Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimg4

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Dimg4 »

Trilofiotis έγραψε:Καρέλια κάποια απο αυτά που κάνεις quote σκέτα και out of context με μια κλασική τεχνική υπερΤρολ, ειναι δικά μου.

Αν καθόσουν να διαβάσεις όλη την άποψη μου και όχι να απομονώσεις ναρκισσιστικά μονο το σημείο με το όνομα σου, ΙΣΩΣ και να καταλάβαινες την οπτική μου αλλα πολύ αμφιβάλλω.

Χαιρομαι για το ότι μπορεις και γελας με την κατάσταση στην οποία περιήλθαμε σαν φορουμ και σαν ομάδα...
Συμφωνω, εγραψα οτι πεσαμε να τον φαμε τον μικρο Σαββιδη και δειχνει οτι το οπαδικο κινημα 2015 εχει αλλαξει παρα πολυ και κατευθειαν αντιδραση με quote... επιβεβαιωνοντας με....
παοκαρα23
Δημοσιεύσεις: 1550
Εγγραφή: Τρί 03 Φεβ 2015, 03:07

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

desperando έγραψε:[
Ποιον συμφερει αυτο?, ακουω ολους τους μην συνομωσιολογους, ακουω αποψεις.. περιμενω.(και δεν λεω εσενα ντεσπε)
γίνανε κάποια τεράστια λάθη στα θέματα παικτών αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το είχε ο Ιβάν,και αν θέλεις μπορώ να στο αναλύσω
[/quote]

αν θελεις και μπορεις ανελυσε το.
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από desperando »

εχουμε και λεμε λοιπον
πρωτη χρονια σαββιδη σεζον 12-13 ολοκληρωθηκε το ντιλ στα τελη του αυγουστου με τον ΠΑΟΚ νωριτερα να εχει τεραστια οικονομικα προβληματα και να εχει αναγκαστει λιγο καιρο πριν την ελευση του Ιβαν στην ομαδα να ξεπουλησει τον καλυτερο αμυντικο που διεθετε (μαλεζας) και το καλυτερο του ταλεντο (σταφυλιδης).

με δεδομενη την αβεβαιοτητα στο οικονομικο ξεκιναει η σεζον με το μπατζετ χαμηλα στα ταρταρα ,με προωθηση αρκετων νεων και με προσθηκες πολυ φθηνων παικτων.
οι μετεγγραφες λοιπον της ομαδας το καλοκαιρι του ΄12 ηταν οι
ο τερματας απο την τριπολη χακομπο, ο 200 χιλιαρικα μια ζωη στην β΄γαλλιας βιβιαν, ο δανεικος απο την τοττεναμ κουμαλο και ο μποντιμπιλτερας-πορνοσταρ λορενς.
οκ συμφωνω χαλια επιλογη ο βιβιαν και μας χαιρετησε στα μεσα της σεζον αλλα οταν δινεις 200 χιλιαρικα για βασικο στοπερ ποσες ειναι οι πιθανοτητες να βρεις κατι καλυτερο,ειδικα σε μια περιοδο που το ονομα ΠΑΟΚ δεν ηταν και το καλυτερο δυνατο στην αγορα των μανατζερ και των παικτων.
το ιδιο ισχυει και με την περιπτωση κουμαλο. δωσαμε 2-2,5 κατοσταρικα και πονταραμε σε ενα στοιχημα ενος παιδιου δανεικου απο μια καλη ομαδα της πρεμιερ.δενμας βγηκε αλλα οπου φτωχος και η μοιρα του.
η πιο πετυχημενη για μενα μεταγραφη του καλοκαιριου ο λορενς που με το παθος του και την εμπειρια του ξεχωριζε.
εκεινον τον καιρο γκρινιαξαμε , βρισαμε , φωναξαμε για εκεινες τις επιλογες αλλα βλεποντας τα πραγματα σημερα μετα απο καιρο και με πιο κρυο το κεφαλι,μπορεις να κατηγορησεις γιατι δεν πετυχαν οι μεταγραφες οταν δεν υπηρχε μαρουλι στην τσεπι?

