Δελληγιανίδης....δωστε ευκαιρειες τον μικρο !!!δειχνει πολυ δυνατος και με παθος!!!!!αιντε παμε γερα με τους δικους μας πιτσιρικαδες πρωτα και μετα ολους τους αλλους!!!!

Πολύ βαρύς... Σε μια φάση, έφυγε ο Μυστακιδης με τον Ροντριγκεζ και είχε μείνει στη σέντρα...rainmaker έγραψε:O Κουλούρης δυστυχώς δείχνει πως δεν έχει όρεξη να παίξει.
Δε ξέρω ίσως είναι νωρίς.
theodorsalonika έγραψε:κανα τερματοφυλακα της [προκοπης θα βρουμε?ημαρτον!!!..κατα την γνωμη μου μεγαλη παπαρια καναμε που δωσαμε τον ΙΤΑΝΖ....δεν πα να ηταν και 40 χρονων...
Νομιζω θα βγαλει γουστα .Κουλουρης εκνευριστικα ατομιστης αλλα εδειξε οτι εχει τη δυναμη να περασει αναμεσα κι απο 4 αντιπαλους.Δε ξερω ,θελει παιχνιδια για να δειξει.K_geo έγραψε: ο οποιος γκαρυ, μπορει να δειχνει καπως, αλλα πιστευω/ελπιζω θα εξελιχτει σε τρελο πασπαρτου γιατι και ταχυτητα εχει, κινησεις στον κενο εξαιρετικες εχει αλλά και διάθεση και μπορει να πατησει σε μεγαλο κομματι του γηπεδου. ενταξει, ενα κοντρολ γλυστρισε και βγαλαμε πορισμα, τσαπατσουλης...τεσπα.ΠΑΟΚ εισαι...
ΜΑΚΑΡΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΚΑΡΙ!!!!απλα με αυτα που εχω δει μεχρι τωρα μιλαω.....αλλα για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις!!!οποτε υπομονη !!!Sera4 έγραψε:theodorsalonika έγραψε:κανα τερματοφυλακα της [προκοπης θα βρουμε?ημαρτον!!!..κατα την γνωμη μου μεγαλη παπαρια καναμε που δωσαμε τον ΙΤΑΝΖ....δεν πα να ηταν και 40 χρονων...
φιλε μου και ο γλυκος και ο ιτανζ ειναι χαμηλου επιπεδου τερματαδες εχω κανει και αναλυσεις γι αυτο δεν επαναλαμβανομαι...
απο τον ολσεν ομως θα δεις πολυ ωραια πραγματα να ξερεις...