Άγγελος Αναστασιάδης
- Kostas_Peraia4
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Επειδη ειναι ΧΡΟΝΙΑ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ(ας το ξαναπουμε για ακομα μια φορα) εγω πιστευω πως επιμενει στον Τζανδαρη για να τον πεισει να υπογραψει καινουριο συμβολαιο.Ειναι λογικο ο Τζανδαρης και ο καθε Τζανδαρης απο την στιγμη που η ομαδα δεν τον υπολογιζε καν πριν να ερθει ο Αγγελος(ιδια περιπτωση και ο Κατσικας)να θελει να φυγει.Επισης εμενα μου φαινεται ακρως φυσιολογικο ο καθε προπονητης να εχει ''αδυναμια'' σε καποιους παικτες.Συμβαινει με ολους τους προπονητες ολων ομαδων σε ολοκληρο τον κοσμο.Πως θα ανανεωσουν ο Τζανδαρης και ο Κατσικας απο την στιγμη που ο μονος προπονητης που τους στηριξε ειναι ετοιμος να αποχωρησει το καλοκαιρι απο την ομαδα?
Ακριβως αυτο.prist64 έγραψε:Sourmenetes
Οταν εχεις τραυματια τον Τζιολη και δεν ξερεις ποτε επιστρεφει,
ο Μαντουρο θελει 3-4 εβδομαδες τουλαχιστον για να επιστρεψει
Ο Κατσε εχει εξι (?) κιτρινες και με την επομενη τον χανεις αλλες δυο αγωνιστικες
Καποιος ευφυης εγκεφαλος εστειλε τον Σαββιδη στον υπο διαλυση ΟΦΗ
για να αποκτησει εμπειριες![]()
![]()
ο μοναδικος κεντρωος ειναι ο Τανδαρης.
Αν τυχον τραυματιστει ή παρει κοκκινη ο Νομποα ή ο Κατσε
ποιος θα παιξει αμυντικο χαφ?
Εμενα δε μ΄αρεσουν οι φακες,αλλα οταν το ψυγειο εχει αραχνες και η τσεπη αδεια
μια χαρα τις τρωω τις φακες και λεω οτι ειναι πλουσιες σε σιδηρο.
Συμπερασμα,ο Φανης ειναι οι φακες στο τραπεζι του Π.Α.Ο.Κ.τση.
Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος. Για εμενα θα επρεπε να παρεμβει ο ΤΔ εστω και αν ειναι εκτος των οριων του.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ 3 ΧΑΦ ΜΟΝΟ.
Ο ανθρωπος ειναι απο τους πιο κολλημενους εγκεφαλους που εχω δει.
Η ομαδα που εχτισε , τον ξεπερασε και τωρα πλεον την κραταει πισω.
Δεν συμφωνω με τις αλλαγες προπονητων στο μεσω της σεζον αλλα δεν προκειται να δουμε καμια βελτιωση πλεον.
Ακομα και 4-0 να κερδισουμε θα πρεπει να φυγει.
ΥΓ. Λιγα λογια για το αγαπημενο μου φαγητο !!!

χαφ μπορει να παιξει και ο κιτσιου...απο κει δεν ξεκινησε το παλικαρι?
ετσι θα απαντουσε ο Αγγελος
ετσι θα απαντουσε ο Αγγελος
Τώρα εγώ μπερδεύτηκα. Επί δύο μήνες κράζετε τον Αναστασιάδη που χρησιμοποιεί τον Τσανδάρη και τώρα που διάλεξε να εκτίσει μέρος της ποινής του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τον κράζετε και πάλι επειδή δεν θα παίξει;
Μισό να μαντέψω το επόμενο κράξιμο. "Ο Σαλπιγγίδης γιατι δεν παίζει;" "Ε, τον τσομπάνη". "Γιατί δεν παίζει ο Σπυρό;"
Αρχίζω και σας χάνω.. Στο κάτω-κάτω υπάρχει λόγος που αυτός είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ και εμείς είμαστε εδώ που είμαστε.
