Τον Λορια αποτι ξερω τον εχει κλεισει η κουλα............sporos123 έγραψε:Ναι μεν αλλα.Καλος ο Λορια,ψηλος με πολυ καλα ρεφλεξ,καλες εξοδους και μετριος στα ποδια.Στο μεταξυ μας ματς στον Α γυρο ηταν πολυ κακος παντως.Θεωρω ομως οτι υπαρχουν καλυτερες περιπτωσεις απο Ελλαδα,οπως Μεγερι,Ραφαελ και Βελλιδης..
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Νομιζω οτι η κουλα θελει η εχει συμφωνησει με Μεγερι...
- ΑποστόληςΑ
- GiorgosAtha
Μια χαρά τέρμα για αναπληρωματικός είναι ο Loria.
Έμπειρος, φτηνός, διεθνής με γνώση του πρωταθλήματος, του που έρχεται και ποιος θα είναι ο ρόλος του.
Αυτού του τύπου τις μεταγραφές (Χαρίσης, Κοροβέσης, Loria) δεν χρειάζετε προπονητής για να τις κάνεις, ούτε καν ΤΔ καλά καλά.
Όπως έχω γράψει...
ΥΣ. Μόνο σαν αστείο μπορώ να λάβω την περίπτωση Megyeri... Αν θεωρείτε ο Loria μέτριος, ο Ούγγρος είναι για κάνα 5χ5 για να περνά η ώρα!
Έμπειρος, φτηνός, διεθνής με γνώση του πρωταθλήματος, του που έρχεται και ποιος θα είναι ο ρόλος του.
Αυτού του τύπου τις μεταγραφές (Χαρίσης, Κοροβέσης, Loria) δεν χρειάζετε προπονητής για να τις κάνεις, ούτε καν ΤΔ καλά καλά.
Όπως έχω γράψει...
GiorgosAtha έγραψε:Ο προπονητής που θα έρθει, αν είναι σοβαρός και αν δεν χάσουμε παίχτες που λογίζονται ως βασικοί, λογικά δεν θα ζητήσει πάνω από 4-5 παίχτες που από αυτούς οι 3-4 -βαριά βαριά- να είναι εντεκαδάτοι.
Οπότε είναι σωστό και λογικό να κλείσεις τρύπες κυρίως αναπληρωματικών και rotation ακόμα και με παίχτες που δεν λογίζονται ως "επιλογές του προπονητή" -άρα δεν χρειάζεσαι την συγκατάθεση του- αλλά θα μπορεί ο εκάστοτε προπονητής να χρησιμοποιήσει και να πάρει θετικά πράγματα από αυτούς.
ΥΣ. Μόνο σαν αστείο μπορώ να λάβω την περίπτωση Megyeri... Αν θεωρείτε ο Loria μέτριος, ο Ούγγρος είναι για κάνα 5χ5 για να περνά η ώρα!
Ενας σοβαρος προπονητης κοιταει μεχρι και τον τελευταιο παικτη, που το ειδες να γινονται τετοιου ειδους μεταγραφες χωρις προπονηητη>
- GiorgosAtha
Αν ήταν έτσι κάθε ομάδα θα έπρεπε κάθε φορά που έπαιρνε κάποιον προπονητή να κάνει από 15 έως 20 μεταγραφές. Επίσης κάθε ομάδα που έχει υπηρεσιακό (ή προς διώξιμο) προπονητή θα σταματούσε κάθε διαπραγμάτευση με οποιοδήποτε παίχτη και οι κλεισμένες μεταγραφές θα ακυρώνονται μέχρι να βρει κανονικό προπονητή.Dimg4 έγραψε:Ενας σοβαρος προπονητης κοιταει μεχρι και τον τελευταιο παικτη, που το ειδες να γινονται τετοιου ειδους μεταγραφες χωρις προπονηητη>
Αν το ψάξεις θα δεις ότι τέτοιου είδους μεταγραφές (δεύτερης γραμμής) γίνονται σε όλο τον πλανήτη από όλες τις ομάδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 23 Μαρ 2015, 15:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
''τα κλειδια στο στεφενς..''
''τα κλειδια στο σιτσιακοφ''
''τα κλειδια στον αγγελαρα''
οταν αυτα γαμημενα τα κλειδια τα παρει ΠΑΟΚ και λειτουργησει οπως πρεπει ,τοτε ισως κανουμε ενα βημα μπροστα.... για να σκουπισεις ταλεντα κ παικτες απο ελλαδα δεν χρειαζεται κανενα οκ απο κανενα προπονητη... για να παρει ο ΠΑΟΚ τον γιαννιωτα-βιγιαφανεζ-γουτα-α8ανασιαδη δεν χρειαζεται προπονητης..
ο προπονητης 8α συμφωνησει σε 3-4 τελικες και βασικες επιλογες...
''τα κλειδια στο σιτσιακοφ''
''τα κλειδια στον αγγελαρα''
οταν αυτα γαμημενα τα κλειδια τα παρει ΠΑΟΚ και λειτουργησει οπως πρεπει ,τοτε ισως κανουμε ενα βημα μπροστα.... για να σκουπισεις ταλεντα κ παικτες απο ελλαδα δεν χρειαζεται κανενα οκ απο κανενα προπονητη... για να παρει ο ΠΑΟΚ τον γιαννιωτα-βιγιαφανεζ-γουτα-α8ανασιαδη δεν χρειαζεται προπονητης..
- GiorgosAtha
Το αυτό χ2Demir έγραψε:για να σκουπισεις ταλεντα κ παικτες απο ελλαδα δεν χρειαζεται κανενα οκ απο κανενα προπονητη... για να παρει ο ΠΑΟΚ τον γιαννιωτα-βιγιαφανεζ-γουτα-α8ανασιαδη δεν χρειαζεται προπονητης..

