Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από sourmenetes »

Tolaros έγραψε:Από όλα τα ονόματα θέλω κ αγχώνομαι για Λεοβατς. Ποιος σταφ κ ποιος μαλεζας. Ειδικά για το δεύτερο έχει να παίξει σοβαρή μπάλα δύο χρόνια,χειρότερος κ του Φυτανιδη ακόμα. Φτάνει με τα δικά μας παιδιά, ας έρθουν κ τα ξένα κάποτε (παιδιά, όχι βαρεμενοι 30αρηδες)
Καλυτερο εχεις προς το παρον;;;
Αντι να δινεις στο τζαβελλα 350 γιατι να μην δινεις 200 στο μαλεζα;;;
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Επειδή όλοι εκφράζονται για δυο παίκτες που όλοι εχουμε δει, ας εκφραστώ κ εγω με την σειρά μου.
Σταφυλιδης: ταλενταρα, το καλύτερο αρ. Μπακ της Ελλάδας για πλάκα, πολύ καλός στα επιθετικά καθήκοντα , πολυ καλός αμυντικά. Τακτικά άριστος. Στην καλύτερη ηλικία. Ουτε συζήτηση οτι κλείνεις την θεςη για πολλα πολλα χρόνια.
Μαλεζάς: ενας μέτριος αμυντικός. Αργός και αυτος για τον ΠΑΟΚ που θελουμε. Τεχνικά τίποτα το ιδιαίτερο. Έπαιζε σε μια μέτρια ομαδα ενός τραγικού πρωταθλήματος. Ελπίζω πως δεν θα κανουν λάθος να τον φέρουν. Αν τον φέρουν ομως, εννοείται πως δεν θα διαμαρτυρηθώ γιατί αυτοι ειναι οι ειδικοί και αυτοι σχεδιάζουν την ομαδα μου όχι εγω.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Το οτι έφυγε τοτε ο Στελακης ο Μαλεζας δεν μου ειχε κατσει καθολου καλα.ΜΑΚΑΡΙ να ερθει. Θα ξεκινησει απο τον παγκο αλλα αν κατα τα χριστουγεννα μπει κ δεν ξαναβγει μην παραξενευτειτε.Ξερει απο ΠΑΟΚ... τη μια μερα ηρθε την αλλη μπαινει να παιξει. Τρομερα βελτιωμενος απο οτι λιγα χρονια πριν.πανω που θα κεφαλαιοποιουσαμε τα φροντιστηρια που του εκανε ο κοντρερας, εφυγε!" Ξανσλεω μακαρι να ερθει.και οσο για αυτα τα περι...ξαναζεσταμενων φαγητων, εγω θα πω να μαθουμε να εκτιμαμε τους παικτες μας κσι την ομαδα μας λιγο περισσοτερο.ειδικα οδους πραγματικα προσεφεραν.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ο σταφ ρε παιδια δυστυχώς εχει μεινει στάσιμος ! Χωρις λεφτα για μεταγγραφη ισως ναι αλλα για αγορα ουτε καν.

Sent from my mind using boobs power
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

από το μαλεζά ακόμα θυμάμαι πάντως το 2-1 σε ΠΑΟΚ-βάζελο με τη γκολάρα γκαρσία και σία...γκαυλωμένοι όλοι...να τον τρώει 3-4 φορές σε σπρίντ ο σίσσέ...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αρχιεπισκόπου συνέχεια: Stoch? Natkho?
Αποστολη, απ' οτι διαβαζω στο κειμενο δεν προκειται περι αρχιεπισκοπου οπως καταλαβες. Ο τιτλος δεν εννοει καποια αλλη κινηση αλλα μαλλον ειρωνευεται τα 80000 για Μαλεζα.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Ζητάνε λέει της Λεβερκούζεν 3 μύρια για Σταφυλίδη αλλά θα συζητήσουν και στα 2!!! Ρε για κορόιδα ψάχνουν; Κλέισε Λέοβατς με λιγότερα κι είμαστε κομπλέ! Όσο για Μαλεζά αν τον προορίζουν για βάθος στο ρόστερ μια χαρά κίνηση είναι και με παράλληλο διώξιμο του Τζαβέλλα!
Αλήθεια μεταξύ Κόστα και Βίτορ ποιον προτιμάτε;;;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Καλα ρε 24 ωρες ελειψα και δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω

