δηλαδη η μονη αλλαγη μου κανεις ειναι η αλλαγη του κιτσιου με τον σκονδρα.GiorgosAtha έγραψε:Εγώ προσωπικά?...desperando έγραψε:δεν ειναι προσωπικο το ποστ.
και μιας και το παμε υποθετικα. ποιον αποτους τρεις θα αφηνες εκτος για να βαλεις τον σκονδρα?
απλα ο προπονητης αποφασισε να βαλει τους καλυτερους και ας επαιζε ο κατσε λιγο εκτος θεσης
Θα έβαζα εξαρχής τον Σκόνδρα δεξί μπακ γιατί είναι καλύτερος από τον Κίτσιου στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ειδικά από την στιγμή που μπροστά του θα είναι ο πιο επιθετικογενής Pereyra.
Αν έπρεπε τώρα να αλλάξω κατά την διάρκεια του match...
Τον τραυματία Κλάους (βάζοντας κορυφή τον Pereyra)... και Σκόνδρας δεξί μπακ, Κίτσιου δεξί χαφ που θα δίνει βοήθειες στην άμυνα.
Όπως θα έβαζα τον Costa τουλάχιστον ως αλλαγή για να μην επιβαρυνθεί παραπάνω ο Vitor που έπαιζε και τραυματίας.
και να παιξεις με εναν σχηματισμο 4-3-3 οπως ξεκινησαμε εχθες οπου δεν μας εβγαινε γιατι με τον περειρα στα ακρα χανεις και επιθετικα (μιας και δεν πρεπει να παιζει πολυ μακρια αοπ το κουτι) αλλα πολυ περισσοτερο αμντικα που δεν ακολουθει ποτε το αντιπαλο μπακ.
εγω σου λεω αν θες να παιξεις 4-4-2 ποιον απο τους τρεις χαφ που ειχε μεσα θα εβγαζες για να επαιζε ο κιτσιου (ο κιτσιου ε , οχι ο στοχ ή ο λουκας) στα ακραια χαφ?