Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Ποιος Μαλεζας δε παιδιά; Ο Κουσας καλύτερος είναι στον Παναιτωλικό. Ευτυχώς έχω τον Δανο και είμαι ήσυχος.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Με συγχωρειτε, αλλα αυτο το αριστερος κεντρικος αμυντικος ειναι μια σαχλαμαρα. Δηλαδη πιστευεις οτι υπαρχουν τοσοι πολλοι αριστεροποδαροι κεντρικοι αμυντικοι; Δε λεω, μερικες φορες βοηθαει, μαλιστα θα ελεγα οτι οτι χειροτερο εχω δει στη ζωη μου ειναι τον κατσικα να παιζει στα δεξια και να βγαζει συνεχως το αριστερο ποδι στη μπαλα, αλλα μην τρελαθουμε κιολας... Κ ο μαλεζας στην προηγουμενη θητεια του στα αριστερα έπαιζε!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Βόσνιος η ο Σέρερο δείχνουν τι τύπου παίκτη θέλουνε παντως.. Παρότι πίστευα για ψηλο χαφ..

Μακαρι με 1,5 μυρριο να τους παρουμε και τους τρεις λετονο Κροάτη Βόσνιο

Ζαραθουστρα ειναι άλλες οι απαιτήσεις απο τα Μπακ σε τριάδα σε σχέση με δυάδα

Σε τριάδα ειδικα θα πρεπει να βοηθάν και λιγο στην προώθηση και στην πλαγιά κάλυψη

Ο μαλε μια χαρα ειναι για τη θέση του μεσαίου στόπερ σε σχέση με αυτούς που χουμε αλλα θελουμε και βασικό Μπακ οπωσδήποτε
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ron-swanson έγραψε:
simba έγραψε:Πηρε μπρος η μηχανη βλεπω και γουσταρουμε!

Μια ερωτηση μονο, αν ξερει κανεις απ'οσα διαβαζει σε γερμανικα sites,
ο Rudnevs ως δανεικος δεν ερχεται?
Γιατι με το συμβολαιο του να ληγει τον ερχομενο Ιουνη, αν προκεται για αγορα απο τωρα, λογικα οι Γερμανοι θα θελουν στανταρ κανα μυριο..
Δεν εχει γραφτει τιποτα γι αυτο απο οσο εχω δει.

Παντως δεν νομιζω να πληρωσουμε για εναν παιχτη που το Αμβουργο δεν υπολογιζει καθολου και σιγουρα εχει κοντα στο εκατομμυριο συμβολαιο.

Μπορει να κανουμε το ιδιο ντιλ που εκαναν με τον βαζελο στην περιπτωση του Μπεργκ, οπου κρατησαν το 45% σε περιπτωση πωλησης.
Αδερφε για να τον εχει αφησει ναρθει εδω τ'Αμβουργο για διαπραγματευσεις,
εγω πιστευω πως προκειται για δανεισμο...
Οσο και να μην τον υπολογιζουν, 3 μυρια δωσανε για δαυτον..

Μακαρι βεβαια να ισχυει οτι και με την περιπτωση Berg..

EDIT Οι μπουληδες μιλανε για αγορα με καποιο ποσο...

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να συμφωνήσει και το Αμβούργο για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.
Με το συμβόλαιο του Ρούντβενς με τον γερμανικό σύλλογο να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, το Αμβούργο θέλει απλά να κερδίσει ένα χρηματικό ποσό για να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 04 Αύγ 2015, 18:51, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Αν υπογράψει και ο Rudnevs (ίσως μέχρι σήμερα το βράδυ) , κάτι μου λέει ότι θα ακολουθήσει πολύ σύντομα και ο Ραΐκοβιτς. Δεν έχω δει να χαλάει μεταγραφή με παίχτη να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ελευθερος ο Παπαγιανοποουλος,,,,
Ξεσκαρταρισματος συνεχεια...
εχω πραμα ακομα...

http://www.paokfc.gr/nea/20150804-eleut ... nnopoulos/
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

δηλαδή έρχεται στόπερ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

sourmenetes έγραψε:Ελευθερος ο Παπαγιανοποουλος,,,,
Ξεσκαρταρισματος συνεχεια...
εχω πραμα ακομα...

http://www.paokfc.gr/nea/20150804-eleut ... nnopoulos/
Τουλάχιστον αυτός δεν έκατσε σαν κάτι άλλους...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

black death έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε: θα μου πεις η Τσάμποιονσιπ είναι 2 επίπεδα πάνω απ τη σουπαλιγκ
Σε καμία περίπτωση.
Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις η Τσάμπιονσιπ είναι ανώτερη όχι μόνο από το Ελληνικό πρωταθληματάκι μας, αλλά και από πολλά άλλα πρωταθλήματα των Βαλκανίων και της Κεντρικής Ευρώπης (Ρουμανίες, Κροατίες, Πολωνίες κλπ.)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ε σιγά το συμβόλαιο που θα είχε και δε θα το έσπαγε η ΠΑΕ. Για τον Παπαγιαννόπουλο λέω.