Τρελα λεμε

Μπορει καποιος να κανει μια περιληψη θα με κυνηγαειη γυναικα στις διακοπες :lol:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Kevin έγραψε:Ζητάνε λέει της Λεβερκούζεν 3 μύρια για Σταφυλίδη αλλά θα συζητήσουν και στα 2!!! Ρε για κορόιδα ψάχνουν; Κλέισε Λέοβατς με λιγότερα κι είμαστε κομπλέ! Όσο για Μαλεζά αν τον προορίζουν για βάθος στο ρόστερ μια χαρά κίνηση είναι και με παράλληλο διώξιμο του Τζαβέλλα!
Τον Βιτορ, το λεω απο περυσι ακομα, τον θελω μονο ως τελευταια εναλλακτικη στα στοπερ. Πισω και απο Μαλεζα. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω οσους τον θεωρουν αξιοπιστη λυση. Ποια χαρακτηριστικα βλεπουν επανω του που τους ικανοποιουν? Ο Κοστα ισως με σοβαρους συμπαικτες να δειξει κατι περισσοτερο. Ο Βιτορ δεν νομιζω.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

30 σελιδες τοπικ ρε ειστε σοβαροι ρε σε 24 ωρες
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

che4 έγραψε:Καλα ρε 24 ωρες ελειψα και δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω

Τρελα λεμε

Μπορει καποιος να κανει μια περιληψη θα με κυνηγαειη γυναικα στις διακοπες :lol:
Ροντριγκες , ειναι θεσσαλονικη , μαλλον ανακοινωνεται
Ρουντνεβς, ισως ειναι θεσσαλονικη , δεν ξερουμε τιποτα παραπανω
Λεοβατς , επεσε ησυχια αλλα νομιζω για καλο , πιστευω θα ερθει
Τσιμιροτ , εγινε προταση στην ομαδα του ( Σαραγεβο ) , καλο 6αρι
Τζουτζακ, παπας24 μαλλον
Σταφυ , διαδικτυακο πρεσσινγκ για επιστροφη.
Μαλεζας , με 80.000 (αγορα) μαλλον επιστρεφει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Τρί 04 Αύγ 2015, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

O Mαλεζάς κατά τη γνώμη μου είναι πιο αξιόπιστος αμυντικός από τον Βίτορ. Παρόλα αυτά ελπίζω στη συγκεκριμένη θέση να αποκτηθεί κάποιος πολύ πιο ποιοτικός κι από τους δυο τους για την 11άδα.
Επίσης, μη δείχνετε ευαισθησίες του τύπου ''δικό μας παιδί ο Στελλάκης'', ''ΠΑΟΚτσάκι ο Στελλάκης και ξέρει από ΠΑΟΚ'', γιατί πριν 3 χρόνια είπε όχι στην πρόταση ανανέωσης του ΠΑΟΚ για να πάει στο τσίρκο της μπουντεσλίγκα τότε, Φορτούνα. Χωρίς να το κατηγορώ το παλικάρι, το λέω αυτό για να θυμάστε ότι όλοι επαγγελματίες είναι και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

sic-4 έγραψε:
Kevin έγραψε:Ζητάνε λέει της Λεβερκούζεν 3 μύρια για Σταφυλίδη αλλά θα συζητήσουν και στα 2!!! Ρε για κορόιδα ψάχνουν; Κλέισε Λέοβατς με λιγότερα κι είμαστε κομπλέ! Όσο για Μαλεζά αν τον προορίζουν για βάθος στο ρόστερ μια χαρά κίνηση είναι και με παράλληλο διώξιμο του Τζαβέλλα!
Τον Βιτορ, το λεω απο περυσι ακομα, τον θελω μονο ως τελευταια εναλλακτικη στα στοπερ. Πισω και απο Μαλεζα. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω οσους τον θεωρουν αξιοπιστη λυση. Ποια χαρακτηριστικα βλεπουν επανω του που τους ικανοποιουν? Ο Κοστα ισως με σοβαρους συμπαικτες να δειξει κατι περισσοτερο. Ο Βιτορ δεν νομιζω.
Κι εγώ έτσι νομίζω αλλά αυτό που έκανε τις προάλλες ο Κόστα στο ματς που πήγε να διώξει και... σκότωσε ένα συμπαίκτη του με τρόμαξε... :shock: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ηρθε tweet στο κινητο απο την ΠΑΕ με τα highlights της καριερας του Garry.Eτοιμαστειτε για ανακοινωση :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Τον ανακοινωσε η ΠΑΕ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”