Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Κοίτα ο Σκόνδρας έχει πάθος και καλή τεχνική. Η ταχύτητα του είναι το πρόβλημα για την θέση του ακραίου. Αμυντικά είναι ίσως λίγο καλύτερος από Κίτσιου και Κ/δη. Αλλά αυτοί οι δύο είναι σκυλιά που δύσκολα θα τους ξεπεράσει ο Σκόνδρας. Οπως έχω γράψει (καθαρά ποδοσφαιρικά) εκτος απο τον ΑΑ όλοι οι άλλοι προπονητές τον είχαν ρεζέρβα των πιτσιρικάδων (εδώ ο Κιτσιου ξεκίνησε αμυντικό χαφ και του έφαγε τη θέση).ilovegame27 έγραψε:Φίλε εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να πάρεις και άλλο δεξί μπάκ και να ρισκάρεις σε άλλο παίχτη ενώ έχεις 2 δεξιά μπακ ποιοτικά!Εγώ ξέρω ότι η γραμμή της άμυνας δεν πρέπει να αλλάζει ολοκληρωτικά
Σκατα ποιοτικα δεξια μπακ εχουμε,αλλα οταν στις υπολοιπες θεσεις εχουμε κατι τρυπες ΝΑ με το συμπαθειο δεν ειναι δυνατον να μιλαμε 29 Ιουλιου για 4ρτο δεξι μπακ.
Αυτό ακριβώς.joshua έγραψε:Σκατα ποιοτικα δεξια μπακ εχουμε,αλλα οταν στις υπολοιπες θεσεις εχουμε κατι τρυπες ΝΑ με το συμπαθειο δεν ειναι δυνατον να μιλαμε 29 Ιουλιου για 4ρτο δεξι μπακ.
Ουφ, χαίρομαι που το πιστεύει κι άλλος.
Κάτι μέτριοι δεξιοί μπάκ είναι και τίποτα παραπάνω.
- ilovegame27
Άποψη μου είναι ότι ενώ έχεις διώξει κοντά στην δεκάδα παιχτών δεν νομίζω ότι χρειάζεται να διώξεις και άλλους που έχουν μια σταθερή απόδοση αλλά να επικεντρωθείς στα κενά που σου έχουν δημιουργηθεί!
Επίσης παρότι τον θεωρώ πουλέν μου τον Κωνσταντινίδη με προβληματίζουν οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί του
Επίσης παρότι τον θεωρώ πουλέν μου τον Κωνσταντινίδη με προβληματίζουν οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί του
Εμένα μου αρέσει παιδιά ο Σαμαράς στα 400,000/χρόνο. Είναι πολύ ψηλός, ντριπλάρει με τον μεγάλο του διασκελισμό. Αν ο Άρνεσεν θέλει να τον φέρει και περάσει τα ψυχολογικά του τεστ θα είναι πολύ ουσιαστική κίνηση. Αν τυχόν όμως ο μισθός του είναι πάνω από 500,000 δεν ξέρω αν θα είναι καλό για τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον παίκτη. Ότι και να γίνει μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια που κάνουμε σε Έλληνες παίκτες. Οι περισσότεροι κράζανε όταν ήρθε ο Τζιώλης και τώρα όλοι στάζουν μέλι για την μέχρι τώρα προσφορά του. Ο Σαμαράς στην καριέρα του μέχρι τώρα ήταν πολύ physical παίκτης που δεν έκανε ξενύχτια σαν κλασικός Έλληνας κλαρινογαμπρός. Τον κρατούσε σφικτά ο πατέρας του και ανδρώθηκε στο εξωτερικό. Από τα 16 του είναι έξω. Αν τον θέλει ο Άρνεσεν και έχει το "hunger", τη διάθεση και το πείσμα να παίξει μπάλα 3 χρόνια γιατί όχι. Είναι μόλις 30. Η ομάδα πονάει σε ύψος και ο συγκεκριμένος είναι 1,92!!! Η θέση του είναι στην περιοχή είτε σαν 2ος είτε σαν 1ος επιθετικός. Η μετατόπισή του ως αριστερό εξρέμ ήταν άτοπη για τα δικά μας δεδομένα. Ίσως δεν ήταν τόσο δυνατός για το Αγγλικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα που παίζει μπάλα ο Φακούντο, ο Σαμαράς θα φανεί σαν τον Χουλκ!!! Ένα από τα προσόντα του είναι το πρώτο άγγιγμα με την μπάλα (first touch) και η δημιουργηκότητά του. Δίνει πολλές ασίστ και έχει γενικά πολύ καλά στατς στην καριέρα του σε δύσκολα πρωταθλήματα. H αξία του στο trasfermarket είναι ακόμη 1,4εκ.
323 αγώνες ----> 86 γκολ και 49 ασίστ παίζοντας κυρίως ως εξτρέμ και μετά 2ος επιθετικός.
http://www.transfermarkt.co.uk/georgios ... ieler/6855
Την τελευταία του σεζόν στη Σέλτικ τα πήγε περίφημα τη σεζόν 13/14. Ουσιαστικά έκανε στη ζωή του μία κακή σεζόν την τελευταία.
Edit: Αν σε εμάς κάνει σαν 2ος επιθετικός σε 35 αγώνες (όλες τις διοργανώσεις) 8 γκολ και 5 ασίστ ή 10 γκολ και 2 ασίστ, είναι μια χαρά κίνηση. Το ζητούμενο είναι να ελευθερώνει τους συμπαίκτες του με τα σωματικά του προσόντα και να συμβάλει στην αμυντική λειτουργία και τις στημένες φάσεις.
323 αγώνες ----> 86 γκολ και 49 ασίστ παίζοντας κυρίως ως εξτρέμ και μετά 2ος επιθετικός.
Την τελευταία του σεζόν στη Σέλτικ τα πήγε περίφημα τη σεζόν 13/14. Ουσιαστικά έκανε στη ζωή του μία κακή σεζόν την τελευταία.
Edit: Αν σε εμάς κάνει σαν 2ος επιθετικός σε 35 αγώνες (όλες τις διοργανώσεις) 8 γκολ και 5 ασίστ ή 10 γκολ και 2 ασίστ, είναι μια χαρά κίνηση. Το ζητούμενο είναι να ελευθερώνει τους συμπαίκτες του με τα σωματικά του προσόντα και να συμβάλει στην αμυντική λειτουργία και τις στημένες φάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 29 Ιούλ 2015, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Στα 400 το πολυ 500 ειναι πολυ καλη επιλογη.Για 1 μυριο ευριο ειναι υπερβολικο.vs40 έγραψε:Εμένα μου αρέσει παιδιά ο Σαμαράς στα 400,000/χρόνο. Είναι πολύ ψηλός, ντριπλάρει με τον μεγάλο του διασκελισμό. Αν ο Άρνεσεν θέλει να τον φέρει και περάσει τα ψυχολογικά του τεστ θα είναι πολύ ουσιαστική κίνηση. Αν τυχόν όμως ο μισθός του είναι πάνω από 500,000 δεν ξέρω αν θα είναι καλό για τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον παίκτη. Ότι και να γίνει μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια που κάνουμε σε Έλληνες παίκτες. Οι περισσότεροι κράζανε όταν ήρθε ο Τζιώλης και τώρα όλοι στάζουν μέλι για την μέχρι τώρα προσφορά του. Ο Σαμαράς στην καριέρα του μέχρι τώρα ήταν πολύ physical παίκτης που δεν έκανε ξενύχτια σαν κλασικός Έλληνας κλαρινογαμπρός. Τον κρατούσε σφικτά ο πατέρας του και ανδρώθηκε στο εξωτερικό. Από τα 16 του είναι έξω. Αν τον θέλει ο Άρνεσεν και έχει το "hunger", τη διάθεση και το πείσμα να παίξει μπάλα 3 χρόνια γιατί όχι. Είναι μόλις 30. Η ομάδα πονάει σε ύψος και ο συγκεκριμένος είναι 1,92!!! Η θέση του είναι στην περιοχή είτε σαν 2ος είτε σαν 1ος επιθετικός. Η μετατόπισή του ως αριστερό εξρέμ ήταν άτοπη για τα δικά μας δεδομένα. Ίσως δεν ήταν τόσο δυνατός για το Αγγλικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα που παίζει μπάλα ο Φακούντο, ο Σαμαράς θα φανεί σαν τον Χουλκ!!! Ένα από τα προσόντα του είναι το πρώτο άγγιγμα με την μπάλα (first touch) και η δημιουργηκότητά του. Δίνει πολλές ασίστ και έχει γενικά πολύ καλά στατς στην καριέρα του σε δύσκολα πρωταθλήματα. H αξία του στο trasfermarket είναι ακόμη 1,4εκ.