Πήρε και στο βιογραφικό του ΠΑΟΚ και θα τον πλασάρει ο μάνατζερ του μια χαρά.

Που να ξέρουν οι άλλες ομάδες τι μπάχαλο ήταν ο ΠΑΟΚ....
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Σε καμία Βέροια, κανένα Πλατανιά τον βλέπω τον Παπατζον και αυτό μόνο και μόνο επειδή έτυχε να παίξει μερικούς αγώνες με τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ένα βήμα από την υπογραφή

Στη τελευταία φάση του βρίσκεται το μεταγραφικό "φλερτ" του ΠΑΟΚ με τον Αρτιόμς Ρούντνεβς, με τον Λετονό, όπως όλα δείχνουν, να βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία του με τον "Δικέφαλο".

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 ο Ρούντνεβς πέρασε στη διάρκεια της σημερινής ημέρας με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο 27χρονος επιθετικός άλλωστε δεν αντιμετώπισε ποτέ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τραυματισμού στην καριέρα του.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ουσιαστικά μία έμπρακτη απόδειξη ότι ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, έχοντας αποδεχτεί την πρόταση του "Δικεφάλου", κάτι που προανήγγειλε ως ένα βαθμό με τις δηλώσεις του στο PAOK24 νωρίτερα και ο ατζέντης του.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να συμφωνήσει και το Αμβούργο για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Με το συμβόλαιο του Ρούντβενς με τον γερμανικό σύλλογο να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, το Αμβούργο θέλει απλά να κερδίσει ένα χρηματικό ποσό για να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή.

Μείνετε συντονισμένοι στο PAOK24 και ενημερωθείτε άμεσα για τις εξελίξεις στη μεταγραφή του Λετονού επιθετικού στον ΠΑΟΚ, οι οποίες αναμένεται σύντομα.

http://www.paok24.com/podosfairo/48957/ ... n-ypografi
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Αιτωλος έγραψε:Ποιος Μαλεζας δε παιδιά; Ο Κουσας καλύτερος είναι στον Παναιτωλικό. Ευτυχώς έχω τον Δανο και είμαι ήσυχος.
8-)
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ακάλυπτος έγραψε:
black death έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε: θα μου πεις η Τσάμποιονσιπ είναι 2 επίπεδα πάνω απ τη σουπαλιγκ
Σε καμία περίπτωση.
Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις η Τσάμπιονσιπ είναι ανώτερη όχι μόνο από το Ελληνικό πρωταθληματάκι μας, αλλά και από πολλά άλλα πρωταθλήματα των Βαλκανίων και της Κεντρικής Ευρώπης (Ρουμανίες, Κροατίες, Πολωνίες κλπ.)
To πρωτάθλημα της τσαμπιονσιπ όπως και οι ομάδες της πρεμιέρ από τις θέσεις 12 και κάτω υπερτερούν των Ελληνικων μονο στην δύναμη και την φυσική κατάσταση.
Επειδη έχω ζήσει (όχι βρυζα) στο νησι για καμποσα χρονια και έχω δει από league 2 μέχρι τσου λου το μονο που θυμάμαι από τα παιχνίδια των ομάδων που σας ανέφερα είναι όταν άλλαζε η τριτη σωστη μπαλιά χωρίς γιόμα στον φορ να πανηγυρίζει ο κόσμος σαν να βλέπει τικι τάκα μπαρτσελονα.
Και σας λέω ως παράδειγμα χωρίς καμια δόση υπερβολής ...ομάδες όπως εμείς η ο γαύρος (και μιλάω για τα τωρινά ροστερ μας και όχι με τα έσοδα που έχουν εκεί) αν είχαμε την εκγύμναση των ομάδων στην Αγγλια θα τερματίζαμε κάθε χρόνο στις θέσεις 5-10 ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ!

Και επειδή ο λόγος γίνεται για τον σταφυ...όπως είναι τώρα δεν θα τον ήθελα με 2 μύρια μεταγγραφη για κανένα λόγο...έκανε πολύ μέτρια χρονια σε μια πολύ κακή ομάδα. Αν μπορέσει να πέσει το κασέ παρα πολύ τότε φυσικά και ναι. Αλλα δεν γίνεται να αγοράσεις παίχτη σχεδόν όσο τον πούλησες.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ομορφα πράγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”