Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Και μετά θα έρθει ο επόμενος εξαμηνίτης κ.ο.κ. Θα χουμε ωραία θρίλερ το καλοκαίρι με υποψηφίους προπονητάς μεγάλου βεληνεκούς. Εκτός αν το πάρει ο ΖΒ πάνω του και φέρει κανα Σα Πίντο.

- 
				τσιριγώτης
Τι να πεις. ....αφού δεν έχει τα @@ να φύγει. .....έπεσε Πολύ στα μάτια μου. ..κ να κερδισουμε τι θα καταλάβουμε; ;;

Να φύγει για ποιο λόγο, επειδή χάθηκε το πρωτάθλημα; Πες μου παραδειγμα ΕΝΟΣ προπονητή σε όλο τον κόσμο που παραιτείται γιατί η ομάδα έχει κάμψη. Ολοι μα όλοι απολύονται. Η ΠΑΕ αποφάσισε να μην τον απολύσει την δεδομένη στιγμή.
Αλλο να υπάρχουν τετοιες συνθήκες όπου δεν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει κάποιος. Τότε ναι, παραιτείται.

Αλλο να υπάρχουν τετοιες συνθήκες όπου δεν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει κάποιος. Τότε ναι, παραιτείται.
- 
				τσιριγώτης
Εάν κερδίσουμε, θα είναι όλα καλά; θα μείνει κ του χρόνου για να συνεχίσει το έργο του;

Αυτό θα το κρίνουν άλλοι. Προτιμάς Γεωργιάδη μέχρι τον Μαη; Κάτι άλλο; Τον Ιβιτς μήπως;
Αντε τον διώξαμε την Κυριακή. Τι θέλουμε να κάνουμε μετα. Σχεδόν δεδομένο ότι κανονικό προπονητή μέχρι τον Μάη δεν μπορούμε να βρούμε. Αφού είμαστε δυσκοίλιοι στις αποφάσεις.

Αντε τον διώξαμε την Κυριακή. Τι θέλουμε να κάνουμε μετα. Σχεδόν δεδομένο ότι κανονικό προπονητή μέχρι τον Μάη δεν μπορούμε να βρούμε. Αφού είμαστε δυσκοίλιοι στις αποφάσεις.
- 
				ron-swanson
Πραγματικα δεν ξερω πως να δω την παραμονη Αγγελου. Απο την μια εχει κανει πολλα λαθη, τα οποια δεν ξερω αν θα τα δεχτει και θα τα αλλαξει. Απο την αλλη δεν γουσταρω να ερθει ο οποιοσδηποτε μαθητευομενος σε αυτην τη φαση. 
Οχι αλλος χαμενος χρονος.
Η ομαδα μεχρι τον Μαιο θα εχει ενα παιχνιδι την εβδομαδα. Χρονος για ξεκουραση και δουλεια στην επιθετικη αναπτυξη και στην αμυντικη λειτουργια υπαρχει. Κατα την αποψη μου με το τωρινο ροστερ της ομαδας και με καλη προετοιμασια για καθε παιχνιδι μπορεις να τους κερδισεις ολους. Και το πιστευω αυτο. Αρκει να θυμισει λιγο την ομαδα που βλεπαμε μεχρι το τηγανι.
Απλα λιγη λογικη ας επικρατησει παντου. Ας γινει ενα restart στην ομαδα.
Τελοσπαντων ειμαι πολυ μπερδεμενος. Απο την μια ειμαι σιγουρος οτι μαλλον η χρονια θα συνεχιστει οπως το τελευταιο διμηνο, απο την αλλη ειναι κι αυτη η σπιθα που λεει παντα "ΠΑΟΚ εισαι ρε θα το γυρισεις το αρνητικο κλιμα!"

Οχι αλλος χαμενος χρονος.
Η ομαδα μεχρι τον Μαιο θα εχει ενα παιχνιδι την εβδομαδα. Χρονος για ξεκουραση και δουλεια στην επιθετικη αναπτυξη και στην αμυντικη λειτουργια υπαρχει. Κατα την αποψη μου με το τωρινο ροστερ της ομαδας και με καλη προετοιμασια για καθε παιχνιδι μπορεις να τους κερδισεις ολους. Και το πιστευω αυτο. Αρκει να θυμισει λιγο την ομαδα που βλεπαμε μεχρι το τηγανι.
Απλα λιγη λογικη ας επικρατησει παντου. Ας γινει ενα restart στην ομαδα.
Τελοσπαντων ειμαι πολυ μπερδεμενος. Απο την μια ειμαι σιγουρος οτι μαλλον η χρονια θα συνεχιστει οπως το τελευταιο διμηνο, απο την αλλη ειναι κι αυτη η σπιθα που λεει παντα "ΠΑΟΚ εισαι ρε θα το γυρισεις το αρνητικο κλιμα!"
- 
				τσιριγώτης
Προτιμώ κανονικό προπονητή, χωρίς παιδιά κ αποπαιδια. ... να ζητήσει εξτρεμ. ....επαγγελματικη ομάδα με έναν εξτρεμ που ακούστηκε. ..να πει όταν χάνουμε πως κάτι φταίει κ όχι ότι δεν ήθελε η Παναγιά, αλλά θα το γυρίσει το κουμπί γιατί πιστεύουμε. ....έχει καταντησει γραφικός, αλλά θα έλεγα χαλαλι εάν παίζαμε έστω λίγο μπαλιτσαspyretto έγραψε:Αυτό θα το κρίνουν άλλοι. Προτιμάς Γεωργιάδη μέχρι τον Μαη; Κάτι άλλο; Τον Ιβιτς μήπως;
Ρε τσιριγωτη ΤΩΡΑ ποιον να παρει τον γ.χ ? Πλάκα κανεις μέχρι τον Μάιο ο αγγελος και μετά να αναλάβει ο νέος τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει αυτό

