[Κύπελλο] Ολύμπια Λάρισας - Π.Α.Ο.Κ. 05/11 17:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Trikaliotis έγραψε:Όσον αφορά τα σημερινά (αναφερόμενος και στον ΤΟΤΕΜ που μίλησε για τον πάγκο) έχω να κάνω μια παρατήρηση: το rotation στο σημερινό μπάσκετ είναι πολύ σημαντικό και πολλές φορές βλέπουμε παίχτες από τον πάγκο που είναι ισάξιοι ή και καλύτεροι από τους βασικούς (Παπαλουκάς, Σπανούλης κτλ).

Ε λοιπόν, είμαστε -2 παίχτες στον κορμό της ομάδας, καθώς Σύμτσακ και Μαρμαρινός δε κάνουν ούτε για λίγα λεπτά (για 10 φάουλ και λίγη άμυνα που είπε κάποιος), ενώ σήμερα αρχίζω και υποψιάζομαι ότι το θέμα του Πεδουλάκη με τον Τομάσεβιτς αρχίζει και φτάνει τα όρια της εμπάθειας.

Δηλαδή μόνο εγώ είδα σήμερα ότι ο Ουέσον (για του οποίου το διαβατήριο μας κοροϊδεύουν από την αρχή) δεν τραβούσε ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά και ήταν εκνευρισμένος? Αντίθετα ο "Τόμο¨είχε μερικές καλές στιγμές ειδικά στην επίθεση και έδωσε κάποιες λύσεις..

Και τέλος όσον αφορά την καραμέλα του "δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα" ένα έχω να πω: Και ο Άρης άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα και είχε προβλήματα στην προετοιμασία και ακόμα χειρότερα η Άεκ που με μηδαμινό κιόλας μπάτζετ και πιο καθυστερημένη ολοκλήρωση των μεταγραφών βλέπουμε πως ξεκίνησαν αμφότεροι..
Πεστα ρε αδερφε γιατι σε λιγο θα νομιζω πως απευθυνομαι σε εξωγηινους.......Μας τα εχετε πρηξει μερικοι εδω μεσα.....οχι ρε δεν εχει πιστωση χρονου στον ΠΑΟΚ,τελος και οποιος δεν συμφωνει...και δηλωνει ΠΑΟΚΑΡΑΣ μονο για την ιδεα,γιατι δεν παει και στο πολο και στο χαντμπολ και αλλου?????Γι αυτο τουμπεκι πειραματα στον ΠΑΟΚ οχι,στα περιστερια στους κολοσους και στις ολυμπιαδες........
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Όλοι πικραθήκαμε σήμερα . Επίσης φάνηκαν όλες οι χιλιοειπωμένες αδυναμίες της ομάδας. Δεν πρέπει με τίποτε να σταματήσει η προσπάθεια ανάκαμψης. Το μπάσκετ ήταν πριν λίγα χρόνια η ναυαρχίδα του συλλόγου και κάποια στιγμή πιθανόν να ξαναγίνει...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

psc1998 κανένας δεν θέλει μικρό τον ΠΑΟΚ αλλά να, είναι και ο περσινός εφιάλτης τον οποίο δεν θέλω να ξαναζήσω οπότε στηρίζω Δρόσο με τα όποια λάθη του γιατί οι άλλοι ΠΑΟΚάρες με τις μεγάλες ιδέες, το καλοκαίρι σήκωσαν τα χέρια και δεν αναλάμβαναν την ομάδα.
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Είπα ότι από τη στιγμή που ο Ουέσον ήταν κυριολεκτικά τραγικός και μοιραίος (με τα νεύρα του), μπορούσε να δώσει κάποια λεπτά στον Τομάσεβιτς (που έχει και την εμπειρία), γιατί όπως καταλαβαίνεις και προείπα..Μαρμαρινός και Σύμτσακ είναι σαν να μην υπάρχουν, όπως επίσης νομίζω πως μπορόυσε να δοκιμάσει και ένα σχήμα και με τους δύο (Τομο-Ουέσον) για να δεί αν θα λειτουργήσει, γιατί αν δε κάνω λάθος δε το επιχείρησε..
Άβαταρ μέλους
kostasff

το επιχείρησε για λίγο αλλά δεν....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

O Walter είχε άλλη άποψη που μας έστησε 2 φορές στο αεροδρόμιο .
good things come to those who wait....
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ο Μπέρυ δεν έπαιξε ποτέ δεύτερη χρονιά στην ίδια ομάδα. Σύμπτωση ή το ήθελε;
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη.... παύει να είναι σύμπτωση
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

Φιλε trikaliotis για το ροτεισον λεμε το ιδιο πραγμα.Για τον σιμτσακ δεν το συζητω ,ο μαρμαρινος ισως μπορει να παιξει λιγο ξυλο.Ο ΤΟΜΟ ηταν η @αβλα μου αλλα βλεπω οτι το κορμι του δεν μπορει να ακολουθησει .Γαυτο ειναι στο ψυγειο 10 μερες τωρα απορω πως επαιξε σημερα.Ο ουεσον τελος ειναι λιγος για μενα για 2ος αμερικανος ενω για κοινοτικος ειναι μια χαρα.
Trikaliotis

