Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Ιβαν σε ευχαριστω για το δωρο στη νεογεννητη κορακλα μου.
Αντε ρε μαγκες αισιοδοξια και υπομονη.
Να την χαιρεσαι αδερφε!!!!!!
Οποιος ακομα νομιζει οτι κανει πλακα ο μεγαλομετοχος ειναι τουλαχιστον κομπλεξικος.
Οποιος ακομα νομιζει οτι κανει πλακα ο μεγαλομετοχος ειναι τουλαχιστον κομπλεξικος.
Να την χαίρεσαι!!!!teod1980 έγραψε:Ιβαν σε ευχαριστω για το δωρο στη νεογεννητη κορακλα μου.

Ο ΠΑΟΚ και ο "teod1980 αλλάζουν σελίδα!!!!

teod1980 έγραψε:Ιβαν σε ευχαριστω για το δωρο στη νεογεννητη κορακλα μου.
Να την χαίρεσε ρε μάγκα .....
- kataramenos5
Ειμαι εδω,σκοπευω να μεινω για καιρό και να διεκδικήσω στοχους, εχω τη δύναμη(χρήμα) για να το κανω.Μηνύματα εστειλε χθες ο Ιβαν. 

Να σου ζήσειteod1980 έγραψε:Ιβαν σε ευχαριστω για το δωρο στη νεογεννητη κορακλα μου.

Kαλότυχη και καλοφωτισμένη να ειναι στην ζωή της.teod1980 έγραψε:Ιβαν σε ευχαριστω για το δωρο στη νεογεννητη κορακλα μου.
teod1980 έγραψε:Ιβαν σε ευχαριστω για το δωρο στη νεογεννητη κορακλα μου.
να σου ζησει αδερφε!!!

Αρκετοί που έγραψαν εδώ, θυμήθηκαν κάποιους συνοπαδούς τους, που έλεγαν ότι ο Σαββίδης δεν θα πληρώσει ή ότι είναι άφραγκος. Δεν θυμάμαι κανέναν να το έγραψε εδώ, αλλά και πάλι, να πιστεύει κάποιος ότι ο Σαββίδης είναι άφραγκος, είναι κάτι που αντιβαίνει τη λογική και δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι.
Αντιθέτως, δεν είδα ούτε έναν, να πει κάτι για τους συνοπαδούς μας που έφυγαν νωρίς και δεν πρόλαβαν να δουν τον ΠΑΟΚ ελεύθερο από χρέη. (αν το χει κάνει κάποιος ήδη και δεν το είδα να με συγχωρεί).
Αν πίστευα στη μεταθάνατον ζωή, θα έλεγα ότι και οι εκλιπόντες συνοπαδοί μας θα χάρηκαν. Δεν πιστεύω όμως.
Απ την άλλη, ΠΑΟΚ είσαι, θα την βρεις την άκρη αλλιώς.
Για τον Μπαρμπα-Νίκο, τον Ολιβάρες, τον Δεδεόγλου, που χάθηκαν (και θυμάμαι) πρόσφατα, λίγο πριν δουν τον ΠΑΟΚ ελεύθερο, για όλους όσους για χρόνια έζησαν με τα κωλοχρέη να τους καταστρέφουν τα όνειρα για κάτι πολύ μεγάλο, αυτό είναι και για σας. Ίσως, κυρίως για εσάς.
Για τον Ιβάν Σαββίδη, αν είχες μία ευθύνη (που την έφερες εις πέρας και 1000 μπράβο σου) τώρα έχεις δέκα.
Οι δικαιολογίες
των χρεών
του χρόνου
της αμάθειας
έχουν τελειώσει.
Τις τελείωσες εσύ, χθες, με τις πράξεις αλλά και τις δηλώσεις του.
Ο κόσμος, ακόμα κι αν δεν γεμίσει την Τούμπα στα po περιμένει από σένα κάποια πράγματα, όχι απαραίτητα μια υπερομάδα με το καλημέρα, αλλά μια ομάδα που να θυμίζει ΠΑΟΚ κι όχι αυτό το νερόβραστο πράγμα των τελευταίων τριών χρόνων. Το έκαναν πιο πρόσφατα οι άφραγκοι, στο χέρι σου είναι να το κάνεις κι εσύ.
Αντιθέτως, δεν είδα ούτε έναν, να πει κάτι για τους συνοπαδούς μας που έφυγαν νωρίς και δεν πρόλαβαν να δουν τον ΠΑΟΚ ελεύθερο από χρέη. (αν το χει κάνει κάποιος ήδη και δεν το είδα να με συγχωρεί).
Αν πίστευα στη μεταθάνατον ζωή, θα έλεγα ότι και οι εκλιπόντες συνοπαδοί μας θα χάρηκαν. Δεν πιστεύω όμως.
Απ την άλλη, ΠΑΟΚ είσαι, θα την βρεις την άκρη αλλιώς.
Για τον Μπαρμπα-Νίκο, τον Ολιβάρες, τον Δεδεόγλου, που χάθηκαν (και θυμάμαι) πρόσφατα, λίγο πριν δουν τον ΠΑΟΚ ελεύθερο, για όλους όσους για χρόνια έζησαν με τα κωλοχρέη να τους καταστρέφουν τα όνειρα για κάτι πολύ μεγάλο, αυτό είναι και για σας. Ίσως, κυρίως για εσάς.
Για τον Ιβάν Σαββίδη, αν είχες μία ευθύνη (που την έφερες εις πέρας και 1000 μπράβο σου) τώρα έχεις δέκα.
Οι δικαιολογίες
των χρεών
του χρόνου
της αμάθειας
έχουν τελειώσει.
Τις τελείωσες εσύ, χθες, με τις πράξεις αλλά και τις δηλώσεις του.
Ο κόσμος, ακόμα κι αν δεν γεμίσει την Τούμπα στα po περιμένει από σένα κάποια πράγματα, όχι απαραίτητα μια υπερομάδα με το καλημέρα, αλλά μια ομάδα που να θυμίζει ΠΑΟΚ κι όχι αυτό το νερόβραστο πράγμα των τελευταίων τριών χρόνων. Το έκαναν πιο πρόσφατα οι άφραγκοι, στο χέρι σου είναι να το κάνεις κι εσύ.
- Ekatnetworkltd
- ΑποστόληςΑ
Με συγκινειτε παιδια, ευχαριστω πολυ για τις ευχες.
Οντοπικ Τεραστια μερα για ΠΑΟΚ χθες
Οντοπικ Τεραστια μερα για ΠΑΟΚ χθες
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΙΒΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!Ανεβασες τον πήχη ευχάριστα,περιμένω και άλλες εκπλήξεις!