Το μόνο που παρακαλαώ να μην γίνει είναι να τον διώξει ο παρορμητικός Σαββίδης και ο κόσμος με καμμιά στραβή την Κυριακή, να φέρουν ΓΧ( Ιβιτς ) να πάρουμε τα τρία μας στα πλέιοφ και μετά να λέμε "αμαν, έπρεπε να είχε μείνει ο Αγγελος".  Οτι να ναι εκτός από αυτό.

- 
				τσιριγώτης
Θεωρείτε ότι με την μπάλα που παίζουμε τώρα επί αγγελου θα είμαστε πρώτοι στα πλέι ωχ;αλήθεια το πιστεύετε;

- desperando
- Επικοινωνία:
Από το 2007 που ανέλαβε ο Ζαγόρ οι πρώτοι που δημιουργούσαν πρόβλημα προπονητή ήταν πάντα οι σκληροπυρηνικοί υποστηρικτές του Άγγελου. 
και όταν έδιωξε ο τεο τον Παράσχος οι πιέσεις που δέχτηκε για να φέρει τον άγγελο ήταν τεράστιες και κατά την θητεία του Σαντος οι προσπάθειες για να επιστρέψει ο άγγελος ήταν πάμπολλες με και την χρονιά της σαρδέλας και τις άλλες δύο πλην του τελευταίου εξαμήνου όπου πλέον ο Σαράντος ήταν ανέγγιχτος.
ποιος μπορεί να ξεχάσει τα απίστευτα γεγονότα με τα καλαμπόκια?
και το ίδιο πράγμα συνεχίστηκε και τις επόμενες χρονιές απέναντι σε όλους τους προπονητές που έκατσαν στον πάγκο της ομάδας, οι οπαδοί του Άγγελου περίμεναν στην γωνία στην πρώτη στραβη έβγαζαν χολή κατά του εκάστοτε προπονητή ευελπιστώντας ότι ο επόμενος θα είναι ο αγαπημένος τους άγγελος.
δηλαδή οποιοσδήποτε προπονητής ερχόταν είχε από πάνω του το φάντασμα του Άγγελου το οποίο εμφανιζόταν στην πρώτη στραβή.
αυτό η διοίκηση πιστεύω το μελέτησε και κατάλαβε ότι αν δεν κλείσει μια και καλή το κεφάλαιο άγγελος στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ προπονητική ηρεμία.
έτσι αποφασίσανε να προσλάβουμε τον άγγελο ως μια win win situation.
Δηλαδή είτε ο άγγελος θα έβγαζε ασπροπροσωπους τους υποστηρικτές του και θα έκανε καλή ομάδα και έτσι θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ, είτε θα αποτυγχανε και θα τελείωνε μια και καλή το κεφάλαιο άγγελος από τον ΠΑΟΚ.
ενδιάμεσα η ομάδα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί διάφορα πραγματικά ατού του Άγγελου,όπως είναι το ότι είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής στο ξεσκαρτάρισμα.
η ομάδα έκανε το μεγαλύτερο ξεσκαρτάρισμα των τελευταίων χρόνων ενώ ταυτόχρονα οι προσθήκες αναλογικά ήταν πολυ λίγες αλλά με τεράστιο ποσοστο επιτυχίας.
έχουμε δηλαδή σήμερα ως ομάδα έναν κορμό παικτών όπου με 4-5προσθήκες είναι έτοιμος να διεκδικήσει πρωτάθλημα επί ίσης όροις από τους ανταγωνιστές του αν βέβαια καταφέρουμε και πετύχουμε μια 50-50 διεξαγωγη πρωταθληματος.
γι αυτό εγώ θα προσπαθούσα να φέρω στην Τούμπα το καλοκαίρι τον Σέρτζιο,θα τον έκανα ένα κλειστό τριετές και θα ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα θα κάνει πολύ όμορφα πράγματα.

