2.Γιάννης Σκόνδρας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Πως να στο πω ρε Γιαννακη;...

Και αργος,και αμπαλος,και θεατρινος αλλα και ανοητος;;

Ε,παραπαει...

Παρε αγκαζε τον μπροστινο σου τον ''φιλοτιμο'' και το καλοκαιρι ΔΡΟΜΟΟΟΟΟ!!!!....
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Στην πραγματικοτητα ειναι πολυ καλος για 2ος. Να εχεις εναν παικταρα μπροστα του κι ο Σκονδρας να κανει το ροτεισον. Αλλα στην ομαδα που εχει 3 δεξια μπακ που μαζι και οι 3 εναν καλο δεν κανουν, τι να περιμενει κανεις;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

MANIAKOS έγραψε:Εμένα με προβληματίζει το θέμα δυνάμεων και δε βλέπω γενικά η ομαδα να συνέρχεται
Το ξαναλέω ειδικα για σκονδρα δε βλέπω αν συνέρχεται δεν ξερω τι παίκτηκε με προετοιμασία μονο υποψίες εχω
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν εξερεσεις την λακαμια με το να πεσεις και να κανεις θεατρο χωρις λογο και να ρισκαρεις να το πληρωσει η ομαδα στο υπολοιπο παιχνιδι ησουν καλος
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

συμφωνω με ντεσπε και ρον.ο σκονδρας ειναι καλος παικτης,αλλα σε εαν ιδανικο ΠΑΟΚ θα ηταν οτι πρεπει για δευτερος μπακ,η για εκτος εδρας ματς.Για πρωτο θα ηθελα ενα ποιοτικο ,επιθετικογενες μπακ,στυλ Σαλινο του γκει.Αρκεγτα καλος σημερα,αππλα νομιζω μερικες φορεσ κολλαει το μυαλο του,και γενικα δνε νομιζω οτι στροφψαρει τοσο γρηφορα.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Εμένα μου άρεσε. Ανασταλτικά τα πήγε καλά, ελάχιστες στιγμές κατάλαβα ότι παίζει και ο Αφελάι. Επιθετικά υπήρχε και πάλι πρόβλημα συνεργασίας με τον Σαλπιγγίδη.
Συμφωνώ ότι για backup είναι μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο αφελαι εχει γινει μέγιστο γατι παντως ειναι για λύπηση
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

MANIAKOS έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Εμένα με προβληματίζει το θέμα δυνάμεων και δε βλέπω γενικά η ομαδα να συνέρχεται
Το ξαναλέω ειδικα για σκονδρα δε βλέπω αν συνέρχεται δεν ξερω τι παίκτηκε με προετοιμασία μονο υποψίες εχω
Εγώ πάντως τον βλέπω τελείως στεγνό δεν είναι ο θερμοσίφωνας που ήταν πέρσι, με κωλο μεγαλύτερο της καρντάσιαν. Όσο για το θέμα δυνάμεων το φταίξιμο το ρίχνω στους προπονητές
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Νομίζω οτι τον κρίνουμε αυστηρά. Δεν έχει καμμία σχέση με τον περσυνο παικτη, είναι σαφώς πιο γυμνασμενος και πιο χρήσημος απο πέρσυ. Νομίζω ότι σε αριθμούς και καλές εμφανίσεις κοντράρει δυνατά τον άλλο μπακ τον πολύπειρο και πιο ακριβό Ρατς , χωρίς μάλιστα να έχει απο την πλευρά του τα στηρίγματα του Μακ, και αυτό σίγουρα κάτι δείχνει. Επιπρόσθετα είναι ένα γερό παιδί, που αποθεραπευεται εξαιρετικά γρήγορα σε σχέση μέ ότι ισχύει με τους άλλους στην ομάδα εφέτος. Πέρσυ δεν μου άρεσε καθόλου, εφέτος όμως έχει κερδισει την εκτίμησή μου, τώρα αν κάνει για πρώτος ή δευτερος, λέω να καλύψουμε πρώτα τα τεράστια κενά που έχουμε σε άλλες θέσεις και μετά συζητάμε και για το δεξί μπακ.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Κάθε εκτός αγώνας και τρύπημα από κάποιον από εσάς, σήμερα ήσουν εσύ με το 1ο γκολ και μετά μας αποτρύπησε κι ο Κλάους.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

+1926
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Η τριάδα μας στα δεξιά είναι πάρα πολύ δυνατή. Είμαστε υπερπλήρεις σ'αυτή τη θέση, με όλη τη σημασία της λέξης.
Ο Σκόνδρας είναι ένα επίπεδο πάνω από Κίτσιου-Κων/νίδη και για το πρωτάθλημα μας, όπως έχει καταντήσει είναι αρκετά χρήσιμος. Χρειάζεται απλά έναν καλό εξτρέμ για να συνεισφέρει περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας.
Κατά τ'άλλα, αν υπάρχει παίκτης που έκανε άλματα συγκριτικά με την περυσινή χρονιά, αυτός ίσως είναι ο Σκόνδρας.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Από αριστερά με ανάποδο πόδι κάνεις καλύτερες σέντρες από ότι δεξιά!
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Στο τελος που θα βγει η ψηφοφορια για τον μβπ της χρονιας, ενα ψηφαλακι το χεις απο μενα.
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Προπονεί το αριστερό του στην προπόνηση?
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”