Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
- Akis o skoulikofagos
ΝΕΑΠΟΛΗ!!! Ειτε πας στο 2ο ειται στο ΕΠΑΛ ειται στο πειραματικο νεαπολης , ενα και το αυτο. Τρελο μπ@ρδελο μιλαμε. ... εγω παω 1η λυκειου στο πειραματικο.Το συκροτημα αυτο ειναι ασπρομαυρο(αυτα τα 3 σχολεια ειναι στο ιδιο συγκροτημα). Φροντιζουμε σαν "καλα" παιδακια να προμηθευομαστε αυτοκολλητα απο τον μπελλο ή απο τον συνδεσμο της πολιχνης και να γενιζουμε τοιχους και θρανια και μετα οι καθηγητες να μας κυνηγανε!(α, ξεχασα τα σπρευ...!). Εδω τα σκουλικια και οι γριες ειναι ανυπαρκτοι!Εδω η καρδια της παοκαρας χτυπα πολυ δυνατα....
- costacurtaG4
...
Ρε παίδες παίζει κανένα λινκ με τις βάσεις απο τις Πανελλαδικές του 2008??
Ψάχνω στο google αλλα ότι να 'ναι μου βγαζει...
Ψάχνω στο google αλλα ότι να 'ναι μου βγαζει...
- costacurtaG4
Φιλε καρινα δν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα για να μπεις στην σχολη ανθυποπυραγων.Πρωτα πρεπει να εισαι ηδη στν πυροσβεστικη απο οτι ξερω κ μετα να μπεις σε αυτη την σχολη κ να γινεις αξιωματικος.Και εγω εκει θελω να περασω αλλα ειναι καπως μπερδεμενα τα πραγματα.Η βαση ειναι χαμηλη αλλα ειναι λιγο μπερδεμενα.Ale3is4zulu αν ξες τπτ παραπανω για τν σχολη ενημερωσε με,με ενα pm αν μπορεις.Kareena4ever έγραψε:Ο Ale3is4zulu με κανε να αποφασισω, φιλε Πλατωνα, να γινω an8ypopiragwn. Δεν εχω ιδεα τι ειναι.
http://www.didefth.gr/sxoles/871.htm αυτο ειναι το λινκ για να δειτε τι κανουν στην σχολη κ τι προσοντα χρειαζεται να εχεις.Παντως γουσταρω τρελα να μπω στην σχολη αλλα οποιον ρωταω μου λεει τν δικια του π@π@ρι@.