16. Gojko Cimirot

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό pilotos » Δευτ 17 Αύγ 2015, 22:33

Ο πριν από εσένα Βόσνιος, χάρισε την μεγαλύτερη ΠΑΟΚτσιδικη ηδονή που θα μπορούσα να είχα φανταστεί στα πιο τρελά μου όνειρα, την πρόκριση μέσα στην Πόλη.

Ο λαός τον αγάπησε όσο λίγους...
Φρόντισε να σε αγαπήσουμε σαν αυτόν. ;)

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό logios » Τρί 18 Αύγ 2015, 01:47

ΤΟ GAZZETTA.GR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «NEXT BIG THING» ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ, ΓΚΟΪΚΟ ΤΣΙΜΙΡΟΤ

«Αυτός δεν πωλείται με εξαψήφιο νούμερο!»

Όταν ο Ατρόμητος ρώτησε για τον Γκόικο Τσίμιροτ, η απάντηση ήταν: «Το λιγότερο ένα εκατομμύριο». Έναν χρόνο μετά, ο ΠΑΟΚ τον αποκτά ακριβώς με τόσα και το gazzetta.gr εξηγεί τους λόγους που 22χρονος Βόσνιος αξίζει τα λεφτά που σπαταλήθηκαν για την αφεντιά του.



Διάβασε περισσότερα στο: «Αυτός δεν πωλείται με εξαψήφιο νούμερο!» | Superleague | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on FacebookΑν ψάξεις στα ΜΜΕ της Βοσνίας, θα την βρεις την είδηση στα… χαμηλά. Στα «ψιλά γράμματα» που λέμε. Οι τοπικοί δημοσιογράφοι σπεύδουν να πάρουν συνέντευξη από τα αστέρια της Εθνικής τους ομάδας ποδοσφαίρου. Κοτζάμ Τζέκο, Πιάνιτς, Λούλιτς, Ιμπίσεβιτς βλέπουν μπροστά τους. Ποιος να ασχοληθεί με το «νεούδι», ονόματι Γκόικο Τσίμιροτ, που αγωνίζεται στη Σαράγεβο και κλήθηκε στην Εθνική ομάδα επειδή «έγραψε» 2-3 καλές ευρωπαϊκές συμμετοχές;

Αυτό το… νεούδι ξεπετάχτηκε. Άνοιξε τα φτερά του. Ανάγκασε τους ίδιους δημοσιογράφους που δεν του έριχναν ούτε ματιά στις προπονήσεις της Εθνικής Βοσνίας, να ασχοληθούν μαζί του. Δεν είναι και λίγο πράγμα να αναγκάζεις μια ομάδα να βγάλει από τα ταμεία της ένα εκατομμύριο ευρώ για να σε αποκτήσει. Κάτι καλό θα κάνεις. Και ο Γκόικο Τσίμιροτ τα δύο τελευταία χρόνια τα έκανε όλα καλά με τη φανέλα της Σαράγεβο.

«Είναι ο πιο εξελίξιμος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στη χώρα. Και όταν λέω ο πιο εξελίξιμος, εννοώ και για όσο έχει εξελιχθεί μέχρι τώρα, αλλά και για τι εξέλιξη μπορούμε να περιμένουμε απ’ αυτόν. Ναι, ο Γκόικο μπορεί να γίνει ο επόμενος μεγάλος ποδοσφαιριστής του ποδοσφαίρου της χώρας μας». Τα λόγια ανήκουν στον Σάφετ Σούσιτς, τον άνθρωπο που κάλεσε τον 22χρονο μέσο στην Εθνική ομάδα. Ναι, συμφωνούν όλοι. Ο ΠΑΟΚ ορθώς έδωσε τόσα χρήματα για την… πάρτη του. Ναι, συμφωνούν όλοι. Ο Τσίμιροτ ήρθε με ένα και μπορεί να φύγει με τα εξαπλάσια από τη Θεσσαλονίκη.