Εγώ ένα ξέρω...πως έπρεπε να έχω τουλάχιστον 5 τίτλους παραπάνω και όντας η πιο άτυχη ομάδα στην Ευρώπη (με τίτλους χαμένους μονίμως στα τελευταία σουτ-σε αντίθεση με τον κωλόφαρδο συμπολίτη) τώρα αναρωτιέμαι πότε θα έρθει η επόμενη στιγμή που θα διεκδικήσω έναν τίτλο? Μήπως πρέπει κάποιες φορές να συμβιβαζόμαστε με τις επικρατούσες καταστάσεις (βλ. Βαλκανική Λίγκα που στην τελική μπορεί να ήταν ο μόνος εφικτός στόχος για τίτλο, έστω και μικρής εμβέλειας) και να μη πετάμε στα σύννεφα (βλ. Ευρωλίγκες)???
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Yiankos έγραψε:Τι έγινε ρε γαμώτο; Στο ημίχρονο που το άφησα καλά πηγαίναμε ... Τι άλλο μας περιμένει; Φέρτε τον Κούβελα να κερδίσουμε τουλάχιστον κανα γαύρο!
Εγώ το άφησα στο 35-42 και ήλπιζα ότι επιτέλους η ομάδα ανέκαμψε. Βλέποντας το τελικό όμως, προσγειώθηκα ανώμαλα και σκέφτηκα ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε την ομάδα. Το κάναμε πέρυσι με 1002 προβλήματα, φέτος δε θα το κάνουμε?

Δηλώσεις Πεδουλάκη:
"Στην μεγαλύτερη διάρκεια ελέγχαμε το παιχνίδι αλλά κάποια στιγμή κουράστηκαν τα γκαρντ, ιδιαίτερα ο Χαρίσης και έτσι αφήσαμε τον Κινγκ να μας κάνει τη ζημιά, ενώ φάνηκε επίσης ότι έλειψε ο Γκρέγκορι, που είναι καλός αμυντικά.

Νομίζω ότι ο κ. Γκόντας σε δυο φάσεις άλλαξε την ψυχολογία του αγώνα με τραβηγμένες αποφάσεις, ενώ είχαμε και πολλά χαμένα ριμπάουντ, όπου φάνηκε πάλι η έλλειψη του Γκρέγκορι. Στο τέλος η ομάδα εκνευρίστηκε από κάποιες αποφάσεις των διαιτητών και δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε αυτό που είχαμε πει".

Σχετικά με την παραμονή του στον ΠΑΟΚ είπε: "Δεν θέλω να κάνω καμία αναφορά σ' αυτό το θέμα".

Η ομάδα του "δικεφάλου" εξέδωσε ανακοίνωση για τον κόσμο η οποία ανέφερε: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους, που την ακολούθησαν και στη Λάρισα και συμπαραστάθηκαν ως το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με την Ολύμπια. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με μοναδικό σκοπό την τελική εκπλήρωση της υπόσχεσης που από την πρώτη στιγμή δόθηκε.

Τη δημιουργία μίας ομάδας για την οποία θα είναι υπερήφανοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος κι αυτό το γνωρίζουμε. Με τη συμπαράσταση του κόσμου, θα συνεχίσουμε για να φτάσει ξανά ο ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει, για να τον σέβονται όλοι μέσα στο γήπεδο -κάτι που δεν έγινε στο σημερινό αγώνα-και να ξεπερνά όλα τα προβλήματα που θα συναντήσει, ακόμη και αυτά που προέρχονται από εξωγενείς παράγοντες".

http://www.sport24.gr/html/ent/134/ent.260134.asp
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τουλάχιστον η νέα διοίκηση σέβεται τον κόσμο..

Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους, που την ακολούθησαν και στη Λάρισα και συμπαραστάθηκαν ως το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με την Ολύμπια. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με μοναδικό σκοπό την τελική εκπλήρωση της υπόσχεσης που από την πρώτη στιγμή δόθηκε. Τη δημιουργία μίας ομάδας για την οποία θα είναι υπερήφανοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος κι αυτό το γνωρίζουμε. Με τη συμπαράσταση του κόσμου, θα συνεχίσουμε για να φτάσει ξανά ο ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει, για να τον σέβονται όλοι μέσα στο γήπεδο -κάτι που δεν έγινε στο σημερινό αγώνα- και να ξεπερνά όλα τα προβλήματα που θα συναντήσει, ακόμη και αυτά που προέρχονται από εξωγενείς παράγοντες.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

μονο το πρωτο ημιχρονο ειδα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη..μεχρι εκει ελεγχαμε το ματς...παντως αλλη μια χρονια εκτος κυπελλου νωρις..εχουμε κανει ολα τα χωρια μαγκες...δεν παει αλλο κατι πρεπει να γινει..απαιτειται καλη εμφανιση και με διαφορα με το αιγαλεω..η ομαδα εχει προβλημα στο θεμα της ψυχολογιας...δροσο κανε κατι...

:?:
Trikaliotis

Εγώ ένα ξέρω...πως έπρεπε να έχω τουλάχιστον 5 τίτλους παραπάνω και όντας η πιο άτυχη ομάδα στην Ευρώπη (με τίτλους χαμένους μονίμως στα τελευταία σουτ-σε αντίθεση με τον κωλόφαρδο συμπολίτη) τώρα αναρωτιέμαι πότε θα έρθει η επόμενη στιγμή που θα διεκδικήσω έναν τίτλο? Μήπως πρέπει κάποιες φορές να συμβιβαζόμαστε με τις επικρατούσες καταστάσεις (βλ. Βαλκανική Λίγκα που στην τελική μπορεί να ήταν ο μόνος εφικτός στόχος για τίτλο, έστω και μικρής εμβέλειας) και να μη πετάμε στα σύννεφα (βλ. Ευρωλίγκες)???
Άβαταρ μέλους
kostasff

Με τρίποντο του Μπάνε σε νεκρό χρόνο κερδίσαμε 99-96 τον ρούλι το 1993 αλλά ήταν μία νίκη και όχι τίτλος. Μην ξεχνάμε όμως το γνωστό τρίποντο του Πέτζα που έκλεισε το σπίτι του γαύρου.... Γέλασε μια φορά το χειλάκι μας :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”