Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

[youtube]yxTyVo-REQg[/youtube]

Αυτο ειναι ενα βιντεο απο την συνεντευξη τυπου του Τudor,οταν υπεγραψε συμβολαιο προπονητη με την Hajduk και διχνει ποσο συναισθηματικα φορτισμενος ηταν.Εχει απ'οτι φαινεται το χαρακτηριστικο να δενεται πολυ με τις ομαδες που δουλεψε...Προβλεπω να βγαζουμε μεγαλα γουστα με τον Igor,αδερφια

ΥΓ.Στον τιτλο του βιντεο αναφερονται και οι Hari Vukas(βοηθος προπονητη) και Jurica Vucko(γυμναστης) οι οποιοι αποχωρησαν(αν δεν κανω λαθος) μαζι με τον Igor.Iσως απασχολησουν κι αυτοι

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

spyretto έγραψε:Ο Δανός είναι βαρύ όνομα αλλά γυρολόγος, μόνο το ότι έχει περάσει από Ρωσία και Κατάρ μιλάει από μόνο του. Προφανώς τον ενδιαφέρουν τα πολλά χρήματα. Ο Κροάτης είναι νέος προπονητής και άρα άγνωστη δύναμη. Μπορεί να αποδειχτεί έκπληξη.

Για τον Δανό ο ΠΑΟΚ θα είναι απλά μία ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, ενώ για τον Κροάτη ευκαιρία να δημιουργήσει κάτι καλό και να αναδειχτεί μέσω του ΠΑΟΚ.

Η Swansea είχε στρωμένη ομάδα και δεν δημιουργήθηκε από τον Λάουντρουπ, αλλά από τον Ρότζερς και τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, Και τώρα που έχει αναλάβει ο Γκάρι Μανκ το ίδιο ποδόσφαιρο παίζουν.
Ο Λάουντρουπ μου θυμίζει Στέφενς στο πιο νέο. Τούντορ και ξανά Τούντορ.
Σωστος και αυτο ισχυει για οποιοδηποτε ονομα σαν του Λαουντρουπ....Δεν εχουμε καταλαβει πως μας βλεπουν σαν ελληνικο πρωταθλημα?
Ο Μοντελα να ερχοταν για 3 χρονια πιστευετε οτι αν ειχε προταση στα μεσα της χρονιας απο τις 6-7 μεγαλες ομαδες της Ιταλιας θα καθοταν?
Πολυ καλη επιλογη ο Τουντορ σαν φιλοσοφια στηριξη στη διοικηση και στο προτζεκτ!

Ο ανθρωπος ειναι Χαιντουκ απο πιτσιρικας για αυτο και εχει αυτη την αντιδραση στη συνεντευξη...Οταν μιλαμε για Χαιντουκ μιλαμε για ομαδα λαου σαν τον ΠΑΟΚ με ενα απο τα καλυτερα γκρουπ της ευρωπης....
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Γυμναστης με 4 στον τομεα φυσικης καταστασης?
Τρολαρει το FM? :lol:
Εκτος και αν προκειται για κατι αλλο, επειδη δεν το κατεχω το αθλημα πλεον (απο τοτε που μου εβγαλε μηνυμα πρεπει επιτελους να φας, στο CM01 :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Λοιπόν πριν κλείσει το τοπικ και ανοίξει του Tudor μερικά συμπεράσματα:

1. Εμμέσως αυξάνεται το μπάτζετ για παίκτες αφού ο νέος προπονητής και
βοηθός θα είναι οικονομικές λύσεις.
2. Παίρνουμε έναν νέο άνθρωπο με όρεξη να φτιάξει ένα μεγάλο όνομα.
3. Με πολυετείς παραστάσεις απο SerieA όπου σε θέματα τακτικής
ποδοσφαίρου είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα. Φυσικά το ότι ήταν στην
Γιούβε του δίνει έξτρα πόντους.
4. Περιμένω να φτιάξει (επιτέλους) την αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Εχω βαρεθεί να βλέπω τα τελευταία 3 χρόνια μια τρομερή αμυντική αφέλεια,
αδυναμία στα στημένα, αδυναμία στη συνεννόηση τερματοφύλακα με σεντερ
μπακ και απαράδεκτο κατέβασμα μπάλας (με γιόμες δηλαδή). Στην SerieA
αυτά είναι τα αυτονόητα.
5. Ελπίζω επίσης να διορθώσει και το άμοιρο transition game.
6. Τέλος ο Αρνεσεν θα έχει το πάνω χέρι αφού είναι 150% επιλογή του,
ετσι δεν θα έχουμε πια φαγωμάρα και ασυνεννοησία.

