Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα

Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ναι... Και μια χαρά που είδαν το ματς μέσα απο το ταρτάν... Και μια χαρά που στο γκόλ έφτασαν στη σέντρα και έκανε κανα πεντάλεπτο το μάτς για να ξαναρχίσει... Και μια χαρά που έκοβαν βόλτες με τις ρετσίνες μέσα στο ταρτάν της Τούμπας με την ΑΕΚ... Και μια χαρά που πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους στα κόρνερ της Τούμπας... Και μια χαρά που μπαίνουν στην Τούμπα με ντού χωρίς να πληρώνουν εισητήριο... Και μια χαρά που περνάνε δυο-δυο απο τα τουρνικέ...

Καλα ρε φωστήρες, ότι πείτε... :idea:
:cry: :cry: :cry:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

+1 στον αρισκ

ερχεται βαρυ προστιμο παντως..
Άβαταρ μέλους
fox 4

Δημοσίευση από fox 4 »

:oops: :oops: :(
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

gate4mitsos έγραψε:Δηλαδη μπουκαλια πεταγαν στα ματσ με τον αρη κ με την αεκ 7000 ατομα???Μην τα ξεχυλωνουμε ολα!!!
Ρε Μήτσε μιλάμε για καμια χιλιάδα ............. που τα καλύπτουμε διαρκώς! Δηλαδή τα ............ που έκαναν ντού στις γριές κατα τη διάρκεια του μάτς αν τα συλλαμβάναν οι μπάτσοι και τα έκλειναν μέσα, μετά θα έπρεπε να κάνουμε πορείες συμπαράστασης για να τα βγάλουμε απο τη στενή??
Εμείς τους συντηρούμε αυτούς τους κάφρους δίπλα μας! Με συμπεριφορές και τοποθετήσεις σαν τη δική σου... :(
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

arisk έγραψε:Ναι... Και μια χαρά που είδαν το ματς μέσα απο το ταρτάν... Και μια χαρά που στο γκόλ έφτασαν στη σέντρα και έκανε κανα πεντάλεπτο το μάτς για να ξαναρχίσει... Και μια χαρά που έκοβαν βόλτες με τις ρετσίνες μέσα στο ταρτάν της Τούμπας με την ΑΕΚ... Και μια χαρά που πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους στα κόρνερ της Τούμπας... Και μια χαρά που μπαίνουν στην Τούμπα με ντού χωρίς να πληρώνουν εισητήριο... Και μια χαρά που περνάνε δυο-δυο απο τα τουρνικέ...

Καλα ρε φωστήρες, ότι πείτε... :idea:
:cry: :cry: :cry:
+1000000..

Μετά το ματς, σε μια συζήτηση με τον Μπύρα, μιλούσαμε για αυτά τα λίγα άτομα, δε θέλω να τα χαρακτηρίσω, που νόμιζαν ότι παρακολουθούσαν το ματς από τον κήπο του σπιτιού τους ή από την καφετέρια τους..

Πρόστιμο για την ανάρμοστη συμπεριφορά, τζάμπα λεφτά για τις καταστροφές στο γήπεδο και τις εγκαταστάσεις ενός Ολυμπιακού Σταδίου (γιατί τέτοιων προδιαγραφών είναι πλέον..) και η σούμα μεγαλώνει..

Πολύ κρίμα.. Οτι και να πω, πολύ κρίμα!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Αντε να δω ποτε αυτοι που εχουν απωλεια εγκεφαλου θα σταματησουν να μας χαλανε την διαθεση....κ0λ0παιδα για να μην πω τιποτα ποιο βαρυ. και οσοι τρεξετε να μου την πειτε πειτου μου πρωτα τι θα λεγατε αν αντι για 1500 ηρακληδεις ερχοντουσαν να μπουνε με ντου στην τουμπα 5000. δλδ τι θελετε για να ησυχασετε να φαμε καμια ξεγυρισμενη τιμωρια του γηπεδου γιατι για οσους νομιζουν οτι δεν ισχυει αυτο ποια να ξερουν οτι σε περιπτωσεις υποτροπης κλπ κλπ μπορει να τιμωρηθει η εδρα. εγω ενα εχω να πω οχι αλλα εισητηρια στα εκτος εδρας.-
Άβαταρ μέλους
timonfifikos

Δημοσίευση από timonfifikos »

το χω πει και θα το ξαναπω.
η ομαδα ανεβαινει επιππεδο αλλα καποιοι παραμενουν αλητες κ συνεχιζουν να κανουν κακο στην ομαδαρα μας.
κριμα να πληρωνουμε γι αυτους τους αμπαλους.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 18714.html

:evil:
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο timonfifikos περιέχει πολύ ουσία.
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Μην το αναπαράγεται το site αυτό, δείχνει πρόσωπα.
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Eγω λεω οτι αυτο το κατα τα αλλα πολυ ενδιαφερων topic δεν εχει πια νοημα να υφισταται αφου δεν υπαρχει η θεληση απο κανεναν να διορθωθει αυτη η κατασταση...Ας παρει ο καθενας την ευθυνη του λοιπον και οποιον τσακωσει η καμερα θα του ευχηθω καλη θητεια στη φυλακη....Για μενα ολοι αυτοι που σουλατσαρανε μεσα δν ειναι οπαδοι της ομαδας μου...Δικαιωμα μου ειναι να τους θερω τελειωμενα ρεμαλια που το μοναδικο που τους αξιζει ειναι η απομακρυνση χιλιομετρων μακρυα απο το ιερο γηπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ντροπη κι αισχος στους παλιοαληταραδες που πανε να καταστρεψουν την ομαδα και ολο το συλλογο!!!

