31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Aς σε ξαναδούμε ρε ύποπτε και στη φυσική σου θέση πια. Τελευταία ευκαιρία στη θέση σου, μόνο να αποδείξεις έχεις. Όυτε σέντερ μπακ ούτε τίποτα. Αν πάρεις όμως την ευκαιρία θα φανείς και μετά δε θα έχει δικαιολογίες περί θέσης και προπονητή.
Φίλε μου απο το κεντρο σέντρα έκανε.. Εχει εγκαταλείψει τον επαγγελματικό αθλητισμό..μας δουλεύει..
- Μπαρκαρούτσος
Μάλλον προσέχει τα χωριά στην Ήπειρο.spyretto έγραψε:Δηλαδή βουντού > Παναγιά;
Βασικά και πριν από χρόνια, όταν ήταν στα ντουζένια του, αυτό ήταν το δυνατό του σημείο: ότι μπορούσε να βγάλει καλή μακρινή μπαλιά από το πλάι (κάτι σαν τον Βαγγελάκη τον Γεωργίου, για όσους τον θυμούνται). Με αυτές τις μακρινές πάσες και τα καλά του στημένα είχε βγάλει καμιά δεκαριά ασίστ με τον Πανιώνιο και πήρε μεταγραφή έξω.MANIAKOS έγραψε:Φίλε μου απο το κεντρο σέντρα έκανε.. Εχει εγκαταλείψει τον επαγγελματικό αθλητισμό..μας δουλεύει..
Δεν τον θυμάμαι ποτέ να αλωνίζει πάνω-κάτω την πλευρά.
ΥΓ: Από τη φάση της Τρίπολης έχω ξενερώσει με την πάρτη του. Θα τον δεχόμουν πίσω μόνο αν ζητούσε συγνώμη από όλους τους συμπαίκτες του και τον προπονητή για τη συμπεριφορά του.
Tώρα oi αγαπημένες του κινήσεις είναι να πιάνει παίκτες από τον λαιμό...και το instagram.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Νομίζω είχε μέχρι πρόσφατα το ρεκόρ του μεγαλύτερου σε απόσταση γκολ στη μπουντεσλιγκα με τη Φρανκφούρτηstephanos έγραψε:Βασικά και πριν από χρόνια, όταν ήταν στα ντουζένια του, αυτό ήταν το δυνατό του σημείο: ότι μπορούσε να βγάλει καλή μακρινή μπαλιά από το πλάι (κάτι σαν τον Βαγγελάκη τον Γεωργίου, για όσους τον θυμούνται). Με αυτές τις μακρινές πάσες και τα καλά του στημένα είχε βγάλει καμιά δεκαριά ασίστ με τον Πανιώνιο και πήρε μεταγραφή έξω.MANIAKOS έγραψε:Φίλε μου απο το κεντρο σέντρα έκανε.. Εχει εγκαταλείψει τον επαγγελματικό αθλητισμό..μας δουλεύει..
Δεν τον θυμάμαι ποτέ να αλωνίζει πάνω-κάτω την πλευρά.
ΥΓ: Από τη φάση της Τρίπολης έχω ξενερώσει με την πάρτη του. Θα τον δεχόμουν πίσω μόνο αν ζητούσε συγνώμη από όλους τους συμπαίκτες του και τον προπονητή για τη συμπεριφορά του.
Ακόμη μια εβδομάδα πέρασε και είναι παίχτης της ομάδας μας, μετά τα ''μπινελίκια'' που έχωσε στον προπονητή της ομάδας;;;; Μιλάμε για σοβαρή διοίκηση τώρα, έτσι.....
- desperando
- Επικοινωνία:
Θα σου πω εγώ ρε μάγκα....αν δεν μπορείς να τον αποδεσμεύσεις γιατί κάποιο φυντάνι τον έκανε 4 χρόνια συμβόλαιο (μην το χάσουμε το κελεπούρι), ρίξτου μια τιμωρία έστω πρόστιμο. Αλλιώς έτσι τον επιβραβεύεις....κατάλαβες τώρα...μάγκα;;;desperando έγραψε:και για πες ρε μαγκα τι προτεινεις?
