Πιθανός Νέος Προπονητής
- Metagrafakias
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Ο αρνεσεν δεν ειναι τοσο αφελης να φερει προπονητη με τον οποιο εχει δουλεψει ξανα στο παρελθον.....οποτε ολοι αυτη η ονοματολογια παει περιπατο....επισης δε νομιζω να ειναι ο λαουντρουπ....ο ΠΑΟΚ θελει προπονητη απο. Τη μεσογειο για να μπει ευκολα στην ιδιοσυγκρασια της ομαδας....ισπανο,πορτογαλο αντε το πολυ ιταλο......επισης θα ειναι νεος και φιλοδοξος.....εγω θα γουστρα να μας φερει τον κονσεισαο που ξερει ηδη τις ιδιαιτεροτητες της ομαδας αν και πιστευω θα παει για μεγαλο ονομα κατι σε ντι ματεο δλδ που τον ξερει απο την τσελσι πολλα χρονια.....ειδωμεν,οτι ειναι να γινει πρεπει να γινε μεχρι αρχες ιουνιου για να παιρνουν σειρα και οι παικτες.......
Εγω παλυ πιστευω οτι ο προπονητης δεν θα ειναι μεγαλο ονομα,ηδη φτασμενος προπονητης αλλα καποιος νεος και ταλαντουχος,ο ΠΑΟΚ ειμαστε παιδια ,το θεωρω λιγο χλωμο να εχουμε διδυμο ΤΔ και προπονητη των 4 μυριων σχεδων μικτα,μην νεοπλουτιζουμε στην πρωτη πραγματικα μεγαλη κινηση.
θεωρώ ότι η πρωτη πραγματικά μεγάλη κίνηση έγινε πέρυσι με το Στέφενς, άσχετα απο το αποτέλεσμα.
απο την άλλη, απο τη στιγμή που ήρθε ο Ιβάν ζητάμε τον ουρανό και τα άστρα (ναι, το λέω με υπερβολή όπως υπερβολικά και ο Ιβάν είχε πει λόγια) άρα ο νεοπλουτισμός υφίσταται, δεν είναι κάτι που τώρα συμβαίνει...
έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ....
όσο για προπονητή, εγώ πιστεύω θα είναι ο πρώην της μπατε... αλλά τα ίδια δε λεγαμε και για τδ και μας έσκασε ο Άρνεσεν;;;
απο την άλλη, απο τη στιγμή που ήρθε ο Ιβάν ζητάμε τον ουρανό και τα άστρα (ναι, το λέω με υπερβολή όπως υπερβολικά και ο Ιβάν είχε πει λόγια) άρα ο νεοπλουτισμός υφίσταται, δεν είναι κάτι που τώρα συμβαίνει...
έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ....
όσο για προπονητή, εγώ πιστεύω θα είναι ο πρώην της μπατε... αλλά τα ίδια δε λεγαμε και για τδ και μας έσκασε ο Άρνεσεν;;;
-
mbison
Αφου το budget για το τιμ σκαουτιγκ ειναι 300 χιλ, τοτε για το προπονητικο τιμ θα ειναι σιγουρα εκατομμυριου. Λογικα ομως δεν θα ξεπερασει του Αρνεσεν, γιατι
1. αυτος ειναι ο leader
2. το πειραμα του Στεφενς του 1,5 εκ. απετυχε και
3. πρεπει να υπαρχει καποια ισορροπια στα κασε, οποτε δεδομενου τα 15 εκ του συνολικου budget, ο coach δεν μπορει να ειναι ο Di Matteo των 2 εκ.
1. αυτος ειναι ο leader
2. το πειραμα του Στεφενς του 1,5 εκ. απετυχε και
3. πρεπει να υπαρχει καποια ισορροπια στα κασε, οποτε δεδομενου τα 15 εκ του συνολικου budget, ο coach δεν μπορει να ειναι ο Di Matteo των 2 εκ.
Το μεγάλο όνομα δεν μου λέει απολύτως τίποτα, κι ο Ρανιέρι μεγάλο όνομα ήταν και είδαμε τα αποτελέσματα. Επίσης από μόνος του ο Αρνεσεν δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα, χρειάζεται και συνεργάτες. Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του Αρνεσεν, ο Γκαρσία και ο Κωστίκος; Ακόμα δεν ξέρουμε και ελπίζω να μην χρειαστεί να χάσουμε μια ολόκληρη χρονιά για να μάθουμε.
Μια πιθανη περιπτωση προπονητη,που ισως θα μπορουσε να εξεταστει.Τομας Κριστιανσεν.Νεος,με καλη παρουσια φετος,αλλα με μικρη εμπειρια σαν προπονητης.Δανος,υπηρξε καλος επιθετικος,εχει παιξει εθνικη Ισπανιας,αρα θεωρητικα κατεχει το μεσογειακο ταπεραμεντο.φετος βγηκε δευτερος με την ΑΕΚ Λαρνακας στην Κυπροκαι επισης βραβευτηκε ως προπονητης της χρονιας..Πιστευω οτι λογω Αρνεσεν και αν παμε σε τετοια λυση,οχι καταξιωμενου τεχνικου,αλλα ελπιδοφορου,ισως εξετασουμε την περιπτωση του.
http://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Christiansen
http://www.transfermarkt.co.uk/thomas-c ... iner/36659
http://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Christiansen
http://www.transfermarkt.co.uk/thomas-c ... iner/36659
Εγώ που αν δεν πάμε σε γνωστό όνομα, θα ήθελα να δω τον Ίβιτς ως πρώτο προπονητή πρέπει να το κοιτάξω;
Το σκέφτηκα το μεσημέρι που διάβαζα μια συνέντευξη του. Πάμε να κοιταχτούμε μαζι.

Δεν ερχεστε να σας εξομολογησω πρωτα?Spiros_S έγραψε:Τουλάχιστον θα έχω και παρέα.
Να'στε καλά.![]()
![]()
Sérgio Conceição
Tον σκεφτομαι με Pablo Garcia στον παγκο και με πιανει μια τρελα

Tον σκεφτομαι με Pablo Garcia στον παγκο και με πιανει μια τρελα
- ΑποστόληςΑ
Λογικά δεν πρέπει να ταιριάζουν η τρέλα του Πορτογάλου με την κρυάδα του Δανού.
- desperando
- Επικοινωνία:
λογικα δεν πρεπει να ξερεις οτι ο ενας δεν θελει ουτε να βλεπει τον αλλονZamanFou έγραψε:Sérgio Conceição![]()
Tον σκεφτομαι με Pablo Garcia στον παγκο και με πιανει μια τρελα![]()
![]()