Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Άλλα λέει ο ΠΑΟΚ και άλλα ο Μαντούρο!

Για μια ακόμη φορά παρουσιάζεται κενό επικοινωνίας στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Σας ενημερώσαμε νωρίτερα ότι ο Μαντούρο ταξίδεψε στην Ολλανδία για να δει τον γιατρό της Εθνικής Ομάδας της χώρας του.

Αυτό μας είπε ο ποδοσφαιριστής νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο Μακεδονία πριν πετάξει για το εξωτερικό σε συνομιλία που είχαμε μαζί του. Η ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ δεν αναφέρει κάτι τέτοιο αλλά υποστηρίζουν ότι πήρε άδεια για να πάει να δει την οικογένειά του! Να κάνει δηλαδή ταξίδι 24 ωρών στην Ολλανδία για να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής! Η ουσία είναι ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μας έκανε αυτή την δήλωση και "εκθέτει" την ΠΑΕ που δε θέλησε να ενημερώσει για τον πραγματικό λόγο που ταξίδεψε στην πατρίδα του.

Μπορεί να έρχονται άλλοι στους δικούς μας γιατρούς (του ΑΑ δηλαδή τους γιατρούς),
αλλά οι δικοί μας παίχτες πάνε αλλού!

Έτσι 8-)
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Πω ρε κόλλημα (αναφέρομαι στο σχόλιο για τα τραγούδια με τους παλαίμαχους), αηδία έχει καταντήσει η κακεντρέχεια, γεια κι από μένα για λίγο, μόνο Ξερόλας Μεταγραφών και Παοκμανια Στοίχημα θα γράφω, αφήστε την ομάδα λίγο ήσυχη ρε παιδιά...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Τελικα το προβλημα εισαι εσυ Αγγελε...
δεν ειναι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ
δεν ειναι οι δημοσιογραφοι
δεν ειναι οι ποδοασφαριστες
δεν ειναι η πολη της θεσσαλονικης
εισαι εσυ που δεν μπορεις να δωσεις καμια πειστικη δικαιολογια γιατι τον Κατσε τον αφηνεις εξω, εστω και αν πολλοι οπαδοι προσπαθησαν να σε καλυψουν...ταχα μου ειναι ντεφορμε, ταχα μου παιρνει ευκολα καρτες κλπ...
τα ψωμια σου τελειωσαν γιατι εκανες μια ομαδα μπαχαλο με τις απιστευτες θρησκοληψιες σου και τις επιμονες εμμονες σου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Υπάρχουν τόσα επιχειρήματα σωστα εναντίον του αναστασιαδη αλλα παραπάει να τον κατηγορούμε για ολα .. Δεν ειναι ΠΑΟΚ , θρησκεία κλπ...
Ειναι το γνωστό οταν κάποιος με παραξενιές ειναι ψηλά τον ονομάζουμε εκκεντρικό αλλα στα κατω του καθυστερημένο προδότη ανισόρροπο

Μπραβο μας
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εγώ προτείνω πάντως από του χρόνου να κατέβουμε χωρίς προπονητή. Οι παίχτες να κάνουνε προπονήσεις με τους λοκατζήδες και τις κυριακές να μπαίνουν στο γήπεδο ένας-ένας και να παίζουν αυτοί που θα χειροκροτούνται παραπάνω. 'Η να βρει ένα τρόπο η ΠΑΕ να ψηφίζει ο κόσμος από τις κερκίδες. 'Η ακόμα καλύτερα να ψηφίζει ο κόσμος στο site της ΠΑΕ. Ενδεκάδα on demand
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ούτε εγώ τον θέλω στον ΠΑΟΚ τον Άγγελο. Πιστεύω πως έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την φετινή ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ χρονιά και πως γενικά είναι λίγος για τον πάγκο μεγάλης ομάδας.