Όταν ο Ατρόμητος ρώτησε γι’ αυτόν

Δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος έκανε κίνηση για τον νεαρό Βόσνιο. Βεβαίως, η προηγούμενη ήταν απλά διερευνητική και ουδεμία σχέση είχε με το έντονο και πιεστικό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς τους Βόσνιους. Πέρσι το καλοκαίρι, όταν ο Ατρόμητος αντιμετώπισε την Σαράγεβο, δύο παίκτες έκαναν «κλικ» στο Περιστέρι. Ο ένας αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες από τον Ατρόμητο και δεν είναι άλλος από τον Μίλος Στόιτσεφ. Ο δεύτερος ήταν ο Γκόικο Τσίμιροτ.

Στην «πόσο κοστίζει» ερώτηση των Ελλήνων, η απάντηση ήταν απογοητευτική. «Δεν πωλείται με εξαψήφιο νούμερο». Στον Ατρόμητο δεν το σκέφτηκαν δεύτερη φορά. Κατάλαβαν πως ο συγκεκριμένος αποτελούσε το «next big thing» των Βόσνιων και σίγουρα τα οικονομικά τους δεδομένα δεν επέτρεπαν ούτε καν να μπουν σε παζάρια.



Η «χυλόπιτα» σε Άντερλεχτ

Αν υπάρχει μια ομάδα στην Ευρώπη που διακρίνεται για το καταπληκτικό της σκάουτινγκ, αυτή είναι η Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι έχουν αναγάγει σε… επιστήμη την ανακάλυψη ποδοσφαιριστών που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό. Θυμηθείτε την περίπτωση του Μιλιβόγεβιτς. Μόλις έναν χρόνο είχε αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα, από τον οποίο και τον απέκτησε με λίγα χρήματα, για να τον πουλήσει αργότερα περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό.

Οι Βέλγοι ήταν εκείνοι που μετά τα περσινά παιχνίδια του Αυγούστου της Σαράγεβο με την Γκλάντμπαχ «χτύπησαν» την πόρτα των Βόσνιων. Πρόσφεραν περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ, αλλά είπαμε. Ο εξαψήφιος αριθμός δεν γινόταν δεκτός. Όπως δεν έγινε δεκτή και η πρόταση της Φράιμπουργκ μερικούς μήνες αργότερα. Οι ιθύνοντες της ομάδας έβλεπαν Κυριακή με Κυριακή τους σκάουτερς ολοένα να πληθαίνουν στις εξέδρες του γηπέδου και γνώριζαν πως το «πουλέν» τους θα πουληθεί με τους δικούς τους όρους. Όπως και έγινε.



Ένας σύγχρονος box to box χαφ

Γιατί στήθηκαν όλοι αυτοί στην ουρά; Τι είδε ο Φρανκ Άρνεσεν στον Γκόικο Τσίμιροτ και πίεσε για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη; Ποιος ο λόγος να επικεντρωθεί τόσο πολύ ο ΠΑΟΚ σε έναν 22χρονος ποδοσφαιριστή, με ελάχιστη ευρωπαϊκή εμπειρία, όταν με τα ίδια χρήματα θα μπορούσε να πάρει για παράδειγμα τον Αμπέντ;

Όσοι τον έχουν δει στο γήπεδο καταλαβαίνουν πως ο Βόσνιος μπορεί να τρέχει ακατάπαυστα για ολόκληρο το παιχνίδι. Στα ματς με τον Ατρόμητο, εκεί ουσιαστικά που τον γνωρίσαμε, ήταν το Α και το Ω της μεσαίας γραμμής της Σαράγεβο. Εκείνος που έπαιρνε την πρώτη μπάλα απ’ τα στόπερ, εκείνος που έπαιζε με το κεφάλι ψηλά, εκείνος που μοίραζε τη μπάλα με ακρίβεια, εκείνος από τον οποίο ξεκινούσε το πρεσάρισμα όταν ο αντίπαλος είχε τη μπάλα στα πόδια του. Ένας σύγχρονος box to box μέσος, με άψογη τεχνική κατάρτιση, με ατελείωτα τρεξίματα, με πάσα που μπορεί να… ξεχαρβαλώσει ολόκληρη την αντίπαλη άμυνα και να βγάλει τον φορ μόνο του.

«Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής είτε με τη μπάλα στα πόδια, είτε χωρίς αυτή. Γνωρίζει που ακριβώς πρέπει να κινηθεί και έχει άριστη αντίληψη του χώρου και του χρόνου με το οποίο θα κάνει κάτι. Σπανίζει αυτό σε παίκτες της ηλικίας του», είχε πει ο – τότε προπονητής του Ατρόμητου – Γιώργος Παράσχος σε δημοσιογραφικό «πηγαδάκι» μετά το ματς, όταν του επισημάνθηκε η παρουσία του Τσίμιροτ.



Γκολ; Ούτε με αίτηση

Τι δεν έχει ο Τσίμιροτ; Το γκολ. Θα πει κάποιος πως αν σκόραρε κιόλας, η τιμή του μπορεί να ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Ωστόσο, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ο παίκτης που θα παίξει τον ρόλο του «οχταριού», χρειάζεται να σκοράρει. Να πατήσει περιοχή, να γίνει ο κρυφός φορ, να προκαλέσει ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα, να δώσει τα μακρινά σουτ.

Ο Βόσνιος χαφ γνωρίζει πώς να κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του. Ήταν ο καλύτερος «πάρε – βάλε» ποδοσφαιριστής της Σαράγεβο την τελευταία διετία. Αυτός που θα μπορούσε να περάσει τη μπάλα από το μάτι της βελόνας. Όμως όταν βρισκόταν ο ίδιος μπροστά στην αντίπαλη εστία αστοχούσε. Δεν είναι τυχαίο πως σε περισσότερες από 65 συμμετοχές με τη φανέλα της Σαράγεβο, το κοντέρ δεν… έγραψε ούτε ένα γκολ.



Διάβασε περισσότερα στο: «Αυτός δεν πωλείται με εξαψήφιο νούμερο!» | Superleague | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
logios
 
Δημοσιεύσεις: 1374
Εγγραφή: Πέμ 20 Νοέμ 2008, 22:01

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό falconakis » Τρί 18 Αύγ 2015, 07:39

Καλώς ήρθες παλίκαρε!
Τρέλλανε μας!
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
ΠΑΟΚ μαζί σου μέχρι θάνατο!
Άβαταρ μέλους
falconakis
 
Δημοσιεύσεις: 1789
Εγγραφή: Παρ 31 Ιαν 2014, 21:39

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό Thracian » Τρί 18 Αύγ 2015, 07:53

ηρεμηστε λίγο ρε σεις. δεν πηραμε καποιον σταρ
ενα πολύ καλό κομματι στην μηχανη θελουμε να ειναι
γιατι ετσι οπως το πάτε πολλοι θα πανε τρελλαμενοι με την ξανθη να δουνε τσιμιροτ και αμα δεν τον βαλει η αν παιξει κανα 20λεπτο και δεν ειναι γιοχαν κροιφ θα φωναζουν για παλτα
το παληκαρι απ οτι καταλαβαίνω αν και εφόσον φτασει εκει που πρεπει θα είναι ενας ομαδικός "χαμαλης" πολυτελειας στο γήπεδο ακομα και για καλες ομαδες του εξωτερικου
γερό να είναι το παληκάρι και να βγάλει ενεργεια νευρο και οξυδερκεια
-=Η ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ ΠΟΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ!=-
Άβαταρ μέλους
Thracian
 
Δημοσιεύσεις: 706
Εγγραφή: Δευτ 16 Ιουν 2014, 14:04

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό john4serres » Τρί 18 Αύγ 2015, 09:34

0 γκολ σε 65 συμμετοχές;
Θα σκοραρεις στο ντεμπούτο σου εδώ παικταρά μου !!
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29867
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό Καπετάνιος » Τρί 18 Αύγ 2015, 09:41

