Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Rizla έγραψε:Oυτε να ειρωνευτουμε δεν μπορουμε εδω μεσα πλεον... :twisted:
:lol: Αλλοτρίωσης..

Sorry ξεχαστηκα ρε γμτ.
Ευχομαι με ολη τη δυναμη της καταραμενης μου ψυχης ,καλη επιτυχια στο χαψι του Πειραια
στον τελικο του Final four. :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Η ρεάλ πάντως τώρα με τους τούρκους έχει 200-0 διαιτησία.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από pxp920 »

eorptol έγραψε:
pxp920 έγραψε:Από τις κορυφαίες ομάδες ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και με πολλούς Έλληνες παίχτες. Ο Σπανούλης ήταν ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου αλλά όταν έπρεπε σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του - μεγάλος παιχτης χωρίς ίχνος φόβου. Εγω το χάρηκα και ελπίζω να το σηκώσει στον τελικό και οι Έλληνες παίχτες του να διαπρέψουν και με την Εθνική.

Εγώ δεν χάρηκα και αυτές οι μπούρδες για Έλληνες και ελληνικές ομάδες ΕΙΝΑΙ μπούρδες όταν το γαβροσυστημα σε σκίζει όπου σε βρισκει σε αποκαλεί Βούλγαρο πολεμάει τον σαββιδη με τα σκυλιά του μητσοτακηδες και Σία ......εισαι τουλάχιστον αφελής μην πω τίποτε χειρότερο να ευχεσε να κερδίζει αυτό το σιχαμα ......
Άποψη σου. Προφανώς μας χαροποιούνε διαφορετικά πράγματα. Πάνω απο όλα είμαι οπαδός του αθλητισμού, και συγκεκριμένα, μιας και τα ανέφερες, στα περι ποδοσφαίρου οταν μπαίνω στο τρυπάκι να μισήσω τυφλά προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου οτι οι οποιεσδήποτε ομάδες δεν ισούνται με τα διάφορα λαμόγια τα οποία τις διοικουν. Τα λαμόγια είναι φυσικό επόμενο της έλλειψης σοβαρού κράτους και παντελής ανομίας. Εδω ο Μπέος έγινε και Δήμαρχος. Οι ομάδες όταν τις "γδύσεις" απο αυτά τα άτομα είναι οργανισμοί που βοηθάνε την υγεία, την επικοινωνια με τους συνανθρώπους, τα έντονα συναισθήματα που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει, την διαπαιδαγωγηση των παιδιων.. η λίστα είναι ατελείωτη. Η γενικολόγηση και το τσουβάλιασμα όμως οδηγούν στο μίσος και το μίσος δεν είναι ποτέ καλό. "Μισώ" το (Ελληνικό) σύστημα το οποίο ανταμοιβει την διαφθορα? Ναι. "Μισώ" τις ομάδες που αναπόφευκτα γίνονται πιόνια διευθαρμένων συμφερόντων? Όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pxp920 την Παρ 15 Μάιος 2015, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μεγαλη πικρα σημερα μας ταισε η πιο λουζερ ομαδα
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Σιχαμενο σωματείο, @@, μουνοσκυλα πουτανας γιοι γαυροι
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

παντως η ομαδα του γαυρου στο μπασκετ ειναι σαφως η μερα με την νυχτα με την αντιστοιχη ποδοσφαιρου

οσο και αν απεχθανομαι την συγκεκριμενη ομαδα(και κυριως τους οπαδους της),τουλαχιστον στο μπασκετ εχουν μια αλφα αξιοπρεπεια σαν σωματειο και οι παιχτες τους παιζουν με ψυχη σε μεγαλα ματς σε αντιθεση με την ποδοσφαιρικη οπου στην κυριολεξια ειναι ολοι λουλουδες και ξερουν οτι θα καθαριζει για αυτους ο μαριδακης οτι και να κανουν.Σε οσα ματς χρειαστηκαν @@ στο ποδοσφαιρο η καθαρισαν οι διαιτητες η απλα πελαγοδρομησε ο γαυρος
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

pxp920 έγραψε:
eorptol έγραψε:
pxp920 έγραψε:Από τις κορυφαίες ομάδες ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και με πολλούς Έλληνες παίχτες. Ο Σπανούλης ήταν ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου αλλά όταν έπρεπε σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του - μεγάλος παιχτης χωρίς ίχνος φόβου. Εγω το χάρηκα και ελπίζω να το σηκώσει στον τελικό και οι Έλληνες παίχτες του να διαπρέψουν και με την Εθνική.

