Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Να ξαναγραψω για να γινω κατανοητος,αν η προταση που γραφεται ειναι υπαρκτη ο Βιερινια απο το καλοκαιρι θα ειναι ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ.
Αυτα τα λεφτα δεν του τα δινει κανεις και βεβαια ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που του δινουν οι δυο γερμανικες.
Απλα επιτρεψε μου να μην τη πιστευω.
Αυτα τα λεφτα δεν του τα δινει κανεις και βεβαια ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που του δινουν οι δυο γερμανικες.
Καταραμένε δίκιο εχεις αλλα για μια φορά ας έχουμε και μεις καλύτερη μνήμη για να θυμόμαστε αυτά τα σωστά που Λέσ..
Π.χ κάτι αφιερώματα για Βιέρι στο κοντρα περιμένοντας κατραπακιά για να μας κοροϊδεύουν μετά κλπ ... Λιγο ας ξυπνήσουμε
Π.χ κάτι αφιερώματα για Βιέρι στο κοντρα περιμένοντας κατραπακιά για να μας κοροϊδεύουν μετά κλπ ... Λιγο ας ξυπνήσουμε
Μπράβο για τον Ρικαρντο Κοστα (μακάρι να είχε έρθει 7-8 μέρες νωρίτερα) αλλά ειναι μεγάλος παίκτης και νομίζω θα μπει γρήγορα.
Πάμε και για τον εξτρέμ τωρα όπου εάν ειναι δανεικός για 6μηνες τότε σίγουρα θα παίζει Βιέρι για το καλοκαίρι.
Μακάρι να ειναι ο Sulejmani.
Και άντε να την κάνουμε σιγά σιγά απο το τόπικ αυτο και να μπούμε σε αγωνιστικό τόπικ γιατί έρχονται αγώνες κρίσιμοι.
Και πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στη ομάδα, το νου μας !
Πάμε και για τον εξτρέμ τωρα όπου εάν ειναι δανεικός για 6μηνες τότε σίγουρα θα παίζει Βιέρι για το καλοκαίρι.
Μακάρι να ειναι ο Sulejmani.
Και άντε να την κάνουμε σιγά σιγά απο το τόπικ αυτο και να μπούμε σε αγωνιστικό τόπικ γιατί έρχονται αγώνες κρίσιμοι.
Και πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στη ομάδα, το νου μας !
Επιβεβαιώνωguardian4 έγραψε:Εγω το επαιξα απ την αρχη πριν 2-3 βδομαδες σχεδον που ακουγοταν για μπλανκο,ρωτηστε και τον τζελα
που εχει τα πρακτικα
Σαφως ψηφιζω ναι

Η βραδιά είναι του Ρικάρντο Κόστα. Απολαύστε τη και :
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ VIEIRINHA
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ VIEIRINHA
Ρε φίλε θα μας τρελάνεις. Δλδ αντε αμφισβητείς εμένα αντε και τους έλληνες αρδ αμφισβητείς όμως και τις γερμανικές εφημερίδες?obanebane έγραψε:Να ξαναγραψω για να γινω κατανοητος,αν η προταση που γραφεται ειναι υπαρκτη ο Βιερινια απο το καλοκαιρι θα ειναι ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ.
ΕΓΩΩΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩrainmaker έγραψε:Η βραδιά είναι του Ρικάρντο Κόστα. Απολαύστε τη και :
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ VIEIRINHA
-
rainmaker έγραψε:Η βραδιά είναι του Ρικάρντο Κόστα. Απολαύστε τη και :
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ VIEIRINHA
Να φανταστω Rain ξερεις κατι περι μη ερχομου?????
Εκτος κι αν εννοεις...μην τον περιμενετε σημερα!!!!!!!

