Εσύ κι εγώ να βάλουμε τις γκλάβες μας να δουλέψουν πίνοντας τσίπουρα, αυτά τα αυτονόητα θα τα κάνουμε.K_geo έγραψε:και για αυτο πρεπει να φυγει ο αγγελος. γιατι για να μην φυγει ειμαστε ικανοι να τα φορτωσουμε ολα στο κλαους, στο σκονδρα, στο βιτορ, στο τζιολη και στα αλλα παιδια. που οκ, εννοειται και αυτοι εχουν την ευθυνη τους....
οσο δε για το διοικητικο, επαναλαμβανω αλε, το θεμα ειναι να ερθει ενας Προπονητης, με τη συμφωνη γνωμη ολων, που θα υπογραψει για τρια χρονια. ο εκαστοτε μεσα στην ομαδα επειτα ΔΕΝ θα εχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια του τυπου "μου τον εφερε ο Ιβαν και δεν βγαινει ακρη" ή "δεν μπορουμε να συνενοηθουμε" κτλ κτλ. γιατι απλα θα εχει τη συμφωνη γνωμη ολων. αρα μετεπειτα καθε προσπαθεια για πριονισμα καρεκλας κτλ μετα θα βρισκει τοιχο καθως θα ειναι ενα προσωπο που θα πρεπει ο καθενας απο τη θεση του στην παε να στηριξει οσο μπορει.
ή απο την αλλη δεν θα υπαρχει θεμα του τυπου "εφερα προτασεις αλλα δεν ηθελε ο κοουτς" και αλλα τετοια γλαφυρα...
εγω απο το καλοκαιρι ειχα πει να φυγει ο βρυζας. γιατι φαινοταν οτι με αγγελο δεν ειχαν κοινους τοπους. εφοσον ομως ειμαστε στο σημειο στο οποιο ο αγγελος τα μαμησε ολα χανωντας αποδυτηρια ΕΝΤΕΛΩΣ (δες δηλωσεις μακ πχ) , χανωντας καθε επαφη με διοικηση κτλ κτλ τοτε πρωτα πρεπει να φυγει αυτος.
το πιο σημαντικο -επαναλαμβανω- που εγινε φετος, ειναι οτι προσεληφθει προεδρος για 5 χρονια και για συγκεκριμενο προτζεκτ.
εννοειται οτι παντα ο πρωτος χρονος ειναι προσαρμογης και κρισης.
αρα περιμενω στο 2ο χρονο να αρχισει το προτζεκτ να τρεχει ορθα και οργανωμενα και τοτε θα αρχισω να κρινω και το διοικητικο κομματι.....![]()
αυτα....
υγ: βασικο επισης για εμενα να υπαρξει σταθερο τιμ τουλαχιστον σε οτι εχει να κανει με την ιατρικη φροντιδα, αποθεραπεια και εκγυμναση των αθλητων....
Αυτό το περίφημο "πρότζεκτ" (να μαράνω λέξη που χρησιμοποιούμε για το "σχέδιο προς υλοποίηση βάσει προγραμματισμού"...) ποιός θα το συντάξει και θα το περαιώσει;
Αυτός που έφερε τον Μπερέτα, έδιωξε π#ύστικα τον Μπόλονι, υπέγραψε πολυετές με το γίδι και χαιδεύει τους σπυρόπουλους;
Γι' αυτό λέμε κάποιοι: ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ.
Την άκρη μας θα την βρούμε μόνοι μας, χωρίς εφιάλτες.