Παρόλα αυτά θα κάτσει μέχρι το τέλος, το ξέρω και το ξέρουμε όλοι. Θεωρώ δεδομένο πως δεν θα ανανεωθεί για την επόμενη χρονιά.

Οπότε δεν έχει κανένα νόημα να καθόμαστε να τρώμε τα σωθικά μας. Δυστυχώς η εικόνα της ομάδας και η ψυχολογία του οπαδού του ΠΑΟΚ ανέκαθεν πήγαιναν χέρι-χέρι, βάλε και την διακοπή πρωταθλήματος και έχουμε γίνει... μια ωραία ατμόσφαιρα.

Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πως μόνο κακό κάνουμε στην ομάδα με τη συμπεριφορά μας; Τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα, αλλά μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα. Και αντί να κοιτάξουμε πως θα αποφύγουμε τα χειρότερα ενωμένοι, καθόμαστε και τρώμε ο ένας τον άλλον και μαλώνουμε μεταξύ μας "για το καλό του ΠΑΟΚ". Γήπεδο δεν θα έρθει κανείς όμως.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ηδη επρεπε να εχουν ανακοινωσει τον νεο τεχνικο διευθυντη
και ηδη να εχουν ανακοινωσει και τον νεο προπονητη της ομαδας..
ο τωρινος να βγαλει τη χρονια ετσι οπως τα εκανε μαυρα χαλια, και να παει στην ευχη της παναγιας, να ασχοληθει με τα τσιπουρα (ηδη παραιτημενος ουτως η αλλως ειναι, το ειπε παντελονατα :mrgreen: )
ο καινουργιος να εχει χρονο να κρινει μεχρι το μαιο το ροστερ, να ξεκινησει αμεσως ο προγραμματισμος
μην καθυστερουμε και χαθει και αλλο πολυτιμος χρονος, οχι αλλη χαμενη χρονια
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε:απο που κι ως που δικος μας ανθρωπος ο αναστασιαδης?
Με την ιδια λογικη που θεωρείστε κι εσεις ΠΑΟΚτσηδες.Επειδη το δηλώσατε.
φίλε μου καλέ- καλέ μου φίλε
εγώ και ο κάθε εγώ δεν κάναμε περιουσία μέσω του ΠΑΟΚ , αντιθέτως έχουμε ξοδέψει μια περιουσία για την καψούρα μας.
έχουμε κάνει θυσίες γι αυτά τα τέσσερα γράμματα και ότι αυτά πρεσβεύουν. κάποια αδέρφια μας άδικα έχουν χάσει το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας ενώ κάποια άλλα ακόμα και την ζωή τους.
ΠΑΟΚ δεν σε κάνει μια δήλωση ( ακόμα και ο Β. γκαγκατσης ΠΑΟΚ δηλώνει,δεν τον κάνει όμως αυτή του η δήλωση και αδερφό μου) ΠΑΟΚ σε κάνει η στάση και ο τρόπος που ζεις Και πάνω απ όλα η ανιδιοτέλεια για αυτό που αγαπάς.
Μ αυτη τη λογικη κι ο Κλαους που θελε 700 ακατεβατα δεν ειναι ΠΑΟΚτσακι παμε να κανουμε ταναπου και το δικο του τοπικ.

ΥΓ Οι παντελονατοι αντρες χτυπάνε κάποιον στα ισα,οταν ειναι δυνατός, όχι οταν εχει πέσει.Μ αρεσει που καποιοι τοτε ,θυμώνατε για την π@@στια στο Μπόλονι.Δεν αναφερομαι προσωπικα γενικα το λέω.[/quote]
Όταν θα πάει και ο Κλάους να μου το παίξει ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ. τότε θα την ακούσει κι αυτός στερεοφωνικά έως τότε όμως θα τον αντιμετωπίζω ως ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

σορρυ φίλε μου αλλά μπορείς να μου πεις τι σχέση έχει η περίπτωση μπολονη με αυτή του Άγγελου?

