Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
-
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
πιστωτης διαλεξε να ειναι ο ανθρωπος,οχι ευεργετης...ευεργετες ηταν αυτοι που εκαναν ΔΩΡΕΑ την περιουσια τους και μαλιστα τον καιρο ,ειδικα,που ανετα θα μπορουσαν να κανουν καμια αλλαξοκωλια με καμια σκατ...νιερα σαν το γαμπρο του μπακατσελου καλη ωρα και να δαγκωσουν κι αυτοι αφθονο παραδακι δημοσιας χρησεως.
σημερα εχουμε τρια καινουργια δεδομενα.το ενα ειναι οτι το βαρος της επιβιωσης του σωματειου φευγει απτον κοσμο του και περναει στον σταμπαρισμενο πλεον μεγαλομετοχο του,ΠΑΟΚ χωρις υποθηκες...Το δυο ειναι οτι ο μεγαλομετοχος παρατεινει αρκετα το χρονο στον οποιο θα μπορει να μαλακιζεται ανεμποδιστος,γιατι οπως την παει τη δουλεια η ασχημη καταληξη ειναι δεδομενη.το τριο ειναι οτι μπορουμε κι εμεις πλεον να μιλαμε και να εχουμε απαιτησεις απο αυτον τον ανθρωπο,χωρις να νιωθουμε σαν ηλιθιοι,σαν να απευθυνομαστε σε κανα ακομα μουνπανο λιμοκοντορο και τα λεμε ετσι γιατι πρεπει απλως να τα λεμε...
τωρα ισως θα ειναι καλο να συγκλινουν καπως ο ΠΑΟΚ οπως τον εχουμε εμεις κατα νου,που χει κατι απο τσιρικαουα απατσε,με τη ...ογκ του σαβιδη που παιζει φλογερα με τον λοκω...που νε κακομπαλη...που χει κατι απο τον καληνυχτακια σε κανα βοθρομπαρο της Λ.νικης,που χει κατι το γιουφτοκαγκουρικο το καριολιστικο στην επικοινωνια του,που μοιαζει οντως οπως ειπε και ο ναπολι 1964 με γρια ταβιζι που ψωνιζει κανα λεσι και το τρεχει σε κανα απομερο μερος μες τη νυχτα για φχαριστηθει παπι...που αντλει προσωπα και νεοτροπιες απο μια τοπικη κοινωνια η οποια βυθισμενη στην αντιπαραγωγικοτητα,το ρουφιανιλικι,την σκατοψυχια και κυριως την ανικανοτητα, κολυμπαει εδω και πολλα χρονια και στραβοκαταπινει μες τα ιδια τα σκατα της.Την ωρα που εμεις θελουμε για τον ΠΑΟΚ οχι ψευτογκαγκστερισμους του κωλου και καραγκιοζιλικια αλλα ταχυτητα και αποτελεσματικοτητα.κι οταν εχουμε εναν ουρανομηκη σταρχιδισμο για ολα τα υπολοιπα δρωμενα,για να μην παρεξηγηθουν τα ευρυτερα σχολια που κανουμε κατ αναγκη,αυτο ειναι το περιβαλλον του συλλογου...το οποιο ενδιαφερον εχουμε λοιπον ακομα για την ομαδα μας αποκταει αλλη σημασια.οταν γραφαμε δηλαδη μονο ΠΑΟΚ εμεις κατα καποιο τροπο το εννοαγαμε....
μαλλον ετσι πρεπει να το πας το εργο κι εσυ, εσυ πρεπει να αλλαξεις το νταλαβερι σου κυρ σαβιδη.εσυ τρως τα τασκα στη μαπα καθε τοσο.