Ειχαμε και τις προαλλες δυο-τρεις βλαχομαγκες καφρους εδω μεσα, παραμονες του αγωνα με τη γρια, που ναι και καλα θα πηγαιναν να μπουν με ντου και ξερω γω!!!! Κοπροσκυλα!!!

Ειστε ολοι σας ανευθυνοι και ηλιθιοι...
Εφτασα στο σημειο να ντρεπομαι για σας...αλλα δε θα σας περασει ρε σεις!!! Ο ΠΑΟΚ εκφραζει αλλα ιδανικα απο τα τιποτενια δικα σας και ειστε πολυ μικροι για να παιρνετε το ονομα του ΠΑΟΚ στο στομα σας!!!!

Δε σεβεστε ουτε τα ιδανικα του συλλογου μας, ουτε τον αγωνα των προγονων μας, ουτε την υπερπροσπαθεια που γινετε να ανακαμψει η ομαδα, ουτε τους συνοπαδους σας, ουτε τον εαυτο σας!!!!

Ειστε αξιοθρηνητοι και ξεφτιλες!!!!

Για να μη πω τιποτε χειροτερο!!!!!

Δεν εχετε θεση στον ΠΑΟΚ εσεις!!! Εξω απο τον ΠΑΟΚ μας!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

steliospaoknikaia έγραψε:Μην το αναπαράγεται το site αυτό, δείχνει πρόσωπα.
Ε και? Θα μας κάνουν μήνυση τα χουλιγκανάκια? :lol:
StEl

Δημοσίευση από StEl »

ante boofoi epeidi polla milate afiste to internet kai to pc sas kai mpeite mesto gipedo na bgalete autous p kanoun ta baxala!!!min eiste mono logia!!!kai esy p les na min ksanaparoume eisitiria sta ektos esy allakse omada an den goustareis!!! GEGE??? PAOK 8RISKEIA TROMOKRATIA

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Diniko

Δε μιλαω για ολους, αλιμονο, αλλα για αυτους τους 50-100 που αναφερεις!!!!

Πιστευω οτι εχω ενημερωθει πληρως, γι αυτο και δε βγηκα χθες να μιλησω, παρα μονο σημερα αφοτου ενημερωθηκα απο υπευθυνα ατομα που ηταν παροντες!!!

Υπηρχαν ατομα εδω στο φορουμ, 3-4 ωρες πριν τον αγωνα, που μιλουσαν ανοιχτα για ντου και συναφη και εσβηνα τα ποστ τους. Μπορεις να το δεις αυτο στο αναλογο τοπικ, "γρια-ΠΑΟΚ, προβλεψεις κλπ..."

Το τι κανει η αστυνομια, στην προκειμενη περιπτωση, λιγο ρολο παιζει κατα τη γνωμη μου, απο τη στιγμη που δε μπορουμε εμεις να ελεγξουμε τους εαυτους μας και τους "συνοπαδους" μας!!! Γιατι υποτιθετε, εσυ που εχεις μυαλο, προβλεπεις το τι θα γινει και προσπαθεις να το αποτρεψεις απο τη στιγμη που ξερεις οτι ειναι κακο για το συλλογο! Ή οχι????

Το να βγεις και να ψαχνεις δικαιολογιες, οτι φταει ο Ρεμος και οι 5 γριες που του μεινανε, ειναι κατα την αποψη μου γελοιο και σορρυ...

Δικαιολογωντας αυτους τους 100 ανεγκεφαλους απλα τους προτρεπεις να συνεχισουν. Με αυτο το σκεπτικο φιλε μου, δε προκειτε ποτε να ανακαμψει ο ΠΑΟΚ και θα μεινουμε μια ζωη στη μιζερια και στη γκρινια!!!

Κι επιτελους πρεπει να μαθουμε να αναφερουμε τα πραγματα με το ονομα τους κι οχι να ακολουθουμε τη τακτικη της στρουθοκαμηλου!!!

Δεν εχω τη παραμικρη αμφιβολια οτι υπηρξαν προκλησεις επισημα κι ανεπισημα!!! Περιμενες κατι διαφορετικο μηπως??? Δε γνωριζες τι θα συμβει? Δεν επρεπε να λαβεις τα μετρα σου??? Ως ποτε θα προσπαθουμε να βγαλουμε τους αλλους ψευτες και υπευθυνους??? Ποτε θα κοιταξουμε στον καθρεφτη και θα κανουμε την αυτοκριτικη μας???

Αυτα!!!

Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα αδελφε, αναφερομαι σε ολους μας κι εμενα πρωτο πρωτο!!!!
ErrOr

Δημοσίευση από ErrOr »

[quote="StEl"]ante boofoi epeidi polla milate afiste to internet kai to pc sas kai mpeite mesto gipedo na bgalete autous p kanoun ta baxala!!!min eiste mono logia!!!kai esy p les na min ksanaparoume eisitiria sta ektos esy allakse omada an den goustareis!!! GEGE??? PAOK 8RISKEIA TROMOKRATIA
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”