και όταν έδιωξε ο τεο τον Παράσχος οι πιέσεις που δέχτηκε για να φέρει τον άγγελο ήταν τεράστιες και κατά την θητεία του Σαντος οι προσπάθειες για να επιστρέψει ο άγγελος ήταν πάμπολλες με και την χρονιά της σαρδέλας και τις άλλες δύο πλην του τελευταίου εξαμήνου όπου πλέον ο Σαράντος ήταν ανέγγιχτος.
ποιος μπορεί να ξεχάσει τα απίστευτα γεγονότα με τα καλαμπόκια?
και το ίδιο πράγμα συνεχίστηκε και τις επόμενες χρονιές απέναντι σε όλους τους προπονητές που έκατσαν στον πάγκο της ομάδας, οι οπαδοί του Άγγελου περίμεναν στην γωνία στην πρώτη στραβη έβγαζαν χολή κατά του εκάστοτε προπονητή ευελπιστώντας ότι ο επόμενος θα είναι ο αγαπημένος τους άγγελος.
δηλαδή οποιοσδήποτε προπονητής ερχόταν είχε από πάνω του το φάντασμα του Άγγελου το οποίο εμφανιζόταν στην πρώτη στραβή.
αυτό η διοίκηση πιστεύω το μελέτησε και κατάλαβε ότι αν δεν κλείσει μια και καλή το κεφάλαιο άγγελος στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ προπονητική ηρεμία.
έτσι αποφασίσανε να προσλάβουμε τον άγγελο ως μια win win situation.
Δηλαδή είτε ο άγγελος θα έβγαζε ασπροπροσωπους τους υποστηρικτές του και θα έκανε καλή ομάδα και έτσι θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ, είτε θα αποτυγχανε και θα τελείωνε μια και καλή το κεφάλαιο άγγελος από τον ΠΑΟΚ.
ενδιάμεσα η ομάδα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί διάφορα πραγματικά ατού του Άγγελου,όπως είναι το ότι είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής στο ξεσκαρτάρισμα.
η ομάδα έκανε το μεγαλύτερο ξεσκαρτάρισμα των τελευταίων χρόνων ενώ ταυτόχρονα οι προσθήκες αναλογικά ήταν πολυ λίγες αλλά με τεράστιο ποσοστο επιτυχίας.
έχουμε δηλαδή σήμερα ως ομάδα έναν κορμό παικτών όπου με 4-5προσθήκες είναι έτοιμος να διεκδικήσει πρωτάθλημα επί ίσης όροις από τους ανταγωνιστές του αν βέβαια καταφέρουμε και πετύχουμε μια 50-50 διεξαγωγη πρωταθληματος.
γι αυτό εγώ θα προσπαθούσα να φέρω στην Τούμπα το καλοκαίρι τον Σέρτζιο,θα τον έκανα ένα κλειστό τριετές και θα ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα θα κάνει πολύ όμορφα πράγματα.
Δέκα χρόνια στη σκιά του Νονού Angelo. Πως να ορθοποδήσει μετά η ομάδα. Να είχε κάνει και τίποτα...μια Αρσεναλ με ζεϊμπεκιά του ΖΒ απέκλεισε, που δεν καιγότανε κι ολας. Αλλά την Κυριακή το βράδυ θα σιγήσουν για πάντα τα αγγελόσκυλα.

Θα χαρείς εεεε;;;;spyretto έγραψε: Αλλά την Κυριακή το βράδυ θα σιγήσουν για πάντα τα αγγελόσκυλα.
Ούτε για τον γίδι δεν ευχήθηκα να χάση ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚτσής σου λέει;;;

desperando έγραψε: έτσι αποφασίσανε να προσλάβουμε τον άγγελο ως μια win win situation. O IBAN μόνο πιστεύω
Δηλαδή είτε ο άγγελος θα έβγαζε ασπροπροσωπους τους υποστηρικτές του και θα έκανε καλή ομάδα και έτσι θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ, είτε θα αποτυγχανε και θα τελείωνε μια και καλή το κεφάλαιο άγγελος από τον ΠΑΟΚ. ακριβώς
η ομάδα έκανε το μεγαλύτερο ξεσκαρτάρισμα των τελευταίων χρόνων ενώ ταυτόχρονα οι προσθήκες αναλογικά ήταν πολυ λίγες αλλά με τεράστιο ποσοστό επιτυχίας.και έως εδώ εγώ θεωρώ πετυχημένη αγωνιστικά τη χρονιά
έχουμε δηλαδή σήμερα ως ομάδα έναν κορμό παικτών όπου με 4-5προσθήκες είναι έτοιμος να διεκδικήσει πρωτάθλημα επί ίσης όροις από τους ανταγωνιστές του αν βέβαια καταφέρουμε και πετύχουμε μια 50-50 διεξαγωγη πρωταθληματος. και πάλι συμφωνώ
γι αυτό εγώ θα προσπαθούσα να φέρω στην Τούμπα το καλοκαίρι τον Σέρτζιο,θα τον έκανα ένα κλειστό τριετές και θα ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα θα κάνει πολύ όμορφα πράγματα δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω στο συγκεκριμένο όνομα , αλλά προπονητή 3ετίας τουλάχιστον.
Όμως θα άλλαζα και ΤΔ, όπως και άλλα πρόσωπα με νέα χωρίς απαραίτητα παρελθόν που κουβαλάει συμπάθειες - αντιπάθειες, καχυποψία και βαρίδια