31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Μακάρι το επόμενο δίμηνο να είναι το καλύτερο της καριέρας του. Να έχει την απόδοση του Pique ως CB και του Dani Alvez ως αριστερό μπακ. Για το καλο της ομάδας. Μόλις τελειώσουν τα play off όμως ότι και να γίνει τον πούλο...
- kazampoukou
Εεεε ενταξει...ψυχολογο εχει το φορουμ? Να κανουμε μια ψυχαναλυση ομαδικη , ατομικη και τουμπαλι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ειναι δυνατον ενας που εχει αγωνιστει στο επιπεδο του Γεωργιαδη να προτιμησει τον Τζαβελλα για το κεντρο της αμυνας ενω ειναι υγιης ο Παπατζον...πειτε μου εναν λογο, μονο εναν!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! Τι να σου πω και τι να αναλυσουμε ρε Γ.Χ...ο Θεος και η ψυχη σου αγορι μου

και εγω περιμένω (ή καλύτερα, πιστεύω) πολλά απο τον Παπατζόν, αλλά το λάθος του στην Κομοτηνή ήταν.... κάπως....
πιστεύω ότι στο β' ο τζαβέλλας θα παει αριστερά και ο Παπατζόν θα μπει στη θέση του (επιβαρυμένου) Ράτς.
πιστεύω ότι στο β' ο τζαβέλλας θα παει αριστερά και ο Παπατζόν θα μπει στη θέση του (επιβαρυμένου) Ράτς.
- kazampoukou
Συμφωνω Κ γεο...αλλα προτιμω να βλεπω παιχτες στην φυσικη τους θεση και παιχτες με θεληση και μη κορεσμενους, με καποια προοπτικη. Λαθη θα κανουν ολοι, το ποδοσφαιρο ειναι παιχνιδι των λαθων...οποιος κανει τα λιγοτερα με την μικροτερη βαρυτητα, κερδιζει-βεβαιως και η τυχη παιζει τον ρολο της-. μακαρι να δικαιωθει και ο προπονητης και ο παιχτης και να εχουν ολα θετικη εξελιξη για την ομαδα μας! Τον Τζαβελλα δεν τον πηγαινα ποτε σαν παιχτη και τον θεωρω λιγο για ομαδες που διεκδικουν συμμετοχες στην Ευρωπη και εγχωριους τιτλους...αν καταφερει και με διαψευσει θα με κανει χαρουμενο και θα του αναγνωρισω την μεταμορφωση του...μακαρι!!!!
- back in black
Μέχρι να κάνει τη μ@λ@κι@ δεν ήταν κακός.Δυστυχώς όμως αυτός είναι Τζαβέλας, έχει τη μ@λ@κί@ στο τσεπακι του και δεν ξέρεις σε ποιά φάση θα τη βγάλει. Περα όμως απο αυτό η τακτική του κραξίματος σε δικό μας παίκτη απο το πρώτο άγγιγμα της μπαλας, αποτελειώνει τον παικτη (που στο κατω-κάτω δεν φταίει αυτός που παιζει αλλά αυτοι που τον επελεξαν και συνεχιζουν να τον επιλέγουν) και αποσυντονιζει την υπολοιπη ομάδα.
Και όμως: δε είναι λίγοι που πιστεύουν το αντίθετο.
Δηλ. το κράξιμο εμψυχώνει τον παίκτη και βοηθα την ομάδα να βρίσκει τα πατήματα της.
Δηλ. το κράξιμο εμψυχώνει τον παίκτη και βοηθα την ομάδα να βρίσκει τα πατήματα της.
- thanos-xanthi
καλος στο υπολοιπο του αγωνα
αλλα στα σεντερ μπακ ενα τετοιο χοντρο λαθος φαινεται
αλλες φορες μπορει και να κοστισει
μονος του εβαλε την ξανθη ξανα στο παιχνιδι
αλλα στα σεντερ μπακ ενα τετοιο χοντρο λαθος φαινεται
αλλες φορες μπορει και να κοστισει
μονος του εβαλε την ξανθη ξανα στο παιχνιδι
- Amon Tobin
Μακάρι να είναι μονίμως στους κορυφαίους μέχρι το τέλος της σεζον.Αυτό βέβαια για μένα δεν είναι ικανό να αλλάξει κάτι.Ειναι ΝΤΡΟΠΗ για τον ΠΑΟΚ,αυτό το ...... να ξαναφοράει την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.
Να φανταστω οτι ο ΓΧ σαν δίκαιος προπονητης στο επόμενο θα τον αφήσει εκτος αποστολής όπως έκανε με Παπατζόν.
Περιμένω με ανυπομονησία να δώ τι θα σκαρφιστεί ο Σταύρακας κ οι συν αυτώ για να τον καλύψει.
Πλέον το παραδέχομαι είμαι εμπαθής με τον συγκεκριμένο αλλα μετά την Τρίπολη έχει πεθάνει για μένα...
Να φανταστω οτι ο ΓΧ σαν δίκαιος προπονητης στο επόμενο θα τον αφήσει εκτος αποστολής όπως έκανε με Παπατζόν.
Περιμένω με ανυπομονησία να δώ τι θα σκαρφιστεί ο Σταύρακας κ οι συν αυτώ για να τον καλύψει.
Πλέον το παραδέχομαι είμαι εμπαθής με τον συγκεκριμένο αλλα μετά την Τρίπολη έχει πεθάνει για μένα...
δηλωσεις Γεωργιαδη
Ο Τζαβέλλας ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα, έκανε όμως το πιο μεγάλος λάθος. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν οι αποδοκιμασίες, δεν ξέρω καν το λόγο. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Ζητώ σύνεση και λογική από όλους".
μας τρολαρεις,ετσι;
Ο Τζαβέλλας ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα, έκανε όμως το πιο μεγάλος λάθος. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν οι αποδοκιμασίες, δεν ξέρω καν το λόγο. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Ζητώ σύνεση και λογική από όλους".
μας τρολαρεις,ετσι;
- hasio_john
Και όμως φίλε, ο Τζαβέλας σήμερα (εκτός της μ@λακίας που έκανε), ήταν πάρα πολύ καλός στα καθήκοντά του!
Και μετά από το λάθος, ήταν θετικός!
Υ.γ. ΔΕΝ το πάω καθόλου, αλλά να τα λέμε και σωστά όλα!
- Ekatnetworkltd
John σωστόςhasio_john έγραψε:Και όμως φίλε, ο Τζαβέλας σήμερα (εκτός της μ@λακίας που έκανε), ήταν πάρα πολύ καλός στα καθήκοντά του!