2.Γιάννης Σκόνδρας
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Στα συν, ένα πολύ σημαντικό διώξιμο σε κόρνερ, σε φάση που ήταν πίσω από τον επιτιθέμενο, αλλά κατάφερε και βγήκε μπροστά του την κατάλληλη στιγμή.
Στα πλην το χοντρό λάθος από το πλάγιο, όπου δεν κατάφερε ούτε την κόντρα να βάλει και ευτυχώς απέκρουσε ο Σουηδός.
Για πάγκο, εναλλακτική στην τριάδα των μπακ, μου κάνει. Δεν ξέρω αν κάνει και στον Τούντορ.
Στα πλην το χοντρό λάθος από το πλάγιο, όπου δεν κατάφερε ούτε την κόντρα να βάλει και ευτυχώς απέκρουσε ο Σουηδός.
Για πάγκο, εναλλακτική στην τριάδα των μπακ, μου κάνει. Δεν ξέρω αν κάνει και στον Τούντορ.
- ΑποστόληςΑ
Στο πλάγιο είναι σημαντικό το λάθος αυτού που το εκτελεί, γιατί το κάνει διεκδικούμενο. Ο Γιάννης είναι σχετικά αργός και γι' αυτό δεν έχει κανένα μέλλον σαν δεξί μπακ. Μόνο σας δεξί στόπερ μπορεί να σταθεί κάπως.
Άν δεν μπορείς να στείλεις την μπάλα μπροστά, φύγε με την όπισθεν
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-
Ναι αλλά πάσχει από μυαλό, καλοκαιριάτικα... Δέν ήταν έτσι πέρσι
Διαγράφηκε.Εκφράσου καλύτερα.Odi.τσιριγώτης έγραψε:Στο καλό, γεμίσαμε κομπλεξικα παικτακια
- john4serres
πιστεύω ότι ο μαλεζάς αν έρθει θα έρθει για να φύγει αυτός...

υγ: για την φάση δεν έχω καθαρή εικόνα, αλλά θεωρώ ολίγον τι υπερβολική την αντίδραση του τυρναβιώτη..
αν και μλκια του Σκόνδρα που ενω ξερει ότι ο άλλος αυνανίζεται με φωτο της μερκελ απο ομιλίες στο κοινοβούλιο, παει και κανει την ππαρια.... 

υγ: για την φάση δεν έχω καθαρή εικόνα, αλλά θεωρώ ολίγον τι υπερβολική την αντίδραση του τυρναβιώτη..

Αποβολή μπορεί να μην ήταν,αλλά πολύ κακός σε όλο το ματς.Δεν έπαιζε στην φυσική του θέση,αλλά ρε συ Σκόνδρα 30 φορές την γύρισες την μπάλα στον Όλσεν..
Δηλαδη Η ΙΔΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ απαγορευεται να χρησιμοποιηθει ενατιον του;;;; Ωραιοι ειστε.............δε ριχνετε μια ματια στους ..ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΨΑΤΕ..,..;
θελω να γραψω κι αλλα αλλα θα σβηστει ολο το μηνυμα οποτε μενω εδω.....
θελω να γραψω κι αλλα αλλα θα σβηστει ολο το μηνυμα οποτε μενω εδω.....
- john4serres
Όχι μόνο την γύριζε στο τέρμα αλλά την γύριζε και άτσαλα. Τουλάχιστον πάσαρε συρτά ρε παιδί μου
- sourmenetes
- Moderator
Αν ομως εχανες καμια προκριση θα κλαιγαμε..δεν ειναι λογικη αυτη.οι παιχτες ειναι επαγγελματιες και οφειλουν να ειναι σοβαροι.δεν υπαρχει λογος στο κορνερ να κανεις αυτο που εκανε..marley 4 έγραψε:δεν ηταν αποβολη δεν φταισ εσυ
Αδιαμαρτυρητα τη δεχθηκε...αρα μαλλον καταλαβε την πατατα..εφοσον βλεπεις οτι ειναι τρομπας ο κορακας δεν τον προκαλεις.