Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από joshua »

Εγω γενικα δεν βρισκω τον λογο να ασχολειται ο ΠΑΟΚ με Ελληνες 24χρονους,γενικα ανω των 20-21,εκτος και αν αυτοι εκαναν παπαδες και κατι τετοιο δεν εκανε ο κοροβεσης.Ο Χαρισης ειναι αλλη περιπτωση και καλα εκαναν που τον απεκτησαν.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Τον Χαρίση εγώ τον βλέπω να "κλέβει" τη θέση του Κάτσε, ο Τζιόλης γυρνάει σε καθαρό 6άρι και μπροστά του Χαρίσης και παικτουροπαίκτουρας μεταγραφή 8αράκια, κ ένα δεξί εξτρέμ του 500άρικου και για τα προκριματικά είμαστε καλά..ΜαντοοροΜαρτένηδες εννοείται πούλο και οι δύο.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Φουντας δανεικος πηγε στην Τριπολη νομιζω.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

pisakaipoupoula έγραψε:Τον Χαρίση εγώ τον βλέπω να "κλέβει" τη θέση του Κάτσε, ο Τζιόλης γυρνάει σε καθαρό 6άρι και μπροστά του Χαρίσης και παικτουροπαίκτουρας μεταγραφή 8αράκια, κ ένα δεξί εξτρέμ του 500άρικου και για τα προκριματικά είμαστε καλά..ΜαντοοροΜαρτένηδες εννοείται πούλο και οι δύο.
Φιλε μου δε λεω να φυγει απαραιτητως ο Τζιολης...αλλα αν η ομαδα στηθει απο τον Αρνεσεν και τον προπονητη που θα παρουμε που λογικα θα ειναι της συγχρονης φιλοσσοφιας, δεν πιστευω να στηθει ομαδα με μη αθλητικους παιχτες. Και ο Τζιολης ειναι μη αθλητικος.

Για να παιζει κοντρα σε μικρους αντιπαλους εντος εδρας με καθολικη κατοχη μπαλας καλος ειναι. Και παλι ομως εχεις προβλημα στο τρανζισιον
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να δώσω και αυτό το site που σίγουρα, ειδικά οι λάτρεις των στατιστικών, θα κρατήσουν σαν bookmark για χρήση το καλοκαίρι. ;)

παράδειγμα:
http://www.squawka.com/players/slobodan ... 4#by-match

καείτε ελεύθερα!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

πω πω ! το έκαψα! :opaokara:
Να σε καλά K_geo :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

buffalobill4 έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Τον Χαρίση εγώ τον βλέπω να "κλέβει" τη θέση του Κάτσε, ο Τζιόλης γυρνάει σε καθαρό 6άρι και μπροστά του Χαρίσης και παικτουροπαίκτουρας μεταγραφή 8αράκια, κ ένα δεξί εξτρέμ του 500άρικου και για τα προκριματικά είμαστε καλά..ΜαντοοροΜαρτένηδες εννοείται πούλο και οι δύο.
Φιλε μου δε λεω να φυγει απαραιτητως ο Τζιολης...αλλα αν η ομαδα στηθει απο τον Αρνεσεν και τον προπονητη που θα παρουμε που λογικα θα ειναι της συγχρονης φιλοσσοφιας, δεν πιστευω να στηθει ομαδα με μη αθλητικους παιχτες. Και ο Τζιολης ειναι μη αθλητικος.

Για να παιζει κοντρα σε μικρους αντιπαλους εντος εδρας με καθολικη κατοχη μπαλας καλος ειναι. Και παλι ομως εχεις προβλημα στο τρανζισιον
Απλά θυμάμαι ότι όσες φορές έλειπε ο Τζιόλης είχαμε μια τεράστια τρύπα στο κέντρο, δε πα να τρεχε ο Κάτσε πάνω κάτω συνέχεα...ο άνθρωπος ξέρει τη θέση καλύτερα απ όλους που έχουμε...εννοείται οι ποδοσφαιράνθρωποι κάτι παραπάνω ξέρουν από μας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

buffalobill4 έγραψε: Φιλε μου δε λεω να φυγει απαραιτητως ο Τζιολης...αλλα αν η ομαδα στηθει απο τον Αρνεσεν και τον προπονητη που θα παρουμε που λογικα θα ειναι της συγχρονης φιλοσσοφιας, δεν πιστευω να στηθει ομαδα με μη αθλητικους παιχτες. Και ο Τζιολης ειναι μη αθλητικος.
ε οχι και μη αθλητικος ο τζιολης
αλλο το οτι δεν ειναι εκρηκτικος και αλλο το δεν ειναι αθλητικος
ο τζολης για παραδειγμα στα 4 ματς των προκριματικων του τσου λου ετρεχε κατα μεσο ορο 13 χιλιομετρα το παιχνιδι επειδοση πολυ υψηλου επιπεδου,ενω ταυτοχροα ειναι βραχος στην δυναμη
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

αναρτηση του βασιλοπουλου στο φεισμπουκ

To Sushi βρίσκει επιτέλους το «Σημείο Αναφοράς» του….
Το εστιατόριο Thymare του Makedonia Palace συνεχίζει να εξερευνά τη γεύση και υιοθετεί, παράλληλα με το μενού που αγαπήσαμε, αυθεντικές επιλογές sushi από τη μακρινή Ανατολή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.facebook.com/pages/Thymare/922268684451577

λογικα ειμαστε σε συμφωνια με ιαπωνα παικτη. γουσταρω
ron-swanson

Κι εγω γουσταρω!

Μετα τον Φακουντο που φτιαχνει ΠΑΟΚτσακια στην Αργεντινη, θα διδαξουμε ΠΑΟΚ και στην Ιαπωνια!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μηπως είναι καμια διαφήμιση; Ετσι το χει γραμμένο και στο λινκ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Ασιατης που μου ειπε ο τυχαρπαστος. :lol:
Μου ειπε και αλλη χωρα αλλα δε σας τι λεω να σκασετε απο το κακο σας. :mrgreen:
ron-swanson

Μιλααααα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε despe διαφημιση για πληροφορια μας εβαλες; :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ρε συς ειναι η διαφημιση αποτο εστειατοριο του μακ Παλλας,αλλα να το ποσταρει ετσι στο φεισμπουκ του που δεν συνηθιζει να γραφει μακακιες και ασχετα το θεωρω λιγο περιεργο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”