Χορηγοί και σπόνσορες
Re: Χορηγοί και σπόνσορες
Δλδ τι περιμενετε ρε αλανια τωρα σοβαρα...
Συμπνοια αποψεων ενος ιδιοκτητη με 9ψηφιο τραπεζικο λογαριασμο με την πλειοψηφια του κοσμου που παιρνει 500 ευρω το μηνα;;;;
Χαλαρωστε λιγο...και κοψτε την εξυπναδα με το σοπφλιξ και το μεγκα...αυτα ειναι ανταγωνιστες...η Μαλαματινα τι ειναι;;;;
Τα 3/4 των οπαδων του ΠΑΟΚ ζουν εκτος θεσσαλονικης και δεν εχουν ιδεα τι γινεται με την Μαλαματινα και την καθε Μαλαματινα οπως κι εγω...γι αυτο και κραταω ουδευτερη σταση.
Συμπνοια αποψεων ενος ιδιοκτητη με 9ψηφιο τραπεζικο λογαριασμο με την πλειοψηφια του κοσμου που παιρνει 500 ευρω το μηνα;;;;
Χαλαρωστε λιγο...και κοψτε την εξυπναδα με το σοπφλιξ και το μεγκα...αυτα ειναι ανταγωνιστες...η Μαλαματινα τι ειναι;;;;
Τα 3/4 των οπαδων του ΠΑΟΚ ζουν εκτος θεσσαλονικης και δεν εχουν ιδεα τι γινεται με την Μαλαματινα και την καθε Μαλαματινα οπως κι εγω...γι αυτο και κραταω ουδευτερη σταση.
-
Καλή η κριτική και δικαίωμα του καθενός αν του αρέσει η κίνηση η όχι..προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει..ΑΛΛΑ ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που κράζουν και δεν μιλάω για εδώ μέσα μόνο, το μεσημέρι θα πάει να χτυπήσει μια Μαλαματίνα …αα ναι και στις επόμενες εκλογές θα πάει να ψηφίσει και νδ που στην ουσία είναι αυτή που έδωσε αυτό το δικαίωμα στις επιχειρήσεις και συντάσσεται με την μεριά τους..
Θα περιμενα τις ανησυχιες αυτες να τις ειχαμε και για τα του οικου μας και κυριως για την "περιεργη" ροπη που δειχνει μια μεγαλη μεριδα των οργανωμενων μας. Αντ'αυτου παρακολουθουμε αλλοτε αδιαφορα και αποδεχομενοι τα γεγονοτα, αλλοτε σφυριζοντας κλεφτικα και κρυβοντας το κεφαλι στην αμμο σαν να μην συμβαινει.BlackMagicPAOK έγραψε:Η ΠΑΕ είναι ΑΕ, αυτό είναι δεδομένο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Papwolf, δεν είμαι Θεσσαλονίκη και δεν γνωρίζω τι γίνεται με το θέμα της Μαλαματίνας, οπότε επιφυλάσσομαι.
Αυτό που έθιξα είναι το ότι όταν μας βολεύει, η ΠΑΕ είναι μια ΑΕ και όταν δεν μας βολεύει, είναι ένα κίνημα που εκφράζει κοινωνικές θέσεις. Και αντίστροφα, βεβαίως..
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ όμως μπορούν να έχουν και κοινωνικές ευαισθησίες. Και ευτυχώς οι περισσότεροι έχουν τετειες ανησυχίες.
Το πρόβλημα είναι ότι συχνά η ΠΑΕ και ο κόσμος κινούνται σε διαφορετικά μήκη κύματος..
Μεγαλη η κουβεντα βεβαια για το τι οπλα αντιδρασης εχει η πλατυα μαζα του λαου του ΠΑΟΚ.
Κι ολοι μιλατε για ντροπη
Αλλα για τον αρχιφασισταρο που χτυπαει το τυμπανο ολοι ΜΟΥΓΚΑ...
Υποκρισια.
Επιλεκτικες ευαισθησιες.
Αλλα για τον αρχιφασισταρο που χτυπαει το τυμπανο ολοι ΜΟΥΓΚΑ...
Υποκρισια.
Επιλεκτικες ευαισθησιες.
