εμεις εχουμε ενα ρεστωραν και ο σεφ μας,εχει σπεσιαλιτέ την φασολαδα.
Μεχρι τον Δεκεμβρη τη σερβιραμε,με ελιες,ρεγγα και τουρσι λαχανο.
Τον Ιανουαριο προσθεσαμε στα συνοδευτικα,διαφορα τουρσια,λακερδα-παλαμιδα,
φιλετο γαυρου,αντε και λιγη τρουφα.
Εξηγησε στους συνομιλητες σου οτι ο σεφ θα συνεχισει να εχει σπεσιαλιτε την φασολαδα
και οχι το φιλετο,γιατι δεν ξερει να το μαγειρεύει και θα το καψει.
Επισης με τη φασολαδα το πολυ-πολυ να πιεις κανα καλο τσιπουρο
ενω με το φιλετο σηκωνει και καμμια Ντομ Περινιον του ΄52.