Rizla έγραψε:Oυτε να ειρωνευτουμε δεν μπορουμε εδω μεσα πλεον...

Sorry ξεχαστηκα ρε γμτ.
Ευχομαι με ολη τη δυναμη της καταραμενης μου ψυχης ,καλη επιτυχια στο χαψι του Πειραια
στον τελικο του Final four.

Rizla έγραψε:Oυτε να ειρωνευτουμε δεν μπορουμε εδω μεσα πλεον...
Άποψη σου. Προφανώς μας χαροποιούνε διαφορετικά πράγματα. Πάνω απο όλα είμαι οπαδός του αθλητισμού, και συγκεκριμένα, μιας και τα ανέφερες, στα περι ποδοσφαίρου οταν μπαίνω στο τρυπάκι να μισήσω τυφλά προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου οτι οι οποιεσδήποτε ομάδες δεν ισούνται με τα διάφορα λαμόγια τα οποία τις διοικουν. Τα λαμόγια είναι φυσικό επόμενο της έλλειψης σοβαρού κράτους και παντελής ανομίας. Εδω ο Μπέος έγινε και Δήμαρχος. Οι ομάδες όταν τις "γδύσεις" απο αυτά τα άτομα είναι οργανισμοί που βοηθάνε την υγεία, την επικοινωνια με τους συνανθρώπους, τα έντονα συναισθήματα που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει, την διαπαιδαγωγηση των παιδιων.. η λίστα είναι ατελείωτη. Η γενικολόγηση και το τσουβάλιασμα όμως οδηγούν στο μίσος και το μίσος δεν είναι ποτέ καλό. "Μισώ" το (Ελληνικό) σύστημα το οποίο ανταμοιβει την διαφθορα? Ναι. "Μισώ" τις ομάδες που αναπόφευκτα γίνονται πιόνια διευθαρμένων συμφερόντων? Όχι.eorptol έγραψε:pxp920 έγραψε:Από τις κορυφαίες ομάδες ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και με πολλούς Έλληνες παίχτες. Ο Σπανούλης ήταν ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου αλλά όταν έπρεπε σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του - μεγάλος παιχτης χωρίς ίχνος φόβου. Εγω το χάρηκα και ελπίζω να το σηκώσει στον τελικό και οι Έλληνες παίχτες του να διαπρέψουν και με την Εθνική.
Εγώ δεν χάρηκα και αυτές οι μπούρδες για Έλληνες και ελληνικές ομάδες ΕΙΝΑΙ μπούρδες όταν το γαβροσυστημα σε σκίζει όπου σε βρισκει σε αποκαλεί Βούλγαρο πολεμάει τον σαββιδη με τα σκυλιά του μητσοτακηδες και Σία ......εισαι τουλάχιστον αφελής μην πω τίποτε χειρότερο να ευχεσε να κερδίζει αυτό το σιχαμα ......
To ελληνικό σύστημα που σνταμριβει την διαφθορά στον αθλητισμό το εκφράζει το ποκ και κυρίως οι κόκκινοι εσύ στην επόμενη σφαγή μας μην φωναξεις πεξτο κουλ και υπεράνωpxp920 έγραψε:Άποψη σου. Προφανώς μας χαροποιούνε διαφορετικά πράγματα. Πάνω απο όλα είμαι οπαδός του αθλητισμού, και συγκεκριμένα, μιας και τα ανέφερες, στα περι ποδοσφαίρου οταν μπαίνω στο τρυπάκι να μισήσω τυφλά προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου οτι οι οποιεσδήποτε ομάδες δεν ισούνται με τα διάφορα λαμόγια τα οποία τις διοικουν. Τα λαμόγια είναι φυσικό επόμενο της έλλειψης σοβαρού κράτους και παντελής ανομίας. Εδω ο Μπέος έγινε και Δήμαρχος. Οι ομάδες όταν τις "γδύσεις" απο αυτά τα άτομα είναι οργανισμοί που βοηθάνε την υγεία, την επικοινωνια με τους συνανθρώπους, τα έντονα συναισθήματα που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει, την διαπαιδαγωγηση των παιδιων.. η λίστα είναι ατελείωτη. Η γενικολόγηση και το τσουβάλιασμα όμως οδηγούν στο μίσος και το μίσος δεν είναι ποτέ καλό. "Μισώ" το (Ελληνικό) σύστημα το οποίο ανταμοιβει την διαφθορα? Ναι. "Μισώ" τις ομάδες που αναπόφευκτα γίνονται πιόνια διευθαρμένων συμφερόντων? Όχι.eorptol έγραψε:pxp920 έγραψε:Από τις κορυφαίες ομάδες ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και με πολλούς Έλληνες παίχτες. Ο Σπανούλης ήταν ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου αλλά όταν έπρεπε σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του - μεγάλος παιχτης χωρίς ίχνος φόβου. Εγω το χάρηκα και ελπίζω να το σηκώσει στον τελικό και οι Έλληνες παίχτες του να διαπρέψουν και με την Εθνική.
Εγώ δεν χάρηκα και αυτές οι μπούρδες για Έλληνες και ελληνικές ομάδες ΕΙΝΑΙ μπούρδες όταν το γαβροσυστημα σε σκίζει όπου σε βρισκει σε αποκαλεί Βούλγαρο πολεμάει τον σαββιδη με τα σκυλιά του μητσοτακηδες και Σία ......εισαι τουλάχιστον αφελής μην πω τίποτε χειρότερο να ευχεσε να κερδίζει αυτό το σιχαμα ......
Πλέον χώμα, απ'όσο ξέρω..K_geo έγραψε:Λοβ λέει για αστέρα τρίπολης.
πουλέν απο παλιά...![]()
kataramenos5 έγραψε:![]()
![]()
![]()
Αντε γ@@@σου ναυτικε έλιωσα.
![]()
![]()
Το ξέρω,απλά να... κάποιοι με ινσαιντ Ινφο τον είχαν ένα βήμα έξω από την Τούμπα!prist64 έγραψε:Στ΄ @ρχ!δ!@ μας και μας,
Κωστης Παλαμάς.![]()
Χιονανθρωπε,δε σημαινει τιποτε για σενα,
απλά μου βγηκε αυθορμητα.