Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
mi8rio

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από mi8rio »

margas έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 14:42 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά δεν έχει πληρωθεί ούτε ο Γέντρικ στο βολευ, το υποτιθέμενο δώρο Μυστακίδη. Μην αναρωτιέστε δηλαδή γιατί δεν παίζει καλά. Μου βγάζει πλέον τρομερή απέχθεια ο Τελης και δεν ξέρω αν γυρνάει αυτό
Πού το ξέρεις αυτό ? Έχεις πρόσβαση στα του Α.Σ. και σε πληροφορίες εκ των έσω ?
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

mi8rio έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 15:58
margas έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 14:42 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά δεν έχει πληρωθεί ούτε ο Γέντρικ στο βολευ, το υποτιθέμενο δώρο Μυστακίδη. Μην αναρωτιέστε δηλαδή γιατί δεν παίζει καλά. Μου βγάζει πλέον τρομερή απέχθεια ο Τελης και δεν ξέρω αν γυρνάει αυτό
Πού το ξέρεις αυτό ? Έχεις πρόσβαση στα του Α.Σ. και σε πληροφορίες εκ των έσω ?
Βγήκε σε όλα τα site sdna, gazzetta etc
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Πολυ θέλω να δω , όχι τόσο εδώ αλλά στα σοσιαλ, να γυρίζει το μπιφτεκι απο αυτούς που το καλοκαίρι σκιζονταν για το καλό της μάνας του συλλόγου
These users thanked the author dragon for the post (total 5):
giaxxo, leomatos88, katafraktos, Maklaz, Apil44
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

dragon έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 16:03 Πολυ θέλω να δω , όχι τόσο εδώ αλλά στα σοσιαλ, να γυρίζει το μπιφτεκι απο αυτούς που το καλοκαίρι σκιζονταν για το καλό της μάνας του συλλόγου
Πόσες κωλοτουμπες ακόμα θα αντέξουνε οι μητριέςτου συλλόγου
These users thanked the author katafraktos for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

katafraktos έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 16:00
Βγήκε σε όλα τα site sdna, gazzetta etc
κι επίσης γράφτηκε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε αυτά τα ίδια site, ότι ο παίκτης δεν είναι απλήρωτος γιατί έχει αναλάβει να τον πληρώνει ο ΑΣ (μισθό Δεκέμβρη αν θυμάμαι σωστά). Έτσι για να λέμε σωστά πράγματα.
(Πόσο θα θελα να μην χρειάζεται να ασχολούμαστε με το βόλευ, το χάντμπολ και το ποδόσφαιρο, εδώ στο τοπικ του μπάσκετ...)

Και πόσο ΠΟΛΥ θα θελα η πολιτική του Αρίστου να μην μας έχει φέρει σε αυτή τη θέση...
πλήρωνε ρε φίλε να τελειώνουμε.
ΝΑ σκεφτούμε τον σέντερ που περιμένουμε κι όχι τα εξώδικα...

ΥΓ Τζίμπι σε μίλησα όμορφα κι εσύ προσβάλεις. Διαβάλεις τα λόγια μου και μετά με λες και κλαψομούνη. Δεν έχω ανάγκη να το παίξω καϋμένος σε κανένα, την περηφάνια του καθενός δεν την ξέρεις εσύ με τον καφέ στο χέρι. Το κρατάω. Ελπίζω να μη ξαναπαραφερθείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Δευ 26 Ιαν 2026, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
katafraktos
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Αραγε ποσες μερες ακομη θα περασουν χωρις να βγει καποιος απο την ΚΑΕ να μιλησει?εστω μια διαρροη,μια ενημερωση...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 16:44
ΥΓ Τζίμπι σε μίλησα όμορφα κι εσύ προσβάλεις. Διαβάλεις τα λόγια μου και μετά με λες και κλαψομούνη. Δεν έχω ανάγκη να το παίξω καϋμένος σε κανένα, την περηφάνια του καθενός δεν την ξέρεις εσύ με τον καφέ στο χέρι. Το κρατάω. Ελπίζω να μη ξαναπαραφερθείς.
Αρχικά να σου πω ότι δεν σε είπα κλαψομουνη. Τα ποστ μου μένουν, μπορεις να τα διαβασεις και πάλι για να το επιβεβαιώσεις.

Σου είπα ότι βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του θύματος και με βάση τη νηφαλιότητα που έχεις δείξει όλα αυτά τα χρόνια περιμένω να το αναλογιστείς. Δεν το θεωρώ προσβλητικό αυτό απέναντι σου και πίστεψε με αν το θεωρούσα δε θα είχα κανένα πρόβλημα να απολογηθώ.

