συμφωνω και επαυξάνω σε αυτο.desperando έγραψε:και αν θελετε την αποψη μου,τον μεγαλυτερο πολεμο αυτη τη στιγμη στην παε τον κανουν συγκεκριμενοι ελληνες μεγαλομανατζερ γιατι ο ΠΑΟΚ εχει αποφασισει να κινειται διαφορετικα στις αγορες παικτων με αποτελεσμα η μια απο τις δυο ομαδες που βαζουν χρημα στην ελλαδα να μην συνεργαζετε μαζι τους.
Άγγελος Αναστασιάδης (II)
Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)
νικολα μου το κακο ειναι οπως διαπιστωνω και στο λιγο που διαβαζω τωρα οτι αυτο το κεφαλαιο δεν θα κλεισει ποτε...τα αποδυτηρια δεν τα μαζεψε τα σκατωσε τελειως με παιδια και αποπαιδια, με διαχειρισεις παιχτων κλπ...η μονη θετικη κινηση ηταν η αποπομπη των 2 τσομπανοσκυλων αλλα και αυτα τα βλεπω να επιστρεφουν...εχουν βαθιες ριζες βλεπεις...nikolasf έγραψε:Σέρρα δεν ήταν κατάλληλος από την αρχή. Δεν φταίει αυτός, αυτός είναι. Απλά έπρεπε να έρθει και να τελειώσει τη χρονιά για τους εξής λόγους:Sera4 έγραψε:μη λυπασαι καθολου νικολα μου υγεια και ευτυχια να χει ο ανθρωπος και μακρια απο τον ΠΑΟΚ μας απλα τα πραγματα...τον εζησα 5 χρονια...οι πικρες που με εδωσε πολλαπλασιες των χαρων....
1) για να περάσει η ασθένεια "τί θα έκανε ο ΑΑ" που με την τώρα εξέλιξη αυτή θα μας στοιχειώνει για πάντα.
2) για να συμμαζέψει τα αποδυτήρια, όπως μόνο αυτός μπορεί, αλλά για μένα τρυπήθηκε άγρια, σε μια εποχή και με τρόπους που δεν μπορεί λόγω παλαιών αντιλήψεων και σαθρής διοίκησης να αντιμετωπίσει.
3) Έστω για λίγο μπόρεσε να μας κάνει να ονειρευτούμε και να δούμε τί είναι ικανή αν θέλει να κάνει η ομάδα!
Μόνο για το τελευταίο τον ευχαριστώ εγώ που τον αμφισβήτησα από την αρχή!
οσο γι αυτο που μας εδειξε ηταν απλα μια οφθαλμαπατη...που λογω της μεγαλης διψας στην ερημο του πρωταθληματος βλεπαμε οτι πιναμε νερο απο την πηγη και οχι ουρα απο τα ουρα της καμηλας μας...ηταν τοσο μεγαλη η διψα μας που βγαζαμε πρωταθλητη στις 9 αγωνιστικες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 16 Μαρ 2015, 18:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
K_geo έγραψε:συμφωνω και επαυξάνω σε αυτο.desperando έγραψε:και αν θελετε την αποψη μου,τον μεγαλυτερο πολεμο αυτη τη στιγμη στην παε τον κανουν συγκεκριμενοι ελληνες μεγαλομανατζερ γιατι ο ΠΑΟΚ εχει αποφασισει να κινειται διαφορετικα στις αγορες παικτων με αποτελεσμα η μια απο τις δυο ομαδες που βαζουν χρημα στην ελλαδα να μην συνεργαζετε μαζι τους.
δηλαδη με λιγα λογια συμφωνειτε κι οτι παικτες που ανηκουν σε συγκεκριμμενο μανατζερ και ανηκουν στην
ομαδα μας θα μπορουσαν να κανουν πραγματα που βλαπτουν την ομαδα ωστε να κερδισει ο μανατζερ;;
Το ότι δεν θα κλείσει ποτέ είναι το μεγάλο λάθος Σέρρα .... Έπρεπε να μείνει και να αντικατασταθεί από κανονικό προπονητή!!!
Για μένα όλα τα άλλα είναι λάθος!!! Λάθος που διαιωνίζεται και σε αυτό δεν φταίει ο ΑΑ
Εμείς αναλωνόμαστε σε αυτό και η αιτία μας διαφεύγει!
Για μένα όλα τα άλλα είναι λάθος!!! Λάθος που διαιωνίζεται και σε αυτό δεν φταίει ο ΑΑ
Εμείς αναλωνόμαστε σε αυτό και η αιτία μας διαφεύγει!