Μισό να μαντέψω το επόμενο κράξιμο. "Ο Σαλπιγγίδης γιατι δεν παίζει;" "Ε, τον τσομπάνη". "Γιατί δεν παίζει ο Σπυρό;"
Αρχίζω και σας χάνω.. Στο κάτω-κάτω υπάρχει λόγος που αυτός είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ και εμείς είμαστε εδώ που είμαστε.
- aisiodoksos
Τον ιδιο τον παικτη προστατευει ο αγγελος .. σε περιπτωση μη επιθυμητου αποτελεσματος θα ειναι αποδεκτης πολλων πυρων.
Ο τζανδαρης των τελευταιων αγωνιστικων δεν θα μας λειψει ιδιαιτερα..ο τζανδαρης της αρχης ναι θα μας λειψει...
αν δεν ανανεωσει για να εχει εδω το μυαλο του δυσκολα θα ξαναπαιξει καλη μπαλα.
υγ. αφου εχουμε και τον Κοστα για αμυντικο χαφ!
+ τον Κλαους αν χρειαστει! 
Ο τζανδαρης των τελευταιων αγωνιστικων δεν θα μας λειψει ιδιαιτερα..ο τζανδαρης της αρχης ναι θα μας λειψει...
αν δεν ανανεωσει για να εχει εδω το μυαλο του δυσκολα θα ξαναπαιξει καλη μπαλα.
υγ. αφου εχουμε και τον Κοστα για αμυντικο χαφ!

καποιοι μπερδευετε την εννοια του συμπληρωματος με την εννοια του παιρνω τη φανελα στο σπιτι μου...δεν πειραζει ειπαμε αγγελαρας πανω απο ολα...
δεν με πειραζει που αφηνει εκτος ενα αμπαλο παλικαρακι, με πειραζει η λογικη του που δεν εκμεταλευεται οπως ολοι οι προπονητες την ευνοια του κανονισμου....
ε γι αυτο λοιπον λεω αι σιχτιρ, ας ερθει ενας κανονικος προπονητης, και θα ερθει λεω εγω συντομα, που να μπορει να κανει πραγματα της λογικης και οχι του παλικαρισμου και του ηρωισμου...
ε γι αυτο λοιπον λεω αι σιχτιρ, ας ερθει ενας κανονικος προπονητης, και θα ερθει λεω εγω συντομα, που να μπορει να κανει πραγματα της λογικης και οχι του παλικαρισμου και του ηρωισμου...
Ούτε και μεις ειμαστε κανονικοί οπαδοί παντως γι αυτο και απέτυχε ο περσινός
Θα την εκμεταλευτεί πως ακριβως; Εχουμε τρεις καθαρόαιμους κεντρικούς μέσους, ΤΡΕΙΣ! Και οι τρεις ειναι καλύτεροι του Τσανδάρη. Συνεχίστε να βλέπετε Ερινύες. Αν πάει κατι στραβά θα φταίει ο Τσανδαρης που δεν ήταν αποστολή.
Πες τα Χρυσοστομε,απλη λογικη ρε πο!στη μου.Sera4 έγραψε:καποιοι μπερδευετε την εννοια του συμπληρωματος με την εννοια του παιρνω τη φανελα στο σπιτι μου...δεν πειραζει ειπαμε αγγελαρας πανω απο ολα...
Αρχικά,χαίρομαι που δεν θα δούμε τον ποδοσφαιριστή Τζανδάρη αύριο στο ματς,κωλοτούμπες δεν κάνω,το παλικάρι δεν χωράει ούτε στην ενδεκάδα του ΟΦΗ.
Κατά δεύτερον είναι εντελώς ακατανόητη η απόφαση του ΑΑ να τον αφήσει εκτός,όταν ο ίδιος τον θεωρεί στα 5 χαφ με τα περισσότερα τρεξίματα στην Ευρώπη(εδώ γελάμε όλοι μαζί),τη στιγμή που έχουμε ξεμείνει από χαφ...
Κατά τρίτον,μιας και έγινε κουβέντα για το νέο συμβόλαιο,στη χώρα μας οποιονδήποτε προπονητή επέμενε τόσο πολύ σε 2 αντικειμενικά μέτριους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους προκειμένου να ανανεώσουν,θα τον χαρακτηρίζαμε με μια πολύ συγκεκριμένη λέξη,στον ΑΑ έχει τζιζ.
