16.Cristhian Noboa
Re: 16.Cristhian Noboa
Υψηλή τεχνική έχει.
Ποδόσφαιρο ξέρει.
Δεν παίζει καλά.
Όχι, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ονόματός του, απλά δεν παίζει καλά σύμφωνα με τα στάνταρ
που πρέπει να παίζει ο οποιοσδήποτε.
Δεν είναι τόσο δύσκολο παιδιά.
Τώρα, θα παίξει του χρόνου; Μπορεί. Μακάρι.
Θα είναι εδώ του χρόνου; Μπορεί. Μακάρι.
Όλα τα άλλα είναι σάλτσες που σιγοβράζουν στο ζουμί σας.
Ποδόσφαιρο ξέρει.
Δεν παίζει καλά.
Όχι, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ονόματός του, απλά δεν παίζει καλά σύμφωνα με τα στάνταρ
που πρέπει να παίζει ο οποιοσδήποτε.
Δεν είναι τόσο δύσκολο παιδιά.
Τώρα, θα παίξει του χρόνου; Μπορεί. Μακάρι.
Θα είναι εδώ του χρόνου; Μπορεί. Μακάρι.
Όλα τα άλλα είναι σάλτσες που σιγοβράζουν στο ζουμί σας.
για να πάρεις απο τέτοιους παίχτες (που δεν έχουν κάτι να αποδείξουν ή καριέρα να χτίσουν) το 100% πρέπει να τους κάνεις να καταλάβουν τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ. να παίξουν για παραπάνω λόγους απο τους προφανείς.
παράδειγμα χαρακτηριστικό οι Γκαρσία, Λίνο, Κοντρέρας κτλ κτλ...
παράδειγμα χαρακτηριστικό οι Γκαρσία, Λίνο, Κοντρέρας κτλ κτλ...
- hasio_john
Όταν το είπα πριν μερικές σελίδες με ξεσκίσατε για τις ...καφρίλες που λέω, για τις μαντικές μου ικανότητες, για ότι εμείς καταντήσαμε τον ΠΑΟΚ έτσι με την μίρλα μας, ότι ο παιχταράς μας θέλει τον χρόνο του και το κατάλληλο φενγκ σουί σε αρμονία με τον ανάδρομο Ερμή για να ... αποδώσει το ποδόσφαιρο που ξέρει, για το ότι είναι άκυρο το συμπέρασμά μου , για, για , για , για!hasio_john έγραψε:Δεν καταλάβατε κάτι! Εγώ προσωπικά γούσταρα και ΓΟΥΣΤΑΡΩ Νομποα! Απλά φαίνεται πως ο άνθρωπος έχει μετανοιώσει που ήρθε. Έχει ξενερώσει. ΔΕΝ γουστάρει ΠΑΟΚ.
Δεν είμαι μάντης, λέω αυτό που που βγάζει στο χορτάρι! Σέρνετε, βαριέται, δεν βάζει το πόδι του δυνατά για να μην τραυματιστεί και χάσει την Εθνική, παίζει σε αργή κίνηση, δείχνει πως δεν έχει καταλάβει τι ΦΑΝΕΛΑ φοράει!
Τώρα όμως που ο ίδιος λέει πως θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα το λέει σε αυτό το κρίσιμο χρονικό σημείο των Play off για να σας δω τι δικαιολογία θα πείτε πάλι! Υποστηρίξτε τον φιλότιμο παιχταρά που τιμώντας την φανέλα που φοράει , ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, βγαίνει και λέει τώρα ότι ψάχεται να την κάνει! Μεγάλη ντροπή και έλλειψη σεβασμού προς όλους μας! Έπρεπε να περιμένει και στο τέλος των αγώνων να πει ότι θέλει! Για μένα ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ και βγείτε πάλι να με ξεσκίσετε! Έλα Desp ξεκίνα εσύ!
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/8581 ... i-o-nompoa
Ψάχνεται να φύγει ο Νομπόα
Από novasports.gr: Ο Κριστιάν Νομπόα φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη. Ο μέσος του «Δικέφαλου» του Βορρά από το Εκουαδόρ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, τονίζοντας πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό.
Χαρακτηριστικά, ο Νομπόα τόνισε: «Ξέρω ότι υπάρχουν φήμες, αλλά δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή Όπως έχω πει με τον ατζέντη μου, θα καθίσουμε να μιλήσουμε μετά τα play off του ελληνικού πρωταθλήματος και θα δούμε την κατάσταση. Το Μεξικό είναι πολύ καλό πρωτάθλημα και θα μου άρεσε μια τέτοια επιλογή. Θα μας άρεσε αν ερχόταν μια καλή πρόταση».
Για να αποχωρήσει ο Νομποα από την Τούμπα θα πρέπει να καταβληθεί στους «ασπρόμαυρους» η ρήτρα ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως προβλέπεται από το συμβόλαιό του. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίσουν πως όλα τα δεδομένα για το ρόστερ της ομάδας θα μελετηθούν, μετά το τέλος των πλέι οφ.
