.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ..
2450 ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Nervös??? Er???? Kann ich mir garnicht vorstellen... Demnach zu gehen was er von sich gelassen hat, bin ich der Meinung daß er nicht weiß was er sagt... Ist zwar traurig, aber wahr...Eva έγραψε:Το Δρακουλάκι... ό,τι λέει.... το λέει με την καλή έννοια... με πολλή αγάπη μας τα λέει όλα αυτά.... Aber heute... er ist ein bisschen nervöses...
![]()
![]()
Eva...Du sprichst Deutsch????

-
Kareena4ever έγραψε:Ο μονος μου φοβος ειναι μηπως, μετα απο ενδεχομενη νικη της παραταξης Πλατωνα, οι γυναικες αθετησουν τις υποσχεσεις για τηγανια με νοστιμα εδεσματα και λιχουδιες για τους αντρες ψηφοφορους.
Εχεις το λογο μου οτι αυτο δε προκειτε να συμβει οσο ηγουμε εγω!!!! Ο λογος μου ειναι νομος!!!!
-