ερχετε ο χειμωνας του ΄13 και ο ΄΄γκαυλωμενος΄΄ Ιβαν αποφασιζει να ριξει καποια χρηματα με στοχο να παρει το κυπελο.
φερνει λοιπον στην ομαδα τους ιτανζ,σιντεφελτ,κατσουρανη,ολισε,καμαρα και τον 33χρονο βουκιτς ως προσωπικη επιλογη αν και τα τοτε εργομετρικα του ηταν σαν του Πια το βραδυ που περνουσε το ενα κοκκινο φαναρι μετα το αλλο.
6 παικτες που λογιζονται για βασικοι σε μεταγραφικη περιοδο ιανουαριου... ελα νιμου στον τοπο σου αλλα απο την στιγμη που ο ιβαν δεν ειχε την διαθεση να βαλει λεφτα το καλοκαιρι και αφου δεν ειχε υπομονη να περιμενει για χτιστει η ομαδα το επομενο καλοκαιρι και του μπηκε η ιδεα να παρει το κυπελλο τι να πεις

για τα λεφτα που δαπανηθηκαν τον χειμωνα δεν μπορει να πει κανεις οτι οι επιλογες στην πλειοψηφια τους δεν ηταν σωστες.
παικτες οπως ο κατσουρανης,ο σιντεφελτ,ακομα ακομα και ο καμαρα προσφεραν και καταφεραμε να βγουμε στα προκριματικα του τσου λου. αρα η χρονια δεν μπορει να θεωρηθει επ ουδενι αποτυχημενη

to be continued
Άβαταρ μέλους
koylispontios
Δημοσιεύσεις: 583
Εγγραφή: Δευ 03 Μαρ 2014, 11:01

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από koylispontios »

Μετά την ρύθμιση των χρεών και τις χθεσινές επαφές στην Μόσχα
θέλω από τον Ιβάν να προχωρήσει άμεσα στις μεταγραφές Ζαγόρ,Καιλή
από την πρώην συγκυβέρνηση στην νην για να σκάσουν αυτοί που μας δούλευαν
ψιλό γαζί τόσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από eorptol »

θα τα χωσει στον εθνικο αλεξανδρουπολης αν παρει το λιμανι της αλεξανδρουπολης :):)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 09 Απρ 2015, 18:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
Δημοσιεύσεις: 33766
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δώστε ποζατζιδη στον Πανιώνιο θύματα..βλ υποθεςη προπονητης τους -ελε.Λες και δεν τα ξέρατε ..

Κάτι τετοια με κάνουν να απορώ για τη λογική των ηγετών μας
Άβαταρ μέλους
Karelias
Δημοσιεύσεις: 3601
Εγγραφή: Πέμ 23 Δεκ 2010, 19:14

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Karelias »

Trilofiotis έγραψε:Ακριβώς έτσι, αλλα και αντιστρόφως! Όλα ένας φαύλος κύκλος ειναι.

Επιρρεάζεται απο όλα το φόρουμ, στο οποίο ανακυκλώνονται οι ίδιες αντιπαλλότητες μεταξύ μας, θρέφονται με το παραμικρό και ξαναγυρνάνε ακόμα δυνατότερες πάνω μας και κατα προέκταση στην ομάδα. Αντι να εκτονώνεται η σάπια κατάσταση εδω μέσα δηλαδή, γίνεται εντονότερη.

Αυτο ακριβώς προσπαθούσα χθες να δώσω σε κανα 2 παιδιά να καταλάβουν, μάταια.
Ε, κάνεις λάθος.
Αν έχεις την εντύπωση ότι αυτό συμβαίνει, επειδή κάποιοι τύποι γράφουν σε ένα φόρουμ
κάπου παίρνεις αυτό το πράγματα πολύ σοβαρά και δεν κάνει, γιατί στην τελική δεν είναι και τόσο.