Καλως το το παλικαρι. Μακαρι βα αφησει εποχη στον ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος
 
Δημοσιεύσεις: 930
Εγγραφή: Παρ 18 Ιούλ 2014, 16:32

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό Lacedaemonian » Τρί 18 Αύγ 2015, 11:54

Καλως τον παικταρα.Σιδερενιος
Το Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian
 
Δημοσιεύσεις: 3150
Εγγραφή: Τετ 21 Ιαν 2015, 13:02
Τοποθεσία: Σπάρτη/Μάνη

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό Dream » Τρί 18 Αύγ 2015, 14:24

Καλός ήρθες στον ΠΑΟΚ!!
Stand up and make yourself count..!!
Άβαταρ μέλους
Dream
 
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: Παρ 10 Ιούλ 2015, 18:28

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό Panos Fanfaras » Τρί 18 Αύγ 2015, 16:32

Απλό προαίσθημα, αλλά νομίζω ότι είναι η καλύτερη μεταγραφή μας μέχρι στιγμής.

Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχει νόημα να ζεις, άμα δεν είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras
 
Δημοσιεύσεις: 741
Εγγραφή: Τρί 28 Ιουν 2011, 19:03
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό mrpink » Τρί 18 Αύγ 2015, 18:12

Τι λετε, ρε παλικαρια, οτι ειναι καλη μεταγραφη? Ντεμεκ παιχτης ειναι, το ειπε το χαζετα αφου. Εχει μεγαλο προβλημα, δεν σκοραρει!!!!

Θα θελα να ξερα σε ποιο σημειο αυτοεξευτελισμου θα φτασουν τα αρδ προκειμενου να μειωσουν τους παικτες μας, και να μας βαλουν να φαγωθουμε μεταξυ μας... Δεν πρεπει να τους κανουμε τη χαρη. Ο Γκοικο ειναι παιχταρας, και θα ωριμασει κι αλλο μαζι με την ομαδα μας. Και ναι, θα σκοραρει κιολας, ετσι για να βουλωσει τα στοματα των εξυπνακηδων.
Ανακαλώ
Άβαταρ μέλους
mrpink
 
Δημοσιεύσεις: 408
Εγγραφή: Πέμ 11 Ιουν 2015, 11:13

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Τρί 18 Αύγ 2015, 18:33

Καλώς ήρθες και πολλές επιτυχίες μαζί με την ομάδα μας!
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 9903
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 22:23

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό ZamanFou » Τρί 18 Αύγ 2015, 19:31

Panos Fanfaras έγραψε:Απλό προαίσθημα, αλλά νομίζω ότι είναι η καλύτερη μεταγραφή μας μέχρι στιγμής.

Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk



Μεχρι την επομενη 8-)
Τι εισαι για μενα...........κανεις δεν ξερεις
Άβαταρ μέλους
ZamanFou
 
Δημοσιεύσεις: 586
Εγγραφή: Δευτ 20 Ιαν 2014, 22:15

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό Mpoz » Τρί 18 Αύγ 2015, 19:37

Καλως ηρθες παιχταρα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mpoz
 
Δημοσιεύσεις: 798
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 00:35

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Τρί 18 Αύγ 2015, 20:04

Γιατί δεν κάνανε βιδεο με τον τσιμεροτ ; Δεν ξερει αγλικα αλά κυρ κυρ ;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευσηαπό stephanos » Τρί 18 Αύγ 2015, 20:26

Καλώς το Σερβάκι. Υγεία να έχεις και θα δούμε ωραία πράγματα από εσένα. Εκτός από γκολ, γιατί όπως λέει και η χαζέτα (ολλανδικά το γράφω) «δεν πατάς περιοχή».

Τον σκέφτομαι δίδυμο με Χαρίση και :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stephanos
 
Δημοσιεύσεις: 3256
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:47

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες