Εγώ λέω Σερέρο όπως γράφει κι ο φίλος παραπάνω. Μέσα στην βδομάδα.dimknis έγραψε:Με όνομα που δεν έχει ακουστεί?prist64 έγραψε:Δειτε στις ποσες σελιδες ανακοινωθηκε ο Ολσεν και υπολογιστε.
Μ Π Α Μ
ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 2-3 ΩΡΕς.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
δεν πας να κανεις κανα μπανιο λεω εγω, σε χτυπησε ο καυσωνας κατακουτελαprist64 έγραψε:Δειτε στις ποσες σελιδες ανακοινωθηκε ο Ολσεν και υπολογιστε.
Μ Π Α Μ
ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 2-3 ΩΡΕς.
- ΑποστόληςΑ
"Θέλω να παίζω στο εξωτερικό"
olapaok - 28 Ιουλ. 2015 13:59
Ο Κώστας Σταφυλίδης με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 τόνισε ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Λεβερκούζεν, ενώ επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
"Από την στιγμή που μπορώ να μείνω στο εξωτερικό, θα το προτιμήσω. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Στον ΠΑΟΚ φυσικά και είναι καλά, όμως, όσο έχω τη δυνατότητα, θέλω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό", είπε μεταξύ άλλων ο νεαρός μπακ και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ:
"Δεν θα το έλεγα κρούση. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη γιατί, ουσιαστικά, δεν υπάρχει λόγος. Οι φίλοι μου από Ελλάδα μου στέλνουν δημοσιεύματα που γράφουν ότι δεν με υπολογίζει ο προπονητής. Αυτά είναι χαζομάρες. Από την στιγμή που ο προπονητής με στηρίζει και με υπολογίζει δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα φύγω. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, αλλάζουν πολλά αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσω. Δεν ξέρω για προτάσεις από Ελλάδα, δεν μου έχει πει κάτι ο μανατζέρ".
Ο Κώστας Σταφυλίδης με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 τόνισε ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Λεβερκούζεν, ενώ επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
"Από την στιγμή που μπορώ να μείνω στο εξωτερικό, θα το προτιμήσω. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Στον ΠΑΟΚ φυσικά και είναι καλά, όμως, όσο έχω τη δυνατότητα, θέλω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό", είπε μεταξύ άλλων ο νεαρός μπακ και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ:
"Δεν θα το έλεγα κρούση. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη γιατί, ουσιαστικά, δεν υπάρχει λόγος. Οι φίλοι μου από Ελλάδα μου στέλνουν δημοσιεύματα που γράφουν ότι δεν με υπολογίζει ο προπονητής. Αυτά είναι χαζομάρες. Από την στιγμή που ο προπονητής με στηρίζει και με υπολογίζει δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα φύγω. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, αλλάζουν πολλά αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσω. Δεν ξέρω για προτάσεις από Ελλάδα, δεν μου έχει πει κάτι ο μανατζέρ".
Τι να μου κανει ο ηλιος εμενα.Athens έγραψε:δεν πας να κανεις κανα μπανιο λεω εγω, σε χτυπησε ο καυσωνας κατακουτελαprist64 έγραψε:Δειτε στις ποσες σελιδες ανακοινωθηκε ο Ολσεν και υπολογιστε.
Μ Π Α Μ
ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 2-3 ΩΡΕς.
Εχεις παει τελη Μαιου ΤΟΥΜΠΑ επι Βουλινου μεσημεριατικα?
Με 263 εισητηρια?
Πενηντα βαθμους ειχανε τα τσιμεντα στην Θ5-Θ6.
Αλλά που να ξερεις,εσυ μια ζωη στο καγκελο στην Θ7.
Φρέσκα νέα απο τον manager του Rudvens (επίσης υπάρχουν άλλοι 2 υπ ατμόν). Βελτίωσα λίγο
τη μετάφραση από τα Γερμανικά, αλλά βασικά λέει (νομιζω) ότι πρέπει να ξανασκεφτεί την
προσφορά του ΠΑΟΚ:
The wind has changed. A few days ago Artjoms Rudnevs made his views pretty clear. The interest from PAOK Saloniki, was strong. "But that's not an issue for me," said the attacker . He would instead continue in HSV and try his luck.
Rudnevs' Agent for MOPO: "Rudi knows that when HSV he has no future. "
A clear matter. If Rudnevs wants games this season, he will have to change clubs. The same is probably true for Jiracek.
"There were clubs interested," said Augustincic. "But Artjoms wanted to stay at HSV. And this is what he wanted to communicate (to the team). Some clubs are now looking elsewhere. Artjoms will now consider how to deal with the new situation. "
τη μετάφραση από τα Γερμανικά, αλλά βασικά λέει (νομιζω) ότι πρέπει να ξανασκεφτεί την
προσφορά του ΠΑΟΚ:
The wind has changed. A few days ago Artjoms Rudnevs made his views pretty clear. The interest from PAOK Saloniki, was strong. "But that's not an issue for me," said the attacker . He would instead continue in HSV and try his luck.
Rudnevs' Agent for MOPO: "Rudi knows that when HSV he has no future. "
A clear matter. If Rudnevs wants games this season, he will have to change clubs. The same is probably true for Jiracek.
