Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Δε φέρνεις σουσαετα και μουνιαιν καλυτερα τοτε;
Για να βγηκε ετσι δεν πιστευω οτι ισχυει παντως ....
Για να βγηκε ετσι δεν πιστευω οτι ισχυει παντως ....
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Στο μετροσπορ ειναι ο Πετρωτος ; Δεν ξερω απλα μανατζεροδημοσιευμα φαινεται
- ΑποστόληςΑ
- Δημοσιεύσεις: 103218
- Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
- Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Ακόμη δεν έχουμε πάρει φορ και στόπερ που υποτίθεται ότι τους έχουμε κλείσει εδώ και ένα μήνα...
Μάλλον περιμένουν να τους ανακοινώσουμε μετά τον αγώνα (παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του)
Μάλλον περιμένουν να τους ανακοινώσουμε μετά τον αγώνα (παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του)
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Με τον μεντουνιανιν συν λεφτα καμια τράμπα δε γινεται; Ενα μισι μυρριο η ενα διακόσια και χαρις μεντουνιανιν Πο ειναι οκτάρι κυριως
- buffalobill4
- Δημοσιεύσεις: 7375
- Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Γιορεντε-Ιτουρασπε και κλεισαμεMANIAKOS έγραψε:Δε φέρνεις σουσαετα και μουνιαιν καλυτερα τοτε;
Για να βγηκε ετσι δεν πιστευω οτι ισχυει παντως ....
- kataramenos5
- Δημοσιεύσεις: 30473
- Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Οι αρδ ειναι φιλοι μας..Παπα ζητησαμε κι αμεσως εσπευσαν.Για το καλο μας βρε κουτα.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Παιζει εξαρι τωρα τελευταια ο Μεντουνιανιν, αν δεν κανω λαθος. Εχει μεγαλωσει, και ποτε δεν ηταν ιδιαιτερα γρηγορος. Περισσοτερο με τον Τζιωλη, στο πολυ πιο τεχνικο ομως, θα ελεγα οτι μοιαζει.MANIAKOS έγραψε:Με τον μεντουνιανιν συν λεφτα καμια τράμπα δε γινεται; Ενα μισι μυρριο η ενα διακόσια και χαρις μεντουνιανιν Πο ειναι οκτάρι κυριως
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Η αληθεια ειναι παντως οτι εχουμε αργησει πολυ,16 Ιουλιου σε ενα ροστερ με βασικα κενα δεν εχει γινει ουσιαστικα καμια προσθηκη ,μονο μια σημαντικη προσθαφαιρεση.Δεν περιμενε κανεις να εχουν ολοκληρωθει οι κινησεις αλλα θα επρεπε να εχει αποκτηθει τουλαχιστον ενας μεσοεπιθετικο,ο χωρος με τα μεγαλυτερα κενα και θα δωσω δικαιολογια μονο αν στη συνεχεια αποδειχθει οτι στοχευαμε σε αρκετα ψηλο ραφι που ζορισε λογω καταστασης της χωρας.Η σημερινη παντως ενδεκαδα εστω και υπο αλλες συνθηκες περσυ δεν θα νικουσε ουτε τον Λεβαδειακο κατι που με αγχωνει ιδιαιτερα για το σημερινο αποτελεσμα.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
οχι αλλες μαουνες ρε παιδια για ονομα του θεου γεματοι ειμαστε απο δαυτες...mrpink έγραψε:Παιζει εξαρι τωρα τελευταια ο Μεντουνιανιν, αν δεν κανω λαθος. Εχει μεγαλωσει, και ποτε δεν ηταν ιδιαιτερα γρηγορος. Περισσοτερο με τον Τζιωλη, στο πολυ πιο τεχνικο ομως, θα ελεγα οτι μοιαζει.MANIAKOS έγραψε:Με τον μεντουνιανιν συν λεφτα καμια τράμπα δε γινεται; Ενα μισι μυρριο η ενα διακόσια και χαρις μεντουνιανιν Πο ειναι οκτάρι κυριως
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Απλα με κατσε δε θα θελα κιβαλλι κοντό στο κεντρο , τεχνικά τον μεντουνιανιν τον θυμόμουν π καλο
- GiorgosAtha
- Δημοσιεύσεις: 3718
- Εγγραφή: Δευ 23 Δεκ 2013, 14:44
- Τοποθεσία: Βύρωνας, Αθήνα
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Στο 6-8 είμαστε γεμάτοι νομίζω... Kace, Noboa, Golasa, Χαρισης, Τζιόλης και αν μείνει Maduro...
Στο 10 θέλουμε παίχτη που έχουμε μόνο τον Πέλκα και τον -φευγάτο?- Martens.
Στο 10 θέλουμε παίχτη που έχουμε μόνο τον Πέλκα και τον -φευγάτο?- Martens.
