Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Δημοσίευση από desperando »

GiorgosAtha έγραψε:
desperando έγραψε:δεν ειναι προσωπικο το ποστ.

και μιας και το παμε υποθετικα. ποιον αποτους τρεις θα αφηνες εκτος για να βαλεις τον σκονδρα?

απλα ο προπονητης αποφασισε να βαλει τους καλυτερους και ας επαιζε ο κατσε λιγο εκτος θεσης
Εγώ προσωπικά?...
Θα έβαζα εξαρχής τον Σκόνδρα δεξί μπακ γιατί είναι καλύτερος από τον Κίτσιου στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ειδικά από την στιγμή που μπροστά του θα είναι ο πιο επιθετικογενής Pereyra.
Αν έπρεπε τώρα να αλλάξω κατά την διάρκεια του match...
Τον τραυματία Κλάους (βάζοντας κορυφή τον Pereyra)... και Σκόνδρας δεξί μπακ, Κίτσιου δεξί χαφ που θα δίνει βοήθειες στην άμυνα.

Όπως θα έβαζα τον Costa τουλάχιστον ως αλλαγή για να μην επιβαρυνθεί παραπάνω ο Vitor που έπαιζε και τραυματίας.
δηλαδη η μονη αλλαγη μου κανεις ειναι η αλλαγη του κιτσιου με τον σκονδρα.
και να παιξεις με εναν σχηματισμο 4-3-3 οπως ξεκινησαμε εχθες οπου δεν μας εβγαινε γιατι με τον περειρα στα ακρα χανεις και επιθετικα (μιας και δεν πρεπει να παιζει πολυ μακρια αοπ το κουτι) αλλα πολυ περισσοτερο αμντικα που δεν ακολουθει ποτε το αντιπαλο μπακ.
εγω σου λεω αν θες να παιξεις 4-4-2 ποιον απο τους τρεις χαφ που ειχε μεσα θα εβγαζες για να επαιζε ο κιτσιου (ο κιτσιου ε , οχι ο στοχ ή ο λουκας) στα ακραια χαφ?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι «Ζέκα δεν έχουμε». Λάθος. Ο Κάτσε κάνει σε εμάς ό,τι και ο Ζέκα στον βάζελο, απλώς ο πράσινος έχει τρία πλεονεκτήματα: Είναι Πορτογάλος (και όχι... «Αλβανός»), είναι πιο έμπειρος (προσόν στο οποίο ο Κάτσε βελτιώνεται «μέρα με την ημέρα») και έχει μεγαλύτερη ανοχή από τους διαιτητές στα κλωτσίδια που ρίχνει, λόγω ομάδας.
Ο Ζέκα λοιπόν, ένα κεντρικό χαφ, παίζει δεξιά στον ρόμβο του Αναστασίου. Ενίοτε έπαιξε και έξω δεξιά, όταν ο προπονητής του άλλαζε το σύστημα, όπως έξω δεξιά έπαιζε και ένας άλλος κεντρικός μέσος με κοινά χαρακτηριστικά, ο Φουστέρ.
Περίεργο δεν είναι αυτό που έκανε ο ΓΧ. Στέκει, δεν έβαλε δεξί εξτρέμ τον Ρατς. Ήταν ρίσκο βέβαια να αδειάσει το χώρο του κέντρου από το τρεχαντήρι του (αν και ο μικρός πάλι παντού έτρεχε), αλλά ίσως μικρότερο από το να βάλει τον Πόζογλου αντί του Κάτσε στο 60'. Όταν ο χρόνος πέρασε και έμεναν δέκα λεπτά, ο ΓΧ έκρινε ότι μπορούσε να μεγαλώσει το ρίσκο. Όπως είδαμε το μεγαλύτερο ρίσκο θα μπορούσε να ανατρέψει την ισορροπία του 1-1, είτε από την μία, είτε από την άλλη πλευρά, οπότε και θα αλώνιζαν ή οι υποστηρικτές του ή οι πολέμιοι. Για κάποιο λόγο (ίσως επειδή είμαστε στην πρώτη αγωνιστική) το ρίσκο κρατήθηκε μικρό.

Εγώ αυτό που θέλω να δω από τον Γεωργιάδη είναι:
- Έμφαση στα στημένα. Χθες είδα μια καλή κομπίνα στο φάουλ του Νοβόα που βρήκε δεξιά μόνο του τον Τζιόλη, μόνο που η σέντρα αντί να ξαναβρεί τον επερχόμενο Νοβόα, βρήκε το κεφάλι του - χωρίς φόρα - Κλάους, στη μοναδική καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Στα υπόλοιπα στημένα βρήκαμε κεφαλιές που κατέληξαν πολύ μακριά από την εστία.
- Χρησιμοποίηση και των τριών πιτσιρικάδων σαν να είναι σχεδόν ισότιμα μέλη του ρόστερ, ειδικά τώρα που λείπουν ο Παπαδόπουλος, ο Γκολάσα και ο εξτρέμ που δεν πήραμε. Δεν λέω να παίζουν βασικοί, αλλά πρέπει να πατάνε χορτάρι συχνότερα, είναι ξεκούραστοι και έχουν ενθουσιασμό, πράγματα που δεν μας περισσεύουν.
- Εκμετάλλευση της κόντρα επίθεσης, όταν ο αντίπαλος κερδίζει κόρνερ ή φάουλ εκτός περιοχής. Πρέπει να μας φοβούνται στον ανοικτό χώρο.
- Ανάσες στον Τζιόλη, με χρησιμοποίηση εναλλάξ του Μαντούρο.

