Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Mpoz »

Λαθος νομίζω εισαι φιλε
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

12.15pm - The Independent: Dimitar Berbatov is reportedly on the verge of finalising a deal with Aston Villa. The 34-year-old, formerly of Manchester United, has been regularly linked with a move to Villa Park over the last few years and is currently a free agent after leaving Monaco at the end of last season.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μπανε δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι δεν υπαρχει θεμα στα φορ. τουλαχιστον ποσοτικα.

αλλα δεν μπορω σε καμια περιπτωση να δεχτω ολο αυτο το πανηγυρι που εχει στηθει απο χθες (και εδω μεσα που ειναι μικρογραφια του κοσμου και της επιρροης που δεχεται απο τις διαφορες πηγες "πληροφορησης") λες και τα προηγουμενα χρονια ειμασταν υποδειγμα μεταγραφικων κινησεων.

δλδ εχουμε αυτη τη στιγμη ενα πληρες ροστερ με ενα κενο στο σεντερ φορ περιοχης (γιατι επιθετικοι υπαρχουν αρκετοι αλλα αυτο θα το αναλύσουμε τις επομενες ημερες και όταν έχουμε τυπικά ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας).

ναι, ποιοτικα ολοι παντα θα θελουμε κατι παραπανω, αλλα απο τη στιγμη που φαινεται οτι υπαρχει ενα σταθερο μοντελο που ακολουθειται τοτε δεν μπορουμε παρα να περιμενουμε να δουμε πως προχωραει αυτο το πλανο.

και αυτο δεν γινεται ουτε σε ενα μηνα, ουτε σε ενα 6μηνο.

εχω πει πολλακις:

1 χρονο τουλαχιστον ο Προπονητης
2 ο τδ
5 ο μεγαλομετοχος.

αυτο ειναι το διαστημα που χρειαζεται για να φανει το που παμε.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Ρε σεις πριν λίγο είδα με τα μάτια μου το tweet... :shock:

NA' ΤΟ:

Sky Sports News HQ ‏@SkySportNew5HQ 22m22 minutes ago
BREAKING:Sky Sources: Dimitar Berbatov is heading to Birmingham to complete medical at Aston Villa #SkyDeadineDay #DeadIineDay #SSNHQ #avfc
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε:το ερώτημα ειναι ο Φρανκ θα κανει συν.τύπου μετά το πέρας των μεταγραφών;
O ζαιρης χθες στο σαιτ του ειπε οτι με δική του πρωτοβουλια θα κανει συνεντευξη μεσα στη βδομαδα μαλλον..

K_geo ο despe εχει δικιο γιαυτο π λεει για τον καθε ελευθερο με τελευταίο ματς/ προπόνηση αρχες Ιουνη...
Και ο μηλιος χθες οταν τον ρωτησαν για την κατασταση π μπορει ναναι ο ντιμιταρ,
ειπε οτι ντολτσε βιτα εκανε μεχρι πρότινος..
Και οποια κλαση ή επαγγελματισμο ναχει, αν συνδυάσεις το παραπανω με το οτι εχει μπει και στα 35,
τοτε δεν ειναι δύσκολο να πεις οτι στην καλυτερη Νοεμβρη θα μπορει να παιξει..

Απορώ πραγματικά με την κριτική στον Άρνεσεν για το θέμα του επιθετικού ... είναι προφανές ότι μέχρι τώρα δεν του έκατσε η φάση παρά τις προσπάθειες ... επίσης είναι δεδομένο ότι θεωρούν τόσο αυτός όσο και ο Τούντορ ολιγον ψεματακι.. :? επιθετικούς τους ΜΑΚ, Ζαίρο και Ροντρίγκες ... Θέλουν και ένα ακόμα σέντερ φόρ περιοχής αλλά δεν τους έκατσε ...
Αν παντως αυτη λογικη (διανθισμενη κ με ψεματα για να παρουσιαστει ομορφοτερα) δειχνει μεγαλυτερη αγαπη και πονο για το συλλογο (και ρωταει ο γραφων οτι οσοι δεν την ασπαζονται ειναι εχθροι και δεν αγαπανε την ομαδα),
απο ορισμενες κραυγές αγωνιας (εκφρασμενες σωστα κ μ'επιχειρηματα) για το πως θα βγει η χρονια απο ατομα π ασχολουνται καθημερινα με την ομαδα και τα πεπραγμενα της,
τοτε παω πασο..
Οπως ειπα χθες, καποιοι πρεπει ντε κ καλα να χωρισουν τον κοσμο σε στρατοπεδα,
ενω ποτε κανεις δεν ειχε τετοια προθεση (εκτος μπορει απτους μονιμα εριστικους και κακεντρεχεις)..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:
δεν είναι αβάντα. είναι πίστη στον ΠΑΟΚ.
Ειναι πιστη στο οτι ο πολυπειρος επαγγελματιας ξερει καλυτερα απ τον αρδ και τον ξερολα της κερκιδας και του ΦΜ.
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

klainmein έγραψε:Ρε σεις πριν λίγο είδα με τα μάτια μου το tweet... :shock:

