δηλαδη αν αρχισουν να πετανε μολοτοφ στην 7 εσυ τι πιστευεις θα γινειTolaros έγραψε:paoktzis έγραψε:δεν βλεπω να αρχιζει το ματς με ντορντμουν στην τουμπα ποτε
Τι χαζά είναι αυτά μωρέ, δηλαδή ο,τι κ να γίνει δεν μπορούμε να κάτσουμε εμείς στα αβγά μας?? Κ τα λύνουμε μετά τα οποία θέματα ..εξωσχολικα, δε χανόμαστε
Κληρώσεις (και ΟΧΙ κλήρωση) Europa League 2015-2016
Re: Κληρώσεις (και ΟΧΙ κλήρωση) Europa League 2015-2016
Άντε άρχισε η τρομολαγνεια... Μέχρι να γίνει το ματς, δώσατε ζωή στα σκουλήκια .
Ο καθένας βλέπει τον διπλανό του, κι αν χρειαστεί πέφτουν μπάτσες και τέλος.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ο καθένας βλέπει τον διπλανό του, κι αν χρειαστεί πέφτουν μπάτσες και τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 28 Αύγ 2015, 14:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Πω πω...paoktzis έγραψε:δεν βλεπω να αρχιζει το ματς με ντορντμουν στην τουμπα ποτε
Ακομα δεν τελειωσε η κληρωση αρχισαμε να λεμε για ματς που δε θα τελειωσουν...
Ηρεμηστε λιγο και μη δημιουργειτε κλιμα.
η κουμπαν πέρσι τερμάτησε 10η και βγήκε μέσω κυπέλλου όπου έχασε 3-1 απο την λοκομοτίβ.. Δεν την εχω για να είναι στο ίδιο επίπεδο των τοπ ρωσικών.. Σίγουρα πάντως κανένα παιχνίδι εκει δεν είναι εύκολο
Λεει ο μ@λ@κ@ς ο ζαγορας τωρα "παλι σήκωσαν οι οπαδοι της ντορτμουντ πανω για τον αρη". Και που ξερεις εσυ βρε μαλακα οτι δεν ειναι απλα ενα σκουληκι? Οποιος θελει παει στο γηπεδο και σηκωνει οτι θελει.
Δεν έχει δώσει ποτέ τέτοια δείγματα η Ντόρτμουντ κ οι οπαδοί της είναι άψογοι παντού. Σιγά μην αφήσουν την εικόνα τους να χαλάσει για 30 μαλακες σκωληκεςpaoktzis έγραψε:δηλαδη αν αρχισουν να πετανε μολοτοφ στην 7 εσυ τι πιστευεις θα γινειTolaros έγραψε:paoktzis έγραψε:δεν βλεπω να αρχιζει το ματς με ντορντμουν στην τουμπα ποτε
Τι χαζά είναι αυτά μωρέ, δηλαδή ο,τι κ να γίνει δεν μπορούμε να κάτσουμε εμείς στα αβγά μας?? Κ τα λύνουμε μετά τα οποία θέματα ..εξωσχολικα, δε χανόμαστε
Μη συγκρίνεις με ραπιντ, εκείνοι είναι πιο χουλιγκανια έτσι κ αλλιώς
Άσε που θέλω να πιστεύω η ΠΑΕ θα κάνει έναν έστω έλεγχο της προκοπής
Φτιάχνουν κλίμα... Για να πουλήσουν οι πουθεναδες,,, την αμπαλοσυνη τους. Αν τον ρωτήσεις να σου πει έναν παίκτη της Ντόρτμουντ, στάνταρ δεν ξέρει κανέναν.CCCP έγραψε:Λεει ο μ@λ@κ@ς ο ζαγορας τωρα "παλι σήκωσαν οι οπαδοι της ντορτμουντ πανω για τον αρη". Και που ξερεις εσυ βρε μαλακα οτι δεν ειναι απλα ενα σκουληκι? Οποιος θελει παει στο γηπεδο και σηκωνει οτι θελει.
