Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Nada

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Nada »

Η ρύθμιση που θα κατατεθεί δεν θα αφορά οφειλές πάνω από 1μύριο... ήδη προετοιμάζεται το έδαφος για αλλαγή αυτών που έχουν εξαγγελθεί...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο υπουργός είπε ότι θα γίνουν όπως είπαν τα πράγματα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τα μετρα λέει με δημοσιονομικο κόστος παγώνουν ......σε αυτά δεν ανήκει η δικιά μας ρύθμιση γιατί δεν υπάρχει κοστος αλλα αύξηση εσόδων του κρατους,αυτο το λέω εγώ μακάρι να προχωρήσουμε
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

nikolasf έγραψε:Στο έγραψα και πέρσι την ίδια ακριβώς περίοδο και σε παρόμοια φάση!!!
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!

"Το δις εξ' αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Καποιος το ειχε και υπογραφη Νικολα.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Απο οσο ξερω κ οσα ακουσα χθες απο τον βαρουφακη δεν μας επηρεαζει σαν ΠΑΟΚ καθολου η συμφωνια στο γιουρογκρουπ μιας κ η διαφωνια που ειχαμε ηταν καθαρα με την τροικα που εχουμε εκδιωξει για τα καλα,ισως υπαρξει μια καθυστερηση στο ολο θεμα που μας αφορα αλλα δεν θα παρει πανω απο 1 μηνα αν ολα πανε καλα.

Στο καθαρα λογιστικο κομματι ισως τα χαλασουμε λιγο γιατι το προσχεδιο που εχουμε εμεις οι "λογιστες" ενημερωθει ισως δεν ειναι κ τοσο ξεκαθαρο για την δικια μας υποθεση (κ χιλιαδες αλλες παρομοιες) μιας κ υπαρχει ειδικος ορος για τις οφειλες πανω απο καποιο ποσο (οι πιο εμπειροι αναφερουν ενα ποσο γυρω στα 15-20 μυρια δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι της αρχικης οφειλης η του συνολικου ποσου) που αναφερει ξεκαθαρα οτι σε περιπτωση εφαπαξ καταβολης μπορει να μην ειναι το 100% της αρχικης οφειλης αλλα 50% αυτης κ 50% των προσαυξησεων,στην προκειμενη περιπτωση θα χρειαστει να βαλει λιγο πιο βαθια το χερι στην τσεπη ο ιβαν....

Ο τυπος που εχει αναλαβει πλεον το σδοε ειναι ισως ο πιο καταλληλος (κατα την αποψη μου) μιας κ ειναι ετη φωτος μπροστα απο οτι ειχαμε μεχρι τωρα στην ηγεσια του,εχει βαλει το χερακι του σε αυτο το νομο κ ηδη εχει αρχισει να κανει αρκετες εταιρειες να τρεξουν να κλεισουν οφειλες για να μην βρεθουν υπο ελεγχο αμεσα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

για καμαρωσε τωρα τσαρε μου πως σε γλενταει ο αγκαλιτσας σου :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Η ομαδα διαλύεται.Η... κορυφή του παγόβουνου εισαι εσυ.Βγες μπροστα,καποιος πρεπει να να εξηγήσει που το παμε και κυρίως με ποιους.Δε γινεται να ενημερώνεται ο κοσμος απο διαρροές οταν υπαρχει τετοιος αναβρασμός.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Iβάν σ'ευχαριστώ που μου έφερες να βλέπω τον Νομπόα.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Sera4 έγραψε:για καμαρωσε τωρα τσαρε μου πως σε γλενταει ο αγκαλιτσας σου :ugeek:
[youtube]uam0k8IPsr4[/youtube]

Σε έχω μάθει πια μωρό μου
πιο καλά από τον εαυτό μου
και ξέρω τι σημαίνουν όλα αυτά
όταν τις λαδιές σου κάνεις
ποιο πολύ με καλοπιάνεις
και νομίζεις πως δεν παίρνω μυρωδιά