Δε λέω ότι ισχύει σε καμία περίπτωση,ούτε εγώ το πιστεύω,αλλά ακόμα και στην υπόθεση πως ο ΑΑ τους βάζει γιατί είναι καλά παιδιά και κάνουν καλή ζωη και μπλα μπλα μπλα,ας τον ενημερώσει κάποιος πως διαχειρίζεται ποδοσφαιρική ομάδα,όχι ομάδα κατηχητικού και πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να δίνει συμβόλαια σε κάποιον επειδή είναι καλό παιδί.
Κατά δεύτερον είναι εντελώς ακατανόητη η απόφαση του ΑΑ να τον αφήσει εκτός,όταν ο ίδιος τον θεωρεί στα 5 χαφ με τα περισσότερα τρεξίματα στην Ευρώπη(εδώ γελάμε όλοι μαζί),τη στιγμή που έχουμε ξεμείνει από χαφ...
Κατά τρίτον,μιας και έγινε κουβέντα για το νέο συμβόλαιο,στη χώρα μας οποιονδήποτε προπονητή επέμενε τόσο πολύ σε 2 αντικειμενικά μέτριους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους προκειμένου να ανανεώσουν,θα τον χαρακτηρίζαμε με μια πολύ συγκεκριμένη λέξη,στον ΑΑ έχει τζιζ.
Δε λέω ότι ισχύει σε καμία περίπτωση,ούτε εγώ το πιστεύω,αλλά ακόμα και στην υπόθεση πως ο ΑΑ τους βάζει γιατί είναι καλά παιδιά και κάνουν καλή ζωη και μπλα μπλα μπλα,ας τον ενημερώσει κάποιος πως διαχειρίζεται ποδοσφαιρική ομάδα,όχι ομάδα κατηχητικού και πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να δίνει συμβόλαια σε κάποιον επειδή είναι καλό παιδί.
Ο τζανδαρης για χαμάλης χαφ καλος ειναι αλλα σπο κει και πέρα ανεπίτρεπτο το οτι έγινε σιριαλ
- Kostas_Peraia4
Παιδια για να μην τα ισωπεδωσουμε ολα,ο Τζανδαρης στα πρωτα ματς ηταν πολυ καλος σαν κοφτης.Ηταν παντου μαρκαρε συνεχεια ειχε αρκετα καλες αλληλοκαλυψεις,σιγουρα ομως ειχε αρκετες τρανταχτες αδυναμιες οπως π.χ στις πασες του και στην προωθηση του παιχνιδιου.Μετα απο καποιο σημειο κλαταρα.Κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι απολυτως φυσιολογικο,ειδικα απο τη στιγμη που αυτο το παληκαρακι μεχρι περυσι επαιζε σε ομαδα πολυ χαμηλοτερου βεληνεκους.Φανηκε οσο προχωρουσε η φετινη σεζον οτι χρειαζεται ανασες και ξεκουραση.Το λαθος του Αγγελου στην περιπτωση του ειναι οτι δεν τον αφησε σχεδον καθολου στο παγκο ισως γιατι δεν ειχε τις απαραιτητες λυσεις.Απο κει και περα εγω οπως εχω ξαναπει το βλεπω εντελως φυσιολογικο να μην ανανεωνει απο τη στιγμη που ξερει πως ο μονος προπονητης που τον στηριξε,το καλοκαιρι κατα πασα πιθανοτητα θα αποχωρησει.
Δεν έχει καμία σχέση η ανανέωση των Τζανδάρη-Κατσικά με την αγωνιστική τους προσφορά.
Όταν το καταλάβετε αυτό, θα καταλάβετε και τί εννοεί ο Τρελός όταν λέει ότι "δεν είμαστε (μια) ομάδα πλέον".
Όταν το καταλάβετε αυτό, θα καταλάβετε και τί εννοεί ο Τρελός όταν λέει ότι "δεν είμαστε (μια) ομάδα πλέον".