Αυτα δε μπορω να καταλαβω. Μπορεις ρε νικολα να μου εξηγησεις τι σημαινει "για να συμμαζέψει τα αποδυτήρια, όπως μόνο αυτός μπορεί". Ελεος με αυτους τους γενικολογους μυθους.nikolasf έγραψε:
2) για να συμμαζέψει τα αποδυτήρια, όπως μόνο αυτός μπορεί, αλλά για μένα τρυπήθηκε άγρια, σε μια εποχή και με τρόπους που δεν μπορεί λόγω παλαιών αντιλήψεων και σαθρής διοίκησης να αντιμετωπίσει.
Μπορει εγω να ειμαι βλακας, αλλα ας μου εξηγησει καποιος τι ακριβως σημαινει "συμμαζευω τα απδυτηρια" και τι ειναι αυτο που μονο αυτος μπορει να κανει. Α, και ποτε ακριβως το εκανε αυτο στο παρελθον και ειναι αποδεδηγμενο.
@παοκαρας 23
εγω περισσοτερο πιστευω (αν οχι εξ ολοκληρου) αυτο γινεται μεσω φιλων αρδ.
ενας ποδοσφαιριστης εξαιρετικα δυσκολα να δεχτει να βαλει σε "κινδυνο" την καριερα του εξ αιτιας τερτιπιων του μανατζερ του. αλλο πχ να μην παιζει σε ολους τους αγωνες και αλλο να προπονειται με την κ20 ή και καθολου. εχει συμβολαιο, ειδικα στον ΠΑΟΚ το πληρωνεται καθε μια του μηνα, μλκς θα ειναι να χασει τετοια οικονομική ευχαίρια.
εγω περισσοτερο πιστευω (αν οχι εξ ολοκληρου) αυτο γινεται μεσω φιλων αρδ.
ενας ποδοσφαιριστης εξαιρετικα δυσκολα να δεχτει να βαλει σε "κινδυνο" την καριερα του εξ αιτιας τερτιπιων του μανατζερ του. αλλο πχ να μην παιζει σε ολους τους αγωνες και αλλο να προπονειται με την κ20 ή και καθολου. εχει συμβολαιο, ειδικα στον ΠΑΟΚ το πληρωνεται καθε μια του μηνα, μλκς θα ειναι να χασει τετοια οικονομική ευχαίρια.

Δεν ήθελα να έρθει.
Δεν ήθελα κ να φύγει πριν τελειώσει τη χρονια.
Φαίνεται όμως ότι τα έκανε πολύ μαντάρα.
Ελπίζω μαζί του να φύγει η λογική κ η νοοτροπία που τον έφερε.
Δεν ήθελα κ να φύγει πριν τελειώσει τη χρονια.
Φαίνεται όμως ότι τα έκανε πολύ μαντάρα.
Ελπίζω μαζί του να φύγει η λογική κ η νοοτροπία που τον έφερε.
- desperando
- Επικοινωνία:
το μεγαλο προβλημα ειναι ο ιβανsourmenetes έγραψε:Εστω οτι η μια πλευρα ειναι αυτη...και πιθανον να ειναι αυτη..ολοι οι υπολοιποι ου βρισκονται στον ΠΑΟΚ κανανε ποτε την αυτοκριτικη τους???
αυτος κακος στραβος αναποδος ειναι τριτος στη σειρα που φευγει και φευγει σχεδον την ιδια χρον.στιγμη.
Ας ελπισουμε ο επομενς να κατσει κανενα διχρονο μπας και δουλεψει με την ομαδα.
ναι μας εσωσε ναι μπορει αν πληρωσει τα χρεη να τον μνημονευουμε αλλα το ολο προβλημα μεχρι σημερα με την ομαδα που δεν εμπνεει τον ΠΑΟΚτση ειναι αυτος,η αμπαλοσινη του και ο ποντιοσοβιετικος τροπος συμπεριφορας του.
επιτελους ας αφησει τους ανθρωπους τους οποιους πληρωνει (Τζακ) να παρουν τις αποφασεις και να κριθουν γι αυτες
οσο για τους τρεις τελευταιους προπονητες οι οποιοι απαμακρυνθηκαν στον δευτορο γυρο εγω δεν βλεπω κανενα κοινο στοιχειο.
ο δωνης απομακρυνθηκε γιατι εξ αρχης ηταν μη αρεστος στο κοινο του ΠΑΟΚ και μετα το θεμα με τον γκαρσια απλα το διαζηγιο ηταν θεμα χρονου,κατι που εγινε οταν απετυχε να φερει το κυπελο στον εκτος πραγματικοτητας ιβαν.
ο στεφενς απομακρυνθηκε για πολλους διαφορους λογους αλλα και εδω το κυριο λαθος ηταν του ιβαν
οσο για τον αγγελο τετοια στηρηξη στον ΠΑΟΚ δεν ειχε ποτε κανενας αλλς και με αυτα τα αποτελεσματα η επιλογη της απομακρινσης ηταν επιβεβλημενη
- paokovios1974
Μου δημιουργησες τις μεγαλυτερες προσδοκιες και μου εφερες την μεγαλυτερη απογοητευση.
