Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
- Trilofiotis
Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
Πήραμε σκούπα και τώρα ζητάει ο κόσμος να πάρουμε και δρεπάνι...
Μετά τι;
Μετά τι;
ΑυτοκτονίαTrilofiotis έγραψε:Πήραμε σκούπα και τώρα ζητάει ο κόσμος να πάρουμε και δρεπάνι...
Μετά τι;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Σοβαροτατα αν κ εκτός γενικού κλίματος απλά σήμερα για κάποιον λόγο τον θυμήθηκα.Απορώ πως κάποιοι είστε ενταξει . Αντε κ τον Πέτρο Κοκκαλη σε καμια executive θέση άμα είναι καλός στη δουλειά του.
Δε συνεχίζω, να τον χαιρόμαστε
Δε συνεχίζω, να τον χαιρόμαστε
Το παιδι εχει πολλα πτυχια.Δεν μας ενδιαφερει ποιος ηταν ο πατερας του.Τι κι αν μας εσφαζαν τα κορακια με το δαφνομπουκωμενο στην Τουμπα και αλλοιωθηκε νταβατζηλικι η συνολικη παραδοση?Εκει θα κολλησουμε τωρα?
ο χρυσοστομος φταιει για το σπασιμο της παραδοσης στην τουμπα ? ισως μετα τον σαλπι
:)

Φίλε Sekeris4, σιγά που έχει πολλά πτυχία...Για το οικονομικό του ΑΠΘ δεν ξέρω, αλλά της Νομικής στο ΔΠΘ με μούφα και μιλημένες και στημένες κατατακτήριες μπήκε μάλλον, όπως και ο αδερφός του ο Απόστολος (?) που ήμασταν μαζί στο φροντιστήριο για να δώσουμε για Νομική...Αυτό δεν αναιρεί ότι την έβγαλε, αλλά του ΔΠΘ η Νομική δεν είναι και τόσο δύσκολη να τη βγάλεις σε σχέση με ΑΠΘ και Αθήνα...
Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που γράφεις περί εξετάσεων είναι μηνύσιμο ε;
Για ένα θέμα μάλιστα που απορώ πως σας ήρθε και συζητάτε.
Για ένα θέμα μάλιστα που απορώ πως σας ήρθε και συζητάτε.
Ναι μωρέ πήρε πτυχίο αλλά δεν είναι και από το ΜΙΤ ............................klainmein έγραψε:Φίλε Sekeris4, σιγά που έχει πολλά πτυχία...Για το οικονομικό του ΑΠΘ δεν ξέρω, αλλά της Νομικής στο ΔΠΘ με μούφα και μιλημένες και στημένες κατατακτήριες μπήκε μάλλον και μιλημένες και στημένες και μάλλον, πετάς λάσπη και λες στο τέλος μάλλον;;;;, όπως και ο αδερφός του ο Απόστολος (?) ερωτηματικό για το όνομα ; δεν θυμάσε αλλά και αυτός με μέσω πέρασε που ήμασταν μαζί στο φροντιστήριο για να δώσουμε για Νομική...Αυτό δεν αναιρεί ότι την έβγαλε, αλλά του ΔΠΘ η Νομική δεν είναι και τόσο δύσκολη να τη βγάλεις σε σχέση με ΑΠΘ και Αθήνα...
Τώρα θα ονομαστώ γκαγκατσομάχος;;;;
ρε παιδιά τώρα σοβαρά κάνουμε τέτοια κουβέντα;
υπάρχει λογική;
υγ: ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω να γινει εδώ πεδίο προσωπικών διαφορών.
υπάρχει λογική;
υγ: ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω να γινει εδώ πεδίο προσωπικών διαφορών.
Εγώ θα το κλείδωνα, ένας υπάλληλος είναι
Γιατί δεν ανοίγετε τοπικ για τις καθαρίστριες της Τούμπας;
Γιατί δεν ανοίγετε τοπικ για τις καθαρίστριες της Τούμπας;