"There were clubs interested," said Augustincic. "But Artjoms wanted to stay at HSV. And this is what he wanted to communicate (to the team). Some clubs are now looking elsewhere. Artjoms will now consider how to deal with the new situation. "
"Από την στιγμή που μπορώ να μείνω στο εξωτερικό, θα το προτιμήσω. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Στον ΠΑΟΚ φυσικά και είναι καλά, όμως, όσο έχω τη δυνατότητα, θέλω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό"
Μπραβο Κωστακη,μ' αρεσουν οι παικτες που εχουν φιλοδοξιες.
Καλο ειναι ομως την γλωσσα να την βουταμε στο μυαλο πριν ανοιξουμε το στομα.
Δηλ. οταν δεν θα εχεις τη δυνατοτητα,θα ξαναγινεις Π.Α.Ο.Κ.τσακι?
Αυτα να τα προσεχουν μερικοι προσωπολατρες-πουλαινολατρες
γιατι το παλληκαρακι δεν θ' αργησει να ξαναμιλησει για το μεγαλειο
κ.λ.π,κ.λ.π.
Σαν εκεινη την σαβουρα της Ξανθης που παιρνει διαρκειας
και σε λιγο καιρο θα τον βγαζει ο μουστακιας να λέει .............αληθειες.
Παρτε το χαμπαρι,
το μοναστηρι να 'ναι καλα,κι απο καλογέρους..................
Μπραβο Κωστακη,μ' αρεσουν οι παικτες που εχουν φιλοδοξιες.
Καλο ειναι ομως την γλωσσα να την βουταμε στο μυαλο πριν ανοιξουμε το στομα.
Δηλ. οταν δεν θα εχεις τη δυνατοτητα,θα ξαναγινεις Π.Α.Ο.Κ.τσακι?
Αυτα να τα προσεχουν μερικοι προσωπολατρες-πουλαινολατρες
γιατι το παλληκαρακι δεν θ' αργησει να ξαναμιλησει για το μεγαλειο
κ.λ.π,κ.λ.π.
Σαν εκεινη την σαβουρα της Ξανθης που παιρνει διαρκειας
και σε λιγο καιρο θα τον βγαζει ο μουστακιας να λέει .............αληθειες.
Παρτε το χαμπαρι,
το μοναστηρι να 'ναι καλα,κι απο καλογέρους..................
Τα λέει αυτά γιατί δεν τον έχουν κόψει ακόμη. Οταν θα γίνει η εκκαθάριση τότε να δεις πως αλλάζει η ρότα.ΑποστόληςΑ έγραψε:"Θέλω να παίζω στο εξωτερικό"
νταξ. δεν νομίζω ότι έτσι το θέτει αλλα πιο πολύ στη βάση ότι μαγκες και εγώ έχω μια καριέρα να κοιτάξω και απο τη στιγμή που η ψαροκώσταινα δεν εχει πρωτάθλημα που να ικανοποιεί τις φιλοδοξίες μου τότε προτεραιότητα ειναι το εξωτερικό. λογικό. το ότι ειναι ΠΑΟΚ και οταν επιστρέψει θα ερθει στον ΠΑΟΚ είναι αδιαμφισβήτητο. το ότι είναι επαγγελματίας, ταλαντούχος, σε καλή ομάδα σε καλό πρωτάθλημα, αθλητής, είναι επίσης αδιαμφισβήτητο. Αν έχει την ευκαιρία να παίξει σε μια ομάδα όπως η λεβερκούζεν, γιατί να μην το κάνει δλδ;
Παιδια βλεποντας οσα γινονται και σκεπτομενος την χρονια που ηρθαν μουσλι κοντρε γκαρσια κλπ ηρθαν μαζι και σαβινι μπιζερα και μετα απο μια διετια και ο ρομπερ.Οι τελευταιοι 3 που ανεφερα με τα σημερινα δεδομενα σε εκεινη την ηλικια που τους φεραμε θα επαιζαν στον παοκ?Θα υπολογιζονταν ως σημαντικες μοναδες?
- ΑποστόληςΑ
Πού είναι το φορ;
Πού είναι το αριστερό στόπερ;
Πού είναι το επιθετικό χαφ;
Πού είναι το χαφ που θα αντικαταστήσει τον Νομπόα;
Πού είναι το αριστερό μπακ;
Παντως για εκεινη την θεση στο 3-5-2 ελεω απομακρυνσης Ρατς θα μαρεζε πολυ ο Ibanez που επαιζε σε Δυναμο Ζαγκρεμπ και Ρασινγκ.
- GiorgosAtha
Που είναι ο Wagner?ΑποστόληςΑ έγραψε:Πού είναι το φορ;
Που είναι ο Puccini?
Που έχουν πάει όλοι εκείνοι?
Κανένας πια δεν έχει μείνει...
ελα δυο σελιδουλες και ανακοινωνεται μετα παμε για 450 τον επομενο
εχουμε πολυ δουλεια λεμε
εχουμε πολυ δουλεια λεμε
- kataramenos5
Βέροια?Kevin έγραψε:Εγώ ξέρω ότι ο Λουκάς Βύντρα έκλεισε αλλού κι εμείς πάλι κοιμηθήκαμε!![]()
![]()
![]()

Τωρα βρηκε κι ο Thanix να παρει αδεια?Παρελαση κανουν στο MP οι παικτες κι εμεις χαμπαρι.
Ευτυχώς υπαρχει ο Γιωργαρος στην ΕΤ3 και θα μαθουμε εγκαιρα και εγκυρα(αν καταλαβουμε)
- ΑποστόληςΑ