σημερα εχουμε τρια καινουργια δεδομενα.το ενα ειναι οτι το βαρος της επιβιωσης του σωματειου φευγει απτον κοσμο του και περναει στον σταμπαρισμενο πλεον μεγαλομετοχο του,ΠΑΟΚ χωρις υποθηκες...Το δυο ειναι οτι ο μεγαλομετοχος παρατεινει αρκετα το χρονο στον οποιο θα μπορει να μαλακιζεται ανεμποδιστος,γιατι οπως την παει τη δουλεια η ασχημη καταληξη ειναι δεδομενη.το τριο ειναι οτι μπορουμε κι εμεις πλεον να μιλαμε και να εχουμε απαιτησεις απο αυτον τον ανθρωπο,χωρις να νιωθουμε σαν ηλιθιοι,σαν να απευθυνομαστε σε κανα ακομα μουνπανο λιμοκοντορο και τα λεμε ετσι γιατι πρεπει απλως να τα λεμε...
τωρα ισως θα ειναι καλο να συγκλινουν καπως ο ΠΑΟΚ οπως τον εχουμε εμεις κατα νου,που χει κατι απο τσιρικαουα απατσε,με τη ...ογκ του σαβιδη που παιζει φλογερα με τον λοκω...που νε κακομπαλη...που χει κατι απο τον καληνυχτακια σε κανα βοθρομπαρο της Λ.νικης,που χει κατι το γιουφτοκαγκουρικο το καριολιστικο στην επικοινωνια του,που μοιαζει οντως οπως ειπε και ο ναπολι 1964 με γρια ταβιζι που ψωνιζει κανα λεσι και το τρεχει σε κανα απομερο μερος μες τη νυχτα για φχαριστηθει παπι...που αντλει προσωπα και νεοτροπιες απο μια τοπικη κοινωνια η οποια βυθισμενη στην αντιπαραγωγικοτητα,το ρουφιανιλικι,την σκατοψυχια και κυριως την ανικανοτητα, κολυμπαει εδω και πολλα χρονια και στραβοκαταπινει μες τα ιδια τα σκατα της.Την ωρα που εμεις θελουμε για τον ΠΑΟΚ οχι ψευτογκαγκστερισμους του κωλου και καραγκιοζιλικια αλλα ταχυτητα και αποτελεσματικοτητα.κι οταν εχουμε εναν ουρανομηκη σταρχιδισμο για ολα τα υπολοιπα δρωμενα,για να μην παρεξηγηθουν τα ευρυτερα σχολια που κανουμε κατ αναγκη,αυτο ειναι το περιβαλλον του συλλογου...το οποιο ενδιαφερον εχουμε λοιπον ακομα για την ομαδα μας αποκταει αλλη σημασια.οταν γραφαμε δηλαδη μονο ΠΑΟΚ εμεις κατα καποιο τροπο το εννοαγαμε....
μαλλον ετσι πρεπει να το πας το εργο κι εσυ, εσυ πρεπει να αλλαξεις το νταλαβερι σου κυρ σαβιδη.εσυ τρως τα τασκα στη μαπα καθε τοσο.
- sourmenetes
- Moderator
Ελα να μαζευονται οι επιλεκτοι...ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τωρα βαλτος εισαι βραδυατικα ρε καρπουζα....abg12d34 έγραψε:ολη μερα δουλευα
τωρα γυρισα σπιτι
μολις ειδα τον βανια να δίνει τα .....γκαφρα.... στην εφορο
ρε παιδια 53 ειμαι ....δακρυσα...
να τον εχει ο θεος καλα...τιποτα αλλο δεν εχω να πω
στα πλευ οφ θα ειμαι εκει στην 4ρα στο κάθισμα με την κολιμενη μαστιχα
και θα αρχισω να μαζευω τα 120 ......γιατι πλεον δεν περισσευουν...για το νεο διαρκειας
αυτο μπορω να κανω αυτο ΘΑ ΚΑΝΩ
να εισαι γερος ιβανε και να σε εχουμε μαζι μας για παντα..
![]()
![]()
..τετοια γραφεις και με ''παιρνουν τα ζουμια'....
....ωχ Παναηαμ ωχ...
.....μπιτσιμ ΠΑΟΚ...μπιτσιμ...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΓΜΑ....!!!!!
Το οτι την σημερινη μερα θα διαβαζα απο συνοπαδο αυτο εδω δεν το περιμενα.staurostoumpa έγραψε:πιστωτης διαλεξε να ειναι ο ανθρωπος,οχι ευεργετης...