Τελειωσε Οριστικα το κεφαλαιο Αγγελος προπονητης ΠΑΟΚ.
η Παναγια μαζι σου.
Μακαρι να ησουν εσυ μαζι με το βρυζα τα προβληματα του ΠΑΟΚ.
Τελειωσε Οριστικα το κεφαλαιο Αγγελος προπονητης ΠΑΟΚ.
η Παναγια μαζι σου.
Μακαρι να ησουν εσυ μαζι με το βρυζα τα προβληματα του ΠΑΟΚ.
κ γεο εγω για ενα συγκεκριμμενο παιχτη ειμαι σχεδον σιγουρος.οι πολλες συμπτωσεις ποτε δεν μου αρεσαν.επειδη ομως το θεμα ειναι 'επικινδυνο' καλυτερα να μην το συνεχισουμε.
για τους αρδ συμφωνω.εδω ο Κουλουρης(χωρις να υπονοω κατι περιεργο για το παλικαρι) ηταν σε πρωτοσελιδο της σπορτδαυ επειδη σκοραρε στην προπονηση.ειναι γνωστες σε ολους οι σχεσεις αρδ-μανατζερ.
ο συγκεκριμμενος ειδικα τους κανει οτι θελει..
για τους αρδ συμφωνω.εδω ο Κουλουρης(χωρις να υπονοω κατι περιεργο για το παλικαρι) ηταν σε πρωτοσελιδο της σπορτδαυ επειδη σκοραρε στην προπονηση.ειναι γνωστες σε ολους οι σχεσεις αρδ-μανατζερ.
ο συγκεκριμμενος ειδικα τους κανει οτι θελει..
- aisiodoksos
Παρολαυτα λογικη η παραπανω στηριξη του καθως μεχρι το Δεκεμβρη ειμασταν 1οι πραγμα που κανενας απο τους προκατοχους του δεν το ειχε κανει.
Τελος λοιπον παμε για αλλα ...καινουρια....η μηπως οχι
Τελος λοιπον παμε για αλλα ...καινουρια....η μηπως οχι

Η ικανότητά του για ισονομία και πειθαρχία στην ομάδα ήταν στα προσόντα του στο παρελθόν. Ένα παρελθόν όμως με διαφορετικές συνθήκες τόσο επικοινωνιακές, διοικητικές και άλλες. Τώρα το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά από αυτό που καταλαβαίνει ο ΑΑ. Στιβαρή διοίκηση δεν υπάρχει και υπάρχει και ένας ιδιοκτήτης που προς το παρόν πελαγοδρομεί!CCCP έγραψε:Αυτα δε μπορω να καταλαβω. Μπορεις ρε νικολα να μου εξηγησεις τι σημαινει "για να συμμαζέψει τα αποδυτήρια, όπως μόνο αυτός μπορεί". Ελεος με αυτους τους γενικολογους μυθους.nikolasf έγραψε:
Μπορει εγω να ειμαι βλακας, αλλα ας μου εξηγησει καποιος τι ακριβως σημαινει "συμμαζευω τα απδυτηρια" και τι ειναι αυτο που μονο αυτος μπορει να κανει. Α, και ποτε ακριβως το εκανε αυτο στο παρελθον και ειναι αποδεδηγμενο.
Σε ποια ακριβως ομαδα πρωταθλητισμου με μεγαλα ονοματα στο ροστερ εφαρμοσε ο ΑΑ ισονομια και πειθαρχια για να το καταλαβω και εγω; Αυτη η μανια μας να πλαθουμε μυθους εκει που δεν υπαρχουν λογω και μονο της ξηρασιας απο επιτυχιες δεν θα την καταλαβω ποτε.
- The_Stalker
Η απομάκρυνση του ΑΑ ήταν το αυτονόητο εδώ και καιρό, άργησε μάλιστα να γίνει.
Συμφωνώ με τον Sera, δεν νιώθω ότι οφείλω να τον ευχαριστήσω για κάτι, γιατί δεν έκανε τίποτα. Αντιθέτως, παραδίδει μια ομάδα προβληματική, χωρίς να έχει προωθήσει νέα παιδιά (εκτός του Τζανδάρη), χωρίς να παίζει με κάποια τακτική και με πρόβλημα στη φυσική κατάσταση όπως έχει φανεί από πολλά παιχνίδια. Ευτυχώς γλιτώσαμε το Ναζλίδη (με την ευκαιρία, κάποιοι ενοχλούνται και φωνάζουν για αλλόθρησκους στη διοίκηση αλλά για το ότι παιζόταν να φέρει ο ΑΑ ένα δηλωμένο σκουλίκι στην ομάδα δεν άκουσα τπτ).
