Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Magpies4 »

Mīngus έγραψε:Χωρίς να είμαι σίγουρος για το αν θα ήθελα τον Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να τα μηδενίζουμε όλα.
Ο παίκτης αυτός σε 38 εμφανίσεις με την Μονακό είχε 13 goal. Στην Ελλάδα, εφόσον πλαισιωθεί και από τους κατάλληλους συμπαίκτες, στα 34 του, άνετα γράφει 20 goal.
Το θέμα είναι αν είναι ο κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ που θέλει να χτίσει ο Άρνεσεν. Εκείνος το γνωρίζει.
Παιδιά ας κοιτάξουμε τα νούμερα... (και έχει σχέση αυτό με το πως θα διαλέξουμε εμείς:
1. Ο Berba τον Αύγουστο θα είναι 34 και 7 μηνών, δηλ. 35.
2. Στο πρωτάθλημα του 2014-2015 με Μονακό έβαλε 7 γκόλ. Δεν ξέρω πόσα με πέναλτυ.
3. Στα περισσότερα ματς ήταν ή αλλαγή, η τραυματίας η τον έκαναν αλλαγή.
4. Είχε 1 ασσιστ (!)

Αν ήταν 32 θα συμφωνούσα ότι θα έκανε τη διαφορά. Απλά πιστεύω ότι τωρα το ρίσκο
είναι τεράστιο και αυτά για τα 20 γκολ (δεν μετράω τα πέναλτυ) μου φαίνονται δυσκολα.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Αυτα θα τα κανονησει η διοικηση με ορους στο συμβολαιο φιλε αποστολη..για να χτιστεί μια ομαδα θελεις και εμπειρία ομως.την εμπειρία και τις παραστασεις που εχει αυτος ο παιχτης δυσκολα τις βρίσκεις..αποψη μου οτι θελουμε 2 τέτοιους παιχτες που θα παρουν την ομαδα πανω τους.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Την στιγμή που η αγωνία για την ανακοίνωση του προπονητή μεγαλώνει, ο ΠΑΟΚ κοιτάει και ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί. Ένας από αυτούς είναι ο Μίλος Γιόγιτς της Μπορούσια Ντόρτμουντ γνωστός και πρώην συμπαίκτης του Ζβόνιμιρ Βούκτις που φυσικά ξέρει και ο Φρανκ Άρνεσεν.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστή έχει ενημερωθεί από την «BVB» πως μπορεί να ψάξει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, παρόλο που έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2018.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, είναι προϊόν της Παρτιζάν και προέρχεται από τις ακαδημίες της ενώ είναι διεθνής. Πέρσι από τον Ιανουάριο που πήγε στην Γερμανία αγωνίστηκε σε δέκα ματς και πέτυχε τέσσερα τέρματα ενώ την σεζόν που μας πέρασε δεν μπόρεσε να διακριθεί και αγωνίστηκε σε δέκα αναμετρήσεις αλλά μόλις σε δύο ως βασικός.

Με την Παρτιζάν είχε 35 αγώνες στο πρωτάθλημα της Σερβίας και δέκα γκολ. Ο Γιόγιτς γνωρίζεται πολύ καλά με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Ζβόνιμιρ Βούκιτς αφού ήταν συμπαίκτες στην Παρτιζάν. Mάλιστα όταν ο Γιόγιτς προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα αναφερόταν ως ο «νέος Βούκιτς».

inpaok
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

επιτέλους από ότι φαίνεται κινούμαστε για Σέρβους.
Πολύ καλός ο συγκεκριμένος οπως και ο Ραικοβιτς
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ο Jojic ειναι τρελη παικταρα.Φερτε τον χθες!!!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Γιογιτς ; δεν θα το περίμενα ότι θα γραφτεί ποτέ για ΠΑΟΚ. Μακάρι!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Jojic??? Μαλιστα...Μακάρι..Αν και χλωμό...
Αν χτυπάμε τέτοιους παίκτες τότε ας φέρουν πακέτο και την καψούρα από Γερμανία VÁCLAV KADLEC.....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ευχομαι κ πιστευω οτι για τετοιους παικτες 8α παμε κ οχι για ''ονοματα' οπως ελπιζουν καποιοι..
για τον jojic εδωσε μονο 2 μυρια η ντορτμουντ και πιστευω με λιγο πανω απο 1 8α τον δωσει..
οπως και τον kandlec που στν σπαρτα πραγας εκανε παπαδες ενα 6μηνο τωρα...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Εγω απο την Sparta θα πεθαινα για τον Borek Dockal.Απο τα καλυτερα εξτρεμ Ανατολικης Ευρωπης.Φετος εκανε σε 41 συμμετοχες 11 γκολ και 9 assist.Φερνεις και τον Nabil Bahoui για την αλλη πτερυγα και εισαι κομπλε.Θα εχει Μak και Κοροβεση στον παγκο και εισαι κομπλε

http://www.transfermarkt.co.uk/borek-do ... eler/62983
http://www.transfermarkt.co.uk/nabil-ba ... eler/93184
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω ενα άλλο σκέφτομαι. αν ο Ιβάν, "αφήνει" τον Άρνεσεν σε ένα θέμα...καψούρας, να κάνει ότι θέλει...

οι αρδ, και μερικοί εδω μεσα, πως βγαζουν συμπερασματα οτι "αλλοι" του επιβαλλουν αποψεις στο αγωνιστικο; πχ ιτανζ ; λεω τωρα εγω... ;)
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Kostas τους 2 προαναφερθεντες μονο στο ακατανομαστο θα τους ηθελα! Απο βιντεακια και μονο που εχω παρακολουθησει θεωρω οτι δεν ειναι κατι το τρομερο. Προτιμω μακ και εναν στοχ. Προσωπικη αποψη παντα. Γουστα ειναι αυτα αλλωστε! ;)
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

PAOK24
Και ο Μεντούνγιανιν… δώρο

Συνεχίζονται τα σενάρια από την Ισπανία για τον Λούκας

Καθημερινά προκύπτει και κάτι καινούργιο για το ενδιαφέρον της Ντεπορτίβο να αγοράσει τον Λούκας από τον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο σενάριο, έχει ακόμα μεγαλύτερο… ενδιαφέρον.
Πριν από λίγο η ιστοσελίδα «Laopinioncoruna.es»έγραψε πως η Λα Κορούνια προκειμένου να πείσει τον ΠΑΟΚ να της παραχωρήσει τον Λούκας, θέλει εκτός από χρήματα να δώσει και τον Χάρις Μεντούνγιανιν!

Πρόκειται για τον 30χρονο Βόσνιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είχε συνολικά 24 συμμετοχές και δύο γκολ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και από ότι φαίνεται, στην Ντεπορτίβο, θέλουν να τον παραχωρήσουν.

Το σενάριο μοιάζει τραβηγμένο, αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι οι Ισπανοί, σχεδόν κάθε μέρα, αναφέρουν και από κάτι καινούργιο στην υπόθεση του Λούκας…
Ο Μεντουγιανιν σε τι κατασταση ειναι; Απ οτι θυμαμαι εχει φοβερη τεχνικη αλλα ειναι αρκετα αργος. Παντως στην Ελλαδα θα εκανε τη διαφορα πιστευω.
Άβαταρ μέλους
john4serres

καλος μεσος απο λιγα ματς που τον εχω δει
ψηλός 1,88
με καλο αριστερο ποδι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μου θυμίζει πολυ τον Gudelj της ΑΖ που παίξαμε πέρυσι...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δεν θα το λεγα. Ο Γκουντελι είναι μηχανάκι μπροστά του

Στάλθηκε από το U51GT-C4BD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”