NA' ΤΟ:

BREAKING:Sky Sources: Dimitar Berbatov is heading to Birmingham to complete medical at Aston Villa #SkyDeadineDay #DeadIineDay #SSNHQ #avfc
Eιναι ψευτικος λογαριασμος. Ο μονος αληθινος ειναι αυτος που εχει και το μπλε βελακι απο διπλα ;)

https://twitter.com/SkySportsNewsHQ?lang=el
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σιμπα δεν αναφερθηκα ποτε σε αυτο (περι απουσιας απο προπονησεις), αρα και ουτε διαφωνησα.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

NA' ΤΟ:

Ειναι verified ο λογαριασμος πρωτον;οχι.δεύτερον δεν λεει πουθενα οτι το εκανε ρετουιτ απο το σκαισπορτ.και μπηκα στα προφιλ τους δεν το βρισκω
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

ron-swanson έγραψε:

NA' ΤΟ:

Eιναι ψευτικος λογαριασμος. Ο μονος αληθινος ειναι αυτος που εχει και το μπλε βελακι απο διπλα ;)

https://twitter.com/SkySportsNewsHQ?lang=el

:lol: :lol: :lol: Tην κατάρα μου μέσα, δεν το πρόσεξα στη στεναχώρια μου
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΦΦΦ κρίμα.

Παίδες όλο το "νησί" μιλάει για επικείμενη συμφωνία.

Σκαατά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μηπως ειδες το μειλ που στειλαμε για τον Μπεργκ;
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Magpies4 έγραψε:Πριν λίγο το sky sports τιτίβισε ότι ο Μπέρμπα πάει για medicals στη Βίλα. Αρα τελειώνει κι αυτός.
νομίζω πως τελείωσε την ώρα που πήρε την πτήση για το νησί. Ας ελπίσουμε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Κλάους γρήγορα γιατί αυτό χρειάζομαστε αυτός το έχει και το έχει και με το παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

nikos_algio έγραψε:
Mīngus έγραψε:Απορώ πώς αυτός ο άχρηστος ο Άρνεσεν που δεν μπορεί να βρει ένα φορ, έκατσε καμιά 7 ετία στην Τσέλσι.
Ε ρε τι ακούμε.
Αν ορισμένοι θέλετε να εξισώσετε μέσα σε ένα καλοκαίρι κάποιον Βρύζα, με κάποιον που έχει δουλέψει σε κορυφαία Club ανά τον κόσμο, είστε ελεύθεροι και έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε. Αλλά επιτρέψτε μας να γελάμε κι ας παίζουμε με μισό φορ.
Φίλε ολοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και νομίζω πως θα συμφωνίσεις πως είναι νωρις για να βγουν ασφαλη συμπερασματα . Απλα η υπερβολικη αβάντα στον Αρνεσεν μου θυμιζει καπως τη φαση οταν ηρθε ο Νομποα που ολοι τον ψηφιζαν ΜΒΠ σε καθε παιχνιδι επειδη εκανε μια τριπλα . Σιγουρα παντως ο ΦΑ πρεπει να παρει πιστωση χρονου μονο και μονο για το βιογραφικο του.
Ακριβώς αυτό που γράφεις είναι. Εκ του αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα όμως δεν το έχουμε. Όντως το να πάμε χωρίς 2ο φορ στο ρόστερ είναι τεράστιο λάθος, αμέλεια πες το όπως θες. Αλλά δεν είναι ένα αποτέλεσμα πάνω στο οποίο μπορούμε να κρίνουμε. Υπάρχει ένα πλάνο μακροπρόθεσμο, που είτε θα πιστέψουμε σ' αυτό (με καλοπροαίρετη κριτική φυσικά αποδεκτή και αναγκαία) είτε πριν καν αρχίσει θα το ισοπεδώσουμε και θα εναποθέσουμε τις ελπίδες μας στον επόμενο φανταστικό μεσσία.

Υ.Γ. Αντέξαμε σχεδόν 5ετία ΖΒ, και δεν μπορούμε να αντέξουμε την 1η μεταγραφική περίοδο του Άρνεσεν. ΠΑΟΚ είσαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”