- BlackMagicPAOK
-
Τι μανια ειναι αυτη με το τσουβαλιασμα;
Ουτε μοδα να ηταν τον τελευταιο καιρο!
Για να μην πω πανδημια δηλαδη ξερω γω.-
Ουτε μοδα να ηταν τον τελευταιο καιρο!
Για να μην πω πανδημια δηλαδη ξερω γω.-
Δεν χρειαζεται να ψαχνει. Οταν κατι εχει γινει βουκινο ΜΗΝΕΣ, και τραβαει επισης ΜΗΝΕΣ σαν ιστορια και συνεχιζεται οσο μιλαμε, δεν ειναι "Η ΠΑΕ ψαχνει τα εργασιακα του χορηγου". Σαν να παρουμε χορηγια Shopflix και να λεμε "Η ΠΑΕ δεν χρειαζεται να ψαχνει το ΔΣ και τους ιδιοκτητες του καθε χορηγου"Taseos έγραψε:αλιμονο αν η παε έψαχνε τα εργασιακά κάθε χορηγού
Άμα η μαλαματινα αγοράσει ομάδα σαφέστατα και θα υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων και η παε δεν θα πάρει χορηγία.τωρα ορθώς έπραξε και πήρε από μια εταιρία συνδεδεμένη με τον ΠΑΟΚ ανταποδοτικο τέλος.τα εργασιακά της εταιρίας με τις απολύσεις συνδικαλιστων θα τα λύσει το δικαστήριο 1 Νοέμβρη. Αν δε δικαιωθούν θα ψάξουν για δουλεια.οπως χιλιάδες ακόμη συμπολίτες μας ππυ έχασαν την δουλειά τους τς τελευταία χρόνια και δεν το έμαθε κάνεις ίσως γιατί δεν ήταν συνδικαλιστές.
- PAOK_Antarctica
- PAOK_Antarctica
Να βάλουμε στην Τούμπα διαφημίσεις για τα έργα του Λιγνάδη που δεν είναι ανταγωνιστής και το δικαστήριο εκκρεμεί.
Το να βάλουμε βέβαια ειναι αστείο.καλα καλά δεν μπορούμε να την γεμίσουμε ,θα επιλέξουμε και χορηγό. καλό.πετυχημενο.
Γενικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις το όνομα σου ως ΠΑΟΚ δίπλα σε αυτό μιας εταιρίας που την παρούσα χρονική στιγμή βρίσκεται στα δικαστήρια απέναντι στους εργαζομένους της και η φήμη της είναι στα τάρταρα.
Και το λέω εγώ που δεν τρέφω κάποια ιδιαίτερη αλληλεγγύη στους καταγγέλοντες εργαζόμενους.
Και το λέω εγώ που δεν τρέφω κάποια ιδιαίτερη αλληλεγγύη στους καταγγέλοντες εργαζόμενους.
- ΑποστόληςΑ
Να με συγχωρείς αδελφέ!psykoman έγραψε: Χαλαρωστε λιγο...και κοψτε την εξυπναδα με το σοπφλιξ και το μεγκα...
Αλλά όταν διακατέχομαι από εξυπνάδα δεν μπορώ να την κρύψω και μου βγαίνει σε κάθε γραπτό μου. Δεν ήθελα να σε θίξω.
Δεν εκπλήσσει κανέναν η κίνηση των γραφείων της ΠΑΕ . Είναι ο κύριος κι αποκλειστικός λόγος άλλωστε που το πάντρεμα του Ιβάν Σαββίδη με τον ΠΑΟΚ μας δεν έχει αποδόσει αυτό που όλοι ονειρευόμαστε. Είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι που είχαμε να τρέχει το πρότζεκτ του γηπέδου ένα σκουλήκι σαν τον Δούμα τον οποίο στο τέλος διαλοστειλε ευτυχώς ο ίδιος ο Ιβάν .
Κανέναν δεν διαολοστειλε.η δουλειά του Δουμά τελείωσε με την κατάθεση πλήρους φακέλου στο ΣΤΕ.Δεν σχεδιάζει γήπεδα ο δουμας.σταματειστε να γράφετε ανοησιες