Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
alexmichailidis4

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από alexmichailidis4 »

παοκαρα23 έγραψε:αχα.. η εκλεκτη παρουσια απ την παε ΠΑΟΚ σε τι αποσκοπουσε;;Γιατι γραφτηκε οτι χρειαστηκε βοηθεια ο Πανοπουλος.Εκτος αν ολα αυτα ειναι απλα μουφες των φυλλαδων και των σαιτς..
Αυτό που κυκλοφορεί στην πιάτσα στην Αθήνα είναι ότι ο Τίγρης έχει συχνές συναντήσεις και χρησιμοποιεί τον Αυτοδιοίκητο για εκλογές ενώσεων όπως στην Ξάνθη και στην Καρδίτσα. Ας μην ξεχνάμε ότι η Καρδίτσα απο το 2012 και μετά είναι απο τα προπύργια του ΟΣΦΠ (η κόρη του Προέδρου ΕΠΣ Καρδίτσας προσλήφθηκε στο τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ και ο γιος του στην Τράπεζα Πειραιώς- χορηγός της ΕΠΟ). Το σίγουρο είναι ότι ο Τίγρης μέτρησε τις δυνάμεις του Αυτοδιοίκητου σε αυτές τις εκλογές που είχαν σκοπό μόνο την ανάδειξη Προέδρου και όχι ΔΣ και είδε ότι δεν πιάνει πλέον μία όσον αφορά την επιρροή του στις Ενώσεις. Όμως ο Τίγρης είναι αρκετά έξυπνος ώστε να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του για τις εκλογές των τοπικών Ενώσεων και μετά να τον πετάξει στα στυμένη λεμονόκουπα όταν έρθουν οι πραγματικές εκλογές του 2016. Αυτό που ελπίζω είναι να μην τον (ξανα)μαζέψει ο δικός μας.
Στην Ξάνθη έγινε συμμαχία (ΠΑΟΚ- ΖΒ, ΑΕΚ- Αυτοδιοίκητος, Σκόντα- Κασναφέρης) και στην Καρδίτσα το ίδιο(ΠΑΟΚ- Τεβεκέλης, ΑΕΚ- Αυτοδιοίκητος). Η πλάκα θα είναι στις εκλογές του 16, αν δε συμμαχήσουν Ιβάν- Τίγρης ποιον θα ακολουθήσει η Ξάνθη ή και άλλες Ενώσεις εφόσον φυσικά τις κερδίσουν Ιβάν- Τίγρης. Είμαι σίγουρος ότι με Τεβεκέλη (και ΖΒ απ' ότι φαίνεται) δεν πρόκειται να έχουμε ούτε μία Ένωση απο αυτές της συμμαχίας.
Ίδωμεν...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

astronaut έγραψε:Αυτό που άκουσα για την Ξάνθη είναι ότι κάτι παίχτηκε με τα νερά/διατροφή κάποιων ποδοσφαιριστών.
Τώρα, ποιανού αρμοδιότητα είναι να κλείνει τα ξενοδοχεία, ποιός έκλεισε το ξενοδοχείο στην Ξάνθη & ποιοί ποδοσφαιριστές τσιρλιάστηκαν, δεν γνωρίζω.

** Στο καθαρά αγωνιστικό, στην Ξάνθη χάσαμε με τον ίδιο τρόπο που έχασε από εμάς ο γάβρος.
Σε όλα τα πρωταθλήματα οι πρωτοπόροι (κάπου θα) γκελάρουν. Μόνο οι Ρεαλ, Μπάρτσα, Ατλέτικο, Τσέλσι & Μπάγερν έχουν λιγότερες γκέλες από εμάς σε 25 αγωνιστικές. Και οι γαβροβάζελοι...

Τελικα στο ματς μπασκετ αναμεσα σε γκευ-ΤΣΣΚΑ Μοσχας θα μαθουμε ποτε τι εγινε?? :lol: :lol: :lol:
alexmichailidis4

Δημοσίευση από alexmichailidis4 »

astronaut έγραψε:Αυτό που άκουσα για την Ξάνθη είναι ότι κάτι παίχτηκε με τα νερά/διατροφή κάποιων ποδοσφαιριστών.
Τώρα, ποιανού αρμοδιότητα είναι να κλείνει τα ξενοδοχεία, ποιός έκλεισε το ξενοδοχείο στην Ξάνθη & ποιοί ποδοσφαιριστές τσιρλιάστηκαν, δεν γνωρίζω.

** Στο καθαρά αγωνιστικό, στην Ξάνθη χάσαμε με τον ίδιο τρόπο που έχασε από εμάς ο γάβρος.
Σε όλα τα πρωταθλήματα οι πρωτοπόροι (κάπου θα) γκελάρουν. Μόνο οι Ρεαλ, Μπάρτσα, Ατλέτικο, Τσέλσι & Μπάγερν έχουν λιγότερες γκέλες από εμάς σε 25 αγωνιστικές. Και οι γαβροβάζελοι...