Γενικά είμαι αισιόδοξος, του εύχομαι ό,τι καλύτερο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Καλοριζικος ο Τουντορ!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αντε να κλειδωνει το βαρεθηκαμε και να παμε στα των μεταγραφων σιγα σιγα

στηριξη στο νεο κοουτς ελπιζω να δουμε μια δυνατη γρηγορη μαχητικη ομαδα ωστε να ταυτιστουμε με αυτη....κακα τα ψεματα οι αδειες κερκιδες και η ελλειψη παθους απο μας οφειλεται κυριως στη σοφτ και νωχελικη ομαδα που ειχαμε
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

τσε αν φτοαξει την ομαδα με χαρακτήρα οπως ο δικός του στην γουβε έτσι θα ειναι τα πραγματα
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Μη ξεχάσουν μονο τον αλλον τον δύσμοιρο που ειναι κρυμμενος σε αλλο ξενοδοχειο
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Όταν υπέγραψε ο δελλας στην αεκ γέλαγα και έλεγα με αυτόν θέλουν πρωτάθλημα; για μένα ο τουντορ είναι κάτι ανάλογο. Χωρίς να ξέρω τι θα γίνει. Προσοχή, δεν είναι γκρίνια, είναι ξενερα.
Ρε την αεκ και τζιμπουρ
Άβαταρ μέλους
Thracian

ποιος τον μαμει τον αλγερινο αδερφε... πρωτοσελιδα ιδια με τα παιχτρονια του σημερινου κορμου της εθνικής!
χεστηκε η φατμε στο γενί τζαμί
επιτελους ας μαθουμε να διαβαζουμε αυτα που πρεπει να διαβαζουμε...
τον τουντορ τον εφερε ο μανατζερ του ο λεμιτς
την σχεση λεμιτς δανου την ξερουμε
το ποιος ειναι ο λεμιτς μπορει ευκολα να το βρει καποιος
τα πραγματα δενουν και μαλιστα ο φιογκος αρχίζει να δείχνει πανεμορφος
χεστηκα αν οι ραφτοπουλαίοι σας απο αυριο θα βγαζουν αφρους για κουμπαριες στα βαρεμενα που τους ακουν
αν η ρωσσιδα του σαββιδη εχει ηδη βρει κανα καλο παληκαρι να την κανονιζει αντι να πινει ολο το βραδυ βρωμοβοτκες οπως έμαθε απο πιτσιρικα και έχει κέφια και το οκ του ιβάνη ετοιμαστειτε για γουστα....
πολλα γουστα...
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

psykoman έγραψε:
klainmein έγραψε:Εντάξει, η σκέψη ξεκίνησε από το ότι ήταν 'κλεισμένος' ο Τούντορ κι από λεγόμενα των ΑΡΔ. Η εξέλιξη της σκέψης μου όμως στηρίζεται στην καθυστέρηση και τις συζητήσεις επί συζητήσεων που υπάρχουν τόσες μέρες για την επιλογή του προπονητή. Θέλω να πω, εάν αποφάσιζε μόνος του ο Άρνεσεν 'θα πάρουμε αυτόν', δε θα ήταν ήδη εδώ μαζί του; Απλά, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Δανό για τα ποδοσφαιρικά και δε γουστάρω πάλι να στηριζόμαστε στα θέλω του Ιβαν και της Γκοντσάρεβα. Ό,τι πει ο Δανός και τέλος. Εκτός εάν ο Δανός έχει κλείσει έναν προπονηταρά και ξεφεύγει λίγο από τα οικονομικά δεδομένα που του είχαν θέσει, οπότε του είπαν 'Ανέλυσέ μας γιατί τον θέλεις, να δούμε εάν θα μας πείσεις να επενδύσουμε τα παραπάνω χρήματα που ζητάς'. Αγωνία έχω κι εγώ, όπως όλοι...
Αντε παλι...το ιδιο εκανε και ενας φιλος μερικες σελιδες πριν λεγοντας για ''ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ'' και ''ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ''....αν ειναι δυνατον ρε παιδια...αν ειναι δυνατον...ελεος...

ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΑΡΝΕΣΕΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ
Άντε πάλι άντε πάλι, αλλά τελικά αυτό που είπαν έγινε...Έπρεπε ο Άρνεσεν να πείσει τον Σαββίδη ότι ο Τούντορ είναι η κατάλληλη επιλογή...Με το που κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις του, ο Τούντορ ήρθε Αθήνα...Έπεσαν και σε κάτι μέσα οι ΑΡΔ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Πέμ 18 Ιουν 2015, 08:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Έχω ψηθεί τρελά με Τούντορ με τα όσα έγραψαν εδώ όλα τα παιδιά...Είναι κ@βλιάρης - όπως ήταν και σαν παίχτης - και έχει ΚΑΚΑΛΑ...Δυναμικός ρε παιδί μου, πώς το λένε...Αφού εγγυάται και ο Δανός, ΤΕΛΟΣ! Ίγκορ...; ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...
Φέρ'τε τώρα και ΤΡΟΜΕΡΟ τεχνικό τιμ με γυμναστές/φυσιοθεραπευτές και επιτέλους ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ρε παιδιά...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Μια παρατήρηση μόνο. Αν όντως είναι ο τούντορ η τελική επιλογή, για ποιο λόγο δεν έκλεισε η υπόθεση τόσες μέρες που είχε γίνει γνωστό το όνομα; Δηλαδή εδώ και δέκα μέρες διαπραγματέυονται ενώ είναι ρευστό το στήσιμο της ομάδας; Μήπως ο τούντορ ήταν η εναλλακτική λύση και τον ενεργοποίησαν αφού δεν προχώρησε η νο1 λύση; Κι εν πάση περιπτώσει, ελπίζω οτι στο διάστημα των δέκα αυτών των ημερών που υπήρχε το όνομα του τούντορ στο προσκήνιο οι συζητήσεις να μην περιορίστηκαν στο συμβόλαιο του και στους συνεργάτες του, αλλά και σε ονόματα παικτών.

Πάντως συμφωνώ στο οτι είναι κάτι πολύ θετικό αν όντωςυπάρχει αυτή η σχέση μεταξύ άρνεσεν-μάνατζερ τουντορ-τούντορ, κάτι που σημαίνει οτι δε θα ξαναδούμε στο άμεσο μέλλον δημοσιεύματα τύπου οτι ο μεν θέλει τον τάδε αλλά ο δε θέλει τον δείνα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Λοιπον να πω κι εγω πως τα βλεπω για τον Ιγκορ.

Σαν ονομα δεν ενθουσιαζει. Σαν μουτρα τον γουσταρω πολυ παντως 8-)
Ειναι 37 αλλα εχει καμια 5-6 χρονια που ειναι στους παγκους οποτε δεν ξεκινησε χθες.
Για να καιγεται τοσο ο Αρνεσεν να τον φερει, κατι καλο θα εχει δει.
Επισης στα θετικα του Τουντορ οτι εχει δουλεψει με πιτσιρικαδες, οτι θελει πολυ να πετυχει και οτι σαν νοοτροπια ειναι κοντα σε μας, σε σχεση με εναν Ολλανδο ή εναν Δανο.
Αλλο θετικο ειναι οτι λογικα ο Αρνεσεν θα εχει το κουμαντο σχεδον σε ολα.

Το μεγαλυτερο αρνητικο για μενα ειναι το ονομα-βιογραφικο. Δηλαδη στην 2η-3η στραβη θα αρχισουν οι κλασσικοι "εξυπνοι" της Θεσσαλονικης να κραζουν. Αρα θελει πραγματικη στηριξη και τυχη.

Επισης να πω οτι και οι γαυρος, βαζελος, κουλα ειναι και αυτοι με 40αρηδες με τον καλυτερο στα χαρτια να ειναι ο Μαρκο Σιλβα, αλλα το ξαναλεω, οτι για να επιμενει τοσο ο Αρνεσεν σιγουρα κατι καλο εχει δει.
Άβαταρ μέλους
Thracian

γιατι θεωρειτε οτι ΕΠΡΕΠΕ να ΠΕΙΣΤΕΙ καποιος;
επειδη οι αεδ για να πουλησουν κλίκ και φυλλα πρεπει να βγαζουν κατι νεο καθε μερα;
πιστευετε οτι αν ρωτησετε εναν κροατη αρδ (λογικο να ειναι καλυτερα πληροφορημενοι αφου η ΠΑΕ πράττοντας σωστα εχει τους δικους μας στο κλάσιμο) θα σας πει τα ιδια;
δειτε λιγο την σειρα των γεγονοτων
τι πιο λογικο
ο προπονητης εχει συμφωνήσει εδω και μια βδομαδα και δεν ανακοινωνεται γιατι θελουν να το κανουν με μια λογική σειρα οπως και πρεπει
δανος και τουντορ απο σ/κ ηδη εχουν μιλήσει και αναλύσει τα της ομαδας στην δανια (τα γραφαν οι κροατες αναλυτικα)
δευτερα ερχεται ο δανός πιανοντας επισημα δουλεια και τριτη παρουσιάζει σε ολο το τιμ (τι πιο λογικό) τα σχεδια του για προπονητή και παιχτες
τεταρτη ο ιδιοκτητης της ομαδας κατεβαινει αθηνα και ο προπονητης (τι πιο λογικό) παει και εκινος για να τον γνωρίσει πρωτα αυτος και μετα να παρει πτηση για αεροδρομιο μακεδονία
και παω και λίγο στο μελλον...
τι πιο λογικό να παει η παρουσιαση λιγες μερες πισω οταν θα έχει να παρουσιάσει εκτος απο τον εαυτο του και τον προπονητή ΚΑΙ παιχτες;;;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”