Πιθανός Νέος Προπονητής
- kataramenos5
- ilovegame27
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Che4 ας έρθει ο Σέρτζιο και κάνω εγώ ρεπορτάζ του Λούκας και όποιου αλλουνού θες
- Kostas_Peraia4
Τι νεο γυρο συζητησεων λενε στο 24?Δεν θα εφευγε ο Ιβαν σημερα το βραδυ για Ρωσια?Καλα τα αρδακια ειναι σε φαση 3 λαλουν και δυο χορευουν ή αλλιως η ΠΑΕ παιζει τους ζουρναδες και οι αρδ χορευουν

Μόνο εγώ δε θέλω παλιά υλικά με φαίνεται..........
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Panos Fanfaras
Μακάρι να είναι ο Κονσεισάο, αν και πάντα λεγόταν ότι δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις με τον Γκαρσία. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι απαραίτητα.
ilovegame27 έγραψε:Che4 ας έρθει ο Σέρτζιο και κάνω εγώ ρεπορτάζ του Λούκας και όποιου αλλουνού θες
κοιτα θα ηθελα να τον παρει κανα δυο βδομαδες ο σερτζιο να φτυσει ξερεις τι και μετα ας παει για ρεπορταζ τ γατακι
με σερτζιο παντως κανω 3 χρονια υπομονη με πλανο
- WestBlock4
Αν και δεν εχω καποια ενσταση για κονσεισαο... νιωθω οτι αυτη η επιλογη δεν ειναι του δανου κ με ξενερωνει...ΑΝ ΚΑΙ 100000% ΟΣΟ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΑΡΔ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
- ilovegame27
γεμιζει το φορουμ
ρε γουεστμπλοκ ο ΦΑ ξερει τα παντα στη ευρωπαικη ποδοσφαιρικη πιατσα και δε ξερει το σερτζιο μη τρελαθουμε ρε
αν δεν ειχε ερθει στον ΠΑΟΚ το σερτζιο θα τον θεωρουσατε ημιθεο αλλα εδω ολοι απαξιωνονται
ρε γουεστμπλοκ ο ΦΑ ξερει τα παντα στη ευρωπαικη ποδοσφαιρικη πιατσα και δε ξερει το σερτζιο μη τρελαθουμε ρε
αν δεν ειχε ερθει στον ΠΑΟΚ το σερτζιο θα τον θεωρουσατε ημιθεο αλλα εδω ολοι απαξιωνονται
- ilovegame27
Che4 το ότι δεν τον θέλει τον Κονσεισαο ο Άρνενσεν το βγάλανε τα παοκτσιδικα σαιτ χωρίς να υπάρχει κάποια βάση σε αυτο
- kataramenos5
Σερτζιο?Που στο Λολα? Ε τοτε να κλικαρω .Κλικ-ουλι, κλικουλι γεμιζει το σακούλι.
Την τυφλα τους ξερουν.100 ονοματα σιγουραντζες αραδιασανε μεχρι τωρα.Δε πιστευω αν δε δω ανακοινωση ΠΑΕ.
Την τυφλα τους ξερουν.100 ονοματα σιγουραντζες αραδιασανε μεχρι τωρα.Δε πιστευω αν δε δω ανακοινωση ΠΑΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 16 Ιουν 2015, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WestBlock4
Δεν τον απαξιωνω φιλε και ισα ισα μαρεσει γιατι ειναι πεισματαρης...απλα εκφραζω τη γνωμη μου... εγω κρινω το πλανο απο τους παιχτες... το μουρινιο να φερεις αν παιζεις με παλτα αποτυχημενος θα φυγει
ονειρο του λουτσεσκου ηταν να μεινει στην ξανθη .....καλα οι ρουμανοι και οι ιταλοι οι μεγαλύτεροι παραμυθάδες .....
Χωρίς να έχω ιδέα αν αφορά τον ΠΑΟΚ και το θέμα προπονητή, το SportsDNA έγραψε το εξής στο fb:
Το βράδυ θα είναι μεγάλο.
Μείνετε συντονισμένοι γιατί σκάει είδηση που θα κάνει... ΜΠΑΜ!
Το βράδυ θα είναι μεγάλο.
Μείνετε συντονισμένοι γιατί σκάει είδηση που θα κάνει... ΜΠΑΜ!