Όμως πρόσεξε μωρό μου
γιατί πίσω έχει η γάτα την ουρά

Αγκαλίτσες και φιλάκια
και χαρούλες και λόγια γλυκά
Αγκαλίτσες και φιλάκια
κι απ’ την άλλη μου κάνεις νερά
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

εμαθα μονο που δεν τον εκλασε ο χοντρος,στις χαιρετουρες που πηγε να του κανει στην τουμπα,αδιαφορα και ειρωνικα,σαν να ητανε το τελευταιο τσουτσεκι του.κι οταν νιωθει καλα και ανετα να συμπεριφερεται ο αλλος ετσι στον..τι σκατα ειναι αυτος ο σοβιετοπροξενος?... του ΠΑΟΚ μεσα η και εξω απτη ντουμπα,καταλαβαινεις ασπουμε,τι χαβαλε γινεται...
ο παντελακης χεστρες πουλουσε ο ανθρωπος,ομως εξω απο μπαλαδομανα μεγαλη ειχε και μια προσωπικοτητα...σεβαστη τουλαχιστο.
αλλα να πουμε και το αλλο,οταν εκανε τη μαζωξη στην πυλαια,για να δει τι παιζεται μεσα σε αυτο το σωματειο,μαζευτηκε η καθε πικραμενη καημοπουτσα-σαβουρα(που χει φορτωθει ο ΠΑΟΚ σα μεγαλος οργανισμος) εκει
μεσα και αρχισε κι ελεγε τις ιστοριες απτην κρυπτη,'γραφω ποιηματα για τι μ...γκ' του λεει ο αλλος....πηρε μετα σπρεχα που βρισκεται και το ιβαν,ανοιξε το κουτακι με τις μαλακιες κι αρχισε να κουναει τα χερακια σαν τον τσοβολα...καπου εκει ειπε και το επικινδυνο πσομα που αφορα τα χρεοι της ομαδας...
ποτε ζητησατε μια μεγαλη ομαδα ρε που/δες?εδω και τοσα χρονια....ποτε αφησατε τις μαλακιες,τα προσωπα και τα καργιολικια σε αυτο το σωματειο?και τωρα που γερναει σιγα σιγα και μεταλλάσσεται αρχιζει να με θυμιζει μια υπερμεγεθη ρουλα...
το ψυχεδελικο ειναι για τα παιδια που με ειπανε οτι τι βρισκουν αλλα...τζαμαικα....
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Μ' έκαψες τα μάτια, αδερφέ, αλλά ωραίο!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ολα αυτα που εμαθες σιγουρα τα εμαθες κατω απο την επιδραση τζαμαικανων δυνατων ροφηματων κ υπερβολικα πολλες εισπνοες απο titan2 το χω παθει κ γω μην ανυσηχεις δεν ειναι τιποτα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ale έγραψε:Μ' έκαψες τα μάτια, αδερφέ, αλλά ωραίο!
Το ριξες στα βαρια τελευταια επειδη εχασες το φαγκρι? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ανέκαθεν είμαι δηλωμένος θιασιώτης του σουρεαλισμού.
Αν παίζει βέβαια και κανας ιχθύς πρώτης ποιότητος, δεν λέμε όχι! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν τα ξέρω τα νομικίστικα, αλλά αν τελικά δεν τιμωρηθεί ο βάζελος με αφαιρεση βαθμών το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει η ΠΑΕ είναι αγωγή για αποζημίωση από τη σούπερ λιγκ, πολιτεία ή οποιοι άλλοι εμπλέκωνται για τα διαφυγώντα κέρδη πέρσι. Ας κάνουν μια σούμα να δουν πόσα λεφτά χάθηκαν από τη μη συμμετοχή μας στον προκριματικό γύρου του τσουλου. Να στείλουν ένα μύνημα ότι δεν μπορούν να εφαρμόζουν τους νόμους όπως τους συμφέρει.
Ετσι προασπίζεσαι τα συμφέροντα της εταιρίας, όχι με το να συντάσσεσαι με τον χονδρό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τρί 24 Φεβ 2015, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”