Το δυο ειναι οτι ο μεγαλομετοχος παρατεινει αρκετα το χρονο στον οποιο θα μπορει να μαλακιζεται ανεμποδιστος,γιατι οπως την παει τη δουλεια η ασχημη καταληξη ειναι δεδομενη.
- kataramenos5
- ace79grpaok
Σταυρο ο ραπτοπουλος με το στριγκ στα είπε αυτα που λες?έλεος τέτοια μέρα τι άλλη μπαρουφα θα ακούσουμε;
Το λέω γιατί και αυτός ακριβώς την ίδια μπουρδοθεωρια αραδιαζε

κοψτα σε πειραζουνstaurostoumpa έγραψε:πιστωτης διαλεξε να ειναι ο ανθρωπος,οχι ευεργετης...ευεργετες ηταν αυτοι που εκαναν ΔΩΡΕΑ την περιουσια τους και μαλιστα τον καιρο ,ειδικα,που ανετα θα μπορουσαν να κανουν καμια αλλαξοκωλια με καμια σκατ...νιερα σαν το γαμπρο του μπακατσελου καλη ωρα και να δαγκωσουν κι αυτοι αφθονο παραδακι δημοσιας χρησεως.
-
ξεκατινιασμα...
συγνωμη αγορι μου,δηλαδηη,αυτο με το γραψιμο δε...δε το χω δηλαδη.
εσυ τυπε μου,μερες δεν υπαρχουν οπως το εννοαεις εσυ για μενα.τη μερα που κλαιει εσυ και θα δακριζει αιωνια για τα αναποφευκτα που συμβαινουν σαυτη τη ζωη....εγω την αντιστοιχη ειχα παει στην τουμπα ασπουμε,πιτσιρικος τοτε...ο καθενας τα κοζα του δηλαδη....
επεξεργάστηκε.
ήρεμα, παρακαλώ. K_geo
συγνωμη αγορι μου,δηλαδηη,αυτο με το γραψιμο δε...δε το χω δηλαδη.
εσυ τυπε μου,μερες δεν υπαρχουν οπως το εννοαεις εσυ για μενα.τη μερα που κλαιει εσυ και θα δακριζει αιωνια για τα αναποφευκτα που συμβαινουν σαυτη τη ζωη....εγω την αντιστοιχη ειχα παει στην τουμπα ασπουμε,πιτσιρικος τοτε...ο καθενας τα κοζα του δηλαδη....
επεξεργάστηκε.
ήρεμα, παρακαλώ. K_geo
αυτό το εμείς και εσείς, εντός ΠΑΟΚ, ποτέ δεν το κατάλαβα. άντε να υπάρχουν διαφορές σε θέματα, αλλά εμείς και εσείς..σήμερα με ότι έγινε;; τεσπα...
και κάτι ακόμα που το έχω ξαναγράψει.
δεν είμαστε αχάριστοι. είμαστε ΠΑΟΚ.

και κάτι ακόμα που το έχω ξαναγράψει.
δεν είμαστε αχάριστοι. είμαστε ΠΑΟΚ.

Dimg4 έγραψε:Το οτι την σημερινη μερα θα διαβαζα απο συνοπαδο αυτο εδω δεν το περιμενα.staurostoumpa έγραψε:πιστωτης διαλεξε να ειναι ο ανθρωπος,οχι ευεργετης...
Το δυο ειναι οτι ο μεγαλομετοχος παρατεινει αρκετα το χρονο στον οποιο θα μπορει να μαλακιζεται ανεμποδιστος,γιατι οπως την παει τη δουλεια η ασχημη καταληξη ειναι δεδομενη.
Ότι νάναι φίλε πραγματικά ότι νάναι......