Λογικά ο Σβούρας, αφού αυτός πηγαίνει και για κέντρα προετοιμασίας. Σε μια οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου δίνει το budget ο οικονομικός διευθυντής( Γκοτζάρεβα) και ο υπεύθυνος αγωνιστικού (ΖΒ ή/και Σβούρας) επιλέγουν ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι "έτυχε" να πάμε στον πεθερό του ΖΒ στην Ξάνθη.
Απο κει και πέρα βέβαια θεωρώ ότι το θέμα για νερά/διατροφή και ότι άλλο μπορεί να ακούστηκε- αν ακούστηκε- είναι ιστορίες για άγριους και προσπάθεια να αποδοθεί η ευθύνη της ήττας σε άλλους παράγοντες και όχι στην τραγική εμφάνιση και διαχείριση του αγώνα. Όπου στη λέξη εμφάνιση= ποδοσφαιριστές και στη λέξη διαχείριση= ΑΑ και ΖΒ(ο ΖΒ λόγω Καρυπίδη και Κυριακίδη, ανεπίτρεπτο να κάνουν τον αγώνα της ζωής τους σε ματς μισό πρωτάθλημα για μας και με τον γαύρο να μην υπάρχουν στο γήπεδο).
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Ιβάν ευτυχώς που σε συμβουλεύουν για θέματα της ΠΑΕ άνθρωποι σαν τον στρατηγό :twisted:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

διωξτον ρε Ιβαν
αντε μπας και δουμε ασπρη μερα
οχι αλλη φαπα, πονεσε ο σβερκος
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Είσαι ο κύριος υπεύθυνος γι αυτό το ασυμμάζευτο χάλι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Θα έχουμε μεγαλομέτοχο και θα είναι σαν μην έχουμε.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μηπως τελικα να ερθουν οι Εβραιοι; :lol:

Χωρις πλακα, ανθρωπος που εχει βαλει 40 εκ. , βλεπει την ομαδα του να τρωει 4 απο τον καθενα και δεν κανει τιποτα ή μ@λ@κ@ς ειναι ή ετοιμαζεται να την κανει ή εχει κανα 100 δις στην τραπεζα και στα @@ του. Και επειδη τοσα λεφτα μαλλον δεν εχει, δεν ξερω τι παιζει.

Δεν μπορω να φανταστω οτι δεν ενδιαφερεται. Μπορει να στηριζει Αγγελο γιατι τον εφερε αυτος.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

η καμπανια για τα νεα διαρκειας φροντισε να εχει διανυκτερευση στο μακεδονια παλας 4 κουτες τσιγαρα
εναν αγωνα απο την σουιτα με το σιβας κερασμενο και καμια μπλουζα δωρο
γιατι δεν μας βλεπω καλα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Το διαρκείας μου το παίρνω από το 1996.

Είμαι πλέον 34 χρονών.

Πάνω από τα μισά χρόνια της ζωής μου έχω διαρκείας.

Με την κατάσταση που βλέπω και με το πόσο έχω συνηθίσει τις 3 - 4 άρες,
δε νομίζω ότι θα μπορέσω να πείσω τον εαυτό μου άλλη χρονιά να πηγαίνει γήπεδο.

Δεν υπάρχει και το επιχείρημα: "Πάρε μπας και κάνουμε καμιά μεταγραφή"
marley 4

ναι αλλα αν πας με την γυναικα (σε περιπτωση που διαβαζει ;) ) ενα βραδυ μακεδονια παλας με πρωινο
αν δεις ενα ματς απο σουιτα και τα αλλα θα το σκεφτεις δεν θα το σκεφτεις?

ξεχασα να σου πω οτι φτιαχνουμε νεα ομαδα

να στειλω μειλ να με προσλαβουν στην παε? τι λετε?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Nαι, αλλά μέχρι να μπω με την κόρη μου στη σουίτα θα έχουμε αναπνεύσει καμιά χιλιάδα δακρυγόνα...

αν κάνεις κάτι με ελικόδρόμιο πάνω από σουίτα, το σκεφτομαι.
marley 4

εγω δεν ειμαι ζβ εχω πλανο και σχεδιο

αν ερθεις με το παιδι τοτε θα δεις ΠΑΟΚ-πανθρακικος απο την σουιτα
και δωρο ενα χυμο για την μικρη (να σου ζησει αδερφε)

ΠΑΕ ΠΑΟΚ φροντιζουμε για εσας καλυπτουμε καθε αναγκη σας
ε θελετε και μπαλα αχαριστοι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

marley 4 έγραψε:η καμπανια για τα νεα διαρκειας φροντισε να εχει διανυκτερευση στο μακεδονια παλας 4 κουτες τσιγαρα
εναν αγωνα απο την σουιτα με το σιβας κερασμενο και καμια μπλουζα δωρο
γιατι δεν μας βλεπω καλα
Και συμμετοχές στη κλήρωση "24 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΣΟΥ" όπου μια φορά το μήνα, ο τυχερός οπαδός θα περνά 24 ώρες με ποδοσφαιριστή της επιλογής του... :twisted:
Ό,τι φάνε κι ό,τι πιούνε, κερασμένα από τον ποδοσφαιριστή!

Επίσης, έκπτωση 50% σε όλα τα φαρμακεία της χώρας, δωρεάν φελιζόλ έξω από το γήπεδο και ρεζερβέ πάρκινγκ.

Και για τους επαρχιώτες, 30% επιστροφή στις βενζίνες, με την επίδειξη της απόδειξης από το βενζινάδικο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”