Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από obanebane »

Να ξαναγραψω για να γινω κατανοητος,αν η προταση που γραφεται ειναι υπαρκτη ο Βιερινια απο το καλοκαιρι θα ειναι ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ.
Αυτα τα λεφτα δεν του τα δινει κανεις και βεβαια ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που του δινουν οι δυο γερμανικες.
Απλα επιτρεψε μου να μην τη πιστευω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καταραμένε δίκιο εχεις αλλα για μια φορά ας έχουμε και μεις καλύτερη μνήμη για να θυμόμαστε αυτά τα σωστά που Λέσ..
Π.χ κάτι αφιερώματα για Βιέρι στο κοντρα περιμένοντας κατραπακιά για να μας κοροϊδεύουν μετά κλπ ... Λιγο ας ξυπνήσουμε
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Μπράβο για τον Ρικαρντο Κοστα (μακάρι να είχε έρθει 7-8 μέρες νωρίτερα) αλλά ειναι μεγάλος παίκτης και νομίζω θα μπει γρήγορα.
Πάμε και για τον εξτρέμ τωρα όπου εάν ειναι δανεικός για 6μηνες τότε σίγουρα θα παίζει Βιέρι για το καλοκαίρι.
Μακάρι να ειναι ο Sulejmani.
Και άντε να την κάνουμε σιγά σιγά απο το τόπικ αυτο και να μπούμε σε αγωνιστικό τόπικ γιατί έρχονται αγώνες κρίσιμοι.
Και πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στη ομάδα, το νου μας !
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

guardian4 έγραψε:Εγω το επαιξα απ την αρχη πριν 2-3 βδομαδες σχεδον που ακουγοταν για μπλανκο,ρωτηστε και τον τζελα
που εχει τα πρακτικα

Σαφως ψηφιζω ναι
Επιβεβαιώνω :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η βραδιά είναι του Ρικάρντο Κόστα. Απολαύστε τη και :

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ VIEIRINHA
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

obanebane έγραψε:Να ξαναγραψω για να γινω κατανοητος,αν η προταση που γραφεται ειναι υπαρκτη ο Βιερινια απο το καλοκαιρι θα ειναι ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ.
Αυτα τα λεφτα δεν του τα δινει κανεις και βεβαια ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που του δινουν οι δυο γερμανικες.
Ρε φίλε θα μας τρελάνεις. Δλδ αντε αμφισβητείς εμένα αντε και τους έλληνες αρδ αμφισβητείς όμως και τις γερμανικές εφημερίδες?
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

rainmaker έγραψε:Η βραδιά είναι του Ρικάρντο Κόστα. Απολαύστε τη και :

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ VIEIRINHA
ΕΓΩΩΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩ
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

rainmaker έγραψε:Η βραδιά είναι του Ρικάρντο Κόστα. Απολαύστε τη και :

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ VIEIRINHA

Να φανταστω Rain ξερεις κατι περι μη ερχομου?????
Εκτος κι αν εννοεις...μην τον περιμενετε σημερα!!!!!!! :D
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

σουρμε

Προφανως εσυ ξερεις και δεν μιλας οπως τοτε με ντεβιτς αρα πες τωρα ποιο ειναι το βελος?
μιλα τωρα!

εγω πιστευω να βαλουμε ορο στον βιερι
οτι αν δεν μπουμε ομιλους τσ.λ δικαιουται αν θελει να παει αλλου
δικαιο και για μας και για το παιδι

πεστε το στο Ζηση γιατι ειμαι σιγουρος οτι το σκεφτηκε

Ντεσπε, για Κρόυφ εκτος του οτι στην Κυπρο ειχε παρει κυπριακη ομαδα απο β κατηγορια, την ανεβασε, την επομενη χρονια τερματισε καπου στις πρωτες θεσεις, βγηκε ευρωπη μπηκε ομιλους γιουροπα λιγκ και εφερε χ μεσα στην σαλκε(απο κει ηταν που ρωτησα και εμαθα)

μετα πηγε μακαμπι που ειχε να παρει 30 χρονια πρωταθλημα και πηρε 3-4 σερι

επισης οπου πηγε σταζουν μελι για αυτον
τοσο στην Κυπρο οταν εφευγε οσο και με μακαπι οτσν ακουσαν οτι ισως φυγει(για μας) εκλαψαν με μαυρο δακρυ

δεν ξερω κατι αλλο αλλα εμενα μου αρκουν

κι εγω περιμενω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τετ 28 Ιαν 2015, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ινσαρουαλδε απο καλοκαιρι μαλλον που τελειωνει και το συμβολαιο του. Η Σπαρτακ πουλησε τον Μποκεττι στη Μιλαν και εμεινε με 4 στοπερ.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

kataramenos5 έγραψε:
slidar έγραψε:Οι καλοί παίχτες στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο κλείνουν στο 80% την τελευταία εβδομάδα .
Το θεμα δεν ειναι να ερθουν παικταράδες,το θεμα ειναι να ερθουν παικτες που θελει ο προπονητης ,που κουμπώνουν στη φιλοσοφία του ,και να προλάβουν να προσφέρουν.Αν στον επόμενο μηνα χασεις εστω ενα παιχνίδι ακόμα λογω ελλείψεων ροστερ τοτε bye bye.
Και φοβάμαι μηπως η αξια των μεταγγραφών αποτελέσει αλλοθι για να φύγει ο τρελος.Μη πουνε δηλαδη σου φεραμε παικταράδες αλλα δεν...Ποιος θα θυμάται το καλοκαίρι οτι χαθηκε ενας ολοκληρος μηνας ,αν αυριο σκασει μυτη στο αεροδρόμιο ο Αντελινιο?
Εχεις πολλα δικια.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

paoki1985 έγραψε:
obanebane έγραψε:Να ξαναγραψω για να γινω κατανοητος,αν η προταση που γραφεται ειναι υπαρκτη ο Βιερινια απο το καλοκαιρι θα ειναι ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ.
Ρε φίλε θα μας τρελάνεις. Δλδ αντε αμφισβητείς εμένα αντε και τους έλληνες αρδ αμφισβητείς όμως και τις γερμανικές εφημερίδες?
Βρε paoki δλδ πρώτη φορά θα ειναι να επικαλούνται οι Γερμανοί ελληνικά σάιτ ;

Άσχετα που εγω πιστεύω οτι υπάρχει η πρόταση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τετ 28 Ιαν 2015, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Βλέπω πολλά γαυράκια και λένε παντού πως αν τον ήθελαν θα το έπαιρναν και ότι είναι μέτριος και ότι ποτέ δεν τον ήθελαν και ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι κόκκινος ...., να τους θυμίσω το παρακάτω!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η προταση κατα πασα πιθανοτητα ειναι υπαρκτη.
Αυτο παντα δε λεει ομως κατι.
Ειχα πει και οταν ο αντελινο μιλησε για το οτι δεν εχει προταση απο τον ΠΑΟΚ και ειχα πει οτι ο αντελινο ειναι επαγγελματιας ,αρα το κασε του θελει να σηκωσει.

paoki σωστο αυτο που λεει ο pagotatzis.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

paoki1985 έγραψε: Ρε φίλε θα μας τρελάνεις. Δλδ αντε αμφισβητείς εμένα αντε και τους έλληνες αρδ αμφισβητείς όμως και τις γερμανικές εφημερίδες?

Αστο σηκωνω τα χερια ψηλα,μακαρι να ειναι αληθεια και να χαρουμε ολοι μαζι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”