αν ο κοστα που ειναι και αθλητικος με 6 μηνες καταρ ειναι ετσι ...ο μπουχεσας ,βραδυκινητος και τεμπελης σαμαρας με 1,5 χρονο εκτος 8α συνελ8ει ..ΠΟΤΕ......
παραμυ8ακι ειναι,δεν ταιριαζει στην ομαδα που φτιαχνουμε γιατι το κυριο γνωρισμα 8α ειναι το τρεξιμο και η αυτο8υσια....
παραμυ8ακι ειναι,δεν ταιριαζει στην ομαδα που φτιαχνουμε γιατι το κυριο γνωρισμα 8α ειναι το τρεξιμο και η αυτο8υσια....
Το παραπάνω το έγραψα αν τον θέλει ο Άρνεσεν - Τούντορ και αν περνάνε τα δικά τους ψυχοσωματικά τεστ. Μόνο υπό αυτή την προϋπόθεση...
Ρε γιατι τον κραζετε τοσο το Σαμαρα; Σας εχει κανει τιποτα;
Ελεος μια χαρα παικτης ειναι με διεθνη αναγνωρισιμοτητα και αρκετα καλες χρονιες.
Εδω τον εγκληματια το Τζιμπουρ και πολλοι σταζατε μελι και για μια χαρα παικτη Ελληνα που εκραζε το βρωμοσυστημα στην Ελλαδα χρονια και αντιδρατε λες και σας εαγε τη γκομενα.
Προφανως πλεον δεν αξιζει ΤΑ εκατομμυρια αλλα ΑΝ ΚΡΙΘΕΙ οτι χωραει στο πλανο δεν ειναι και τοσο ασχημα.
Δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσο κραξιμο στο Σαμαρα ακομα και σε αγωνες της Εθνικης. Απ τους καλυτερους ηταν τοσα χρονια.
Ελεος μια χαρα παικτης ειναι με διεθνη αναγνωρισιμοτητα και αρκετα καλες χρονιες.
Εδω τον εγκληματια το Τζιμπουρ και πολλοι σταζατε μελι και για μια χαρα παικτη Ελληνα που εκραζε το βρωμοσυστημα στην Ελλαδα χρονια και αντιδρατε λες και σας εαγε τη γκομενα.
Προφανως πλεον δεν αξιζει ΤΑ εκατομμυρια αλλα ΑΝ ΚΡΙΘΕΙ οτι χωραει στο πλανο δεν ειναι και τοσο ασχημα.
Δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσο κραξιμο στο Σαμαρα ακομα και σε αγωνες της Εθνικης. Απ τους καλυτερους ηταν τοσα χρονια.
- ilovegame27
Πάντως αν ο Σαββίδης μπορεί να αποκτήσει τον Gino Perruzzi τον Luca Digne η τον Santiago Arias ε ναι τότε να θεωρήσω ότι δεν έχω ποιοτικά δεξιά μπακ
Πόσο εύκολο θα ήταν για Τούντορ και Άρνεσεν να πάρουν 7 - 8 παίκτες, αμφιβόλου ταιριάσματος στον σχεδιασμό, να κρατούσαν και τους Ρατς-Περέιρα κτλ. και να μας πουλούσαν την γνωστή τρελίτσα περί πλάνου ομάδας.
Και να πληρωνόντουσαν και αυτοί αδρά από τον Ιβαν λειτουργώντας δημοσιουπαλληλίστικα όπως όλοι οι προγενέστεροί τους.
Το ότι ακολουθούν έναν δύσκολο δρόμο εμένα με ικανοποιεί με κάνει να πιστεύω πως είναι διαφορετικοί.
Άιντε στηρίξτε και πάμε αύριο γήπεδο.
Εκεί είναι η δουλειά μας.
Και να το πώ και απλά και λαικά, εάν φίλε του ΠΑΟΚ θέλεις να έχεις γνώμη και άποψη για τα πάντα, τουλάχιστον πήγαινε γήπεδο.
Και να πληρωνόντουσαν και αυτοί αδρά από τον Ιβαν λειτουργώντας δημοσιουπαλληλίστικα όπως όλοι οι προγενέστεροί τους.
Το ότι ακολουθούν έναν δύσκολο δρόμο εμένα με ικανοποιεί με κάνει να πιστεύω πως είναι διαφορετικοί.
