19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
εμενα μου αρεσε ο ζαιρο, πιστευω θα κανει παπαδες φετος, αλλα νομιζω οτι χρειαζομαστε ακομα εναν με τετοια χαρακτιριστικα, να ξερεις οτι μπορουν να σου παρουν το παιχνιδι μονοι τους.
- SePuLtUrA_4_
- thanos-xanthi
πολυ καλος
μπηκε κι εδειξε κατι με λιγοτερο απο μια βδομαδα προπονησεων
μπηκε κι εδειξε κατι με λιγοτερο απο μια βδομαδα προπονησεων
- pisakaipoupoula
-
Τόσο καλός ρε παιδιά;
Δεν είδα το ματς και μου κάνουν εντύπωση αυτά που γράφετε!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλός. Με δύο προπονήσεις στα πόδια, καινούργια πρόσωπα και ξεχώρισε. Κερασάκι στην τούρτα το γκολ
- back in black
Πρώτο (μικρό) δείγμα θετικό, όχι μόνο για το γκολ αλλα συνολικά για την εμφάνιση: κίνηση, δύναμη, ταχύτητα, τεχνική, διάθεση (και αμυντικά). Περιμένουμε με εμδιαφέρον τα καλυτερα
- Μπαρκαρούτσος
ron-swanson έγραψε:Τόσο καλός ρε παιδιά;
pisakaipoupoula έγραψε:2 τέτοια μέστη Λεωφόρο βάλε, άλλα δύο μέστο οακα και τίποτ' άλλο
Στο τηγανι τιποτα??? γιατι ρε?

Ετσι φαινεται.
Κατι αλλο: το γκολ ετσι το ηθελε; Δηλ. ηταν σουτ προς την εστια η πηγε να στρωσει τη μπαλλα και του ξεφυγε;
Εσεις πως το ειδατε;
Κατι αλλο: το γκολ ετσι το ηθελε; Δηλ. ηταν σουτ προς την εστια η πηγε να στρωσει τη μπαλλα και του ξεφυγε;
Εσεις πως το ειδατε;
μπηκε στο δευτερο ημιχρονο και στην αρχη δεν πατουσε καλα..ψαχνοταν θα λεγα...προσπαθουσε να πατησει μπαλα αλλα ευκολα την εχανε ενω προσπαθουσε για το καλυτερο...
οσο περνουσε η ωρα γινοταν καλυτερος συμμετεχοντας στο παιχνιδι...
ετσι σε μια μακρινη μπαλια του Σαββιδη την κατεβασε με το στηθος και ενω ολοι νομιζαμε οτι ανοιξε το κοντρολ αυτος τσιμπησε την μπαλα και την εστειλε πρωτα στο δοκαρι και μετα στα διχτυα
επισης σε μια αλλη φαση μπηκε απο δεξια και εκανε ενα ξαφνικο δυνατο σουτ που περασε αουτ...
εδωσε μια καθετη στον σαλπι που δεν προλαβε
ξαναμπηκε απο δεξια περνωντας οποιον βρηκε και εστειλε την μπαλα στο πεναλτι..πολυ σωστα χωρις να τεέιωσει θετικα η φαση...
και γενικοτερα προσπαθουσε ανασταλτικα, και δημιουργικα με τριπλες πετυχημενες να κανει κατι καλο...
τα ελαφρυντικα ειναι πολλα ομως σκορπισε αισιοδοξα μυνηματα οτι κατι καλο θα κανει..
οσο περνουσε η ωρα γινοταν καλυτερος συμμετεχοντας στο παιχνιδι...
ετσι σε μια μακρινη μπαλια του Σαββιδη την κατεβασε με το στηθος και ενω ολοι νομιζαμε οτι ανοιξε το κοντρολ αυτος τσιμπησε την μπαλα και την εστειλε πρωτα στο δοκαρι και μετα στα διχτυα
επισης σε μια αλλη φαση μπηκε απο δεξια και εκανε ενα ξαφνικο δυνατο σουτ που περασε αουτ...
εδωσε μια καθετη στον σαλπι που δεν προλαβε
ξαναμπηκε απο δεξια περνωντας οποιον βρηκε και εστειλε την μπαλα στο πεναλτι..πολυ σωστα χωρις να τεέιωσει θετικα η φαση...
και γενικοτερα προσπαθουσε ανασταλτικα, και δημιουργικα με τριπλες πετυχημενες να κανει κατι καλο...
τα ελαφρυντικα ειναι πολλα ομως σκορπισε αισιοδοξα μυνηματα οτι κατι καλο θα κανει..
Σε αποσπασματα απο προπονησεις παρατηρησα οτι,
οταν παιρνει την μπαλα δεν την σταματαει,αλλά παντα
με το δεξι συνηθως,την ανοιγει μπροστα του και κανει κινηση για επιθεση.
Ντεσπε εσυ που δινεις βαρυτητα στις κινησεις των παικτων,
για πες μου,ειναι ετσι ή μου φαινεται?
οταν παιρνει την μπαλα δεν την σταματαει,αλλά παντα
με το δεξι συνηθως,την ανοιγει μπροστα του και κανει κινηση για επιθεση.
Ντεσπε εσυ που δινεις βαρυτητα στις κινησεις των παικτων,
για πες μου,ειναι ετσι ή μου φαινεται?
Ξεκαθαρα εχει πολυ ποιοτητα, παρα πολυ μεγαλη ανεση με τη μπαλα στα ποδια, ανετο κοντρολ, τριπλα κτλ.