Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
http://www.whatfootballersearn.com/play ... lfswinkel/
Ο παίκτης αμείβεται με 1,5εκ/έτος μισθό!!!
++++vs40 έγραψε:...αλλά όταν βλέπουμε τον Τούντορα να κάνει ΟΜΑΔΑ τις ρεζέρβες του ΠΑΟΚ, πώς να μην είσαι ενθουσιασμένος?
ΑΥΤΟ!
-
Της πλάκα ποσό για Αγγλία. Καλύπτουμε μισό συμβόλαιο φέτος και μια ρήτρα στα 2-3m περίπου και οι Άγγλοι θα που και ευχαριστώ.vs40 έγραψε:http://www.whatfootballersearn.com/player/ricky-van-wolfswinkel/
Επίσης, δεν ισχύει αυτό που είπες για Sporting. Ο παίκτης τους απέρριψε.
black death έγραψε:Βάλε αυτό άβαταρ:cambiaso έγραψε:Δεν εχω εγω προβλημα με το nickname...αν δεν πειραζει τους μοντς....sourmenetes έγραψε:Τι ειπε ρε ο Θεος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρα μεσα τον βλεπω...![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρα τωρα υπαρχει θεμα???Αν δε γουσταρει το nickname θα βρουμε ακρη...πες να ξερω.
και λύθηκε το πρόβλημα σου.
χα χα χα... η καλυτερη λυση... παντως kgeo, αν δεν ηταν χιουμορ το να ξαναπερασεις τα posts του, υπαρχει η ευκολη λυση να αλλαχτει το ονομα του στην database. Δυο λεπτα δουλεια.
ενα διαστημα ειχαν πλακωσει οι μυγες... ειχαμε Βιερινια, Γκαρσια, Κοντρερας στην ιδια ενδεκαδα.. συν κατι μυγακια.....pgetsos έγραψε: Είχαμε και εμείς μια μύγα στο γάλα![]()

ο μπογιατζης σου ειναι ΠΑΟΚτσης?pgetsos έγραψε: Το σπίτι μου πάντως το βάφει μπογιατΖης

παντως.. για να λεμε του στραβου το δικιο... Μαλεζας και Σαμπο δεν ειναι μεταγραφες Αρνεσεν, ειναι μεταγραφες ΠΑΟΚ...
Πανιώνιος 

Ισχύει και έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά Ο Κώστας δε μπορεί να το κάνει, πρέπει να το αναλάβει κάποιος adminsic-4 έγραψε:υπαρχει η ευκολη λυση να αλλαχτει το ονομα του στην database. Δυο λεπτα δουλεια.
Ρε παιδιά να ρωτήσω. Ο Λάφερτυ δεν είναι εκείνος ο σχεδόν δίμετρος τύπος που με την Εθνική μας έτρεχε πιο γρήγορα από τον Μπολτ και για να πέσει χρειαζόταν βολή από RPG? Αν είναι αυτός, δε με νοιάζει αν έχει να βάλει γκολ από τότε που ο IRA έκλεισε το κεφάλαιο ένοπλη δράση. Τον θέλω. Νταμάρι, διόλου άμπαλος, σκύλος, τσαμπουκάς, τανκς και Βόρειο Ιρλανδός. Τι άλλο να ζητήσω ρε?
-
Δε θέλει και πολύace79grpaok έγραψε:Λογικά και σήμερα θα μαθουμε μετά τον αγώνα της ριεκα το τι θα γινει με λεοβατς.Τσιριγιωτη φαντάζεσαι αύριο μετροσπορτ "κοντά στον αργεντινο επιθετικό εσπραντιγια ο ΠΑΟΚ "![]()
![]()
![]()

black death έγραψε:Βάλε αυτό άβαταρ:cambiaso έγραψε:Δεν εχω εγω προβλημα με το nickname...αν δεν πειραζει τους μοντς....sourmenetes έγραψε:Τι ειπε ρε ο Θεος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρα μεσα τον βλεπω...![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρα τωρα υπαρχει θεμα???Αν δε γουσταρει το nickname θα βρουμε ακρη...πες να ξερω.
και λύθηκε το πρόβλημα σου.

-
Το ανησυχητικό σε αυτό το τόπικ δεν είναι η σύγκριση σάμπο κ τζιόλη,
μπαι δε γουει ο μόνος τζόλης που δικαιούται τον τίτλο του ποδοσφαιριστή
είναι αυτός που έχουμε στην κ13, αλλά και η επιμονή κάποιων να βγάλουν
το Μαλεζά κοντό, χοντρό και αργό. Τον παίκτη τον ξέρουμε δε χρειάζεται
να μας τον περιγράψετε, έχει παίξει και παλιά στην ομάδα είναι αμυντικός
και καλός μάλιστα, καλύτερος από αυτούς που έχουμε και ειδικά τον κόστα.
ΥΓ χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα χρόνια για να έρθει στην ομάδα ένα γρήγορο
χαφ, εάν έρθει και δεύτερο μπορώ να ελπίζω στις αποδεσμεύσεις πακέτο των
απελπιστικά αργών μαντουροτζιόληδων.
μπαι δε γουει ο μόνος τζόλης που δικαιούται τον τίτλο του ποδοσφαιριστή
είναι αυτός που έχουμε στην κ13, αλλά και η επιμονή κάποιων να βγάλουν
το Μαλεζά κοντό, χοντρό και αργό. Τον παίκτη τον ξέρουμε δε χρειάζεται
να μας τον περιγράψετε, έχει παίξει και παλιά στην ομάδα είναι αμυντικός
και καλός μάλιστα, καλύτερος από αυτούς που έχουμε και ειδικά τον κόστα.
ΥΓ χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα χρόνια για να έρθει στην ομάδα ένα γρήγορο
χαφ, εάν έρθει και δεύτερο μπορώ να ελπίζω στις αποδεσμεύσεις πακέτο των
απελπιστικά αργών μαντουροτζιόληδων.
Ο wolfswinkel εχει παρομοια χαρακτηριστικα με κλαους και ειναι πιο ακριβος τι να τον κανουμε; Εμεις θελουμε νταμαρακι με δυναμη εκρηκτικοτητα κ τριπλα. Κατι σαν τον ντα σιλβα που ομως λογικα τον πηραν για αλλη θεση. Παντως ο κλαους ελπιζω κι εγω να μην ειναι ο βασικος μας επιθετικος φετος.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Προσωπικη μου αποψη ειναι πως ο Κλαους θα κανει παρτυ φετος με το κεντρο που θα εχουμε.. περσυ σχεδον ολη τη χρονια δεν επαιζε καν φορ.. για να μην μιλησω για την "ομαδα" . Ειναι και θεμα ψυχολογιας 

- pagotatzis
Ένας ειναι ο Παοκτσης με Ζ !!!sic-4 έγραψε:ο μπογιατζης σου ειναι ΠΑΟΚτσης?pgetsos έγραψε: Το σπίτι μου πάντως το βάφει μπογιατΖης
Ο παγωτατζής !!!!