Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
The Easy Way To Stop Smoking - Allen Carr..
Μακάρι να μπορούσα να το στείλω (όπως είχαμε πέρσι εκείνο το κολπάκι με το google drive και στέλναμε βιβλία), αλλά πρέπει να ψαχτείτε λίγο στο Internet, δεν νομίζω να είναι δύσκολο... Αν μπορώ, θα postάρω link, αργότερα..
Μακάρι να μπορούσα να το στείλω (όπως είχαμε πέρσι εκείνο το κολπάκι με το google drive και στέλναμε βιβλία), αλλά πρέπει να ψαχτείτε λίγο στο Internet, δεν νομίζω να είναι δύσκολο... Αν μπορώ, θα postάρω link, αργότερα..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι να κόψει κάποιος το κάπνισμα, και το γράφει κάποιος που κάπνιζε σαν το γουιλι το μαύρο θερμαστή.
Δεν ειναι θεμα δυσκολιας πιστευω,ειναι θεμα θελησης.
Υπαρχουν και τα στερητικα που κανουν το θελω ακομα πιο δυσκολο.
Κατσε τωρα το καλοκαιρακι με κοψιδια και κρασα και μην καπνισεις...δεν γινεται...
Η μαλ@κια ειναι οτι εχω κοψει το τσιγαρο που δεν επρεπε εδω και 1-2 χρονια και το τσιγαρο που πρεπει να κοψω δεν το κοβω...αβυσσος...
Κατσε τωρα το καλοκαιρακι με κοψιδια και κρασα και μην καπνισεις...δεν γινεται...

Η μαλ@κια ειναι οτι εχω κοψει το τσιγαρο που δεν επρεπε εδω και 1-2 χρονια και το τσιγαρο που πρεπει να κοψω δεν το κοβω...αβυσσος...
που να κοψεις το τσιγαρο μ αυτα τα χαλια που βλεπουμε.....ευκολο ειναι???????
- Amon Tobin
Συμφωνώ κ συμπάσχω σε όλα.Rizla έγραψε:Δεν ειναι θεμα δυσκολιας πιστευω,ειναι θεμα θελησης.
Κατσε τωρα το καλοκαιρακι με κοψιδια και κρασα και μην καπνισεις...δεν γινεται...![]()
Έχει κάνα 3χρονο που σχεδόν το έκοψα κ εγώ...εκτός αν βρεθεί μπροστά μου

Αυτό που πρέπει δεν το έχω πάρει απόφαση ακόμα αλλά δεν θα αργήσει κ αυτό
Τώρα η μέθοδος του Άλλεν Καρ που λέει ο Ρόμαν έχει βοηθήσει ενα φίλο μου να το κόψει κ προσπαθεί πόσο καιρό να με ψήσει.
Για να μην διαβάζετε ολόκληρο βιβλίο υπάρχει κ βίδεο
http://tinyurl.com/k9n8n6y
Κατεβάστε το γιατί αρχικά έχει μόνο ενα preview 15min
Εδώ κ κάνα τετράμηνο λέω να το δώ κ όλο κάτι τυχαίνει ρε γ@μώτο

Καλα ρε,εκοψες το καλο?Rizla έγραψε: Η μαλ@κια ειναι οτι εχω κοψει το τσιγαρο που δεν επρεπε εδω και 1-2 χρονια και το τσιγαρο που πρεπει να κοψω δεν το κοβω...αβυσσος...
Στη Ζάμπια είναι όλοι ΠΑΟΚ – και έχουν και σύνδεσμο της Θύρας 4
http://luben.tv/blogosphere/abaluben/58094
Χαχαχαχαχαχα
http://luben.tv/blogosphere/abaluben/58094
Χαχαχαχαχαχα
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Είναι ο όρκος που έδωσαν οι παίκτες μας ότι θα πεθάνουν στο χόρτο προκειμένου να βγούμε 2οι...xlebouras έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Για ρώτα και τους μπλε...
Κουράγιο, παιδιά... Κρίμα που δεν μπορώ να βοηθήσω...
Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 67-60, 5 σελίδες (από την αρχή του topic, δηλαδή πριν τον αγώνα) με τελευταίο post 22:κάτι, Τρίπολη - Γιώργος Μάγγας 1-0, 6 σελίδες με τελευταίο post 23:κάτι...
Τώρα θα τσεκάρω και το topic του μπάσκετ να δω πόσο λαό είχαμε...

Κουράγιο, παιδιά... Κρίμα που δεν μπορώ να βοηθήσω...
Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 67-60, 5 σελίδες (από την αρχή του topic, δηλαδή πριν τον αγώνα) με τελευταίο post 22:κάτι, Τρίπολη - Γιώργος Μάγγας 1-0, 6 σελίδες με τελευταίο post 23:κάτι...
Τώρα θα τσεκάρω και το topic του μπάσκετ να δω πόσο λαό είχαμε...