υγ ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του και όχι στον κάθε τυχαρπαστο τεχνικό του
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Despe ...τι να σ απαντησω παλικαρι μου ?Τα γραψα ,τα σβησα, τα ξαναγραψα κλπ .Εδω ο αλλος σου λεει
δε τον εχουν στα τραγούδια του ΠΑΟΚ τι να συζητάμε.

Με πηρε ενα φιλαράκι απ τον Ant1 .Θελουν τα δικαιώματα αν συμφωνούν και οi admin.Ποια Λαμψη μου λεει,τεοιες δολοπλοκίες,έριδες και φαγωμάρα που θα βρουμε?Θα χουμε λεει εμποροπλοιαρχους που μπαρκαρουν (αλλα η καρδια τους μενει παντα εδω),δαιμονισμενους,καταραμένους , special effect με πλανα απ το διαστημα , θα τρελαθει ο κοσμος.Θα γράψουμε ιστορία .Ηξερε τι ελεγε το σύνθημα (μ@@@@πανα την ιστορια..)

ΥΓ Τωρα που το σκεφτομαι καπως ετσι θα ταν στην αρχη και ο Νικολας (οχι ο f) .Η αγωνια του για το καλό του ΠΑΟΚ τον εκανε να τους βλεπει ολους με καχυποψία.Τωρα πλεον βλεπει παντου μονο εχθρούς.Ετσι θα καταληξουμε ολοι μας.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ο άνθρωπος είναι για γέλια. ....μας έχει κάνει να σιχαινομαστε την μπάλα που βλέπουμε. ...κ ούτε ντομπρος, ούτε παντελονατος, ούτε αρσενικό, ούτε τίποτα. ...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Πρεπει να κλείσει άμεσα Τδ και προπονητης για τοτ χρόνου ,να αξιολογήσει το ρόστερ που κατα την γνώμη μου δεν θέλει και παρα πολλές ππροσθηκε ς και να αρχίσει τις μεταγραφικες αναζητήσεις της με ταχύτητα λόγω της συπνοιας τδ-προπονητη-τζακ αφού θα ειναι και δική του επιλογη.Ενα απο τα ελάχιστα καλά που έκανε ο αα είναι η πλήρης επιβεβεωση οτι η ομάδα πρεπει να έχει ΞΕΝΟ προπονητη και οτι η eποχη του παοκαρχη και του πάμε παλληκαρια πρεπει να φύγει ανεπιστρεπτί απο τον ΠΑΟΚ.ξένος προπονητης με πλάνο 3 ετιας ,θα ήθελα Κονσεϊσάο, με όρεξη για δουλεια και διακρίσεις και επιτέλους να δώσει βαση στην ευρωπη γιατί πιστεύω οτι μονο μέσα απο εκεί μπορεί ο ΠΑΟΚ να αλλάξει επίπεδο και όχι αν πάρει ενα κύπελο.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ας προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω κανά δυό πράγματα.

Ότι τρωγόμαστε μεταξύ μας είναι γεγονός και ότι θα τρωγόμαστε πάντα επίσης. Ακόμα και πρώτοι να είμαστε με +20 από το 2ο, κάποια αφορμή θα βρούμε. Το θέμα είναι αυτό το φάγωμα να περιορίζεται μέχρι του σημείου που θα αρχίσει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ.