- desperando
- Επικοινωνία:
προστιμο για ποιο πραγμα?
τι νομιζεις οτι εισαι καμια ναζιστικη οργανωση για να συμπεριφερεσαιι με τετοια φασιστικη συμπεριφορα απεναντι στους υπαλληλους σου?
ωραια ολα αυτα που λετε απ εξω αλλα ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας
τι νομιζεις οτι εισαι καμια ναζιστικη οργανωση για να συμπεριφερεσαιι με τετοια φασιστικη συμπεριφορα απεναντι στους υπαλληλους σου?
Ρωτάς για ποιο πράγμα; Θέλεις να ξαναδείς μήπως τι δήλωσε ο παίχτης και τι κατηγόρησε τον προπονητή του; Αν είναι ο καθένας να βγαίνει και να δηλώνει οτιδήποτε, τότε δεν έχεις ομάδα αλλά ενα κωλοχανείο.....Βρίσκει όμως και τα κάνει. Σε τελική ανάλυση μπορεί να μην τον πηγαίνεις σαν Αναστασιάδη, πρέπει όμως να τον σέβεσαι σαν προποντητή του ΠΑΟΚ.desperando έγραψε:προστιμο για ποιο πραγμα?
- desperando
- Επικοινωνία:
αγορι μου γλυκο και επειδη μαλλον δεν γνωριζεις και δεν ειναι και κακο πρεπει να ξερεις οτι κανεις παικτης δεν μπορει να τιμωρηθει απο τον συλλογο του για τετοιες δηλωσεις.
ουτε προστιμο μπορεις να του βαλεις ,ουτε απο την ομαδα να τον εκδιωξεις. και εγω δεν τον θελω τον τζαβελλα μετα απο το παιχνιδι με την τριπολη,αλλα οι πολιτικες εκφοβισμου,τραμπουκισμου κτλ δεν εχουν καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ.
μαγκια της ομαδας θα ειναι να μπορει μα μην υπαρχουν τοσο ακραιες κοντρες και φυσικα να ξερεις οτι οταν την μπαινεις σε εκατομμυριουχους πιτσιρικαδες με συνηθως χαμηλη μορφωση αυτα θα ειναι τα αποτελεσματα.
παντα η δραση φερνει αντιδραση. αν δεν ειχε βγει ο αγγελος να τα κανει μπαχαλο με τις δηλωσεις του για τους γιατρους και ολα οσα ειπε τωρα δεν θα ειχαμε αυτα που εχουμε.
απλα πρεπει να καταλαβετε οτι οι ποδοσφαιριστες εχουν συγκεκριμενα συμβολαια με συγκεκριμενες ρητρες και για τις δυο πλευρες και δεν μπορουν να απαιτουμε πραγματα ετσι απλα γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
ουτε προστιμο μπορεις να του βαλεις ,ουτε απο την ομαδα να τον εκδιωξεις. και εγω δεν τον θελω τον τζαβελλα μετα απο το παιχνιδι με την τριπολη,αλλα οι πολιτικες εκφοβισμου,τραμπουκισμου κτλ δεν εχουν καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ.
μαγκια της ομαδας θα ειναι να μπορει μα μην υπαρχουν τοσο ακραιες κοντρες και φυσικα να ξερεις οτι οταν την μπαινεις σε εκατομμυριουχους πιτσιρικαδες με συνηθως χαμηλη μορφωση αυτα θα ειναι τα αποτελεσματα.
παντα η δραση φερνει αντιδραση. αν δεν ειχε βγει ο αγγελος να τα κανει μπαχαλο με τις δηλωσεις του για τους γιατρους και ολα οσα ειπε τωρα δεν θα ειχαμε αυτα που εχουμε.
απλα πρεπει να καταλαβετε οτι οι ποδοσφαιριστες εχουν συγκεκριμενα συμβολαια με συγκεκριμενες ρητρες και για τις δυο πλευρες και δεν μπορουν να απαιτουμε πραγματα ετσι απλα γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