ΥΓ: Ρίζλα, το αμέσως επόμενο καλοκαίρι είχε κυκλοφορήσει μια - off the record, για ευνόητους λόγους - δήλωση ποδοσφαιριστή του γάβρου που έλεγε «βρίσκομαι στην πιο σιχαμένη ομάδα της Ελλάδας». Έχω βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Δεν ξέρω αν είναι ΠΑΟΚτσής ή βάζελος (ποσώς με ενδιαφέρει κιόλας), αλλά για γάβρο δεν τον έχω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτή η αλαζονεία μερικών να αποκαλούν ατρομητακο μια ομάδα που με τις λεγόμενες μεγάλες έχει ελάχιστες ήττες είναι απίστευτη άκου ατρομητακος, είναι μια δυνατή δύσκολη ομάδα ούτε ατρομητακος ούτε Μπάρτσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 21 Μάιος 2015, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ενταξει η ατρομηταρα
οκ τωρα?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Όταν υποτιμάς κάποιον που κέρδισε γαβρο βαζελο εμάς δεν τον λες ατρομητακο δείχνεις αλαζονεία χωρίς καν να υπάρχει λόγος
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ariskatiforos έγραψε:ενταξει η ατρομηταρα
οκ τωρα?
Πρέπει να είμαστε των άκρων; από το ατρομητακος σε ατρομηταρα; απλά μια σοβαρή ομάδα ατρόμητος δεν κάνει;
ariskatiforos

κερδισε μια χρονια γαβρο βαζελο κλπ οκ
και ?μπαλα ειναι
απο την αλλη βγηκε 5ος και καταιδρωμενος
μπατζετ?οπαδους?δηλαδη τι ειναι ο ατρομητος ρεαλιστικα απεναντι στον ΠΑΟΚ ??
ariskatiforos

ποτε θα δω τον ΠΑΟΚ να μπαινει στο γηπεδο με ποιοτητα και νοοτροπια πρωταθλητη?
να με φοβουνται??
ποτε??
εχω τις προυποθεσεις?
αν ναι τοτε δεν ειμαι ικανοποιηνενος με το χ
θα ημουν αν το χ και η ηττα απο ατρομητο ηταν η εξαιρεση σε σερι νικων
τοτε ναι
αλλα οχι να θεωρειται υπερβαση το χ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σαν όνομα καμία σχέση αγωνιστικά στην μέρα του και σε κακή δικιά μας μας ρίχνει τεσσάρα εμάς και οποιοδήποτε άλλον στη Ελλάδα
Σήμερα του χρόνου δεν ξέρουμε
Το Χ δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό απλά επειδή κέρδισε ο βαζελος στραβωσαμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 21 Μάιος 2015, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παίδες να το λήγουμε εδώ το θέμα παρακαλώ.
ariskatiforos

αυτο λεω ρε φιλε
οτι με τα λαθη των τελευταιων ετων
φτασαμε μια ομαδα με τις προυποθεσεις τις δικες μας
κοσμο οικονομικη ευρωστια
να μας κοντραρει στα ισια ο ατρομητος
που δεν εχει ουτε κατα προσεγγιση αντιστοιχες προυποθεσεις
και στα ματια μου επρεπε να αντιμετωπιζεται ως ατρομητακος
που μπορει να σου παρει κανα χ και καμια νικη στη χαση και στη φεξη οποτε ο θεος της μπαλας το αποφασισει
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

ariskatiforos έγραψε: κερδισε μια χρονια γαβρο βαζελο κλπ οκ
και ?μπαλα ειναι
απο την αλλη βγηκε 5ος και καταιδρωμενος
μπατζετ?οπαδους?δηλαδη τι ειναι ο ατρομητος ρεαλιστικα απεναντι στον ΠΑΟΚ ??
Ρεαλιστικα μιλωντας ειναι μια τριχα απ'τα @@ μας...
και σε καμια περιπτωση δεν θα επρεπε να ειναι στην σουπαλιγκ οπως και πολλες αλλες ''ομαδες''.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ariskatiforos έγραψε:ποτε θα δω τον ΠΑΟΚ να μπαινει στο γηπεδο με ποιοτητα και νοοτροπια πρωταθλητη?
να με φοβουνται??
ποτε??
εχω τις προυποθεσεις?
αν ναι τοτε δεν ειμαι ικανοποιηνενος με το χ
θα ημουν αν το χ και η ηττα απο ατρομητο ηταν η εξαιρεση σε σερι νικων
τοτε ναι
αλλα οχι να θεωρειται υπερβαση το χ
οταν θα εχεις μεσα 11 πρωταθλητες.
αυτη τη στιγμη για παραδειγμα εχθες ειχε μολις 2
ariskatiforos

θα επρεπε μετα απο τοσο χρημα και χρονο να εχω τουλαχιστον 7
με νοοτροπια νικητη αλλα και ταλεντο πρωταθλητη παντα σχετικα με το επιπεδο του ανταγωνισμου
παικτες ηρθαν φυγανε ντουζινες
και ειμαστε στους 2
που πραγματικα δε παει το μυαλο μου ποιους εννοεις..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ποιο χρημα ωρε?
το καλοκαιρι ο ΠΑΟΚ ειχε σχεδον ιδιο μπατζετ με βαζελο.
ποιο χρημα? που το βασικο εξτρεμ ειναι των 250 χιλιαδων
που το κεντρικο διδιμο ηταν των 200 και 90 χιλιαδων αντιστοιχα?
που επαιζες με χαφ των 300 των 150 και 80 χιλιαδων?

εκτος του κλαους με το νεο συμβολαιο και του ρατς των 500 χιλιαδων δεν ειχες αλλο μεγαλο συμβολαιο.

ααα και των μαντουρο και μαρτενς που απο το καλοκαιρι ο προπονητης δεν τους ηθελε και ο ενας εφυγε στα μεσα ενω ο αλλος ειχε δυο μεγαλους τραυματισμους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”