Πριν κανά τρίμηνο, ακαδημία που (την πληρώνουμε να) συνεργάζεται μαζί μας, έδωσε παίκτη στον γάβρο...
Ο τερματάς ο Στρέζος πώς χάθηκε?...

Εάν εντός 15 λεπτών δεν ανακαλέσεις θα ξαναφάς πόδι. Και εάν επιμένεις να σου δημοσιεύσω το προηγούμενο σχόλιό σου, τότε θα δημοσιευτεί και το ποδάρι που θα φας θα είναι οριστικό.chris.paok.mytilene έγραψε:Dinos_Liverpool έγραψε:Καλά, εάν νομίζεις ότι με προσταγές θα βγάλεις κάτι, πλανάσαι πλάνην οικτράν!chris.paok.mytilene έγραψε:...
Δημοσιεύστε το πρώτο ποστ
Μην επιμένεις, προσπαθώ να σε προστατέψω!
Αν λες τους παοκτσήδες παοκια καταλαβαίνει κανείς τι οπαδός του ΠΑΟΚ είσαι
Ναι, τους λέω Παόκια χαιδευτικά, εδώ και καμιά 15αριά χρόνια που το πρωτοάκουσα. Μ' άρεσε και το υιοθέτησα. Τέτοιος οπαδός είμαι κι αν σου αρέσει! Υπάρχει κανένα πρόβλημα;
Και φυσικά θα σε προστάζω εδώ υποθέτω ότι είσαι για να υπηρετείς και όχι για να βάζεις τιμωρίες .......
Θα με προστάζεις; Εδώ είμαι για να υπηρετώ; Τι λες, ρε μεγάλε; Δεν υπηρετώ! Εξυπηρετώ και βοηθώ. Μάζεψε την γλώσσα σου, σε παρακαλώ πολύ!
κάνε το ξεπλένει = σπαταλά άσκοπα προς ιδίον συμφέρον , και δημοσίευσέτο
άσε τον κόσμο να κρίνει ..... για τα δικά σου τα εξηγώ άλλωστε .......
ΑΑΑΑ απαράδεκτες οι ανασκευαστικές δηλώσεις του βοσκού έπεσε πολύ στην υπόληψή μου
και κάτι ακόμα Αν και συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με τον Αστροναύτη είχε ποινή μια βδομάδα νομίζω,...
2 μέτρα και 2 σταθμά ;
Πες μου μία φορά που είδες τον αστροναύτη να αντιμιλάει.