λοιπόν. ανακυκλώνουμε μια ιστορία που ξεκίνησε απο ένα μεξικάνο αρδ (
) και κατέληξε σε απάντηση απο ένα ντόπιο αρδ (
).
απορώ γιατί καθόμαστε και συζητάμε το ίδιο και το ίδιο ξανά.
Χάσιο, αυτό που πόσταρες το ίδιο λέγαμε χθές, απλά το νοβασπορτς έβγαλε σήμερα το ρεπορτάζ. και εσύ πίστεψες αυτό. ωραία, γιατί δεν πιστεύεις τον ντόπιο αρδ πχ;
προσωπικά, δεν πιστεύω κανέναν και περιμένω να δω τι θα γίνει με τα ματάκια μου.

απορώ γιατί καθόμαστε και συζητάμε το ίδιο και το ίδιο ξανά.
Χάσιο, αυτό που πόσταρες το ίδιο λέγαμε χθές, απλά το νοβασπορτς έβγαλε σήμερα το ρεπορτάζ. και εσύ πίστεψες αυτό. ωραία, γιατί δεν πιστεύεις τον ντόπιο αρδ πχ;
προσωπικά, δεν πιστεύω κανέναν και περιμένω να δω τι θα γίνει με τα ματάκια μου.

- hasio_john
Και το inpaok.com το έγραψε!
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ είδα κανένα ρεπορτάζ για να πω αυτό που βλέπω και νιώθω βλέποντάς τον στο χορτάρι!
Αυτό μου το έβγαζε στο γήπεδο πολύ καιρό.
Ακούγετε πάντως πως θέλει να πάει στην Μεξικάνικη Κλουμπ Αμέρικα, στην οποία παίζει ο συμπατριώτης του, ο Αρόγιο, ενώ στο εξωτερικό γράφεται, ακόμη, ότι τον θέλει και ρώσικη ομάδα!
Τα παραπάνω πάντως που δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό (Radio Diblu) της χώρας του, φαίνεται πως όντως τα είπε --->> http://www.eluniverso.com/deportes/2015 ... l-mexicano (το άρθρο είναι χθεσινό)
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ είδα κανένα ρεπορτάζ για να πω αυτό που βλέπω και νιώθω βλέποντάς τον στο χορτάρι!
Αυτό μου το έβγαζε στο γήπεδο πολύ καιρό.
Ακούγετε πάντως πως θέλει να πάει στην Μεξικάνικη Κλουμπ Αμέρικα, στην οποία παίζει ο συμπατριώτης του, ο Αρόγιο, ενώ στο εξωτερικό γράφεται, ακόμη, ότι τον θέλει και ρώσικη ομάδα!
Τα παραπάνω πάντως που δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό (Radio Diblu) της χώρας του, φαίνεται πως όντως τα είπε --->> http://www.eluniverso.com/deportes/2015 ... l-mexicano (το άρθρο είναι χθεσινό)
- Trilofiotis
Σίγουρα είναι ο μέσος με την καλύτερη τεχνική κατάρτιση στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά έχει και εμφανές πρόβλημα με την φυσική του κατάσταση που δεν τον βοηθάει να αποδώσει.
Εγώ σαν λάτρης του γρήγορου και δυνατού ποδοσφαίρου δεν είχα πρόβλημα να φύγει με την ρήτρα των 1.5 και μαζί με τα 1.2 συμβόλαιο που έχει (+500.000 η εφορία) να πάρουμε παίκτες που να μας ανεβάσουν 2 κλάσεις σε ταχύτητα και αντοχή.
Γενικά το ίδιο πιστεύω και για τον Τζιόλη, είναι και οι 2 από τα πιο αργά χαφ στο πρωτάθλημα. Με τις κατάλληλες μεταγραφές τους αντικαθιστάς χωρίς να χάσεις αλλά να κερδίσεις του χρόνου σε αυτούς τους τομείς.
Εγώ σαν λάτρης του γρήγορου και δυνατού ποδοσφαίρου δεν είχα πρόβλημα να φύγει με την ρήτρα των 1.5 και μαζί με τα 1.2 συμβόλαιο που έχει (+500.000 η εφορία) να πάρουμε παίκτες που να μας ανεβάσουν 2 κλάσεις σε ταχύτητα και αντοχή.
Γενικά το ίδιο πιστεύω και για τον Τζιόλη, είναι και οι 2 από τα πιο αργά χαφ στο πρωτάθλημα. Με τις κατάλληλες μεταγραφές τους αντικαθιστάς χωρίς να χάσεις αλλά να κερδίσεις του χρόνου σε αυτούς τους τομείς.
