52.Erik Sabo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
ron-swanson

Re: 52.Erik Sabo

Δημοσίευση από ron-swanson »

Παιζει να τον αγχωσε ο μλκας ο Μακ :mrgreen:

Θα του ειπε "Ωχ πολυ κοσμο εχει σημερα, δυσκολα τα πραγματα. Παιξε λιγο χαλια να τους διωξουμε απο το γηπεδο να ειμαστα χαλαροι!" :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτό με τους Σλοβάκους (Μακ, Στοχ, Σάμπο) και τα ψυχολογικά προβλήματα να το κοιτάξουμε.
Πέρα από την πλάκα όμως υπάρχουν και ορισμένα πράγματα που φαίνονται και φωνάζουν από χιλιόμετρα. Παρόμοια πράγματα σχετικά με την προσαρμογή κλπ τα έχουμε πει για πάρα πολλούς που έχουν έρθει εδώ και εν τέλει μας αποχαιρέτησαν με μεγάλη χαρά (δική μας).
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

danirifle έγραψε:
desperando έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο χεσμενος
ο παίχτης δεν είναι χεσμένος
είναι άμπαλος
απορώ πραγματικά τι του είδαν στα 180 λεπτά εναντίων μας και τον πήραν
θα διαφωνησω ο παικτης εδειξε απιστευτα στοχεια και στα δυο παιχνιδια που παιξαμε αντιπαλοι.
το οτι εχει 20 μετρα ελευθερο γηπεδο και δεν τοην κουβαλαει δειχνει ποσο χεσμενος ειναι
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μη μασάς μια μικρε. Θα λυθούν τα πόδια και ο φοβος με το χρόνο

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

desperando έγραψε:
danirifle έγραψε:
desperando έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο χεσμενος
ο παίχτης δεν είναι χεσμένος
είναι άμπαλος
απορώ πραγματικά τι του είδαν στα 180 λεπτά εναντίων μας και τον πήραν
θα διαφωνησω ο παικτης εδειξε απιστευτα στοχεια και στα δυο παιχνιδια που παιξαμε αντιπαλοι.
το οτι εχει 20 μετρα ελευθερο γηπεδο και δεν τοην κουβαλαει δειχνει ποσο χεσμενος ειναι
ρε συ ντέσπε, τα βασικά δεν έκανε για δεύτερο παιχνίδι
πάσες εύκολες στα 10-15 μέτρα, λάθη πολύ εύκολα για να πεις ότι είναι νευρικός ή χεσμένος
μαρκαρίσματα με χέρια,
είχε 3-4 λύσεις και μπλόκαρε το μυαλό του, όχι σε μία, σε πολλές φάσεις
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ελπίζω στη διακοπή να χαλαρώσει, να προσαρμοστεί λίγο και στη Βέροια να δούμε άλλον Σάμπο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ειδες που ερχεσαι στα λογια μου
τα πιο βασικα δεν μπορουσε να κανει απο ενα κοντρολ μεχρι το να περπατησει την μπαλα 10 μετρα μονος κατι που ως αντιπαλοι ειδαμε οτι μπορειε να το κανει για πλακα αρα το προβλημα δεν ειναι αν μπορει ή οχι να τα κανει αφου ειδαμε οτι μπορει.
απο κει και περα πρεπει να βρουμε τον λογο που δεν τα κανει τωρα. εγω πιστευω οτι ο μονος λογος που δεν μπορεις να κανεις απλα πραγματα οσο ευκολα και αν ειναι,ειναι ο φοβος και το αγχος.