Σας είπα, τα σκουλήκια θα ζουν και θα αναπνέουν για αυτό το ματς, αν νομίζετε ότι πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι τους, εμείς θα χάσουμε, αυτοί δεν έχει να πάνε πιο κάτω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 28 Αύγ 2015, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι η Κούμπαν η σκέτη Κράσνονταρ είναι riegelriegel έγραψε:η κουμπαν πέρσι τερμάτησε 10η και βγήκε μέσω κυπέλλου όπου έχασε 3-1 απο την λοκομοτίβ.. Δεν την εχω για να είναι στο ίδιο επίπεδο των τοπ ρωσικών.. Σίγουρα πάντως κανένα παιχνίδι εκει δεν είναι εύκολο
- sourmenetes
- Moderator
Δεν βγήκε ακόμα 17/9 η 1η αγωνιστική
- buffalobill4
Καλα φιλε αυτος ο γλοιωδης ο ζαγορας εχει ξεφυγει γενικοτερα. Απο τη μια λεει να αποτιναξουμε τα παλια και την ιδια στιγμη (την ιδια ομως) αρχιζει το στραβοστομιασμα. Οποιος ακουσε το χθεσινο παραληρημα του για τον Λανγκφορντ καταλαβαινειCCCP έγραψε:Λεει ο μ@λ@κ@ς ο ζαγορας τωρα "παλι σήκωσαν οι οπαδοι της ντορτμουντ πανω για τον αρη". Και που ξερεις εσυ βρε μαλακα οτι δεν ειναι απλα ενα σκουληκι? Οποιος θελει παει στο γηπεδο και σηκωνει οτι θελει.

- Kostas_Peraia4
Σαφως και το Ε.L ειναι πιο ανταγωνιστικο απ'οτι το Ch.L ειδικα στους ομιλους.Αν δει κανεις το πρωτο αλλα και τις περισσοτερες ομαδες απο το δευτερο γκρουπ δυναμικοτητας θα καταλαβει.Ολες τους πρωταγωνιστουν στα πρωταθληματα τους ενω καθε χρονο καποιες απ'αυτες κανουν φανταστικες πορειες στην Ευρωπη.
Μία μόνο καλή εκδρομή στη Γερμανία,οι υπόλοιπες αντιεμπορικές τελείως..
Μην ασχολείστε με τον ρούλη,αξία τους δίνετε..Αν και μυρίζει πολύ προβοκάτσια δεν θα δώσουμε στα πτώματα ζωή.
Κλασικό ξενέρωμα με ρώσικη ομάδα που σίγουρα είναι πολύ ποιοτική και χωρίς να το έχω δει,το μπάτζετ της θα είναι γυρω στα 40 εκατομμύρια χαλαρά,με τίποτα περίεργους Βραζιλιάνους κλπ.
Όσο για την Καμπάλα πολύ γέλιο όταν το είδα..Εκδίκηση για τον πόνο του βάζελου.
Μην ασχολείστε με τον ρούλη,αξία τους δίνετε..Αν και μυρίζει πολύ προβοκάτσια δεν θα δώσουμε στα πτώματα ζωή.
Κλασικό ξενέρωμα με ρώσικη ομάδα που σίγουρα είναι πολύ ποιοτική και χωρίς να το έχω δει,το μπάτζετ της θα είναι γυρω στα 40 εκατομμύρια χαλαρά,με τίποτα περίεργους Βραζιλιάνους κλπ.
Όσο για την Καμπάλα πολύ γέλιο όταν το είδα..Εκδίκηση για τον πόνο του βάζελου.
Καλα ναι αλλο κι αυτο.buffalobill4 έγραψε:Καλα φιλε αυτος ο γλοιωδης ο ζαγορας εχει ξεφυγει γενικοτερα. Απο τη μια λεει να αποτιναξουμε τα παλια και την ιδια στιγμη (την ιδια ομως) αρχιζει το στραβοστομιασμα. Οποιος ακουσε το χθεσινο παραληρημα του για τον Λανγκφορντ καταλαβαινειCCCP έγραψε:Λεει ο μ@λ@κ@ς ο ζαγορας τωρα "παλι σήκωσαν οι οπαδοι της ντορτμουντ πανω για τον αρη". Και που ξερεις εσυ βρε μαλακα οτι δεν ειναι απλα ενα σκουληκι? Οποιος θελει παει στο γηπεδο και σηκωνει οτι θελει.