Ελευθερος στις 30/06/2015
http://www.transfermarkt.co.uk/marco-fa ... eler/67685
[youtube]03wzRusGins[/youtube]
http://www.transfermarkt.co.uk/marco-fa ... eler/67685
[youtube]03wzRusGins[/youtube]
Λορια μάλιστα
Πάμε στο τοπικ τι έφταιξε για την αποτυχία της σεζόν 2015 2016
- Kostomanolis
Αφου ο Ιβαν λογικα δεν θελει τον Ιτανζ θα χρειαστουμε καποιον πισω απο τον Γλυκο. Αλλα δεν ξερω αν αυτος ο καποιος θα επρεπε να ειναι ο Λορια. Ειλικρινα σαφη αποψη δεν εχω, αλλα σε 2 ματς με ματς και Πανθρακικο καλος μου φανηκε... Αν και εμεις ειμαστε και ασφαλες δειγμα....
εγω δεν εχω τοσο πια κακη αποψη για τον συγκεκριμένο. βεβαια δεν εχω και ιδιαίτερα θετική. ουτε κρυο ουτε ζεστη ενα πραγμα.MANIAKOS έγραψε:Λορια μάλιστα

Αρα δε μας κανει,παμε παρακατω.K_geo έγραψε:εγω δεν εχω τοσο πια κακη αποψη για τον συγκεκριμένο. βεβαια δεν εχω και ιδιαίτερα θετική. ουτε κρυο ουτε ζεστη ενα πραγμα.MANIAKOS έγραψε:Λορια μάλιστα
Πάμε στο τοπικ τι έφταιξε για την αποτυχία της σεζόν 2015 2016![]()
δεν ειπα δεν μας κάνει. αλλα ούτε οτι μας κάνει.
το κακό είναι ότι δεν θα έχουμε ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε με μεγαλύτερη προσοχή τούδε και στο εξής, καθώς ο οφης δεν παιζει πια....

το κακό είναι ότι δεν θα έχουμε ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε με μεγαλύτερη προσοχή τούδε και στο εξής, καθώς ο οφης δεν παιζει πια....