Η ομάδα έχει πολλά, μα πάρα πολλά σοβαρότερα προβλήματα απ την αντανάκλαση που έχουν τα ποστ ενός φόρουμ.
Και μάλιστα ενός φόρουμ που είναι απ τα ηπιότερα που υπάρχουν στην πιάτσα κι αφορούν τον ΠΑΟΚ.
Αν σε μια κλίμακα το 1 είναι το σοβαρότερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ, αυτό που αναφέρεις είναι σε ένα νούμερο κοντά στο τρισεκατομύριο.
Μην τρελένεστε λοιπόν.
Σιγά τα ωά, σβήστρα υπάρχει, προθυμία υπάρχει, δεν έγινε και τίποτα.
Άβαταρ μέλους
mpouJr
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: Δευ 09 Δεκ 2013, 05:27

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από mpouJr »

MANIAKOS έγραψε:Δώστε ποζατζιδη στον Πανιώνιο θύματα..βλ υποθεςη προπονητης τους -ελε.Λες και δεν τα ξέρατε ..

Κάτι τετοια με κάνουν να απορώ για τη λογική των ηγετών μας
Κρατα το αυτο θα τα πουμε για την λογικη του να δωσεις τον ποζα στον νιονιο (τζαμπα) περιπου στα μεσα ιουλη :twisted:

Στην αναλυση του ντεσπε δεν μπορω να καταλαβω πως βγαζει λαθος τον ιβαν αλλα τεσπα....
Εκτος απο τις 2 δικες του επιλογες (οπως ξερουμε) Βουκιτς ως παικτη κ Στεφενς (προπονητη) που για μενα ηταν τρομερα καλες κινησεις για "αμπαλο" μεγαλομετοχο σε ολα τα υπολοιπα στο μονο που του ριχνω ευθυνη ειναι στο οτι δεν εκανε οτι κ με το οικονομικο κομματι της ΠΑΕ να τα αναθεσει ολα σε δικα του εμπιστα ατομα η τουλαχιστον σε δικες του επιλογες.
Αν αναλογιστουμε οτι τον Τζακ τον διαλεξε η Μαρια (γιατι ναι μεν πηρε το οκ απο τον ιβαν αλλα αυτη το αποφασισε) κ εν συνεχεια (ελπιζουμε) οτι τις κρισιμες επιλογες θα τις κανουν αυτοι οι 2 νομιζω οτι μετα απο 3 χρονιες μαθανε απο τα λαθη τους.
Κρισιμη ειναι η επομενη διμηνια για τα παντα,ελπιζω (οπως ολοι νομιζω) το θεμα προπονητη/τδ να ειναι τελειωμενο ηδη (πληροφοριες απο το υπερπεραν λενε οτι ειμαστε στο τελικο σταδιο των διαπραγματευσεων) κ ενω η ομαδα θα δινει τον δικο της αγωνα για την πρωτη θεση στα πλει-ωχ αυτοι οι 2 να εχουν καταληξει στο τελος των πλει-ωχ τι προβληματα εχει σε αγωνιστικο επιπεδο η ομαδα κ τι ακριβως ενισχυση θελει,ουτοπικο θα μου πει καποιος αλλα ουτοπικο ηταν κ το να δω τον ΠΑΟΚ ξεχρεωμενο μεχρι τελευταιας δεκαρας....
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από desperando »

mpouJr έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Δώστε ποζατζιδη στον Πανιώνιο θύματα..βλ υποθεςη προπονητης τους -ελε.Λες και δεν τα ξέρατε ..

Κάτι τετοια με κάνουν να απορώ για τη λογική των ηγετών μας
Κρατα το αυτο θα τα πουμε για την λογικη του να δωσεις τον ποζα στον νιονιο (τζαμπα) περιπου στα μεσα ιουλη :twisted:

Στην αναλυση του ντεσπε δεν μπορω να καταλαβω πως βγαζει λαθος τον ιβαν αλλα τεσπα....
Εκτος απο τις 2 δικες του επιλογες (οπως ξερουμε) Βουκιτς ως παικτη κ Στεφενς (προπονητη) που για μενα ηταν τρομερα καλες κινησεις για "αμπαλο" μεγαλομετοχο σε ολα τα υπολοιπα στο μονο που του ριχνω ευθυνη ειναι στο οτι δεν εκανε οτι κ με το οικονομικο κομματι της ΠΑΕ να τα αναθεσει ολα σε δικα του εμπιστα ατομα η τουλαχιστον σε δικες του επιλογες.
δεν καταλαβες γιατι δεν περασα ακομα στο δευτερο ετος.
εκει που κυρια απαιτηση του ιβαν ηταν οι ελληνες διεθνης.
συν το πιο παραδοξο ποδοσφαιρικο γεγονος οπου τρεις συνεχομενες χρονιες στις μεταγραφες του χειμωνα πεφτουν περισσοτερα φραγκα απ οτι στις καλοκαιρινες
Άβαταρ μέλους
mpouJr
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: Δευ 09 Δεκ 2013, 05:27

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από mpouJr »

Χριστος Ανεστη καταρχην :D
Επειτα πως μπορεις να λες οτι ειναι επιδιωξη του μεγαλομετοχου κ οχι του τδ (τρομαρα του)?
Δεν ειναι καθολου παραδοξο νομιζω αν καλοσκεφτεις οτι περιπου στον Δεκεμβρη (πανω κατω) ξερει η εκαστοτε ομαδα τα εσοδα απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις.....αν προσθεσεις κ τους εναπομειναντες στοχους νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα ποσα ακριβως θα ξοδεψεις....η τουλαχιστον ποσα μπορεις να ξοδεψεις χωρις να εχεις "προβλημα".
Φυσικα θα ηθελα να προσθεσω οτι αν φετος 15 Μαη ανακοινωθουν ΤΔ/Προπονητης κ 2 παικτες (εστω προσυμφωνα) θα μπορουμε να πουμε οτι αλλαξαμε επιπεδο αλλα αν κ Ανασταση σημερα εχω παψει να ελπιζω σε θαυματα :D
τσιριγώτης
Δημοσιεύσεις: 2769
Εγγραφή: Τρί 11 Φεβ 2014, 19:54
Τοποθεσία: Κύθηρα

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Πολλές αλήθειες.
Άβαταρ μέλους
stelyk
Δημοσιεύσεις: 5045
Εγγραφή: Τετ 23 Ιαν 2008, 20:42
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από stelyk »

Iβαν τι φαση?? διαβασες την αναλοινωση του λαγου??? συμμαχιες κατα τα αλλα με χανουμια και βαζελες ε???
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτούς τους βαζελους η γαβροεπο τους έχει,λόγω χρεων φακέλου κλπ στο χέρι
Άβαταρ μέλους
K_geo
Δημοσιεύσεις: 17929
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από K_geo »

βάλε ρε Ιβάναρε δυο μύρια να αγοράσουμε ένα αξιοπρεπέστατο δεξί εξτρέμ να σε χαρώ ρε τεμέτερον. άντε.

σου έχω και πρόταση. σε άλλο...τόπικ φυσικά! :) :)
Άβαταρ μέλους
K_geo
Δημοσιεύσεις: 17929
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από K_geo »

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να τελειώνουν άμεσα με το ζήτημα των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο, γι' αυτό και το πρωί της Δευτέρας (20/4) ο φοροτεχνικός του Δικεφάλου βρέθηκε στην αρμόδια ΦΑΕ. Ο κ. Πανοζάχος πήρε διευκρινίσεις και ενημερώθηκε ότι από τις 22 Απριλίου, δηλαδή από την προσεχή Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταθέσει αίτηση για υπαγωγή στο νέο νόμο. Αρα, μέσα στις επόμενες δύο μέρες η ΠΑΕ θα προχωρήσει και στην απόσυρση των προσφυγών που αφορούν τις οφειλές από τα δικαστήρια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που γίνονται τα 10,4 εκ. ευρώ που απαιτούνται για να "καθαρίσει" ο Δικέφαλος θα έχουν καταβληθεί από τον Ιβάν Σαββίδη μέχρι τις 28 Απρίλη, μία μέρα μετά την γενική συνέλευση της ΠΑΕ κατά την οποία θα προκηρυχθεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.


:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”