Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Εγω γενικα δεν βρισκω τον λογο να ασχολειται ο ΠΑΟΚ με Ελληνες 24χρονους,γενικα ανω των 20-21,εκτος και αν αυτοι εκαναν παπαδες και κατι τετοιο δεν εκανε ο κοροβεσης.Ο Χαρισης ειναι αλλη περιπτωση και καλα εκαναν που τον απεκτησαν.

- pisakaipoupoula
Τον Χαρίση εγώ τον βλέπω να "κλέβει" τη θέση του Κάτσε, ο Τζιόλης γυρνάει σε καθαρό 6άρι και μπροστά του Χαρίσης και παικτουροπαίκτουρας μεταγραφή 8αράκια, κ ένα δεξί εξτρέμ του 500άρικου και για τα προκριματικά είμαστε καλά..ΜαντοοροΜαρτένηδες εννοείται πούλο και οι δύο.

- 
				ron-swanson
- buffalobill4
Φιλε μου δε λεω να φυγει απαραιτητως ο Τζιολης...αλλα αν η ομαδα στηθει απο τον Αρνεσεν και τον προπονητη που θα παρουμε που λογικα θα ειναι της συγχρονης φιλοσσοφιας, δεν πιστευω να στηθει ομαδα με μη αθλητικους παιχτες. Και ο Τζιολης ειναι μη αθλητικος.pisakaipoupoula έγραψε:Τον Χαρίση εγώ τον βλέπω να "κλέβει" τη θέση του Κάτσε, ο Τζιόλης γυρνάει σε καθαρό 6άρι και μπροστά του Χαρίσης και παικτουροπαίκτουρας μεταγραφή 8αράκια, κ ένα δεξί εξτρέμ του 500άρικου και για τα προκριματικά είμαστε καλά..ΜαντοοροΜαρτένηδες εννοείται πούλο και οι δύο.
Για να παιζει κοντρα σε μικρους αντιπαλους εντος εδρας με καθολικη κατοχη μπαλας καλος ειναι. Και παλι ομως εχεις προβλημα στο τρανζισιον
να δώσω και αυτό το site που σίγουρα, ειδικά οι λάτρεις των στατιστικών, θα κρατήσουν σαν bookmark για χρήση το καλοκαίρι.  
παράδειγμα:
http://www.squawka.com/players/slobodan ... 4#by-match
καείτε ελεύθερα!! 

παράδειγμα:
http://www.squawka.com/players/slobodan ... 4#by-match
καείτε ελεύθερα!!

- pisakaipoupoula
Απλά θυμάμαι ότι όσες φορές έλειπε ο Τζιόλης είχαμε μια τεράστια τρύπα στο κέντρο, δε πα να τρεχε ο Κάτσε πάνω κάτω συνέχεα...ο άνθρωπος ξέρει τη θέση καλύτερα απ όλους που έχουμε...εννοείται οι ποδοσφαιράνθρωποι κάτι παραπάνω ξέρουν από μαςbuffalobill4 έγραψε:Φιλε μου δε λεω να φυγει απαραιτητως ο Τζιολης...αλλα αν η ομαδα στηθει απο τον Αρνεσεν και τον προπονητη που θα παρουμε που λογικα θα ειναι της συγχρονης φιλοσσοφιας, δεν πιστευω να στηθει ομαδα με μη αθλητικους παιχτες. Και ο Τζιολης ειναι μη αθλητικος.pisakaipoupoula έγραψε:Τον Χαρίση εγώ τον βλέπω να "κλέβει" τη θέση του Κάτσε, ο Τζιόλης γυρνάει σε καθαρό 6άρι και μπροστά του Χαρίσης και παικτουροπαίκτουρας μεταγραφή 8αράκια, κ ένα δεξί εξτρέμ του 500άρικου και για τα προκριματικά είμαστε καλά..ΜαντοοροΜαρτένηδες εννοείται πούλο και οι δύο.
Για να παιζει κοντρα σε μικρους αντιπαλους εντος εδρας με καθολικη κατοχη μπαλας καλος ειναι. Και παλι ομως εχεις προβλημα στο τρανζισιον
- desperando
- Επικοινωνία:
ε οχι και μη αθλητικος ο τζιοληςbuffalobill4 έγραψε: Φιλε μου δε λεω να φυγει απαραιτητως ο Τζιολης...αλλα αν η ομαδα στηθει απο τον Αρνεσεν και τον προπονητη που θα παρουμε που λογικα θα ειναι της συγχρονης φιλοσσοφιας, δεν πιστευω να στηθει ομαδα με μη αθλητικους παιχτες. Και ο Τζιολης ειναι μη αθλητικος.
αλλο το οτι δεν ειναι εκρηκτικος και αλλο το δεν ειναι αθλητικος
ο τζολης για παραδειγμα στα 4 ματς των προκριματικων του τσου λου ετρεχε κατα μεσο ορο 13 χιλιομετρα το παιχνιδι επειδοση πολυ υψηλου επιπεδου,ενω ταυτοχροα ειναι βραχος στην δυναμη
- desperando
- Επικοινωνία:
αναρτηση του βασιλοπουλου στο φεισμπουκ
To Sushi βρίσκει επιτέλους το «Σημείο Αναφοράς» του….
Το εστιατόριο Thymare του Makedonia Palace συνεχίζει να εξερευνά τη γεύση και υιοθετεί, παράλληλα με το μενού που αγαπήσαμε, αυθεντικές επιλογές sushi από τη μακρινή Ανατολή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.facebook.com/pages/Thymare/922268684451577
λογικα ειμαστε σε συμφωνια με ιαπωνα παικτη. γουσταρω

To Sushi βρίσκει επιτέλους το «Σημείο Αναφοράς» του….
Το εστιατόριο Thymare του Makedonia Palace συνεχίζει να εξερευνά τη γεύση και υιοθετεί, παράλληλα με το μενού που αγαπήσαμε, αυθεντικές επιλογές sushi από τη μακρινή Ανατολή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.facebook.com/pages/Thymare/922268684451577
λογικα ειμαστε σε συμφωνια με ιαπωνα παικτη. γουσταρω
- 
				ron-swanson
Κι εγω γουσταρω!
Μετα τον Φακουντο που φτιαχνει ΠΑΟΚτσακια στην Αργεντινη, θα διδαξουμε ΠΑΟΚ και στην Ιαπωνια!

Μετα τον Φακουντο που φτιαχνει ΠΑΟΚτσακια στην Αργεντινη, θα διδαξουμε ΠΑΟΚ και στην Ιαπωνια!

Ο Ασιατης που μου ειπε ο τυχαρπαστος.  

Μου ειπε και αλλη χωρα αλλα δε σας τι λεω να σκασετε απο το κακο σας.

Μου ειπε και αλλη χωρα αλλα δε σας τι λεω να σκασετε απο το κακο σας.

- 
				ron-swanson
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συς ειναι η διαφημιση αποτο εστειατοριο του μακ Παλλας,αλλα να το ποσταρει ετσι στο  φεισμπουκ του που δεν συνηθιζει να γραφει μακακιες και ασχετα το θεωρω λιγο περιεργο