- back in black
Ο Νομποα είναι παιχταράς, όπως και ο Ρατς, όπως και ο Νάτχο , όπως και ο Μαρτενς, όπως και ο Στοχ, όπως και ο Μαντούρο, ο Νέτσιντ, ο Λούκας κλπ, το κοινό χαρακτηριστικό ΟΛΩΝ είναι ότι για κάποιο λόγο δεν μπορεσαν να δώσουν στον ΠΑΟΚ αυτά που κατα τεκμήριο μπορούσαν. Επομένως για το πρόβλημα δεν φέρει ευθύνη (αποκλειστικά) ο Νομποα και ο κάθε Νομποα που ήρθε ή θα έρθει. Το πρόβλημα είναι, κυρίως, στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του οργανισμού του ΠΑΟΚ, που αδυνατεί όχι απλώς να προσδώσει προστιθέμενη αξία στους πάικτες που αγωνίζονται σε αυτόν, αλλά έστω να αποσβέσει το κόστος επενδυσης του.
- john4serres
εγω πιστευω πως το προβλημα του ειναι
50% ο προπονητης
50% να παει υγιης στο κοπα αμερικα
εαν τον κρατησουμε του χρονου θα δουμε εναν παικταρα Νομπόα
50% ο προπονητης
50% να παει υγιης στο κοπα αμερικα
εαν τον κρατησουμε του χρονου θα δουμε εναν παικταρα Νομπόα
παντως αυτο με τις ρητρες, τον χειμωνα, ολοι μας ελεγαν οτι ειναι 2,5 εκατ. € + τις αποδοχες του παιχτη για τα υπολοιπα 2 χρονια του συμβολαιου του.
θα ήθελα έναν αρδ, αφού περηφανεύονται ότι κανουν ρεπορταζ και μιλάνε με νούμερα κτλ κτλ να εκφράζει το γεγονός ότι η ρήτρα είναι σε συνάρτηση με το μισθό που παίρνει ο παίχτης (πχ περίπτωση Κλάους) και στην προκειμένη λογικά θα είναι μίνιμουμ στα 3+ εκκατομύρια... μίνιμουμ. εδώ ο Σταφ έπαιρνε κανα 80αρι (?) και είχε ρήτρα μάξιμουμ 1,5 μύριο.... τι να λέμε τώρα... τι να λέμε...
αλλά όχι. είπε ο μεξικάνος αρδ, αρα ισχύει... τεσπα... θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι...
αλλά όχι. είπε ο μεξικάνος αρδ, αρα ισχύει... τεσπα... θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι...
- The_Stalker
Επειδή δεν έχω φυσικά καμία εμπιστοσύνη στους ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΡΔ, έψαξα στο δίκτυο για τη συνεντευξη Noboa και είδα τα εξής:
1) Στο radio diblu (όπου έδωσε (;) τη συνέντευξη) που έχει μόνο facebook ως επίσημη ιστοσελίδα και στο suite360.ec στο οποίο μας μεταφέρει από το radio.diblu.com.ec, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε συνέντευξη Noboa. Η τελευταία αναφορά από συνέντευξη του Noboa στο radio diblu, είναι από το μουντιάλ.
2) Ελληνικά και μεξικάνικα site αναπαράγουν με τα ίδια ακριβώς λόγια ότι διαβάσαμε ότι είπε.
3) Μόνο ένα εκουαδοριανό blog είδα να αναπαράγει (πάλι πανομοιότυπα) την είδηση. Το elfutbolero που με φάνηκε αρκετά σοβαρό, δεν λέει τίποτα.
Τα παραπάνω βέβαια δεν σημαίνουν 100% ότι δεν δόθηκε η συνέντευξη, όμως με κάνουν παραπάνω από επιφυλακτικό για την ακρίβεια (χα χα) όσων μας έχουν μεταφερθεί. Και φυσικά για το ύψος της ρήτρας.
1) Στο radio diblu (όπου έδωσε (;) τη συνέντευξη) που έχει μόνο facebook ως επίσημη ιστοσελίδα και στο suite360.ec στο οποίο μας μεταφέρει από το radio.diblu.com.ec, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε συνέντευξη Noboa. Η τελευταία αναφορά από συνέντευξη του Noboa στο radio diblu, είναι από το μουντιάλ.
2) Ελληνικά και μεξικάνικα site αναπαράγουν με τα ίδια ακριβώς λόγια ότι διαβάσαμε ότι είπε.
3) Μόνο ένα εκουαδοριανό blog είδα να αναπαράγει (πάλι πανομοιότυπα) την είδηση. Το elfutbolero που με φάνηκε αρκετά σοβαρό, δεν λέει τίποτα.
Τα παραπάνω βέβαια δεν σημαίνουν 100% ότι δεν δόθηκε η συνέντευξη, όμως με κάνουν παραπάνω από επιφυλακτικό για την ακρίβεια (χα χα) όσων μας έχουν μεταφερθεί. Και φυσικά για το ύψος της ρήτρας.
- john4serres
Τώρα, γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε όχι σε μία προσφορά 1,5 εκατομμυρίων...μάλιστα.
- john4serres
λοιπον απλα πραγματα
ο Νομποα ειναι στην αποστολη για το αυριανο ματς
σιγουρα θα υπαρξει καποια ερωτηση , ας περιμενουμε
ο Νομποα ειναι στην αποστολη για το αυριανο ματς
σιγουρα θα υπαρξει καποια ερωτηση , ας περιμενουμε