Με την ίδια λογική θα μπορούσα να σου πω και γώ ότι με προσβάλει το ότι με λες χαζό με αδυναμία κατανόησης κειμένου. Δεν είχες τέτοια πρόθεση όμως οπότε δεν μπαίνω σ αυτή τη διαδικασία. Το ζουμί για μένα είναι ότι έχεις μια άποψη , δεκτό, δε χρειάζεται να συμφωνούμε. υποστήριξε την με επιχειρήματα και χωρίς θυματοποίηση και συναισθηματικούς εκβιασμούς.

Καλή συνέχεια
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Το πιο αστείο από όλο το σκηνικό το οποίο σκεφτόμουν σε ανύποπτη φάση σήμερα είναι ότι όλα αυτά τα οποία βιώνουμε από το καλοκαίρι που έγινε γνωστό το όνομα του κυρίου Μυστακίδη θα μπορούσε κάποιος να τα δεχτεί αν έδειχνε και κάποιο έργο . Τι θέλω να πω ; Να έμπαινε αναίμακτα στην ΚΑΕ να καθαριζε τα χρέη να έκανε ανταγωνιστική ομάδα να σήκωνε και κάνα κύπελλο ή εστω να έριχνε καμια τσαπου στους γαυροβαζελους και ξαφνικά εκεί που τον δοξάζαμε να ξεκινούσε τον εμφύλιο . Εκεί να το δεχτώ ότι θα είχε κάποιο κοινό που θα τον υποστήριζε .
Τωρα τι ακριβώς έκανε και μπορεί κάποιος να τον δικαιολογεί ; Το όνειρα και οι ελπίδες ;;; Ή μήπως που από τις 4 μεταγραφές σου βγήκε η μιάμιση ;
Α ξέχασα Το πετρέλαιο …
Μακάρι να το πάρει αλλιώς εμείς εδώ θα είμαστε . Βέβαια ακόμα και τότε εγώ δύσκολα να τον εμπιστευτώ αλλά τουλάχιστον ας δείξει κάποιο έργο και βλέπουμε
These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
Kabamaru11, katafraktos, leomatos88
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

OK φίλε, εγώ δε βλέπω τι εννοείς θυματοποίηση, αλλά πάμε παρακάτω.

Θέλω να θέσω ένα άλλο ερώτημα: για τους παίκτες που ήρθαν , ότι έξοδο τέλος πάντων αναλογεί στην ομάδα, θα πρέπει να ανησυχούμε αν θα μείνουν απλήρωτοι ή είναι τακτοποιημένοι;

DAMON, είδες εσύ γενικά να δικαιολογεί κάποιος τη στάση μη πληρωμών του Μυστακίδη;
εντάξει ας πούμε ότι υπάρχουν και μια δυο εξαιρέσεις όπως σε όλα τα πράγματα. Αλλά εν γένει εδώ μέσα η συντριπτική πλειοψηφία είναι ΚΑΤΑ της στάσης που τηρεί από 15/1 και μετά. Και αυτό είναι το λογικό.
Το παράλογο είναι να μη δει η πλευρά του αυτό το γεγονός, ότι δε μπορεί να έχουν σοβαρή υποστήριξη με τέτοιες πρακτικές...
Λεπτομέρεια:
Εγώ θα ντρεπόμουν αν είχα πει σε συνάντηση σας κάνω δώρο παίκτη βόλεϋ και μετά δεν τον πλήρωνα...πολύ θα ντρεπόμουν.

Θα μπορούσαν όπως έχω ξαναπεί να καταλάβω πολύ εύκολα μια δικαιολογία του στυλ "τα λεφτά είναι επενδεδυμένα σε ένα Αμοιβαίο που πέφτει και δεν μπορούν να ρευστοποιηθούν άμεσα, κάντε υπομονή ένα δυο μήνες να σιάξει η ισοτιμία με το Γιεν..."
αλλά η σιωπή, η βεβαιότητα ότι ΔΕΝ είναι θέμα ρευστότητας, αυτά που έβγαλε ο Κλείτος, όλα συναινούν σε πολύ κακές αποφάσεις που κάνουν κακό στην ομάδα.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
Dimitrisou, DamoN
Undesired No 1

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Μα πόσες υπερβολές να διαβάσει κανένας..

Να πάρει λες τις μετοχές, να ξεχρεώσει, να πάρει και κανένα κύπελλο, να ρίξει και καμιά τσαπου στο γαυροβάζελο.

Πότε να τα κάνει αυτά ; Σε δυο μήνες που έχει αναλάβει;

Δηλαδή καταλαβαίνω τις ενστάσεις και τις διαφωνίες, αλλά κάπου ώπα. Δηλαδή ο Ιβάν πού έκανε να πάρει κύπελλο πέντε χρόνια τί ήταν; Άχρηστος;

Ο Ιβάν που πήγε στα δικαστήρια τον Δώνη (κ έχασε κιόλας) αντί να τον πληρώσει να τελειώνουμε δεν φορούσε παντελόνια; Δεν ήταν εκείνα συμφωνημένα λεφτά;

Βάλτε λίγο φρένο στην υπερβολή, αν είναι δυνατόν.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εγω το διαβασα στο φλιτζανι του καφε μου το πρωι 😂😂
These users thanked the author Мир for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Undesired No 1 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 17:35 Μα πόσες υπερβολές να διαβάσει κανένας..