Για το θέμα της θρησκείας: Ο Χάβος και ο Κωστένογλου είναι πολύ θρήσκοι απ' όσο ξέρω. Δεν άκουσα κανέναν τους να επικαλείται τη θρησκεία για το αγωνιστικό. Ούτε άκουσα κανέναν τους να πηγαίνει την ομάδα εκδρομή στο Άγιο Όρος ή επίσκεψη σε μοναστήρι πριν από σημαντικό αγώνα. Ούτε τον Ιβάν που είναι θρήσκος άκουσα να μπλέκει τα θεία με τις επιχειρήσεις του. Ο ΑΑ δεν είναι απλά θρήσκος, είναι θρησκόληπτος. Και την εμπλοκή της θρησκείας με την ομάδα, ειδικά από έναν θρησκόληπτο, δεν μπορώ να τη δεχτώ. Άλλο να έχεις μια εικόνα στα αποδυτήρια, άλλο να ξεκινάς και να τελειώνεις στην παναγιά που βοηθάει και στο θεό που μας εγκατέλειψε. Αν έχετε αμφιβολίες περί του όρου θρησκόληπτος, ψάξτε το μόνοι σας. Θα πρέπει να ξέρετε όμως κάποιοι τουλάχιστον, τι εστί Εσφιγμένου που επισκέπτεται τακτικά ο ΑΑ. Θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα άμα πάτε, όπως πχ ότι οι Εβραίοι δηλητηριάζουν το εμφιαλωμένο νερό για να κάνουν τους υπόλοιπους ανθρώπους στείρους. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Καταλαβαίνετε επομένως τι ιδέες ενστερνίζεται ο προπονητής μας.

Για το ότι έχουμε ξεφύγει στο παρόν τόπικ. Πράγματι, έχουμε ξεφύγει κι εγώ τουλάχιστον διαφωνώ κάθετα με κάθε υπονοούμενο για το πόσο ΠΑΟΚ είναι ο ΑΑ, για το φαξ, για σαχλαμάρες όπως το τραγούδι που δεν έχει το όνομά του. Υπάρχουν βέβαια μεμπτά σημεία, όπως οι τραγικές διαχρονικά επιλογές του σε παίκτες ή το γεγονός ότι είχε συνεχή επικοινωνία με ποδοσφαιριστές όταν ήταν ο Μπλαχίν στον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, δεν είναι είναι δυνατόν να ακούω μ@λ@κίες του στιλ "οι παίκτες πασάρουν με μύτο και φάλτσο", "σιγά τον Μέσι τον Κάτσε", "+/- 1 βαθμός στα πλέι οφ είναι το ματς με το βάζελο" κλπ κλπ. Θεωρώ ότι αν εμείς που δεν θέλουμε τον ΑΑ έχουμε εκφράσει ακραίους χαρακτηρισμούς, αυτοί που τον θέλουν προσβάλλουν ΒΑΝΑΥΣΑ τη νοημοσύνη μας.

Το τελευταίο, που ειπώθηκε από σοβαρά παιδιά, είναι ότι δεν χτυπάμε κάποιον πεσμένο. Μα όταν ήρθε και κάποιοι εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας, λεγόταν (και σωστά μέχρι ενός σημείου) να περιμένουμε για να τον κρίνουμε. Ε λοιπόν περιμέναμε, και είδαμε ότι από τα κακά που είχε, δυστυχώς δεν έχει αποβάλλει τί-πο-τα. Εγώ δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτήν την κατάσταση βουβός, τουλάχιστον εδώ μέσα που εκφράζουμε απόψεις. Ποδοσφαιρικά, τι είναι αυτό που μπορεί να δίνει αισιοδοξία για τη συνέχεια με ΑΑ στον πάγκο; Για εμένα τίποτα, ελπίζω μόνο στους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω ξαναλέω όσοι τα λέγανε και οταν ημασταν πρώτοι έχουν καθε δικαίωμα όσοι αποθέωναν και τωρα βρίζουν ας το βουλώσουν
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ε ρε κ φάει καμιά φλασιά ο Ιβάν κ τον κρατήσει κ του χρόνου ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σταλκερ αυτο που λεει ο Μανιακος.Αλλα λεγαν τοτε ορισμένοι κι αλλα τώρα.Μονο to Sera θυμαμαι να τα χωνει και τοτε.Και νομιζω (προς τιμή του) δεν επεσε στο επιπεδο που βλέπουμε σήμερα.
Σε πολλα εχεις δικιο ειδικα για τη θρησκεία..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”