Οι δηλώσεις του στον αποχαιρετισμό δείχνουν μικρότητα και τίποτα άλλο. Όσον αφορά την κυρία του, ας ασχοληθεί με την κουζίνα της και να αφήσει το ποδόσφαιρο στην άκρη.
Ελπίζω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να μήν ακούσω για ΑΑ προπονητή στον ΠΑΟΚ.
Τον ΓΧ δεν τον ήθελε κανείς. Όμως κανονικός προπονητής τώρα δεν ερχόταν στον ΠΑΟΚ. Και καλύτερα να ψάξουν ορθολογικά για ΤΔ και νέο προπονητή, χωρίς πίεση χρόνου. Ήθελα τον Ίβιτς μέχρι το τέλος της σεζόν. Despe έγραψες στο τόπικ του ΓΧ ότι αρνήθηκε ευγενικά ο Ίβιτς, το έχεις μάθει από κάπου; Αν είναι έτσι μπορούμε να δώσουμε μια (μικρή) δικαιολογία στη διοίκηση για την επιλογή ΓΧ.
Περιμένω από τον ΓΧ τα αυτονόητα, δηλαδή οι παίκτες στη θέση τους, ενίσχυση του κέντρου και κανα δυο τρόποι επιθετικής ανάπτυξης χωρίς "γιούργια στα κουλούρια". Δεν τον θεωρώ κατάλληλο, αλλά ελπίζω να διαψευστώ. Επίσης μην τον λέτε Μιχαλήτσο, δεν τον έχω δει ποτέ πιωμένο.
Τέλος, παρά το γεγονός ότι επανήλθε στις προπονήσεις, ελπίζω το καλοκαίρι ο Τζαβέλλας να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Η συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα την οποία ζημίωσε λόγω της προσωπικής του κόντρας με τον προπονητή, είναι τέτοια που επιβάλλεται να μην τον ξαναδούμε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Συμφωνώ με τον Sera, δεν νιώθω ότι οφείλω να τον ευχαριστήσω για κάτι, γιατί δεν έκανε τίποτα. Αντιθέτως, παραδίδει μια ομάδα προβληματική, χωρίς να έχει προωθήσει νέα παιδιά (εκτός του Τζανδάρη), χωρίς να παίζει με κάποια τακτική και με πρόβλημα στη φυσική κατάσταση όπως έχει φανεί από πολλά παιχνίδια. Ευτυχώς γλιτώσαμε το Ναζλίδη (με την ευκαιρία, κάποιοι ενοχλούνται και φωνάζουν για αλλόθρησκους στη διοίκηση αλλά για το ότι παιζόταν να φέρει ο ΑΑ ένα δηλωμένο σκουλίκι στην ομάδα δεν άκουσα τπτ).
Οι δηλώσεις του στον αποχαιρετισμό δείχνουν μικρότητα και τίποτα άλλο. Όσον αφορά την κυρία του, ας ασχοληθεί με την κουζίνα της και να αφήσει το ποδόσφαιρο στην άκρη.
Ελπίζω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να μήν ακούσω για ΑΑ προπονητή στον ΠΑΟΚ.
Τον ΓΧ δεν τον ήθελε κανείς. Όμως κανονικός προπονητής τώρα δεν ερχόταν στον ΠΑΟΚ. Και καλύτερα να ψάξουν ορθολογικά για ΤΔ και νέο προπονητή, χωρίς πίεση χρόνου. Ήθελα τον Ίβιτς μέχρι το τέλος της σεζόν. Despe έγραψες στο τόπικ του ΓΧ ότι αρνήθηκε ευγενικά ο Ίβιτς, το έχεις μάθει από κάπου; Αν είναι έτσι μπορούμε να δώσουμε μια (μικρή) δικαιολογία στη διοίκηση για την επιλογή ΓΧ.
Περιμένω από τον ΓΧ τα αυτονόητα, δηλαδή οι παίκτες στη θέση τους, ενίσχυση του κέντρου και κανα δυο τρόποι επιθετικής ανάπτυξης χωρίς "γιούργια στα κουλούρια". Δεν τον θεωρώ κατάλληλο, αλλά ελπίζω να διαψευστώ. Επίσης μην τον λέτε Μιχαλήτσο, δεν τον έχω δει ποτέ πιωμένο.

Τέλος, παρά το γεγονός ότι επανήλθε στις προπονήσεις, ελπίζω το καλοκαίρι ο Τζαβέλλας να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Η συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα την οποία ζημίωσε λόγω της προσωπικής του κόντρας με τον προπονητή, είναι τέτοια που επιβάλλεται να μην τον ξαναδούμε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.