Εγώ δεν χάρηκα και αυτές οι μπούρδες για Έλληνες και ελληνικές ομάδες ΕΙΝΑΙ μπούρδες όταν το γαβροσυστημα σε σκίζει όπου σε βρισκει σε αποκαλεί Βούλγαρο πολεμάει τον σαββιδη με τα σκυλιά του μητσοτακηδες και Σία ......εισαι τουλάχιστον αφελής μην πω τίποτε χειρότερο να ευχεσε να κερδίζει αυτό το σιχαμα ......
Άποψη σου. Προφανώς μας χαροποιούνε διαφορετικά πράγματα. Πάνω απο όλα είμαι οπαδός του αθλητισμού, και συγκεκριμένα, μιας και τα ανέφερες, στα περι ποδοσφαίρου οταν μπαίνω στο τρυπάκι να μισήσω τυφλά προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου οτι οι οποιεσδήποτε ομάδες δεν ισούνται με τα διάφορα λαμόγια τα οποία τις διοικουν. Τα λαμόγια είναι φυσικό επόμενο της έλλειψης σοβαρού κράτους και παντελής ανομίας. Εδω ο Μπέος έγινε και Δήμαρχος. Οι ομάδες όταν τις "γδύσεις" απο αυτά τα άτομα είναι οργανισμοί που βοηθάνε την υγεία, την επικοινωνια με τους συνανθρώπους, τα έντονα συναισθήματα που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει, την διαπαιδαγωγηση των παιδιων.. η λίστα είναι ατελείωτη. Η γενικολόγηση και το τσουβάλιασμα όμως οδηγούν στο μίσος και το μίσος δεν είναι ποτέ καλό. "Μισώ" το (Ελληνικό) σύστημα το οποίο ανταμοιβει την διαφθορα? Ναι. "Μισώ" τις ομάδες που αναπόφευκτα γίνονται πιόνια διευθαρμένων συμφερόντων? Όχι.
To ελληνικό σύστημα που σνταμριβει την διαφθορά στον αθλητισμό το εκφράζει το ποκ και κυρίως οι κόκκινοι εσύ στην επόμενη σφαγή μας μην φωναξεις πεξτο κουλ και υπεράνω
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε τι σφαγή τον πατήσαν χθες τον ζέλικο... :o :lol:

τσσκα τι να πεί κανείς.... έχει και προπονητή το..πατριωτάκι τον Ιτούδη... τεσπα... τα λεφτά δεν φέρουν την επιτυχία. μόνο η δουλειά και το πείσμα....
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ό ναπολεονι συνεχίζει στον Ατρόμητο
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Στ΄ @ρχ!δ!@ μας και μας,

Κωστης Παλαμάς. :D

Χιονανθρωπε,δε σημαινει τιποτε για σενα,
απλά μου βγηκε αυθορμητα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

K_geo έγραψε:Λοβ λέει για αστέρα τρίπολης.

πουλέν απο παλιά... :( :(
Πλέον χώμα, απ'όσο ξέρω..
kataramenos5 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: Αντε γ@@@σου ναυτικε έλιωσα. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Αριστερό μπακ ο Βιεϊρίνια σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

prist64 έγραψε:Στ΄ @ρχ!δ!@ μας και μας,

Κωστης Παλαμάς. :D

Χιονανθρωπε,δε σημαινει τιποτε για σενα,
απλά μου βγηκε αυθορμητα.
Το ξέρω,απλά να... κάποιοι με ινσαιντ Ινφο τον είχαν ένα βήμα έξω από την Τούμπα!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ε, δίκιο είχαν, παραμένει έξω απ την Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Για λυπηση αυτη η Λιβερπουλ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”