Άιντε στηρίξτε και πάμε αύριο γήπεδο.
Εκεί είναι η δουλειά μας.
Και να το πώ και απλά και λαικά, εάν φίλε του ΠΑΟΚ θέλεις να έχεις γνώμη και άποψη για τα πάντα, τουλάχιστον πήγαινε γήπεδο.
-
Υπάρχει στο ποδόσφαιρο και κάτι που λέγεται ΄΄κράτημα και σπάσιμο μπάλας , κίνηση χωρίς τη μπάλα και ασίστ΄΄. Πρίν 15 περίπου χρόνια υπήρχε στον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιριστής Ζήσης Βρύζας που τον βρίζανε οι άμπαλοι και τον λέγανε ΒΡΥΖΑΟΥΤ , το αντίθετο του ΜΠΑΤΙΓΚΟΛ της τότε εποχής. Οι ιταλοί γελούσανε μαζί μας όταν πήρανε τον βρύζα στην ιταλία. Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι.....
Άμπαλος και γέρος ο Σαμαράς σήμερα απο τους παντογνώστες του αθλήματος........Μερικοί δυστυχώς έχουν στο μυαλό τους ποδοσφαιριστές που ρίχνουν μπουνιές, πουλάνε οπαδιλίκι, βάζουν 30 γκόλ, τριπλάρουν 5-6 αμυντικούς κ.λ.π.....Όποιος δεν τα κάνει αυτά λοιπόν είναι καταδικασμένος να τον βρίζουνε. Γι αυτό δεν θα κάνουμε ΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Άμπαλος και γέρος ο Σαμαράς σήμερα απο τους παντογνώστες του αθλήματος........Μερικοί δυστυχώς έχουν στο μυαλό τους ποδοσφαιριστές που ρίχνουν μπουνιές, πουλάνε οπαδιλίκι, βάζουν 30 γκόλ, τριπλάρουν 5-6 αμυντικούς κ.λ.π.....Όποιος δεν τα κάνει αυτά λοιπόν είναι καταδικασμένος να τον βρίζουνε. Γι αυτό δεν θα κάνουμε ΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
-
Γνωμη μου ο Σαμαρας ,αν έρθει ειναι μια προσθηκη που θα δώσει ποιοτητα στο ροστερ. Δεν παίζει στις ακρες στην Εθνικη επαιζε στην ακρη αναγκαστικά , Ως δευτερος επιθετικος ή ως επιθετικος παίζει με εναν γρηγορο παικτη διπλα του όπως ο Μακ ,ο Ροντριγκεζ ή αν θα μεινει ο Λουκας θα ειναι κινδυνος θανατος. Εχει πολυ καλο κρατημα μπαλας,καλη πασα και μονο αργοκινητος δεν ειναι εξω απο την περιοχη. Απλα ειχε σοβαρο προβλημα τραυματισμου και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση ειναι.Ασχετο για μένα ο Σαμαρας ειναι μεγαλυτερο ονομα απο τον Ισλανδο στην Ολλανδια. Αν δεν φυγει τελικα ο Αθανασιαδης(λογω τραυματισμου) Σαμαράς,Αθανασιαδης,Κουλουρης,Μεταγραφή στα διδυμα μπροστα ειμαστε τοπ.
Ο Μακ πολλες φορές στο δευτερο θα μπαινει μπροστα ,για να κερδιζουμε σε ταχυτητα.
Ο Μακ πολλες φορές στο δευτερο θα μπαινει μπροστα ,για να κερδιζουμε σε ταχυτητα.
-
Η διαφορά είναι ότι ο Σαμαράς δεν βασιζόταν ποτέ ιδιαίτερα στα αθλητικά του προσόντα (αντίθετα με τον Κόστα) και είναι και 4 χρόνια νεότερος.Demir έγραψε:αν ο κοστα που ειναι και αθλητικος με 6 μηνες καταρ ειναι ετσι ...ο μπουχεσας ,βραδυκινητος και τεμπελης σαμαρας με 1,5 χρονο εκτος 8α συνελ8ει ..ΠΟΤΕ......
Πάντως δεν πιστεύω ότι θα κολλήσει ο Σαμαράς στο πως παίζουμε τώρα. Καλύτερα ταχύτητα μπροστά. Άσε που βολεύεται περισσότερο αριστερά απ' ότι στον άξονα.