σουρμε
Προφανως εσυ ξερεις και δεν μιλας οπως τοτε με ντεβιτς αρα πες τωρα ποιο ειναι το βελος?
μιλα τωρα!
εγω πιστευω να βαλουμε ορο στον βιερι
οτι αν δεν μπουμε ομιλους τσ.λ δικαιουται αν θελει να παει αλλου
δικαιο και για μας και για το παιδι
πεστε το στο Ζηση γιατι ειμαι σιγουρος οτι το σκεφτηκε
Ντεσπε, για Κρόυφ εκτος του οτι στην Κυπρο ειχε παρει κυπριακη ομαδα απο β κατηγορια, την ανεβασε, την επομενη χρονια τερματισε καπου στις πρωτες θεσεις, βγηκε ευρωπη μπηκε ομιλους γιουροπα λιγκ και εφερε χ μεσα στην σαλκε(απο κει ηταν που ρωτησα και εμαθα)
μετα πηγε μακαμπι που ειχε να παρει 30 χρονια πρωταθλημα και πηρε 3-4 σερι
επισης οπου πηγε σταζουν μελι για αυτον
τοσο στην Κυπρο οταν εφευγε οσο και με μακαπι οτσν ακουσαν οτι ισως φυγει(για μας) εκλαψαν με μαυρο δακρυ
δεν ξερω κατι αλλο αλλα εμενα μου αρκουν
κι εγω περιμενω
Προφανως εσυ ξερεις και δεν μιλας οπως τοτε με ντεβιτς αρα πες τωρα ποιο ειναι το βελος?
μιλα τωρα!
εγω πιστευω να βαλουμε ορο στον βιερι
οτι αν δεν μπουμε ομιλους τσ.λ δικαιουται αν θελει να παει αλλου
δικαιο και για μας και για το παιδι
πεστε το στο Ζηση γιατι ειμαι σιγουρος οτι το σκεφτηκε
Ντεσπε, για Κρόυφ εκτος του οτι στην Κυπρο ειχε παρει κυπριακη ομαδα απο β κατηγορια, την ανεβασε, την επομενη χρονια τερματισε καπου στις πρωτες θεσεις, βγηκε ευρωπη μπηκε ομιλους γιουροπα λιγκ και εφερε χ μεσα στην σαλκε(απο κει ηταν που ρωτησα και εμαθα)
μετα πηγε μακαμπι που ειχε να παρει 30 χρονια πρωταθλημα και πηρε 3-4 σερι
επισης οπου πηγε σταζουν μελι για αυτον
τοσο στην Κυπρο οταν εφευγε οσο και με μακαπι οτσν ακουσαν οτι ισως φυγει(για μας) εκλαψαν με μαυρο δακρυ
δεν ξερω κατι αλλο αλλα εμενα μου αρκουν
κι εγω περιμενω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τετ 28 Ιαν 2015, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ινσαρουαλδε απο καλοκαιρι μαλλον που τελειωνει και το συμβολαιο του. Η Σπαρτακ πουλησε τον Μποκεττι στη Μιλαν και εμεινε με 4 στοπερ.
- Περιπτερος
Εχεις πολλα δικια.kataramenos5 έγραψε:Το θεμα δεν ειναι να ερθουν παικταράδες,το θεμα ειναι να ερθουν παικτες που θελει ο προπονητης ,που κουμπώνουν στη φιλοσοφία του ,και να προλάβουν να προσφέρουν.Αν στον επόμενο μηνα χασεις εστω ενα παιχνίδι ακόμα λογω ελλείψεων ροστερ τοτε bye bye.slidar έγραψε:Οι καλοί παίχτες στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο κλείνουν στο 80% την τελευταία εβδομάδα .
Και φοβάμαι μηπως η αξια των μεταγγραφών αποτελέσει αλλοθι για να φύγει ο τρελος.Μη πουνε δηλαδη σου φεραμε παικταράδες αλλα δεν...Ποιος θα θυμάται το καλοκαίρι οτι χαθηκε ενας ολοκληρος μηνας ,αν αυριο σκασει μυτη στο αεροδρόμιο ο Αντελινιο?
- pagotatzis
Βρε paoki δλδ πρώτη φορά θα ειναι να επικαλούνται οι Γερμανοί ελληνικά σάιτ ;paoki1985 έγραψε:Ρε φίλε θα μας τρελάνεις. Δλδ αντε αμφισβητείς εμένα αντε και τους έλληνες αρδ αμφισβητείς όμως και τις γερμανικές εφημερίδες?obanebane έγραψε:Να ξαναγραψω για να γινω κατανοητος,αν η προταση που γραφεται ειναι υπαρκτη ο Βιερινια απο το καλοκαιρι θα ειναι ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ.
Άσχετα που εγω πιστεύω οτι υπάρχει η πρόταση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τετ 28 Ιαν 2015, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Βλέπω πολλά γαυράκια και λένε παντού πως αν τον ήθελαν θα το έπαιρναν και ότι είναι μέτριος και ότι ποτέ δεν τον ήθελαν και ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι κόκκινος ...., να τους θυμίσω το παρακάτω!!!

- sourmenetes
- Moderator
Η προταση κατα πασα πιθανοτητα ειναι υπαρκτη.obanebane έγραψε:Να ξαναγραψω για να γινω κατανοητος,αν η προταση που γραφεται ειναι υπαρκτη ο Βιερινια απο το καλοκαιρι θα ειναι ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ.
Αυτο παντα δε λεει ομως κατι.
Ειχα πει και οταν ο αντελινο μιλησε για το οτι δεν εχει προταση απο τον ΠΑΟΚ και ειχα πει οτι ο αντελινο ειναι επαγγελματιας ,αρα το κασε του θελει να σηκωσει.
paoki σωστο αυτο που λεει ο pagotatzis.
paoki1985 έγραψε: Ρε φίλε θα μας τρελάνεις. Δλδ αντε αμφισβητείς εμένα αντε και τους έλληνες αρδ αμφισβητείς όμως και τις γερμανικές εφημερίδες?
Αστο σηκωνω τα χερια ψηλα,μακαρι να ειναι αληθεια και να χαρουμε ολοι μαζι.