Να πάρει λες τις μετοχές, να ξεχρεώσει, να πάρει και κανένα κύπελλο, να ρίξει και καμιά τσαπου στο γαυροβάζελο.

Δηλαδή καταλαβαίνω τις ενστάσεις και τις διαφωνίες, αλλά κάπου ώπα. Δηλαδή ο Ιβάν πού έκανε να πάρει κύπελλο πέντε χρόνια τί ήταν; Άχρηστος;

Ο Ιβάν που πήγε στα δικαστήρια τον Δώνη (κ έχασε κιόλας) αντί να τον πληρώσει να τελειώνουμε δεν φορούσε παντελόνια; Δεν ήταν εκείνα συμφωνημένα λεφτά;

Η κουβέντα από ότι βλέπω άφορα κυρίως τα χρέη και τις άμεσεs υποχρεώσεις που ανέλαβε και όχι κάποιο κύπελο η πρωτάθλημα.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Undesired No 1 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 17:35 Μα πόσες υπερβολές να διαβάσει κανένας..

Αλλο εγραψε ο ανθρωπος βεβαια..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Thax
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτο καταλαβες;
Οκ αφου θέλεις μετάφραση ας την κάνω . Εστω οτι ο Μυστακίδης ειναι στο μπάσκετ και σε 13 χρόνια έχει πάρει αήττητο Νταμπλ ,2 πρωτάθληματα και 4 κύπελλα και σκάει ο ιβαν από το πουθενά παίρνει την μπάλα και κάνει 4 μεταγραφές .
Ολισε Καμαρα Κατσουράνη σεκεφελντ και τα κάνει όπα ολα. Θέλει το γήπεδο του μπάσκετ κλπ κλπ .
Και έχεις μερίδα του κόσμου να τον υποστηρίζει . Ποσο πιθανό είναι αυτό το σενάριο χωρίς δάχτυλο εξωτερικό για συγκεκριμένους λόγους ;
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

DamoN έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 17:13 Το πιο αστείο από όλο το σκηνικό το οποίο σκεφτόμουν σε ανύποπτη φάση σήμερα είναι ότι όλα αυτά τα οποία βιώνουμε από το καλοκαίρι που έγινε γνωστό το όνομα του κυρίου Μυστακίδη θα μπορούσε κάποιος να τα δεχτεί αν έδειχνε και κάποιο έργο . Τι θέλω να πω ; Να έμπαινε αναίμακτα στην ΚΑΕ να καθαριζε τα χρέη να έκανε ανταγωνιστική ομάδα να σήκωνε και κάνα κύπελλο ή εστω να έριχνε καμια τσαπου στους γαυροβαζελους και ξαφνικά εκεί που τον δοξάζαμε να ξεκινούσε τον εμφύλιο . Εκεί να το δεχτώ ότι θα είχε κάποιο κοινό που θα τον υποστήριζε .
Τωρα τι ακριβώς έκανε και μπορεί κάποιος να τον δικαιολογεί ; Το όνειρα και οι ελπίδες ;;; Ή μήπως που από τις 4 μεταγραφές σου βγήκε η μιάμιση ;
Α ξέχασα Το πετρέλαιο …
Μακάρι να το πάρει αλλιώς εμείς εδώ θα είμαστε . Βέβαια ακόμα και τότε εγώ δύσκολα να τον εμπιστευτώ αλλά τουλάχιστον ας δείξει κάποιο έργο και βλέπουμε
Κι όμως, το καλοκαίρι κάποιοι τον δικαιολόγησαν επειδή έστειλε το proof of funds. Το έβαλαν πάνω από τον Ιβάν που προσφέρει στον ΠΑΟΚ εδώ και 15 χρόνια επειδή ΕΙΠΕ ότι έχει λεφτά. Χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Και δώστου τα "να χτίσει γήπεδο όποιος έχει λεφτά, δεν με νοιάζει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι", και τα "εγώ δεν μπλέκομαι, άσε τους δισεκατομμυριούχους να μαλώνουν", και να οι αναλύσεις από το πόσα λεφτά έχει στη τράπεζα, οι πολεοδομικές αναλύσεις και συντελεστές, οι εγγυήσεις, οι προθεσμίες, ο μπατίρης Ιβάν κλπ κλπ. Τα σκέφτομαι όλα αυτά και αρρωσταίνω πραγματικά
These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
DamoN, Χωρικός
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”