παραδειγματα μπορω να δωσω πολλα και οχι μονο ποδοσφαιρικα

απο κει και περα δεν εχω σε μεγαλη εκτημιση τους ποδοσφαιριστες που βγαζουν τοσο αγχος και φοβο στο παιχνιδι.ενα αθλημα ειναι δεν κανεις και εγχειρηση ανοιχτης καρδιας πρεπει ο παικτης πρωτα απ ολα να χαιρεται το παιχνιδι και οχι να κανει συνεχως δευτερες σκεψεις
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Μη βιάζεστε!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τα ματς που έπαιξε εναντίων μας δεν τα είδα, οπότε η μοναδική μου εικόνα είναι αυτά τα 2 παιχνίδια, με ξάνθη και γιάννενο

γι αυτό απορώ τι του βρήκαν

μακάρι να είναι ψυχολογικό το θέμα και να μην είναι απλά χαμηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Έχει μια φάση πάντως, που πάει να κάνει κοντρόλ, η μπάλα πάει κατακόρυφα προς τα πάνω και τον χτυπάει στη μύτη. Όχι απλά χεσμένος πρέπει να φορούσε καφέ βρακί για να μη φαίνεται το χέσιμο στο άσπρο σορτσάκι. :mrgreen:

Πάντως ούτε στα δύο εναντίων μας παιχνίδια, είδα κάτι απ τον παίχτη που να λέει <<ναι, αυτός να έρθει στον ΠΑΟΚ>>.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

desperando έγραψε: απο κει και περα δεν εχω σε μεγαλη εκτημιση τους ποδοσφαιριστες που βγαζουν τοσο αγχος και φοβο στο παιχνιδι.ενα αθλημα ειναι δεν κανεις και εγχειρηση ανοιχτης καρδιας πρεπει ο παικτης πρωτα απ ολα να χαιρεται το παιχνιδι και οχι να κανει συνεχως δευτερες σκεψεις
Ναι despe αλλά για αυτούς το ποδόσφαιρο δεν είναι η ζωή τους? Άσχετα με το πόσο ευθύνη έχει αυτό που κάνεις.

Όταν υπαρχουν τέτοια προβλήματα ίσως η ομαδα θα πρέπει να τους κάνει να το δουν σαν παιχνίδι ώστε να το χαίρονται.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε παιδια τι συζηταμε τωρα ολοι αυτοι οι καινουργιοι ακομα στο μακεδονια παλας μενουν να φανταστουμε...

ολα αυτα τα παιδια θελουν καποιο διαστημα να προσαρμοστουν και στην καθημερινοτητα τους και στον ΠΑΟΚ...μονο τοτε θα μπορεσουν να δειξουν αυτα που μπορουν και αυτα για τα οποια τους πηραμε...
niks

Δημοσίευση από niks »

Σωστος. Ενας-ενας θα δενουν στο συνολο.
Και αυτος θα στρωσει.

Υγ. Βεβαια, ας τον πει καποιος να σταματησει να βαζει γκολ εναντιον μας.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

εγω θα τολμησω να πω οτι αυτος ο παικτης θα μας εκπληξει πολυ ευχαριστα αρκει να μη του καψουμε το νευρικο συστημα με αμφισβητηση και μουρμουρα..
το αγχος δειχνει συναισθηση και νοημοσυνη..
σιγουρα ο μεγαλος παικτης δε καταβαλλεται απο συναισθηματα οπως αγχος και φοβο...
απο την αλλη για το επιπεδο που μιλαμε ανησυχητικο ειναι να βλεπεις παικτες να μη συναισθανονται...
το αγχος του παικτη δεν ειναι εμφυτο ειναι αγχος που κρυβει ποιοτητα ...
μπορει να κανω λαθος αλλα αυτη την αισθηση εχω...
η αυρα του και η αντιδραση του μετα το αυτο γκολ μου εδειξε περιεχομενο που θελει να αποσυμπιεστει..
θελει βοηθεια απο εμας..μην τον καψουμε..
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

σαν χαμενος ειναι.
αισθανεται ξενο σωμα και του βγαίνει.
καμμία σχεση με τον "ρε δεν με νοιαζει ποιοι και τι ειστε εγω θα σας μαμησω" που ειδαμε.
βρειτε του σπιτι καπου προς τα έξω, φερτε του την κυρα του μαζί με την πεθερα να τους νταντευει, παρτε μακρια του τον μακ και στείλτε τον να μαθει αγγλοελληνικά γρήγορα
εμεις στοπ στην γκρινια και ο τουντορ να του δώσει τα μισα στημενα
μετα το πρώτο γκολ θα παραστρώσει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”