Αν δεν ηταν ευεργέτης θα διαλεγε τον ευκολο δρόμο για την τσέπη του
και θα φωνάζαμε σα τα χανουμια ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ,
Αλλα να φανταστω εδω και δυομιση χρονια θα τον χαρακτήριζες καπνεργατη με ενα κουστούμι
και θα φωνάζαμε σα τα χανουμια ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ,
Αλλα να φανταστω εδω και δυομιση χρονια θα τον χαρακτήριζες καπνεργατη με ενα κουστούμι
Έχεις απόλυτο δίκιο γι αυτό έγραψα να πάρει προπονητή κάποια στιγμή τώρα! Έβαζε και βάζει τα λεφτά του, και ο στόχος του ήταν εξ'αρχης έναν ΠΑΟΚ χωρίς οικονομικά προβλήματα. Ήρθε η ώρα να καθαρίσει κόσμο από μέσα και να κάνει την ομάδα έτσι όπως την φανταζόμαστε μιας και χωρίς αυτόν, όπως σωστά έγραψες θα παίζαμε με τον ΠΑΟΝΕ!Karelias έγραψε:Παιδιά, είστε άδικοι, έβαλε τόσα λεφτά ο άνθρωπος, τώρα με το ΠΑΟΝΕ θα παίζαμε.
Ο κόσμος, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, ποτέ δεν στήριξε και δεν στηρίζει την ομάδα.
Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι ο κόσμος έχει στηρίξει την ομάδα. Ίσως όχι τόσο με τον ΙΒΑΝ που λογικά εδώ θα πρέπει να το κάνει από σήμερα κι όλα!
*Να είσαι καλά.
@staurostoumpa
Ας υποθέσουμε ότι είμαι πιο ΠΑΟΚ από εσένα, που δεν είμαι! Να ξέρεις 10.886.000 δεν θα έβαζα ποτέ. Θέλω να είμαι ειλικρινής και το λέω.
Αυτά που έγραψες ίσως να έχεις δίκιο αλλά και άδικο. Αυτή την χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός οικονομικά χάρη στον ΙΒΑΝ. Τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚτσής ήταν κάτω από ένα μπαλκόνι και να φωνάζει για να ελευθερώσει τον ΠΑΟΚ από κάθε Γούμενο, παράδειγμα. Τα γραφόμενα σου έχουν φωνή αγανάκτησης, δεν είναι κακό. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε από σήμερα είναι να συσπειρωθούμε ως ΛΑΟΣ. Είναι το μόνο και καλύτερο ΟΠΛΟ που έχουμε για το καλό πάντα και την αγάπη που έχουμε όλοι που είναι ο Π.Α.Ο.Κ
Ας υποθέσουμε ότι είμαι πιο ΠΑΟΚ από εσένα, που δεν είμαι! Να ξέρεις 10.886.000 δεν θα έβαζα ποτέ. Θέλω να είμαι ειλικρινής και το λέω.
Αυτά που έγραψες ίσως να έχεις δίκιο αλλά και άδικο. Αυτή την χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός οικονομικά χάρη στον ΙΒΑΝ. Τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚτσής ήταν κάτω από ένα μπαλκόνι και να φωνάζει για να ελευθερώσει τον ΠΑΟΚ από κάθε Γούμενο, παράδειγμα. Τα γραφόμενα σου έχουν φωνή αγανάκτησης, δεν είναι κακό. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε από σήμερα είναι να συσπειρωθούμε ως ΛΑΟΣ. Είναι το μόνο και καλύτερο ΟΠΛΟ που έχουμε για το καλό πάντα και την αγάπη που έχουμε όλοι που είναι ο Π.Α.Ο.Κ
- Kostas_Peraia4
Βγαλτε τα διαρκειας την επομενη εβδομαδα και αν σε 20 μερες δεν εχουν φυγει 20.000 ειμαστε τουλαχιστον αχαριστοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Τετ 13 Μάιος 2015, 01:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
The_Stalker έγραψε:Πρώτα απ' όλα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Ιβάν. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το οποίο πρέπει να φανεί και εμπράκτως.
Από την άλλη έχω να πω:
- στους ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδες που μιρλιάζανε και θάβανε τον Ιβάν σε σάιτ και ραδιόφωνα
- στους βρωμερούς ΑΡΔ
- στους σιχαμένους αλλόθρησκους και κυρίως στους εμετικούς gayδες
- και πάνω απ' όλα στους ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ πασοκ - νδ που τόσα χρόνια μας κορόιδευαν,
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ!