Χαχαχαχααχα οντως....Ισως να εχουμε και απο τους χειροτερους ΑΡΔ που υπαρχουν....Αλλα μανια και αυτη να γραφουν παπαδες και να μην τους πιστευει κανεις πλεον(τουλαχιστον οι περισσοτεροι εχουμε βαλει μυαλο)!!!!!pilotos έγραψε:Το ότι είναι Μεγάλος Μ.... Δεν σου πέρασε από το μυαλό;PaokPatraG4 έγραψε:Πριν λιγο ειδα οτι το παληκαρι που λεγατε ο transferpaok σχολιασε οτι τα αρχικα του ονοματος του νεου μας προπονητη ειναι ΜΜ....Μιρον Μαρκεβιτς ή Μαρσελο Μπιελσα δηλαδη....οτι να 'ναι!!!!!![]()
![]()
Πιθανός Νέος Προπονητής
- PaokPatraG4
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
- GiorgosAtha
Δεν ξέρουν την τύφλα τους... κάνουν εικασίες μήπως στην τύχη πετύχουν κάτι... και τώρα σιγά σιγά -επειδή λογικά κάπου κοντά θα ανακοινωθεί προπονητής και κάνας παίχτης- ρίχνουν του τόνους για να μη ξεφτυλιστούν.
Κάντε χάζι αλλά... μη πιστεύετε 100% αυτά που γράφουν και μη βγάζετε συμπεράσματα για το τι γίνεται βάση αυτών που γράφουνε.
Κάντε χάζι αλλά... μη πιστεύετε 100% αυτά που γράφουν και μη βγάζετε συμπεράσματα για το τι γίνεται βάση αυτών που γράφουνε.
- ace79grpaok
-
Μπαρκαρούτσος
-
obanebane79
παρτε και αλλον ενα παπά
KASPER HJULMAND http://www.transfermarkt.com/kasper-hju ... ainer/5372
ετων 43, πρωταθλημα δανιας στο ντεμπουτο του το 2012, 2η θεση το 13, περασμα απο μπουντεσλιγκα περυσι στη μαιντζ με εντυπωσιακο ξεκινημα αλλα καταστροφικη συνεχεια (τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει?), δανος ,μικρος σε ηλικια, φιλοδοξος , με εμπειρια πρωταθλητισμου και ελευθερος.
υ.γ. τωρα ειδα οτι τα εφαγε απο τον αστερα περυσι στο γιουροπα λιγκ οποτε εχει ΚΑΙ εμπειρια απο ελλαδισταν (πικρη βεβαια, αλλα την εχει)
KASPER HJULMAND http://www.transfermarkt.com/kasper-hju ... ainer/5372
ετων 43, πρωταθλημα δανιας στο ντεμπουτο του το 2012, 2η θεση το 13, περασμα απο μπουντεσλιγκα περυσι στη μαιντζ με εντυπωσιακο ξεκινημα αλλα καταστροφικη συνεχεια (τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει?), δανος ,μικρος σε ηλικια, φιλοδοξος , με εμπειρια πρωταθλητισμου και ελευθερος.
υ.γ. τωρα ειδα οτι τα εφαγε απο τον αστερα περυσι στο γιουροπα λιγκ οποτε εχει ΚΑΙ εμπειρια απο ελλαδισταν (πικρη βεβαια, αλλα την εχει)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane79 την Τετ 10 Ιουν 2015, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ilovegame27
Ο Βασιλόπουλος λέει ότι μόλις κλείσει προπονητής θα υπάρχουν μαζικές ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές
- Kostas_Peraia4
Toν ξεφτελισε ο Σταικος Βεργετης στα προκριματικα του ΕL
Παντως οντως ειναι καλος.Τον εχω μεσα στην τελικα μου 7αδα της λιστας μου
Μην κοροιδευεται,οντως ειμχα μια λιστα(ως αλλος Frank)με πιθανες επιλογες προπονητων και ειχα πει εξ αρχης πως θα σβηνω καθε μερα 1-2 ονοματα 
Παντως οντως ειναι καλος.Τον εχω μεσα στην τελικα μου 7αδα της λιστας μου
-
obanebane79
- Kostas_Peraia4
Andrea Stramaccioni,Eduardo Berizzo,Kasper Hjulmand,Marcelo Bielsa,Mirko Slomka,Pako Ayestaran,Paul Lampbert,Viktor Goncharenko
-
mbison
Πιθανον ο 1ος υποψηφιος να λακισε οταν εμαθε οτι θα ξεκινησουμε νωρις.
Αλλο να ξεκινας νωρις τα επισημα και αλλο τον Σεπτεμβρη.
Θελουμε εναν κομμαντο φιλοδοξο, να αντεχει. Φατσες φλωρικες στυλ Λαουντρουπ δεν θα το ηθελαν αυτο.
Αλητοφατσα θα ρθει, ετοιμος για ολα.
Θελουμε εναν κομμαντο φιλοδοξο, να αντεχει. Φατσες φλωρικες στυλ Λαουντρουπ δεν θα το ηθελαν αυτο.
-
obanebane79
τον Stramaccioni τον ειδα υποψηφιο για τη γραναδα μαζι με τον jokanovic. αλλα δε μου γεμιζει το ματι. για λεμονης ιταλιας μου κανει.με ιντερ 9ος και στο ουντινε πατωσε.....
Αστείες υποθέσεις, θα έρθει για τρία χρόνια , μάλλον, και θα κόλλησε που ξεκινάμε νωρίς;mbison έγραψε:Πιθανον ο 1ος υποψηφιος να λακισε οταν εμαθε οτι θα ξεκινησουμε νωρις.
-
obanebane79
mbison έγραψε:Αλητοφατσα θα ρθει, ετοιμος για ολα.

γιαυτο εγω εχω πορωθει με τον JOKAN!
-
john4serres