-
ron-swanson
- Δημοσιεύσεις: 6547
- Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 00:28
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Συμφωνω.joshua έγραψε:Η αληθεια ειναι παντως οτι εχουμε αργησει πολυ,16 Ιουλιου σε ενα ροστερ με βασικα κενα δεν εχει γινει ουσιαστικα καμια προσθηκη ,μονο μια σημαντικη προσθαφαιρεση.Δεν περιμενε κανεις να εχουν ολοκληρωθει οι κινησεις αλλα θα επρεπε να εχει αποκτηθει τουλαχιστον ενας μεσοεπιθετικο,ο χωρος με τα μεγαλυτερα κενα και θα δωσω δικαιολογια μονο αν στη συνεχεια αποδειχθει οτι στοχευαμε σε αρκετα ψηλο ραφι που ζορισε λογω καταστασης της χωρας.Η σημερινη παντως ενδεκαδα εστω και υπο αλλες συνθηκες περσυ δεν θα νικουσε ουτε τον Λεβαδειακο κατι που με αγχωνει ιδιαιτερα για το σημερινο αποτελεσμα.
Αν τελικα φυγουν και οι Λουκας-Περειρα θελουμε τουλαχιστον 6 μεταγραφες και μακαρι να ειναι 6 παιχταραδες γιατι αλλιως το ιδιο εργο με περυσι θα δουμε.
Στην ομαδα που θα παιξει σημερα η μονη "μεταγραφη" ειναι ο Πελκας (και ο Ολσεν), ενω με τις απουσιες Κλαους, Γκολασα, Λουκας, Φακουντο ειμαστε και αποδυναμωμενοι αντι να ειμαστε πιο δυνατοι οπως νομιζαμε κανα μηνα πριν.
Καταλαβαινω οτι ο Φρανκ θελει να κανει σωστες και καλες μεταγραφες και οχι απλα να κανει για να κανει, αλλα θα πρεπει να καταλαβει κι αυτος οτι εχει ερθει σε μια ομαδα που απο τον Ιανουαριο μεχρι τον Ιουνιο του 2015 ηταν πραγματικα τραγικη και αθλια και οδηγησε πολυ κοσμο μακρια της.
Δηλαδη δωσε ρε Φρανκ κανα "τυρακι" να γουσταρουμε λιγο. Ας εφερνε εστω δανεικο εναν καλο μεσοεπιθετικο να ζεσταθουμε λιγο. Μεχρι τωρα ειμαστε με το τιποτα.
Και πιστευω οτι αδικει και την δουλεια του Τουντορ ετσι, γιατι απ οτι καταλαβαινω ο Κροατης κανει καλη δουλεια, αλλα αυτη τη στιγμη απο υλικο δεν εχει και πολλα πραγματα.
Τελοσπαντων μακαρι να τα παμε καλα σημερα και βλεπουμε για τα αλλα.
Αλλα το ξαναλεω. Σαν οπαδοι φαγαμε τοση πικρα το τελευταιο 6μηνο και θελαμε 1-2 παιχτακια να ψηθουμε λιγο και οχι να περιμενουμε παλι απο τον 34χρονο Σαλπι ή να εχουμε βασικο σημερα τον Κοροβεση ή τον Μυστακιδη. Δεν εχω τιποτα με τα παιδια αλλα καταλαβαινετε τι εννοω.
Anyway στηριζω Φρανκ.
- ace79grpaok
- Δημοσιεύσεις: 4428
- Εγγραφή: Σάβ 13 Αύγ 2011, 10:17
- Τοποθεσία: βεροια
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Μίλησε ο προεδρας της σοσιεδαλ στην παρουσίαση του μπρουμα και είπε ότι ακόμα δεν ξέρουν τι θα κάνουν με τον φινμπογκασον και ότι μέχρι 31/8 έχουν ακομα 
http://www.noticiasdegipuzkoa.com/2015/ ... -delantero
http://www.noticiasdegipuzkoa.com/2015/ ... -delantero
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Μανιακε, τεχνικα ειναι οντως παρα πολυ καλος! Ειναι και ψηλος... Οταν ειχε ξεκινησει, αν θυμαμαι καλα, τον εβαζαν πισω απο τα σεντερ φορ. Οσο μεγαλωνε πηγαινε ολο και πιο πισω, μεχρι που περσι επαιζε μπροστα απ τα σεντερ μπακ. Εκει δηλαδη που βαζουμε εμεις τους Τζιωλη, Μαντουρο, αν και θα επρεπε να βαζουμε τον Νομποα. Για διπλα στον Κατσε, και λιγο πιο μπροστα, ωστε να απλωνεται καθετα η αναπτυξη, θα μου αρεσε η αλλη η παικτουρα που ειχες προτεινει, ο Κρανιτσαρ!